Ne bem cafeaua impreuna!-19
+51
mihastef
andreeazaharcu
fizicuta
julix_2007
vyky2010
Tache Marilena
Giobsy
Octa75
dorina64
diada
Cristache
denis21
symos
amoni
elenaxx
zahariaelouise
mykya
valentyna_sweetly
Angelica18
carmenco
Gianina4ever
cris_27
sunflowers
Serban Valentina
mnarcisa
AlinaJ.Bijoux
ikuta
MihaelaT
ivanoiuadela9
lennny
firicel
cld
ghita
Marry
Uca
nicopop
annamaria26985
Chirrox13
danniela
Dodo-pui
samo99ro
CCristinaC
europolis
SilviaDumitrescu
corina corina
arielas
ema
Nicoleta Irimescu
bubu85
betymi72
MagdaMarin
55 participanți
Pagina 28 din 30
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna!-19
Din pacate Elena asa cum n-am vazut chiloti pe broasca pana acum nici tort n-o sa vad de la el.Doar un bidon de suc am primit.
Asta e.
Nu am venit ca am avut treaba azi,mancare de dimineata,iar de la 11 la 14 am mutat ancadramentul dion camera copiilor si am inlocuit tintele care tin placajul din spate cu 65 de holsuruburi.Si inca 12 in placajul de jos al canapelei.
Pentru linistea mea.
Caci impinsesem hainele cam tare(stilul meu :zid) si iesise tintele si asta ma enerva la maxim.
Asa ca va ofer acum o cafea si asa o am in fata.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Asta e.
Nu am venit ca am avut treaba azi,mancare de dimineata,iar de la 11 la 14 am mutat ancadramentul dion camera copiilor si am inlocuit tintele care tin placajul din spate cu 65 de holsuruburi.Si inca 12 in placajul de jos al canapelei.
Pentru linistea mea.

Caci impinsesem hainele cam tare(stilul meu :zid) si iesise tintele si asta ma enerva la maxim.
Asa ca va ofer acum o cafea si asa o am in fata.
Magduta,ti-am multumit pt.cadou pe la sueta desi aici trebuia ,dar nici acum nu-i tarziu!Mi-ar prinde tare bine atata sfoara!

Daca atunci cand lucra mama la moara de faina si aveam acasa gheme mari si multe de sfoara aveam si internet si te cunosteam iti trimiteam cateva cu mare drag,dar acum nu am de unde.
Asa ca ti-am trimis doar virtual o gramada de gheme.
Da ,am citit cand mi-ai multumit, dar cum eu citesc abia mult mai tarziu ce scrieti la sueta si ma las prinsa in lecturarea forumului si mai uit sa raspund.
Si matusa mea face ce faci tu din sfoara si ea parca cumpara de la practiker .
Asa ca ti-am trimis doar virtual o gramada de gheme.

Da ,am citit cand mi-ai multumit, dar cum eu citesc abia mult mai tarziu ce scrieti la sueta si ma las prinsa in lecturarea forumului si mai uit sa raspund.

Si matusa mea face ce faci tu din sfoara si ea parca cumpara de la practiker .
Eu cumpara din Doraly dar nu am mai cumparat cam de multisor ca ultima data mi-m facut o provizie mai mare 
Dar provizia s-a cam terminat si ar trebui sa o reinnoiesc si cum masina nu-mi merge sa ma duc cu maxi-taxi la Bucuresti pt.asa ceva ,nu-mi vine!

Dar provizia s-a cam terminat si ar trebui sa o reinnoiesc si cum masina nu-mi merge sa ma duc cu maxi-taxi la Bucuresti pt.asa ceva ,nu-mi vine!

vyky2010- Junior
- Numarul mesajelor : 331
Varsta : 77
Localizare : PITESTI
Data de inscriere : 07/06/2011
Vyky , sa-ti traiasca nepotelul !
Buna ziua de -acum , fetelor !Stiu ca nu intru prea des sa va salut aici la cafenea , dar cand am putin timp abia reusesc sa vad ce ati mai lucrat ca acolo e interesant . Va salut acum si va doresc toate cele bune ca nu stiu cand o sa mai apuc sa o fac dinnou . Dar voi stiti foarte bine ca va iubesc si ca faceti parte din gandurile mele tot timpul , chiar daca nu va scriu eu aici mereu .O zi buna sa aveti si multa sanatate !
Buna ziua de -acum , fetelor !Stiu ca nu intru prea des sa va salut aici la cafenea , dar cand am putin timp abia reusesc sa vad ce ati mai lucrat ca acolo e interesant . Va salut acum si va doresc toate cele bune ca nu stiu cand o sa mai apuc sa o fac dinnou . Dar voi stiti foarte bine ca va iubesc si ca faceti parte din gandurile mele tot timpul , chiar daca nu va scriu eu aici mereu .O zi buna sa aveti si multa sanatate !

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 47
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
buna dimineata la cafea..
Vyky sa-ti traiasca nepotelul si sa-l vezi marre!!!!
o zi buna va doresc!
Vyky sa-ti traiasca nepotelul si sa-l vezi marre!!!!
o zi buna va doresc!

'neata!
Vyky, sa va traiasca sarabatoritul, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii! La multi ani!
Doamnelor, sa aveti o zi frumoasa!
Vyky, sa va traiasca sarabatoritul, sa fie sanatos si sa va aduca multe bucurii! La multi ani!
Doamnelor, sa aveti o zi frumoasa!
Buna ziua fetelor.
Vyky esti pitesteanca de-a mea.
Sa-ti traiasca nepotelul si se te bucuri de el. Sanatate si La multi ani!
O zi buna tuturor!
Vyky esti pitesteanca de-a mea.
Sa-ti traiasca nepotelul si se te bucuri de el. Sanatate si La multi ani!
O zi buna tuturor!
ghita- Senior
-
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 53
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 11/02/2011
Buna ziua!
La revedere! (pauza de mesa a luat sfarsit, ne citim dupa ora 17 )
La revedere! (pauza de mesa a luat sfarsit, ne citim dupa ora 17 )

Buna ziua doamnelor. O zi minunata va doresc. Cat a mai ramas din ea....
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Heeeeeei,salut!
Ies la raport:vreme urata,ploua si e frig;am mancare facuta,azi mi-am propus sa pun la punct hartiile care s-au adunat intr-o gramada mai marisoara si tre' puse la locul ei fiecare si apoi sa calc rufe9am si aici o gramadoaie ca saptamana trecuta am spalat(Maricica,nu eu
)si am calcat doar daca imi trebuia ceva si ieri am spalat iar cateva programe,asa ca....sa am spor la treaba!
Voua va doresc o duminica frumoasa!
Vyky,sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos!LA MULTI ANI!

Voua va doresc o duminica frumoasa!
Vyky,sa-ti traiasca nepotelul si sa fie sanatos!LA MULTI ANI!

Ziua buna! Mai bea cineva cafea la ora asta sau sint singura?
Eu m-am trezit pe la 12. Am dormit 12 ore cu o pauza de 10 minute pe la 6.30. Simteam nevoia sa dorm. Ieri am fost la gradina si, nu mi-am dat seama ca o sa ma doara spatele decit cind m-am oprit. Prin urmare, azi dimineata, cind am vrut sa ma ridic din pat am simtit o durere cumplita in zona lombara. As fi putut sta oricum, numai in picioare sau culcata pe spate, nu. E drept ca nu e prima data, dar nu mi s-a mai intimplat de mult si nu la intensitatea asta. Acum mi-am mai revenit, insa cred ca trebuie sa merg la doctor. Mi-e teama de hernia de disc. Voi vedea, de miine.
Eu m-am trezit pe la 12. Am dormit 12 ore cu o pauza de 10 minute pe la 6.30. Simteam nevoia sa dorm. Ieri am fost la gradina si, nu mi-am dat seama ca o sa ma doara spatele decit cind m-am oprit. Prin urmare, azi dimineata, cind am vrut sa ma ridic din pat am simtit o durere cumplita in zona lombara. As fi putut sta oricum, numai in picioare sau culcata pe spate, nu. E drept ca nu e prima data, dar nu mi s-a mai intimplat de mult si nu la intensitatea asta. Acum mi-am mai revenit, insa cred ca trebuie sa merg la doctor. Mi-e teama de hernia de disc. Voi vedea, de miine.
Buna ziua lume!
Firicel ai terminat treaba?
Cristina sa stii ca nu esti singura care a dormit mult
Tu macar ai o scuza ca ai fost la gradina pe cand eu.... Singura scuza ca m-am culcat tarziu
Eu i-am zis de aseara lui M ca nu-mi pun ceasul sa sune si ca nu ma intereseaza ce manaca dimineata. Asaca l-am simtit cand si-a facut insulina dimineata, dar atat. Cand am deschis ochii si am vzut ca e 10.56... nu-mi venea sa cred
Acum am intrat de servici, deci sunt in zona
Firicel ai terminat treaba?
Cristina sa stii ca nu esti singura care a dormit mult

Acum am intrat de servici, deci sunt in zona

Lasa Silvia, ca noua nu ne-au cazut copii din pat .
Eu ma simteam obosita atit fizic, cit si psihic. Oricum, mi-a prins bine sa dorm atita.

Eu ma simteam obosita atit fizic, cit si psihic. Oricum, mi-a prins bine sa dorm atita.
Silvioara,mai am cateva d ecalcat,dar intre timp am si mancat in reprize(adica eu prima serie si Mihai,seria a doua),am facut si baie....si acum merg sa mai netezesc doua-trei cate s-o mai putea!
CCris,si eu azi m-am trezit la 9.00,ora de lux pt.mine care de regula la 6.10 sunt cu ochii in tavan!
CCris,si eu azi m-am trezit la 9.00,ora de lux pt.mine care de regula la 6.10 sunt cu ochii in tavan!

Neata,cafeluta e gata.
Nu am mai scris pe aici zilele trecute caci am fost cam ocupata.
Sambata de dimineata am facut un featuring cu sotul meu la o mancare de fasole cu carnati.
Pe la 11 am mutat canapeaua si ancadramentul din camera copiilor pentru a pune suruburi in loc de tinte la placajul din spate.
Cu ocazia asta a, constatat cat de usor se muca acel ancadrament singura si fara unul care tot timpul comenteaza,ca fa asa si pe dincolo.
Apoi am incercat sa cos dar nu mi-a iesit asa ca am luat la descusut niste pantaloni din care vreau sa-mi fac altceva.
Apoi pe la 7 mi-am luat copii si sotul si am plecat in Ploiesti in parc,iar dupa la Carrefour.
Ocazie cu care am vazut si un cantar de bucatarie de 5 kg cu 10 ron.
Si cand vom merge la cumparaturile lunare il vom lua alaturi de acumulatorii pentru camera foto caci actualii sunt obositi.
Ramane doar cititorul de carduri sa-l iau eu pe banii mei sa nu mai imi omor acumulatorii cand descarc poze.
Duminica am facut catite la ideea(si ingredientele) soacrei.Muuuulte clatite.
Si tort de clatite.
Apoi am petrecut cateva ore cautand in tot podul o anume rigla si restul de piese de la un puzzle al fiului meu.
Azi inca nu stiu ce o sa fac,dar improvizez.
Asa ca va las cafeaua pe masa si vorbim mai tarziu,acum mai am poze de incarcat apoi as vrea sa mai trimit un CV la Arctic pentru meseria mea.
Niciodata nu stii de unde sare iepurele.Am mai trimis unul la Lidl pentru sef adjunct de magazin la Valeni.
Caci nu cereau studii superioare si cum azinoapte am visat sange azi voi primi o veste.
Stai ca am uitat ca trebuie sa apara curierul cu modemul cu noua tehnologie de net
.
Aia e vestea.Dar totusi sper la alta veste.
Pa.
Nu am mai scris pe aici zilele trecute caci am fost cam ocupata.
Sambata de dimineata am facut un featuring cu sotul meu la o mancare de fasole cu carnati.
Pe la 11 am mutat canapeaua si ancadramentul din camera copiilor pentru a pune suruburi in loc de tinte la placajul din spate.
Cu ocazia asta a, constatat cat de usor se muca acel ancadrament singura si fara unul care tot timpul comenteaza,ca fa asa si pe dincolo.
Apoi am incercat sa cos dar nu mi-a iesit asa ca am luat la descusut niste pantaloni din care vreau sa-mi fac altceva.
Apoi pe la 7 mi-am luat copii si sotul si am plecat in Ploiesti in parc,iar dupa la Carrefour.
Ocazie cu care am vazut si un cantar de bucatarie de 5 kg cu 10 ron.
Si cand vom merge la cumparaturile lunare il vom lua alaturi de acumulatorii pentru camera foto caci actualii sunt obositi.
Ramane doar cititorul de carduri sa-l iau eu pe banii mei sa nu mai imi omor acumulatorii cand descarc poze.

Duminica am facut catite la ideea(si ingredientele) soacrei.Muuuulte clatite.
Si tort de clatite.
Apoi am petrecut cateva ore cautand in tot podul o anume rigla si restul de piese de la un puzzle al fiului meu.
Azi inca nu stiu ce o sa fac,dar improvizez.
Asa ca va las cafeaua pe masa si vorbim mai tarziu,acum mai am poze de incarcat apoi as vrea sa mai trimit un CV la Arctic pentru meseria mea.
Niciodata nu stii de unde sare iepurele.Am mai trimis unul la Lidl pentru sef adjunct de magazin la Valeni.
Caci nu cereau studii superioare si cum azinoapte am visat sange azi voi primi o veste.
Stai ca am uitat ca trebuie sa apara curierul cu modemul cu noua tehnologie de net

Aia e vestea.Dar totusi sper la alta veste.

Pa.
Buna dimineata!
Spre deosebire de Magda, eu ma misc in reluare. Nici macar nu stiu ce am mai visat azi noapte.
Magda, sa dea Domnul sa primesti vestea pe care o vrei.
O zi buna si cu spor tuturor!
Spre deosebire de Magda, eu ma misc in reluare. Nici macar nu stiu ce am mai visat azi noapte.
Magda, sa dea Domnul sa primesti vestea pe care o vrei.
O zi buna si cu spor tuturor!

buna dimineata la cafea...
si eu ma cam misc in reluare ptr ca fata mea cea mica(10 ani)a plecat pentru prima data fara mine de acasa la un concurs la Alesd ...sta 4 zile...
si eu ma cam misc in reluare ptr ca fata mea cea mica(10 ani)a plecat pentru prima data fara mine de acasa la un concurs la Alesd ...sta 4 zile...

iti dai seama...multumesc pentru urare...concursul e pe teme ecologice ceva cu deseurile nu cred ca e problema..
Bety, multa bafta fetitei tale si sa nu omori telefonul, ca el nu are nici o vina.

Buna dimineata fetelor.
Servesc si eu cafeaua alaturi de voi apoi ma apuc de treaba.
O zi reusita va doresc.
Servesc si eu cafeaua alaturi de voi apoi ma apuc de treaba.
O zi reusita va doresc.
Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Buna dimineata va spun si eu! Si eu sunt tot cam ca Cristina, dar sper sa ma pun pe picioare repede ca am cateva drumuri de facut. Magda esti priceputa la orice si vad ca ai mult spor. Sa ai noroc de vesti bune! Bety muta bafta fetei tale!
O zi cu mult spor tuturor!
O zi cu mult spor tuturor!
ghita- Senior
-
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 53
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 11/02/2011
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
» Ne bem cafeaua impreuna! 24
» Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
» Ne bem cafeaua impreuna! 24
» Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
Pagina 28 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)