Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V

+77
teisoara
Cristina Munteanu
Gabiuta
LYNDA
ismi3ismi
ancabanu
danae
cory74
Xorana
corina corina
i.xell
marabr
bobitica
mamiboom
lennny
zsofia
bimbo
diblaru maria
olympia
anyrok
georgeta.prnic
rosita
elenaxx
marinutza95
diana_scl
amoni
Motzu
Gianina4ever
adelina24
moruna
angvio
Panea Laura
clauditza
Admina
violetas
diada
cif2010
kabunta
ellybijoux
clodi
zylv
carmenco
m-julie
ikuta
elenaveronica
d_oana
ChrisReeana
alice07
mykya
Vianne
aurishta
cookie
loremunteanu
aurelia.c
musetel
ghita
geany
geo
ancush
SilviaDumitrescu
zahariaelouise
arielas
MagdaMarin
Karina33
MihaelaT
valentinadof
andarlidia
Giobsy
aba
chocolate
Marry
alinutza_andrei08
Uca
Cristache
OananaShop
alisa_minunata
firicel
81 participanți

Pagina 3 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 Empty Re: Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V

Mesaj Scris de musetel Vin 19 Aug 2011, 8:18 am

M-am îndeletnicit şi io acum ceva vreme cu o geantă, care a ajuns la o prietenă.
Din păcate nu am fost destul de inspirată să pun un întăritor... am pus doar un strat subţire de vatelină.
Şi curelele ar fi trebuit sa le fac ceva mai late, însă din greşeli învăţăm

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
musetel
musetel
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 214
Varsta : 41
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 Empty Re: Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V

Mesaj Scris de aurelia.c Vin 19 Aug 2011, 8:57 am

Felicitari, musetel... Este foarte frumoasa geanta...
De mult ma gandesc si eu sa-mi fa una, dar parca nu am curaj, mi se pare prea migalos...
aurelia.c
aurelia.c
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 305
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 20/11/2010

https://cevrajiamaifacutnevastamea.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de geo Vin 19 Aug 2011, 10:08 am

Si mie imi place, arata bine si fara intaritura. Oricum, agatata pe umar si cu toate nimicurile ce le tinem noi in genti, atarna si nu se vede ca e moale.
Eu nu am gasit la noi benzi de bumbac, nu stiu cum se numesc exact. Am vazut pe Etsy, dar numai la vanzatori din US, si parca nu-mi vine sa cumpar Neutral
geo
geo
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 38
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Vin 19 Aug 2011, 10:11 am

Si eu vreau sa-mi fac timp de o geanta, dar.... E faina geanta ta. Aurelia cred ca e la fel de migalos orice ai face. Asta facem noi, migalim. rade
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de loremunteanu Sam 20 Aug 2011, 8:27 am

geo a scris:Si mie imi place, arata bine si fara intaritura. Oricum, agatata pe umar si cu toate nimicurile ce le tinem noi in genti, atarna si nu se vede ca e moale.
Eu nu am gasit la noi benzi de bumbac, nu stiu cum se numesc exact. Am vazut pe Etsy, dar numai la vanzatori din US, si parca nu-mi vine sa cumpar Neutral

Buna!
Se gaseste si la noi... Se numeste chinga... Vezi la mercerii, unde au nasturi si benzi, bentite, etc...
wink
loremunteanu
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de geo Sam 20 Aug 2011, 9:44 am

mersi, lore, dar sa stii ca am cautat la toate merceriile din brasov, si am gasit numai negre din nylon Neutral. am gasit si de bumbac, dar foarte inguste, cam de 1-1,5 cm.

acum ca ai zis cum ii spune, imi dau seama ca stiam si eu, si chiar asa im intrebat la mercerii lol!
geo
geo
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 38
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de loremunteanu Sam 20 Aug 2011, 11:29 am

Adevarul e, ca nu peste tot se aduce marfa diversificata... In Bucuresti am vazut chingi in mai multe locuri...
In Bacau de exemplu, nu stiu ce e ala tulle cristal...
loremunteanu
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 92
Varsta : 44
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 23/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de cookie Dum 21 Aug 2011, 7:26 am

Vianne, sunt extraordinar de frumoase si de vesele! Felicitari!
cookie
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 36
Varsta : 48
Localizare : Galati
Data de inscriere : 31/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Dum 21 Aug 2011, 10:11 am

Vianne, acum inteleg de ce ai lipsit atat wink ai lucrat la minunatiile astea! aplauze
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Vianne Dum 21 Aug 2011, 5:27 pm

Multzam fain, fetelor!
Aurishta, astea sunt numai o mica parte:-)
Vianne
Vianne
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 43
Varsta : 49
Localizare : Long Island, New York
Data de inscriere : 28/10/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de chocolate Mier 24 Aug 2011, 6:22 pm

Un saculet pentru jocul facut de sotul meu , pe care o sa-l postez la puzzle-uri Smile

chocolate
chocolate
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 399
Varsta : 40
Localizare : Cluj-Napoca
Data de inscriere : 31/10/2009

http://pinterest.com/lllorelllei/my-work/

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca Mier 24 Aug 2011, 6:52 pm

Ce simpatic este! Imi place mult de tot!
Esti plina de creativitate! Flowers

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3917
Varsta : 37
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de mykya Dum 28 Aug 2011, 12:36 am

Am facut si eu un portfard e plin de defecte dar faceti-va ca nu le vedeti. Sunt incepatoare intr-ale croitoriei poate se iarta... Embarassed Multumesc Karinei pentru bucatile de material trimise! pupi Karina!

mykya
mykya
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Dum 28 Aug 2011, 7:38 am

Tu Mykya dar chiar te-ai apucat sa consumi peticutele trimise!!!
Ma uitam la portfard, recunosteam materialul, recunosteam macul dar nu reuseam sa-mi amintesc ce-am facut din materialul cu maci. Pana si-a facut efect gura de cafea si m-am dumirit ca-i servetel aplicat!
Imi place tare cum ti-a iesit! Flowers
Daca am gresit inseamna ca nu si-a facut efect deplin cafeaua
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de mykya Dum 28 Aug 2011, 3:07 pm

rade Citeam mesajul si ma gandeam cum sa iti spun finut ca de fapt macul nu este bucata din materialele trimise de tine rade Cand am ajuns la final mi-am dat seama ca ai inteles ca este servetel. Da, partea centrala este intr-adevar decoupage pe textil. Iar daca tu numesti peticute materialele trimise de tine...toata stima. Dar sunt bucati mari, nicidecum peticute. pupi
mykya
mykya
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de alice07 Dum 04 Sept 2011, 4:36 pm

Prima gentuta, facuta dupa tiparul alteia vechi si deteriorate, pe care am descusut-o. Imi este utila pt ca e micuta, dar incapatoare. Mi-a dat ceva de munca, pt ca m-am gasit eu sa ii pun intaritura dintr-o mocheta subtire si apoi imi era greu sa o intorc pe dos. Astea le-am uitat deja. Mai are defecte pe la imbinarea beteliei pt umar, dar cine vede si nu stie...
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
sper ca m-am descurcat cu atasarea pozei.
Am mai facut si un plic de ocazie, in mare graba, dar nu i-am facut poze inca.
alice07
alice07
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 189
Varsta : 43
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 02/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ChrisReeana Lun 05 Sept 2011, 10:08 am

Alice, este foarte reusita si trebuie sa fii mandra de ea Merci . Chiar daca are cateva defercte, nu trebuie sa le arati sau sa le spui - este facuta de tine si doar asta conteaza.
Ai sous ca ai folosit la intaritura ... mocheta. A fost ok la masina? Nu a facut figuri?
ChrisReeana
ChrisReeana
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 51
Varsta : 36
Localizare : HUNEDOARA
Data de inscriere : 01/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de alice07 Lun 05 Sept 2011, 10:54 am

Multumesc de aprecieri. Aceea este mocheta ieftina si destul de maleabila, la vreo 2-3 mm grosime, masinuta a cusut-o, cu rabdare si ac potrivit. Eu am pus-o doar la buzunarul din fata, cel acoperit de "clapeta". Initial, am cusut cu tot cu captuseala, dar vazand ca imi e greu sa o intorc pt a coase fermoarul, am desfacut-o si am taiat-o sa vina la vreo jumate de cm fata de cusatura. Deh, necazuri de incepator.
alice07
alice07
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 189
Varsta : 43
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 02/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de d_oana Lun 26 Sept 2011, 3:49 pm

Foarte dragut portfardul!
d_oana
d_oana
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 81
Varsta : 34
Localizare : Banat
Data de inscriere : 23/01/2010

Sus In jos

Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. V - Pagina 3 Empty Plicuri tineresti

Mesaj Scris de elenaveronica Mar 27 Sept 2011, 10:04 am

Am mai facut vara asta si acteva plicuri, unele le-am oferit inainte de a le poza.
Doua le-am pastrat, sunt din denim intarit cu termocolant
Celorlate le-am adaugat o bareta laterala si sunt foarte ppractice, usor de purtat, au si fermoar.

elenaveronica
elenaveronica
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 280
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 30/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de aurelia.c Mar 27 Sept 2011, 10:25 am

Elena frumoase plicuri ai facut, dar cred ca avem deja un topic pe tema genti si posete, poate ar fi fost mai potrivit sa pui acolo Smile
aurelia.c
aurelia.c
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 305
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 20/11/2010

https://cevrajiamaifacutnevastamea.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de d_oana Mar 27 Sept 2011, 12:25 pm

Elena, foarte dragutze plicurile tale!
d_oana
d_oana
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de d_oana Mar 27 Sept 2011, 9:42 pm

Asta este prima mea incercare in a face gentute....mi-a lua luat ceva timp pana am prins curaj sa va arat..sper sa va placa Smile
un plic, o gentuta si un toc pentru telefon
d_oana
d_oana
helper
helper

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Mar 27 Sept 2011, 10:40 pm

D_oana,superba colectia ta de gentute!Felicitari!
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de ikuta Mar 27 Sept 2011, 11:22 pm

Imi plac gentutele.Sunt faine!Sa mai faci.Si cauta sa faci si colorate
ikuta
ikuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 3 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB