Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Puzzle-ul - pasiunea mea
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyAstazi la 8:02 am Scris de LRodica

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyAstazi la 7:57 am Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Ornamente de Pasti
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:56 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyVin 24 Mar 2023, 7:51 am Scris de LRodica

» Jucarii crosetate
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyDum 05 Mar 2023, 4:50 pm Scris de Elena Mihaela

» Martisoare din diverse materiale VI
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 EmptyMier 11 Ian 2023, 11:56 pm Scris de SilviaDumitrescu

Decoratiuni interioare pt casa (3)

+82
Angelica18
Clio_Ela
tinap
ancabanu
MihaelaT
cleobejan
zylv
lucky
aurelia.c
Larisa
melus
ileana cosanzeana
elenaxx
anyrok
mamiboom
valentyna_sweetly
mihamihaela
Nikoll_baby
valentinadof
tomari
danabarbu2007
LYNDA
diblaru maria
Giobsy
aidil
Andante
betymi72
denis21
marabr
d_oana
zsofia
arielas
emmancita
i.xell
georgeta.prnic
pufoi
kerkyra
ancone
godeta
oana_007
moruna
adriuta
CCristinaC
Gianina4ever
gmiki1
Karina33
despina13cucli
Rall_baby
michelinebeaulieu
myky7robc
europolis
Admina
ChrisReeana
stoy
ismi3ismi
geany
dienutzababy
SilviaDumitrescu
samo99ro
Uca
corina corina
diada
ema
Motzu
firicel
geo
StMihaela
Chirrox13
zahariaelouise
ghita
symos
Marry
teisoara
carmenco
aba
alinutza_andrei08
IrisT
bobitica
musetel
chocolate
nicoleta_mc
MagdaMarin
86 participanți

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 Empty Re: Decoratiuni interioare pt casa (3)

Mesaj Scris de CCristinaC Mier 26 Oct 2011, 10:23 pm

Diada, bravo tie ca ai facut organizatorul si bravo tot tie ca stau telecomenzile acolo. La mine nu ar sta sigur.
CCristinaC
CCristinaC
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4449
Localizare : Topoloveni, jud. Arges
Data de inscriere : 21/12/2009

http://ccristinacstyle.blogspot.com/

Sus In jos

Decoratiuni interioare pt casa (3) - Pagina 5 Empty Re: Decoratiuni interioare pt casa (3)

Mesaj Scris de firicel Mier 26 Oct 2011, 10:45 pm

Geanina,felicitari pentru "marul "tau,pernuta de ace!Ingenios!
Diada,esti o maestra ,a iesit superb organizatorul dar nici la mine nu ar sta telecomenzile in el.
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de adriuta Joi 27 Oct 2011, 1:14 am

Diada ce faina e ideeaaa...al meu sotz mereu nu gaseste telecomenzile, dar daca-i atarn una de aia pe perete cred ca ma da afara din casa...hahaha rade
Oricum e geniala ideea si pt papuci am vazut asa, si pt dulapuri...dar pt telecomenzi e ...ce mai super geniala. Problema e sa le puna la loc dupa folosire.
adriuta
adriuta
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 242
Localizare : acasa
Data de inscriere : 17/09/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 27 Oct 2011, 8:46 am

Eu am cate o chestie de-asta atarnata in fiecare camera care are televizor, si la mine stau acolo telecomenzile pentru ca am copii mici, care daca ajung la ele nu le mai gasesti! si cum fiecare chestie are telecomanda ei, mai ales media playerul care nici nu mai gasesti pentru el separat si nici manual nu il poti deschide/inchide, dar sa-i mai umbli prin meniu... am cautat la telecomenzi de ne-a venit rau, de fapt copilul mic este spaima telecomenzilor, si tot le puneam mereu sus, sus, si cum sunt cate 5-6 in sufragerie, stateau gramada acolo sus, cel mai bine este asa, le gasesti dintr-o privire, si chiar le punem inapoi. Va multumesc pentru aprecieri prietenie

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7335
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Joi 27 Oct 2011, 10:35 am

Diada, imi place cum gasesti solutii practice pentru toti membrii casei. La mine daca as face asa ceva, nu ar fi nici o telecomanda la locul ei, numai daca (zic eu) le-as face cu senzor sa mearga singure la locul lor rade

Ai un talent de-a face produse cu buznare! Bravo!
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Chirrox13 Joi 27 Oct 2011, 11:45 am

Diada, e super organizatorul pentru telecomenzi...dar cred ca la mine trebuie unul si pentru telefoane...delia ne piteste telefoanele daca nu suntem prea atenti dar daca unul din ele suna alearga cu el pana la mine sau sot rade ...are si ea telefoane de jucarie dar nu prea ii plac....le prefera pe ale noastre.
Chirrox13
Chirrox13
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de moruna Dum 20 Noi 2011, 11:15 am

Vine Craciunul Smile
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
moruna
moruna
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 272
Localizare : Acum in Delta...maine cine stie?
Data de inscriere : 11/01/2010

http://www.shorichitz.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de oana_007 Mier 14 Dec 2011, 12:04 pm

Cand am vazut ce de frumuseti fac fetele la concursul de decoratii m-a luat si pe mine valul... Si am facut si eu un omulet de zapada pentru brad.
N sunt prea incantata de el, dar cineva mi-a zis ca sigur e cumparat, nu e facut de mine... I-am multumit pentru compliment Smile

Asta a iesit:
oana_007
oana_007
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 138
Varsta : 42
Localizare : romania, bucuresti
Data de inscriere : 20/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de godeta Mier 14 Dec 2011, 12:44 pm

e dragalas si cam... obez, dar ii sade bine! Smile
godeta
godeta
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 123
Localizare : Ici-colo
Data de inscriere : 02/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ancone Mier 21 Dec 2011, 6:38 pm

O lenjerie de pat din bumbac de la ismi (maro inchis, maro cacao cu lapte si bej deschis).

ancone
ancone
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 128
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 14/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de kerkyra Joi 22 Dec 2011, 8:17 am

Foarte frumos se potrivesc culorile!
kerkyra
kerkyra
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 358
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 14/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de myky7robc Joi 22 Dec 2011, 2:31 pm

ancone, ce lenjerie eleganta si practica si cred ca si moale.
ce fel de material este?
myky7robc
myky7robc
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3432
Varsta : 58
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 09/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Joi 22 Dec 2011, 10:53 pm

Este foarte bun materialul de la Ismi de lenjerie, am si eu cateva lenjerii facute din el si se intretin foarte bine, materialul este bumbac, ai imbinat foarte frumos culorile love

Si soseta de mos tot pentru fata lui Ismi:

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzu Dum 25 Dec 2011, 11:13 am

Ancone frumoasa lenjerie ai facut sunt frumoase culorile, asa ceva mi-ar merge si mie in dormitor. Ar trebui sa comand si eu niste bumbac.
Diada, e simpatica sosetuta...oare mosul a umplut-o? wink
Am facut si eu trei pernute sa le dau cadou de Craciun.

Motzu
Motzu
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 47
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de pufoi Dum 25 Dec 2011, 11:48 am

Motzu pernutele sunt superbe toate!
frumoase si festive!!! cos
pufoi
pufoi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de georgeta.prnic Dum 25 Dec 2011, 3:41 pm

Eu nu croitoresc,dar ma uit pe aici sa vad ce lucrati voi.Recunosc in ziua asta sfanta,ca sunt putin invidioasa pe tot ce creati,sunt lucruri foarte frumoase si practice.Poate o sa indragesc si eu masina de cusut,intr-o buna zi....Pernutele astea postate de Motzu,mi-au placut teribil de mult.Asa cadou,nu l-as rata,te invit de Craciun la mine!Ce zici?Sarbatoresti de doua ori!Si lenjeria,postata de Ancone,tare imi face cu ochiul!Felicitari tuturor fetelor,harnicute!Sa aveti,spor la lucru,pe anul care se apropie! pupi
georgeta.prnic
georgeta.prnic
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1535
Varsta : 46
Localizare : romania-serbia
Data de inscriere : 23/10/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Dum 25 Dec 2011, 4:55 pm

Moruna,imi place mult cizmulita ta!Imi plac decoratiunile de pe ea!Sunt aplicate?
Oana,omuletul tau de zapada e tare simpatic!
Ancone,ti-ai creat o lenjerie foarte eleganta si cu bun gust!
Diada,tare dragalasa cizmulita facuta de tine!Am si eu una facuta de mine de cand era baiatul mic dar eu am cusut-o cu mana dar foarte cu simt de raspundere si-mi place ce a iesit!
Motzule,superbe pernitele!Te-ai luat la intrecere cu Karina sa faceti lucruri deosebite!
Felicitari fetelor si in anul 2012 sa aveti spor si multa inspiratie! kiss
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzu Dum 25 Dec 2011, 11:22 pm

Multumesc fetelor love
georgeta, cu mare drag as veni la tine, ma bucur ca ti-au placut si-mi doresc sa fie apreciate si de cine le-a primit.
firicel, ideea a fost a Karinei si am preluat-o si eu din lipsa de timp sa ma mai gandesc la altceva, ea mi-a dat si resturi de materiale, le-am facut destul de repede...ultimele doua le-am facut sambata si le-am incheiat doar in overlock ca eram curioasa cum merge wink
Motzu
Motzu
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de i.xell Lun 26 Dec 2011, 12:45 am

Motzu, super pernutele, marturisesc ca si eu am 8 pernute numai in sufragerie dar nu mi-a trecut prin gand sa ma apuc de asa ceva, desi vazusem la concurs pernutele Karinei.
Spor la cos
i.xell
i.xell
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Lun 26 Dec 2011, 10:05 am

Motzu a scris:
Am facut si eu trei pernute sa le dau cadou de Craciun.

Nu stiu, Ismi a fost foarte incantata de cadouri, dar la telefon, pe forum nimic rade

Cat despre pernite, sunt bestiale! totusi eu nu inteleg cum le faceti voi, poti detalia un pic? eu intai decupam dupa care coseam, dar am vazut la pantaloni ca tu pui materialul intreg si decupezi dupa cu o forfecuta, si tot mi-e greu sa inteleg zid iti ies foarte bine si tare as vrea si eu sa fac! multumesc pupi pupi

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Motzu Lun 26 Dec 2011, 10:45 am

La pernute am pus indigo sub foaia imprimata si am trasat pe petice conturul de brad, clopotei; am fixat in bolduri materialul nedecupat si am facut zig-zag-ul; apoi cu o foarfeca dreapta cu varful subtire si ascutit am trecut la decupat exact pe langa cusatura; trebuie sa tii intins materialul de dedesubt ca sa nu-l ciupesti din greseala, poti folosi si forfecuta de unghii pentru linii curbe. Daca decupez inainte risc sa nu-l fixez bine in bolduri si sa se haiasca materialul. Materialele au fost inainte intarite cu insertie subtire. Globuletele au fost decupate pe rotund inainte, fiind mici nu s-au strambat. Cel mai greu mi-a fost la pernuta cu lumanarea. Am facut intai frunzele verzi (imprimate cu indigo), am decupat, apoi am suprapus petec rosu, am imprimat iar cu indigo si am avut grija sa se suprapuna putin peste frunzele verzi. Apoi am facut lumina, decupata pe rotund inainte. Si la sfarsit am pus lumanarea pe care am fost nevoita s-o decupez ca s-o nimeresc bine intre rosu si galben (e putin stramba). La pantaloni, fiind materialul pufos nu a mers sa imprim cu indigo si am cusut direct pe hartie, la flacarile rosii am tras cusatura dreapta iar la scrisul galben am facut zig-zag. Problema la hartie este ca de sub zig-zag nu mai poti scoate hartia, ramane acolo...eu am folosit ata deschisa la culoare si nu s-a observat, dar la culori inchise se vede hartia ramasa. La a doua pereche de pantaloni am facut doar cusatura dreapta ca sa pot smulge hartia, materialele fiind fetru si polar nu se destrama. Indigo-ul e pacatos ca nu se ia la spalat si trebuie sa acoperi cu zig-zag exact peste linie, nu trebuie apasat tare cand imprimi. Cel mai bine ar fi cu un creion, pe geam, daca iti permite materialul. Mai sunt si alte metode de transfer a imaginii, dar eu nu le-am folosit.
Motzu
Motzu
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Lun 26 Dec 2011, 11:15 am

Wow, cata munca, nu stiu daca o sa fiu in stare dar o sa incerc candva... eu visez sa fac un tren asa rade

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ismi3ismi Lun 26 Dec 2011, 12:03 pm

Motzu,intrebi daca sosetuta mosului a fost umpluta?A fost super plina!!!!Cadoul craciunitei mele,Diada,a fost:o colectie intreaga de pantalonasi si bluzite(opt piese ) ,lucrate de ea pt fetita mea,o punga mare de fire groase pt impletit,o iconita frumoasa cu Maica domnului,esarfa si portofele lucrate de ea,revista burda +tipare scoase de ea-o sacosa,care ma vor ajuta sa incep sa fac si eu imbracaminte...am postat pozele la "Vrei sa fii Craciunita mea?"...asa ca ....sosetuta a fost super plina!!Daca o cunosteam pe Diada mai devreme ,o puneam nasa la fata mea rade ,Te pup ,Diada,si iti multumesc inca o data pt cadoul tau. pupi kiss
ismi3ismi
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 55
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 24/05/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de emmancita Lun 26 Dec 2011, 4:14 pm

Ieri am fost la masa la cumnata mea si avea o fata de masa frumoasaaaa, cusuta de mana, am pozat-o sa o vedeti si voi( o portiune a mesei am pozat). Ma ambitionez si urmatorul Craciun o sa am si eu o fata de masa facuta de mana mea!![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Fata e foarte mare, pt masa de 8 persoane.
emmancita
emmancita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de pufoi Lun 26 Dec 2011, 4:17 pm

Ismi imi place cum ai scris despre Diada.Foarte frumos. Bravo tie si felicitari Diadei pt sufletul ei bun! hug
pufoi
pufoi
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2566
Varsta : 49
Localizare : italia
Data de inscriere : 02/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 5 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB