La sueta...de seara 9
+34
Serban Valentina
Tache Marilena
Gabiuta
Marry
crina68
carmenco
corina corina
rivka
Karina33
Giobsy
amoni
danniela
romaya
denis21
europolis
Admina
CCristinaC
MihaelaT
Chirrox13
Octa75
betymi72
zahariaelouise
melus
Uca
ghita
ikuta
symos
firicel
nicopop
mykya
samo99ro
SilviaDumitrescu
AlinaJ.Bijoux
MagdaMarin
38 participanți
Pagina 3 din 30
Pagina 3 din 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Re: La sueta...de seara 9
octa da in poze arata intr-un fel dar in realitate...... lasa de dorit. Probabil nici firul nu era cel adecvat pentru modelul acela.

Noapte buna va spun si eu si vedeti cu cafeaua ca sunt prima la rand maine dimineata
Ce mult ma bucur ca nu sunt singura pasare de noapte

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Multumim,Alina!ce bine prinde pe caldura asta!
Va salut si eu,fetelor,printre raze de soare si fan proaspat cosit!
Va salut si eu,fetelor,printre raze de soare si fan proaspat cosit!
nicopop- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 250
Varsta : 35
Localizare : Maramures,Romania
Data de inscriere : 11/03/2011
Alina multumesc frumos de tratatie dar m-a asteptat sotul din dotare cu bere rece la frigider!
Seara buna dragele mele,dragi!
O zi cat se poate de istovitoare ,plina de praf si transpiratie!Nu-i asa ca vi s-a facut sila doar cand ati citit cuvantul?De dimineata de la 8.30,impart la carti la scoli si gradini de mi-au sarit capacele si mi s-a asezat totul invers
Va doresc o seara placuta!
P.S tot nu s-au afisat notele de la sesiune si ferb de nu va vad!
Seara buna dragele mele,dragi!
O zi cat se poate de istovitoare ,plina de praf si transpiratie!Nu-i asa ca vi s-a facut sila doar cand ati citit cuvantul?De dimineata de la 8.30,impart la carti la scoli si gradini de mi-au sarit capacele si mi s-a asezat totul invers

Va doresc o seara placuta!
P.S tot nu s-au afisat notele de la sesiune si ferb de nu va vad!

Ma mir ca voua nu va da pe loc notele!! Noua majoritatea profesorilor ne-au dat pe loc!!! Cei derept de cativa ne-am rugat noi ca sa nu mai venim alta data dupa note!!!
Plec afara ca au venit parintii de la minci!!!!

Plec afara ca au venit parintii de la minci!!!!

-
In sfarsit am ajuns si aici sa spun buna seara.Ajungeam mai repede dar Silvioara m-a fugarit pe forum sa vad ce a mai facut frumos(dai o bere ?)Azi am venit mai repede de la targ,deoarece a plouat.Dar maine se pare ca va fi iar o zi super si mergem din nou la targ.Azi parca a inceput sa mai miste lumea un pic.Oare a inceput sa fie zi de salar pentru unii?
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Ikuta. Bine ai venit! Ia aici o bere la stik ca tot e virtuala
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sa ai vanzare muuulta maine !!
Edit: si apropo de ce zici la poze cu noi..... sa stii ca asa mult mi-ar place sa ne gasim intr-un weekend noi forumistele , fara copii fara barbati, fara crosete fara andrele si chair fara masinile de cusut (ca unele cred ca ar fi in stare sa le ia si pe alea
), Doar noi asa sa socializam face to face sa ne cunoastem sa facem o sueta deadevaratelea........ eehhh de la caldura cred ca am inceput sa o iau razna (nu ca nu as fi dusa cu capul dar... parca se agraveaza
)

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
sa ai vanzare muuulta maine !!
Edit: si apropo de ce zici la poze cu noi..... sa stii ca asa mult mi-ar place sa ne gasim intr-un weekend noi forumistele , fara copii fara barbati, fara crosete fara andrele si chair fara masinile de cusut (ca unele cred ca ar fi in stare sa le ia si pe alea

Te inseli.Tu nu esti dusa cu capul, asa esti tu!Dar esti o scumpa, si un adevarat izvor de bunadispozitie.Sa stii ca si mie mi-ar placea, cred ca ne-ar da afara din local daca ne-am intalni mai multe din astea duse cu capul.Si apropo de vanzare sa dea Domnul sa fie
ikuta- Atotcunoscător
-
Pai noi suntem de local?ikuta a scris: ....., cred ca ne-ar da afara din local daca ne-am intalni mai multe din astea duse cu capul.......

Dar trebuie sa fim imbracate?Nu merge tinuta pe care ai sugerat-o Ucai?
ikuta- Atotcunoscător
-

Ikuta, daca ar fi dupa Silvia,ar fi prea "cuminte" tinuta pe care mi-a recomandat-o.
Hai ca acum am vazut ce-ai scris Silvia, eu cred ca un ceva, din ce crosetezi tu ar merge asa pe deasupra sa nu ne ia cu frig la spate.
sti cum se spune: cu buricul gol in fata si cu spondiloza'n spate!
Hai ca acum am vazut ce-ai scris Silvia, eu cred ca un ceva, din ce crosetezi tu ar merge asa pe deasupra sa nu ne ia cu frig la spate.
sti cum se spune: cu buricul gol in fata si cu spondiloza'n spate!

Cred ca ma retrag sa mai
ceva ca ma apuca Boboteaza!
Am un pulover inceput pentru al meu sot si abia... am facut jumatate din spate... cel putin pana acum nu am
desfacut... sper sa ma tina naravul!
Ma duc sa ii raspund Silviei la animalute si dupa ma retrag.
Noapte buna!
Succes la targ Ikuta!

Am un pulover inceput pentru al meu sot si abia... am facut jumatate din spate... cel putin pana acum nu am

Ma duc sa ii raspund Silviei la animalute si dupa ma retrag.
Noapte buna!
Succes la targ Ikuta!

Uca, sa inveti de la cele nascute mai repede decat tine:nu mai face gresala asta niciodata.intodeauna roaga "un prieten" pe mama, pe soacra, pe oricine dar nu incepe tu sa faci ca de regula trebuie sa faci foarte mare fiecare parte
Noapte buna, somn usor tuturor.Sa
bine.Va

Noapte buna, somn usor tuturor.Sa

Ultima editare efectuata de catre ikuta in Mier 08 Iun 2011, 11:37 pm, editata de 1 ori
ikuta- Atotcunoscător
-
da da acu bea tu berea singura. de atatea ore bantuim ca strigoii pe aci eu ikuta si in final si uca si vii si tu acu.. hodiniitaaa.. relaxata... ca dai o bere. mai bine pune-o la rece pentru maine seara ca acum.... nu ai clienti
Hai pa si noapte buna ca a plecat hapciupaliticul de la mine din sala cu 3 minute mai devreme si gata stramg si eu jucariile.
goodbyyyyyyyye

goodbyyyyyyyye
Las' ca-i buna si acuma. Maine sa dea una proaspata. Hai ca iau si eu o bere si ma duc spre culcus. Noapte buna si somn usor.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Pai ce sa fac daca am avut treaba de birou?Ca io sunt o duamna si lucrez de birou, acasa
Si mai am nitzica apoi merg sa fac pachetul sotului si apoi dusul manual si apoi,somn!Oare imi va ajunge noaptea sa mai si dorm?
Noapte buna fetelor care au plecat sau pleaca la somn!
Editez:Uca ne-a anuntat acu' o ora jumate ca pleaca la somn si iat-o sprintena pe craca!
.......si daca ma uit mai bine si ikuta si Samo,au zis ca pleaca la somn si le vad bantuind online.Hei,madamelor,nu mai doriti o bericica cu alune?[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
........editez pana maine dimineata!Am terminat treaba si pachetul sotului din dotare si acum ma pregatesc de nani!Va doresc noapte buna si somn odihnitor!

Noapte buna fetelor care au plecat sau pleaca la somn!

Editez:Uca ne-a anuntat acu' o ora jumate ca pleaca la somn si iat-o sprintena pe craca!

.......si daca ma uit mai bine si ikuta si Samo,au zis ca pleaca la somn si le vad bantuind online.Hei,madamelor,nu mai doriti o bericica cu alune?[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
........editez pana maine dimineata!Am terminat treaba si pachetul sotului din dotare si acum ma pregatesc de nani!Va doresc noapte buna si somn odihnitor!

Ultima editare efectuata de catre firicel in Joi 09 Iun 2011, 12:45 am, editata de 3 ori (Motiv : adaugare text)
Pe cand mai apar si eu voi sunteti la nani. A-si fi intrat si eu mai devreme dar imi mergea netul ca melcul din cauza furtunii care e afara!!! Acum parca merge mai bine!!!
Acum va urez sa dormiti frumous si merg si eu in patucul meu. A.....mai iau cateva alune de la Firi ca mi-a facut pofta cu ele!!! Paaaa!!!!
Acum va urez sa dormiti frumous si merg si eu in patucul meu. A.....mai iau cateva alune de la Firi ca mi-a facut pofta cu ele!!! Paaaa!!!!

-
Pagina 3 din 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30

» La sueta...de seara 3
» La sueta .... de seara ! 20
» La sueta...de seara (13)
» La sueta .... de seara ! 21
» La sueta...de seara 4
» La sueta .... de seara ! 20
» La sueta...de seara (13)
» La sueta .... de seara ! 21
» La sueta...de seara 4
Pagina 3 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)