La sueta...de seara 9
+34
Serban Valentina
Tache Marilena
Gabiuta
Marry
crina68
carmenco
corina corina
rivka
Karina33
Giobsy
amoni
danniela
romaya
denis21
europolis
Admina
CCristinaC
MihaelaT
Chirrox13
Octa75
betymi72
zahariaelouise
melus
Uca
ghita
ikuta
symos
firicel
nicopop
mykya
samo99ro
SilviaDumitrescu
AlinaJ.Bijoux
MagdaMarin
38 participanți
Pagina 2 din 30
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Re: La sueta...de seara 9
Iar ai aparut cu Smirnoff... pai...daca ai sti ce greu se scoate alcoolul din asta! Ma incumet... venem noi ce-o iesi!

Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Noapte buna, somn usor, Bety
ikuta- Atotcunoscător
-
Seara buna, fetele! Haideti sa va exemplific printr-o intamplare traita astazi, zicala "Se intalneste munte cu munte, daramite om cu om...":
Eram cu printesica mea la mici cumparaturi in Kaufland, si la un moment dat imi atrage privirea o domnisoara frumoasa cu codite impletite, cu o figura extrem de cunoscuta. La cateva clipe distanta i se alatura o alta domnisoara la fel de frumoasa, tot cu codite impletite, semanand cu prima domnisoara si, evident, parandu-mi extrem de cunoscuta. La un raft distanta, apare o doamna, care, puteam sa bag mana in foc ca era mama fetelor, din nou chipul imi parea cunoscut. E....in acel moment mi s-a aprins un beculet, mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa o abordez: "Doamna, nu va suparati, poate ca vi se va parea deplasata intrebarea si imi cer scuze in avans daca fac o gafa, dar nu cumva sunteti rivka de pe forumul Lucru de mana?" "Ba da" zice ea....."Pai eu sunt Octa75....". Uau...si ne-am pupat si am mai vorbit nitzel si evident ca pastram legatura. Si Rivka nici macar nu locuieste in TM, ci la vreo 30 de km de Timisoara.
Ce ziceti de asta?
Profit totodata de aceasta ocazie ca sa o salut din nou pe Rivka si sa ii spun ca are niste fete pe care nu poti sa nu le remarci de frumusele ce sunt!
Eram cu printesica mea la mici cumparaturi in Kaufland, si la un moment dat imi atrage privirea o domnisoara frumoasa cu codite impletite, cu o figura extrem de cunoscuta. La cateva clipe distanta i se alatura o alta domnisoara la fel de frumoasa, tot cu codite impletite, semanand cu prima domnisoara si, evident, parandu-mi extrem de cunoscuta. La un raft distanta, apare o doamna, care, puteam sa bag mana in foc ca era mama fetelor, din nou chipul imi parea cunoscut. E....in acel moment mi s-a aprins un beculet, mi-am luat inima in dinti si m-am dus sa o abordez: "Doamna, nu va suparati, poate ca vi se va parea deplasata intrebarea si imi cer scuze in avans daca fac o gafa, dar nu cumva sunteti rivka de pe forumul Lucru de mana?" "Ba da" zice ea....."Pai eu sunt Octa75....". Uau...si ne-am pupat si am mai vorbit nitzel si evident ca pastram legatura. Si Rivka nici macar nu locuieste in TM, ci la vreo 30 de km de Timisoara.
Ce ziceti de asta?
Profit totodata de aceasta ocazie ca sa o salut din nou pe Rivka si sa ii spun ca are niste fete pe care nu poti sa nu le remarci de frumusele ce sunt!

Fetele, vad ca aveti o problema cu vodca si cu apa. Pai, daca scoti alcoolul din vodca, ramane apa - asa cum ati ziz- dar e apa dezinfectata. Asa ca nu mai tine chestia cu microbii.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Asa e Samo, nici nu se putea explica mai bine, asta incercam sa ii spun Ikutei si ea ... nu si nu!
Octa, ce ma bucur pentru voi!

Octa, ce ma bucur pentru voi!

)

Ultima editare efectuata de catre SilviaDumitrescu in Mar 07 Iun 2011, 11:23 pm, editata de 1 ori
Da Uca, ai dreptate dar eu am invatat ca apa nu-i buna nici in papuci.
Si eu ma tin de ce am invatat

ikuta- Atotcunoscător
-
.........si ea Batman,Batmanucabesty a scris:........asta incercam sa ii spun Ikutei si ea ... nu si nu!![]()
:

daca am restanta?asa ca mai bine ma lalai aici cu voi decat sa nu invat nimic asta seara

Noapte buna, fetelor. Eu ma retrag pe ziua de azi. 

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Duamnelor, eu va las sa va impartiti si alcoolul dar si apa si merg in patucul meu la tv!!! Sa dormiti frumous!!! Paaaa!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Noapte buna, somn usor, fetelor.Sa
bine. Eu trebuie sa mai stau sa innod o bratara pentru o clienta, pentru maine, si dau marunt din buze.A cumparat azi 3 bratari (din acele numite bratarile prieteniei) si vrea pe maine sa-i fac una rosie din 3 fire de coton perle.Parca innod fire de par

Ultima editare efectuata de catre ikuta in Mar 07 Iun 2011, 11:49 pm, editata de 1 ori
ikuta- Atotcunoscător
-
Noapte buna Samo si sa ai somn odihnitor!
Octa,ma bucur mult penru tine si Rivka!Tare mult imi plac treburile astea!
Octa,ma bucur mult penru tine si Rivka!Tare mult imi plac treburile astea!

Fetelor, va doresc noapte buna, somn usor tuturor.Sa
bine

ikuta- Atotcunoscător
-
Noapte buna Ikuta,noapte buna fetelor!Ma bag si eu la somn ca mi-o fi de atatea ore in activitate!

Noapte buna si tie Firi. Se pare ca numasi eu staaauu aci, (bine ca stau cu folos
) inca o ora de acum in colo

Si eu, si eu, mai zabovesc oleaca, mai sap dupa niste modele cu scop de enervare a populatiei
Duamna Silvia, foarte reusita struto-camila, adica bluzo-rochia matale. Imi placea totusi si cum iesea cu modelul initial, pe probele trase in poza.

Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30

» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
» La sueta...de seara (12)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» LA SUETA...DE SEARA
» La sueta...de seara (12)
Pagina 2 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie