Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyIeri la 8:56 am Scris de vlad_mom

» Jucarii crosetate
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Decoratiuni interioare pt casa (3)

+82
Angelica18
Clio_Ela
tinap
ancabanu
MihaelaT
cleobejan
zylv
lucky
aurelia.c
Larisa
melus
ileana cosanzeana
elenaxx
anyrok
mamiboom
valentyna_sweetly
mihamihaela
Nikoll_baby
valentinadof
tomari
danabarbu2007
LYNDA
diblaru maria
Giobsy
aidil
Andante
betymi72
denis21
marabr
d_oana
zsofia
arielas
emmancita
i.xell
georgeta.prnic
pufoi
kerkyra
ancone
godeta
oana_007
moruna
adriuta
CCristinaC
Gianina4ever
gmiki1
Karina33
despina13cucli
Rall_baby
michelinebeaulieu
myky7robc
europolis
Admina
ChrisReeana
stoy
ismi3ismi
geany
dienutzababy
SilviaDumitrescu
samo99ro
Uca
corina corina
diada
ema
Motzu
firicel
geo
StMihaela
Chirrox13
zahariaelouise
ghita
symos
Marry
teisoara
carmenco
aba
alinutza_andrei08
IrisT
bobitica
musetel
chocolate
nicoleta_mc
MagdaMarin
86 participanți

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 Empty Re: Decoratiuni interioare pt casa (3)

Mesaj Scris de melus Mar 24 Ian 2012, 10:45 am

E foarte frumoasa! Imi place mai ales combinatia de culori: vesela, dar totodata odihnitoare. Felicitari!
melus
melus
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 43
Localizare : romania
Data de inscriere : 03/08/2010

http://vecinagreierasului.blogspot.com

Sus In jos

Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 9 Empty Re: Decoratiuni interioare pt casa (3)

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Mar 24 Ian 2012, 10:47 am

da ,de mult imi doream o lenjerie colorata asa dupa placul meu!dar nu gaseam materiale la noi in oras...
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 457
Varsta : 38
Localizare : calarasi
Data de inscriere : 03/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de stoy Mar 24 Ian 2012, 10:47 am

Cosanzeano, harnicuta foc. Eu nu critic ca nu am ce eu doar imi incant privirea.
Mie imi place, doar ca as fi facut alta combinatie de culori( dar aici fiecare e cu culorile preferate - deci nu se pune).
Spor sa ai si sa mai faci.
Si o idee dar sper sa nu te superi, daca tot e a scumpilinei asteia mici care sta pe pat , eu i-as pune in mijloc o buburuza, ciupercuta.....( tot din material din resturi cusute), ceva ca sa o invezelec sa o fac pentru copii.
Edit: Daca e pentru voi - e fff bine si asa. Acu poate nu am inteles eu bine a cui e lenjeria ca m-a derutat micuta.
stoy
stoy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Mar 24 Ian 2012, 10:56 am

e a noastra.si urmeaza sa le fac si lor,pt ca daca ne ajuta doamne-doamne,anul asta le construim camera lor...pana acum am dormit toti intr-o camera,si ne-am multumit cu ce am avut,dar anul asta sper sa le dam satisfactia sa stea in camera lor,cu asternuturile lor,cu lucrusoarele lor....si lor le voi face ceva mai colorat,cu aplicatii ceva..multumesc!
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Mar 24 Ian 2012, 11:05 am

ee pentru voi poti sa o faci cu "veverite" si alte "animale" rade rade

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Mar 24 Ian 2012, 11:06 am

rade cumatra vulpe,stie ea ce zice peace
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Mar 24 Ian 2012, 12:32 pm

Foarte frumoasa lenjeria , Ileano ! S-o... purtati sanatosi ! wink
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 47
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Mar 24 Ian 2012, 1:30 pm

cosanzeano, e frumoasa lenjeria.
sa traiti cu totii si sa va bucurati de tot ce aveti.
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 58
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ileana cosanzeana Mar 24 Ian 2012, 1:31 pm

sarutmana mult tuturor!!!lenjeria e cat se poate de simpla,materialul face toata impresia Merci
ileana cosanzeana
ileana cosanzeana
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de zsofia Mar 24 Ian 2012, 1:49 pm

Foarte frumos ileana tot asteptam sa vad ,si culorile si combinatia imi place,eu pana acuma nu am facut sa combin culorile dar ai dat o idee buna,vreau acum si eu.felicitari. Flowers si ma bucur tare mult ca ai reusit acum sa faci o lenjerie dupa placul tau.
zsofia
zsofia
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 55
Localizare : Sfantu Gheorghe
Data de inscriere : 13/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de i.xell Mar 24 Ian 2012, 2:46 pm

Ileana, si mie imi place mult lenjeria ta! Flowers
.. ..stii tu...ce nu ai tu si are altcineva .........macar lauda la altul asa ca te laud pe tine.
felicitari!
i.xell
i.xell
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de kerkyra Sam 28 Ian 2012, 6:00 pm

Cu chiu cu vai am reusit sa termin noile manusi de bucatarie. Au iesit grosute, dar destul de chinuite, ca forma si cusaturi, deoarece masina mea Sanda a mers foarte greu peste toate materialele suprapuse. Insa mie imi sunt dragi atarnate in bucataria mea cu gresie verde Smile
Cu aceasta ocazie insa am reusit sa rup un ac si, mai grav, piciorusul pentru cusut fermoar. off topic Nu stiu daca mai pot gasi pe undeva de cumparat, aveti cumva idee? Sau daca se potriveste un piciorus de la alt tip de masina. O sa-mi fie foarte greu sa cos fermoarele fara acesta.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Din acelasi material, am mai facut 4 fete de perna mai mici.
kerkyra
kerkyra
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 358
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 14/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Sam 28 Ian 2012, 6:19 pm

frumoase manusi, dar cu sacrificii si pagube facute, e bine si asa.
s-ar putea sa gasesti pe la mercerii pic de masina si ace etc.
cu ce le-ai captusit contra caldurii de la vasele fierbinti?
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de kerkyra Sam 28 Ian 2012, 7:32 pm

Am pus 4 straturi: material pentru lenjerii (fata), material de prosop (dintr-un prosop mai vechi), vatelina si la interior tricot (tricou vechi).
Si o veste buna: am gasit bucatica din piciorusul rupt, cred ca merge lipita.
kerkyra
kerkyra
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Sam 28 Ian 2012, 11:55 pm

nu stiu daca merge lipita, ca e din metal, nu?
si solicitarea si vibratiile in timpul lucrului?
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de kerkyra Dum 29 Ian 2012, 1:44 pm

Nu, piciorusul propriu zis e din plastic transparent. Cred ca ar merge lipit, daca iau un adeziv bun (am mai lipit plastic, e drept mai mare). Incerc, daca nu, nu stiu ce fac, mi-e greu sa cred ca mai gasesc piese de schimb pt Sanda acum.
Pun aici cateva poze, imi cer scuze pentru off topic, dar poate cineva stie unde pot gasi altul.
kerkyra
kerkyra
Junior
Junior

Sus In jos

Mesaj Scris de danabarbu2007 Dum 29 Ian 2012, 8:33 pm

Zilele astea daca tot a fost viscol am facut si eu ceva- o pernuta decorativa la care am vrut sa incerc piciorusul de free motion de quilting, doar ca vatelina nu am avut asa ca am descusut ata de pe niste captusala matlasata si am scos de acolo vatelina(munca de chinez batran ,da' nu te pui cu muza- cand vine tre sa executi !)

danabarbu2007
danabarbu2007
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 41
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Dum 29 Ian 2012, 8:38 pm

dana, da' ce eleganta este.....eee! aplauze
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de musetel Dum 29 Ian 2012, 9:54 pm

Dana, faină perinuţa şi muza e buna la casa omului Smile

Te rog spune-mi şi mie cum se foloseşte picioruşul pentru freemotion, eu parcă am încercat de vreo 2 ori, dar nu mi-a ieşit. Înafară de transportor acoperit, mai sunt ceva setări speciale? Tensiunea la aţe trebuie modificată?
musetel
musetel
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 214
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danabarbu2007 Dum 29 Ian 2012, 10:11 pm

Ma bucur ca va place!
Musetel ...pai eu l-am montat, am decuplat transportorul , si cu mainile am incercat sa misc materialul ,sa fac incercari pe un petic de material ,cu vatelina la mijloc sa vad cum iese. Destul de greu mi s-a parut si mie ca imi desenasem ceva pe materialsi nu reuseam sa cos pe linii, dar trebuie indemanare si viteza mica a cusaturii. Banuiesc ca in timp ,daca voi capata experienta o sa fie mai usor....dar cine stie cand mai fac eu quilting....poate o plapumioara pentru bebelina in viitorul apropiat.....
Spor la treaba ..si eu am incercat prima data!!!
danabarbu2007
danabarbu2007
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ismi3ismi Dum 29 Ian 2012, 10:27 pm

bravoooo,dana! ti-a iesit foarte,foarte bine!!!sincere felicitari! de unde ai luat piciorusul free motion?ti-am trimis PM
ismi3ismi
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de danabarbu2007 Dum 29 Ian 2012, 10:46 pm

Am cumparat setul de 15 picioruse de la brother si era acolo. Tot la pernuta am folosit pt prima data si piciorusul de atasat snururi-nu stiu daca se vede in poza-in jurul dantelei sunt 3 snururi-crem,grena si iar crem pt. contrast. Sunt folositoare ca nu stii ce te pocneste si cand!!!!!!!!!!! wink
danabarbu2007
danabarbu2007
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danabarbu2007 Lun 30 Ian 2012, 5:34 pm

Nu stiu daca postez bine ,la topicul potrivit dar va arat o lenjerie facuta pentru viitoarea mea bebelina. Aveam niste bumbac de la ismi si pe principiul nimic nu se pierde totul se transforma l-am valorificat intr-o pernuta,un cearceaf de pat si o husa pentru plapumioara. Am facut si ceva broderii ca se cerea si iata rezultatul:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] cearceaful e mai mare ,dar l-am pliat pt poza
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][img]
danabarbu2007
danabarbu2007
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Lun 30 Ian 2012, 5:38 pm

cat sunt de frumoase!!!!imi place si cum le-ai combinat,sunt dulci si calde! love

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Lun 30 Ian 2012, 5:46 pm

Bravo Dana e superba lenjeria.Cum si eu vreau sa fac una pentru nepotelul meu mi-ai dat idei.
Multumesc.

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB