CONCURS CROSETAT - Jacheta Flower Power - VOTAREA
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Votati jacheta preferata
Re: CONCURS CROSETAT - Jacheta Flower Power - VOTAREA
In sfarsit a ajuns coletul si in mainile mele

Nu stiu cat se vede in poza: crosetele sunt de la 3,5 la 8, le-am probat pe toate si sunt extraordinare! De frumoase nu mai zic
.
Cablurile m-au fascinat! Se adapteaza foarte usor, doar le atasezi si rotesti si nici nu se simte cand trece firul pe acolo. Bineinteles ca exista si un prelungitor si doua opritoare extrem de utile. Sunt atat de vrajita de sistemul de cabluri incat ma gandesc serios la setul acela de andrele, acum vreau tot
Imi plac de nu mai pot si m-am laudat la toata lumea!
Multe multumiri adminelor si sponsorului Fire de tricotat si voua tuturor!

Nu stiu cat se vede in poza: crosetele sunt de la 3,5 la 8, le-am probat pe toate si sunt extraordinare! De frumoase nu mai zic

Cablurile m-au fascinat! Se adapteaza foarte usor, doar le atasezi si rotesti si nici nu se simte cand trece firul pe acolo. Bineinteles ca exista si un prelungitor si doua opritoare extrem de utile. Sunt atat de vrajita de sistemul de cabluri incat ma gandesc serios la setul acela de andrele, acum vreau tot

Multe multumiri adminelor si sponsorului Fire de tricotat si voua tuturor!

letho superb setul tau de crosete ,eu am andrele knitpro cu sistemul acesta de cablu ...sunt nemaipomenite.
La cat mai multe lucrusoare lucrate
La cat mai multe lucrusoare lucrate

miridia- Nou venit
- Numarul mesajelor : 24
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 28/10/2010
Sa le stapanesti si folosesti sanatoasa Letho, cu mullta inspiratie si mult spor! Le meriti din plin, jacheta ta este superba
.
Inca o data, felicitari!

Inca o data, felicitari!

Multumim Ana Maria

europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3236
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
Sa stapaniti sanatoase ustensilele,premiantelor si sa ne incantati cu lucruri facute cu ajutorul lor!

Ooooo !Ciocodeilacrmioara!
Esti o gospodina desavirsita,dar ce cauti la aceasta sectiune???
Muta-te repede la ,,conserve de iarna,,
Daca tot ai scris aici ,macar spune-ne si parerea despre ce s-a intimplat la acest concurs.
Esti o gospodina desavirsita,dar ce cauti la aceasta sectiune???
Muta-te repede la ,,conserve de iarna,,

Daca tot ai scris aici ,macar spune-ne si parerea despre ce s-a intimplat la acest concurs.

Felicitari creatoarelor si mainilor dibace care au lucrat exponatele. Eu nu am votat cand trebuia, ci acum, stiu ca nu mai conteaza, dar cu toate ca mi-a fost greu sa ma decid care model este mai frumos, a fost si foarte greu sa vad acele modele ca pe niste bluze - nu sunt obisnuita cu hainele crosetate, recunosc, ci doar cu milieurile si fetele de masa facute in aceasta maniera.
Asa ca nu mai are importanta ce mi-a placut mie mai mult, dar am invatat ceva nou: ca un acelasi model poate fi la fel de atractiv si pe un milieu si pe o bluza de vara
Asa ca nu mai are importanta ce mi-a placut mie mai mult, dar am invatat ceva nou: ca un acelasi model poate fi la fel de atractiv si pe un milieu si pe o bluza de vara

fetelor am si eu cite ceva de aratat dar nu reusesc sa postez nici o poza
ma ajuta si pe mine cineva, va rog

Felicitari tuturor, imi pare rau ca n-am fost pe faza sa votez, mie mi-au placut cel mai mult jachetele executate de geany si romaya.
odrina- Ucenic
- Numarul mesajelor : 208
Localizare : USA
Data de inscriere : 09/09/2009
Am votat si eu .M-au impresionat foarte mult toate modelele.Felicitari tuturor concurentelor.
culea mirela- Junior
- Numarul mesajelor : 327
Varsta : 45
Localizare : constanta
Data de inscriere : 15/03/2012
Buna ziua.
Va urmaresc demult dar niciodata nu am intrat in legatura cu voi. M-am hotarat pentru ca vreau sa o rog pe concurenta Letho sa dea mai multe explicatii (cu diagrame daca se poate) pentru ca vreau sa imi fac si eu o jacheta. O rog din tot sufletul. Sau sa imi spuna unde sa gasesc explicatiile. Va multumesc.
Va urmaresc demult dar niciodata nu am intrat in legatura cu voi. M-am hotarat pentru ca vreau sa o rog pe concurenta Letho sa dea mai multe explicatii (cu diagrame daca se poate) pentru ca vreau sa imi fac si eu o jacheta. O rog din tot sufletul. Sau sa imi spuna unde sa gasesc explicatiile. Va multumesc.
mirelalaurentia1974- Nou venit
- Numarul mesajelor : 9
Localizare : nucet
Data de inscriere : 28/01/2011
Iti multumesc din suflet. Si felicitari pentru ceea ce faci.
mirelalaurentia1974- Nou venit
- Numarul mesajelor : 9
Localizare : nucet
Data de inscriere : 28/01/2011
Toate sunt superbe,mi-as dori din suflet sa pot realiza si eu asa ceva.Am invatat sa crosetez vazand niste filmulete,dar mai am mult,chiar foarte mult pana sa iasa si din mainile mele asa minunatii.Felicitari tuturor concurentelor si spor la crosetat mai departe!
dana iosub- Nou venit
- Numarul mesajelor : 1
Localizare : bruxell -belgia
Data de inscriere : 30/05/2011
votarea!
am votat si eu desi sunt noua,efortul este mare ,mai ales concentrare...toate sunteti grozave.Pupici multi all
Greta777- Nou venit
Varsta : 63
Localizare : Oradea
Data de inscriere : 29/05/2012
zic si eu
am votat concurenta 11 .ma castigase concurenta 5 dar as schimba hotarat galbenul cu ceva care confera eleganta movului si putina discretie bluzei-alb ptr cineva romantic sau roz pal pal sau negru ptr sobrietate de seara.mi se pare imaginativ modelul,cumva etno sau geometric ...
ava gardner- Nou venit
Localizare : ungaria
Data de inscriere : 22/02/2013
Pagina 7 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 7 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Paturi crosetate 2
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7