Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Florile din gradina mea(2)
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyAstazi la 10:54 am Scris de LRodica

» Ornamente de Pasti
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyAstazi la 10:23 am Scris de ema

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyAstazi la 10:12 am Scris de ema

» Despre noi
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyIeri la 7:41 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» casute de lemn pentru papusi
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:29 am Scris de Dorulet

» Croitorie
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyVin 24 Mar 2023, 8:06 pm Scris de Mihaela1980

» Jucarii crosetate
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyVin 17 Mar 2023, 11:34 pm Scris de vlad_mom

» Martisoare din diverse materiale VI
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

» Despre masinile de tricotat
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMier 18 Ian 2023, 8:39 pm Scris de vlad_mom

» programe broderie
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:37 pm Scris de onion

» Decoratiuni diverse - 8
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyMar 17 Ian 2023, 1:03 pm Scris de mlizeta

» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 EmptyVin 13 Ian 2023, 8:29 am Scris de LRodica

Hainute pentru copiii nostri (10)

+59
corina corina
Admina
ancuta_ancuta
lorinaoo1
zsofia
nicos
aurelia.c
ancush
annamaria26985
bibitu
LORIMAR
anamaria79"
Steluzza
mariucamariuca
Lucia Ro
musetel
vero50
Camy
geo
Nina Constantin
PAULA CONSTANTIN
ancone
bobitica
firicel
ghita
violeta25
bubu85
Motzu
symos
EuIrinuca
angells
olympia
cookie
claudiana
Dodo-pui
adelina24
alinutza_andrei08
anigherman
Marry
ismi3ismi
Cristache
danabarbu2007
arielas
Alina.C
rosita
nicopop
aurishta
emmancita
MagdaMarin
MihaelaT
stoy
Uca
Chirrox13
geany
Clio_Ela
StMihaela
kla78
valentinadof
diada
63 participanți

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (10)

Mesaj Scris de Motzu Mar 16 Aug 2011, 4:05 pm

He he he....ce haiosi au iesit pantalonii cu Cars wink imi plac
Zsofia sunt frumoase camasutele. Prin zona mea vad foarte rar copilasi imbracati traditional, doar la serbari sau sarbatori nationale.
Motzu
Motzu
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 47
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010

Sus In jos

Hainute pentru copiii nostri (10) - Pagina 11 Empty Re: Hainute pentru copiii nostri (10)

Mesaj Scris de ancuta_ancuta Mar 16 Aug 2011, 4:40 pm

Zsofia, superbe iile pentru copilasi!
ancuta_ancuta
ancuta_ancuta
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 236
Varsta : 44
Localizare : Sud-Est
Data de inscriere : 13/11/2009

http://www.meitaibebe.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de zsofia Mar 16 Aug 2011, 9:38 pm

Multumesc mult fetelor pentru aprecieri,hainutele acestea sant foarte cautate pe piata,numai ca rar gasesti,este din material panza topita,mat bumbac 100%,si panza cruda aceste materiale folosesc,unele materiale iau din magazin si unele direct din fabrica,acum incep sa fac modele pentru toamna,si am sa revin si cu acelea
zsofia
zsofia
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 55
Localizare : Sfantu Gheorghe
Data de inscriere : 13/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Mar 16 Aug 2011, 11:14 pm

Dupa ce minunatii au postat Nicos si Zsofia, ce mai e de adaugat? Bravo, lucrati superb si in miniatura.
Diada, pantalonasii sunt super, veseli. Sa-i poarte sanatosi flacaii.
Eu am facut niste rochite simple, cu ata elastica. Se pot purta si ca topuri si ca fuste si ar trebui sa le pun si bretele, desi pitica, nu vrea.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Si mai demult, doua fustite cu elastic in talie. Din poze mai lipsesc una cu volan ca cea din dreapta si una incretita de satin bleu, cu buline albe.

Ultima editare efectuata de catre Admina in Mier 17 Aug 2011, 8:36 am, editata de 1 ori

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de zsofia Mar 16 Aug 2011, 11:27 pm

Sant foarte reusite,tare mult imi plac materialele din care lucrezi,si are dereptate pitica arata foarte bine asa,si apropo cand vii la mine nici tu nu scapi de mine ,eu nu reusesc sa cos elasticul,totul se desface nu stiu care e motivul,am incercat de toate feluri ,si tot se desface.
zsofia
zsofia
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Clio_Ela Mier 17 Aug 2011, 10:58 am

Zsofia, unde este fabrica de bumbac si panza topita in Romania? Si cam cum sunt preturile? (la noi nu prea te poti apropia de materiale, sunt atat de scumpe, ca iesi mai iefftin daca iei hainutele de gata, chiar si cele de calitate...)
Sorry de off topic

Admina, sunt super rochitele si fustitele!! Pitica ta nu mai e asa pitica!!
Nu imi vine sa cred, cand a crescut atat??
Azinoapte am croit si eu doua perechi de pantaloni si doua bavetele, sper sa le cos azi.
Clio_Ela
Clio_Ela
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1303
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Cristache Mier 17 Aug 2011, 12:04 pm

Admina - imi plac tare mult lucrusoarele facute de tine, si materialele sunt superbe.
Imi place ce faci Zsofia, imi place stilul asta usor retro, cred... eu asa i-as zice.
Am mai facut si eu o rochita pentru fata mea - tot dintr-o camasa mare cumparata de la SH.
si asta era camasa:
Cristache
Cristache
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 635
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 28/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Mier 17 Aug 2011, 4:03 pm

Super rochita, imi place cum ii vine! Ce-mi plac modificarile.... hug
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de stoy Mier 17 Aug 2011, 5:50 pm

Cristache, super si mie imi place fff mult. Ce idee ne-ai dat.
stoy
stoy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1277
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Mier 17 Aug 2011, 5:53 pm

Zsofia , mie-mi place stilul tau . Si eu as purta asa ceva , mai ales ca materielele astea respira bine . De profesionalism nu mai vorbim :lucrezi impecabil ! Sa ai spor si vanzare buna si sa fii sanatoasa sa faci tot ce ti-ai propus . Linistea sufleteasca vine si din lucrurile pe care le faci cu placere ( fiecare le stie pe ale lui ) .
Diada , vad ca tie cel mai mult iti place sa faci pantaloni si-ti ies grozav ! Cu trei barbati in familie , nu pricep de ce ma mai mir !
Admina , superbe fustitele si pustoaica ta ...tare mandra de ele . Sa le poarte sanatoasa !
Cristache si eu am tot strans niste bluze din astea mai largi de la sh pentru ca mi-a placut materialul . Pentru la iarna le-am pus gand rau . Imi place rochita facuta de tine . I vine foarte bine fetitei tale si e o draguta !
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2857
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de zsofia Mier 17 Aug 2011, 11:29 pm

Multumesc mult fetelor pentru aprecieri,fabrica este chiar aici unde stau eu,in Sfantu ,am mare noroc,si Corina nu stiu care ar fi problema sa nu poti purta sant modele foarte usoare si ai putea sa faci si pentru tine, wink Cristache,foaret frumoasa rochia,felicitari.
zsofia
zsofia
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Marry Joi 18 Aug 2011, 3:21 pm

Zsofia bine ai revenit,frumoase bluzite lucrezi.Spor la lucru si la vanzari pupi
Diada super pantalonasi ptr nazdravanii tai wink
Admina ai lucrat o colectie de fustite si rochite dragalase,felicitari tie si purtatoarei Flowers Flowers
Cristache,Nicos felicitari ptr transformari,au iesit lucruri minunate aplauze aplauze
Marry
Marry
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 59
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Joi 18 Aug 2011, 8:28 pm

Tocmai am terminat de cusut un fel de set pentru fetita mea: o bluzita vestuta si pantaloni, ca de acum vine toamna. (ne-a dovenit-o vremea zilele trecute). Am muncit ceva la ea, la cusaturi, am rupt si un ac dublu..., era sa-mi capsez si degetul, dar a meritat. Pentru copii mei, merita intotdeauna.

Ce aparat bun am, se vad toate atele... scuzati! love
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Joi 18 Aug 2011, 8:40 pm

ce frumoase,ce dichisite!imi plac,....dar tu lucrezi nonstop!

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de LORIMAR Joi 18 Aug 2011, 9:44 pm

imi place f mult rochitica,dar e mai mult de vara decat de toamna wink ,nu-i nimic daca se vad toate atele,sa-nteleaga lumea ca asa-i modelul... Laughing Flowers
LORIMAR
LORIMAR
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 237
Varsta : 44
Localizare : Tecuci
Data de inscriere : 07/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de zsofia Joi 18 Aug 2011, 9:48 pm

arielas faci lucruri foarte frumoase,si faci hainute foarte elegante tare mult imi plac,felicitari hug Am sa va arat si eu inca cateva lucruri,prima am facut din camasa mea,cand eram gravida atunci am luat camasa aceasta ,si am facut o vestuta si un pantalon ,si restul din bucatiile de material care au ramas,cel rosu este din velura,vestuta si pantalonas de treisferturi.[url=[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] [url=[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [url=[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [url=[URL=https://2img.net/r/ihimg/photo/my-images/84/dsc03273y.jpg/][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL
zsofia
zsofia
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Joi 18 Aug 2011, 11:00 pm

Zsofia si mie imi place cum lucrezi.
Lorimar am vrut sa fie ca o bluza mai lunguta peste un tricou. poate sa fie si rochita, in varianta lunga.
Valentinadof, ce compliment pupi Nu lucrez nonstop ca s-ar vedea. rade
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Joi 18 Aug 2011, 11:19 pm

Ce de dragalasesnii aici...! Felicitari fetelor, aveti spor si rezultatele se vad! Flowers
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Marry Sam 20 Aug 2011, 4:24 pm

Arielas ,Zsofia ce frumuseti Flowers Flowers
Marry
Marry
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 59
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de emmancita Sam 20 Aug 2011, 8:50 pm

Ce frumos lucrati, fetelor!! Cristache, frumoasa transformarea, esti ingenioasa.
Ariela, imi place si materialul si felul cum ai reusit sa-l faci mai vesel prin broderii, felicitari si sa ai spor in continuare.
Zsofia, ce de frumoseti faci si tu, stiu din experienta ca lucrusoarele pt copii mici sunt mai migaloase decat cele pt adulti si tie iti ies atat de bine!!Cred ca iti place ceea ce faci , se vede!
emmancita
emmancita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 50
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Vianne Sam 20 Aug 2011, 11:21 pm

Minunate lucrurile facute de voi, fetelor!

Zsofia, imi poti spune, te rog, unde anume e fabrica de bumbac si panza topita in Sfantu Gheorghe? Ai cumva adresa? Eu nu gasesc nimic online.
Din decembrie o sa fiu in Brasov, asa ca foarte aproape de Sf Gheorghe.
Multzam fain!
Vianne
Vianne
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 43
Varsta : 49
Localizare : Long Island, New York
Data de inscriere : 28/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de cookie Dum 21 Aug 2011, 7:44 am

Cristache, super transformarea ta, rochita e foarte draguta, cu atat mai faina cu cat e transformata din altceva. Bravo!
Eu sunt mare fan al acestor transformari, nu arunc nimic (parca-s baba Rada, imi zic ca nu se stie la ce-o sa fie bun vreodata. Vad ca si americancele sunt mari amatoare de "repurposing" si "recycling" si "refashioning", citesc multe bloguri de genul asta.

Arielas , foarte migalite hainutele tale, detaliile sunt love

Zsofia, ma inclin!
cookie
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 36
Varsta : 48
Localizare : Galati
Data de inscriere : 31/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Lun 22 Aug 2011, 10:42 am

Wouuuu! Ati facut numai hainute frumoase. Felicitari! Sa le poarte sanatosi copilasii! kiss

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de annamaria26985 Mier 24 Aug 2011, 11:57 pm

ce hainute frumoase si cate mamici harnice!!!
Am mai facut si eu o rochita de satin din niste resturi si un bolero, n-am putut face poza pe purtatoare, dar atasez ce am:

si la spate:

si boleroul:

de rochita nu sunt pe deplin multumita, oarecum trage intr-o parte, dar boleroul il ador.E a doua rochita pe care o fac eu, deci mai am mult de invatat si de perfectionat.
annamaria26985
annamaria26985
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 743
Varsta : 37
Localizare : Baia Mare
Data de inscriere : 23/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Joi 25 Aug 2011, 12:03 am

Da, intr-adevar rochita are ceva. Dar boleroul arata bine. Dar nici pozele nu te ajuta. Te perfectionezi cu fiecare lucrusor pe care il faci. Mereu avem ceva de invatat.
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 11 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... , 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB