Ne bem cafeaua impreuna!-19
+51
mihastef
andreeazaharcu
fizicuta
julix_2007
vyky2010
Tache Marilena
Giobsy
Octa75
dorina64
diada
Cristache
denis21
symos
amoni
elenaxx
zahariaelouise
mykya
valentyna_sweetly
Angelica18
carmenco
Gianina4ever
cris_27
sunflowers
Serban Valentina
mnarcisa
AlinaJ.Bijoux
ikuta
MihaelaT
ivanoiuadela9
lennny
firicel
cld
ghita
Marry
Uca
nicopop
annamaria26985
Chirrox13
danniela
Dodo-pui
samo99ro
CCristinaC
europolis
SilviaDumitrescu
corina corina
arielas
ema
Nicoleta Irimescu
bubu85
betymi72
MagdaMarin
55 participanți
Pagina 17 din 30
Pagina 17 din 30 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna!-19
Buna ziua fetelor!Si la mine ca la Alina ,dimineata a fost cald 25g iardupa masa 18g ,iar eu sunt necajita ca s-au imbolnavit puicutele ptr ouat ,trei au murit pana am apucat sa le tratez

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Neata,va ofer si eu o bucatica din tortul meu de ieri.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Si cafeaua calda
Ieri m-am trezit obosita si cheauna,caci daca am aspirator nou acum trebuie sters praful
.
Si am cam facut abuz de cafea ca sa-mi revin.Am petrecut o dupa amiaza tare placuta alaturi de nasa mea si mama ei (tanti nasa).
Am primit toti cadouri,eu m-am ales iar cu 2 materiale polyester bej unul uni iar celalalt cu dungi albe.
Iar aseara de la 9 de cand am culcat si pe Marius ,caci restul dormeau de la 7,m-am apucat sa calc sa strang rufele uscate,sa fac un pic de ordine in pod,ca sa-mi consum energia acumulata in urma consumarii de cafea.
Si am constatat spre bucuria mea ca hainele altadata fixe pe mine,acum stau ca pe gard.
Adica am mai slabit
si ce bine imi pare.
Acum trebuie sa-mi ajustez mai toate hainele.
Si maine cred ca o vizitez pe Silvia sa ma dau mare cu noua mea silueta
O zi frumoasa sa aveti.Azi ma ocup de reciclare,mai precis pregatirea ambalajelor pe care le-am pus separat de cateva saptamani sa le vand sa-mi scot niste banuti.
Si cafeaua calda
Ieri m-am trezit obosita si cheauna,caci daca am aspirator nou acum trebuie sters praful

Si am cam facut abuz de cafea ca sa-mi revin.Am petrecut o dupa amiaza tare placuta alaturi de nasa mea si mama ei (tanti nasa).
Am primit toti cadouri,eu m-am ales iar cu 2 materiale polyester bej unul uni iar celalalt cu dungi albe.
Iar aseara de la 9 de cand am culcat si pe Marius ,caci restul dormeau de la 7,m-am apucat sa calc sa strang rufele uscate,sa fac un pic de ordine in pod,ca sa-mi consum energia acumulata in urma consumarii de cafea.
Si am constatat spre bucuria mea ca hainele altadata fixe pe mine,acum stau ca pe gard.
Adica am mai slabit

Acum trebuie sa-mi ajustez mai toate hainele.
Si maine cred ca o vizitez pe Silvia sa ma dau mare cu noua mea silueta

O zi frumoasa sa aveti.Azi ma ocup de reciclare,mai precis pregatirea ambalajelor pe care le-am pus separat de cateva saptamani sa le vand sa-mi scot niste banuti.
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Lun 20 Iun 2011, 8:40 am, editata de 1 ori
Buna dimineata Forumistelor!
Va invit la o cafea calduta ,dulce amaruie cu putina frisca pentru cine doreste .

Se anunta o zi racoroasa ceea ce este excelent ,dupa zile caniculare .

Un inceput de saptamina cu multa inspiratie tuturor!

Buna dimineata!
La multi ani Magda! Multumim pentru tort!
Bafta copiilor care dau astazi evaluarea!!!!
La multi ani Magda! Multumim pentru tort!
Bafta copiilor care dau astazi evaluarea!!!!
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 49
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Buna dimineata fetelor. Noi suntem treziti de la 5.30, cafeluta e savurata, ne-am apucat de treaba si printesei acum ii e somnic.
Noi parca mergem in papainoage (am vizitat Sighisoara, castelul Peles pt a n-a oara si Breaza).
Sper sa fie o zi racoroasa desi nu sunt semne.
Bravo Magda ca ai slabit, da-te mare si la mine pt asta
O zi reusita sa aveti!
Noi parca mergem in papainoage (am vizitat Sighisoara, castelul Peles pt a n-a oara si Breaza).
Sper sa fie o zi racoroasa desi nu sunt semne.
Bravo Magda ca ai slabit, da-te mare si la mine pt asta

O zi reusita sa aveti!

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
'neata!
Magda sa iti traiasca feciorul si sa va bucurati de el si tie felicitari pentru slabeala, la felul cum alergi cred si eu ca ai slabit! Cine vrea ploaie?? Ca la mine burnita si e urat, vreme bacoviana. Ma duc sa tricotez manecile la un plovar pentru fecior, am bagat costumele de plaja in sertar
, numai cand ma uit la ele ma ia cu frig!! Mi-am gasit job, asa ca nu o sa mai lucrez ca inainte
, asta e!!!
O saptamana faina sa aveti doamnelor
Magda sa iti traiasca feciorul si sa va bucurati de el si tie felicitari pentru slabeala, la felul cum alergi cred si eu ca ai slabit! Cine vrea ploaie?? Ca la mine burnita si e urat, vreme bacoviana. Ma duc sa tricotez manecile la un plovar pentru fecior, am bagat costumele de plaja in sertar

O saptamana faina sa aveti doamnelor

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Buna dimineata fetele.Vin si eu o cafeluta gustoasa pt fiecare.
Astazi la noi in Crevedia este innorat,cam sta sa ploua,insa este mult mai bine,mai racoare ,poti sa respiri.Ieri am crezut ca ma sufoc de caldura.
Va doresc o zi cat mai frumoasa si sevici usor celor care sunt la Job.
Astazi la noi in Crevedia este innorat,cam sta sa ploua,insa este mult mai bine,mai racoare ,poti sa respiri.Ieri am crezut ca ma sufoc de caldura.
Va doresc o zi cat mai frumoasa si sevici usor celor care sunt la Job.

Buna dimineata!Ce de cafelute aromate,mersi
Succes celor ce sunt in examene si o saptamana rodnica tuturor
Magda ,La multi ani ptr Marius si multa sanatate familiei

Succes celor ce sunt in examene si o saptamana rodnica tuturor

Magda ,La multi ani ptr Marius si multa sanatate familiei

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
Neata, fetelor!.Multumesc pentru cafea celor care au fost mai harnice decat mine. Magda, La multi ani! pentru Marius, sanatate, fericire si noroc. Tuturor care au examene le tinem pumnii (si puiul mic al meu are azi examen si mai are vineri si martea viitoare,cel mare a terminat sesiunea ieri) si le uram noroc la examene. Dupa ploaia de aseara azi este frumos,si senin.Azi ma intalnesc cu Romaia.O zi buna tuturor.
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Buna dimineata, fetelor. Ce de cafeeeleee... Iau si eu cate una de la fiecare si va spun la toate saru'mana.
La mine a plouat rau azi-noapte si s-a racorit bine de tot. Am pus si ventilatorul si mi-am creat atmosfera propice pentru... facut turturi. La propriu. Adica crosetez turturi pentru pomul de Craciun. Cand ma voi satura de ei (deci vor fi destui, sper) ii postez la Ornamente de Craciun.
La mine a plouat rau azi-noapte si s-a racorit bine de tot. Am pus si ventilatorul si mi-am creat atmosfera propice pentru... facut turturi. La propriu. Adica crosetez turturi pentru pomul de Craciun. Cand ma voi satura de ei (deci vor fi destui, sper) ii postez la Ornamente de Craciun.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Buna dimineata Ikuta!
Ce pacat ca sunt asa departe de voi ,savuram impreuna o cafeluluta ,si cu Roamaya ,tocmai ce v-am pregatit-o...si v-am oferit-o virtual cu mare drag.
Samo draga ,abia astept sa-ti vad ,,turturii,, posteaza-i degraba sa nu cumva sa se topeasca ....
ai mare grija ,se anunta iar canicula saptamina aceasta...
Ce pacat ca sunt asa departe de voi ,savuram impreuna o cafeluluta ,si cu Roamaya ,tocmai ce v-am pregatit-o...si v-am oferit-o virtual cu mare drag.

Samo draga ,abia astept sa-ti vad ,,turturii,, posteaza-i degraba sa nu cumva sa se topeasca ....
ai mare grija ,se anunta iar canicula saptamina aceasta...

Ultima editare efectuata de catre Serban Valentina in Lun 20 Iun 2011, 9:48 am, editata de 1 ori
Buna dimineata doamnelor!Multumesc pentru cafea!
Sa aveti o saptamana minunata!
Sa aveti o saptamana minunata!

vyky2010- Junior
- Numarul mesajelor : 331
Varsta : 77
Localizare : PITESTI
Data de inscriere : 07/06/2011
Bafta la examene copiilor, al meu cel mic are teste de sfarsit de an, incepe cu arta
e foarte important ce stiti voi!!!! Apoi de maine trece la istorie, geografie, mate , engleza si restul, ooo am uitat franceza pe care o uraste si habar nu am de ce!!
Intanleala placuta doamnelor de la Cluj!!!

Intanleala placuta doamnelor de la Cluj!!!
danniela- Atotcunoscător
Promit sa-i pun la congelator pana la Craciun. Poate, o picatura, o pastrez la varful fiecarui turture. Asa, de aspect.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Buna dimineataa!Bafta celor in sesiuni si examene!
Si noi am avut ieri o zi plina de la 7 dimineata pana la miezul noptii am fost tot intr-o miscare ,azi vreau sa ma odihnesc nitel ,ca ieri prea am trebaluit,dar a fost frumos,bine,ploaia a venit tocmai aseara...bebe a fost cam agitat de cat s-a mirat toata lumea de el,dar a dormit azi noapte,s-a trezit doar o singura data(mi-a zis mami lui) si azi deja au plecat in oras la prima lui plimbare,plecare de acasa...poze n-am ,ca noi am fost pozati,astept sa primesc si eu...
Magda,sa-ti traiasca odorul!
Si noi am avut ieri o zi plina de la 7 dimineata pana la miezul noptii am fost tot intr-o miscare ,azi vreau sa ma odihnesc nitel ,ca ieri prea am trebaluit,dar a fost frumos,bine,ploaia a venit tocmai aseara...bebe a fost cam agitat de cat s-a mirat toata lumea de el,dar a dormit azi noapte,s-a trezit doar o singura data(mi-a zis mami lui) si azi deja au plecat in oras la prima lui plimbare,plecare de acasa...poze n-am ,ca noi am fost pozati,astept sa primesc si eu...
Magda,sa-ti traiasca odorul!

Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Poti sa ii pui Sammo, eu am gasit picturi de-ale feciorului in congelator si raspunsul a fost ca era peisaj inghetat, deci musai avea nevoie de congelator!
danniela- Atotcunoscător

samo99ro- Atotcunoscător
-
Da Da Da este o idee super ,super ....
Gindindu-ne la ei ne si mai racorim pe asemenea calduri ....
Gindindu-ne la ei ne si mai racorim pe asemenea calduri ....

Multumesc pentru urari
Eu am facut o pauza de la curatul borcanelor si sticlelor de etichete caci maine le marit.
Imi mai fac o cafea ca sunt cam cheauna
o fi si ca nu e soare de nu prea am eu energie.Bateriile mele fiind solare in lipsa lui sunt cam moale.
Asa ca va las un frape pe masa ca sa va racoriti.

Eu am facut o pauza de la curatul borcanelor si sticlelor de etichete caci maine le marit.
Imi mai fac o cafea ca sunt cam cheauna

Asa ca va las un frape pe masa ca sa va racoriti.
Buna ziua dragelor!buneeeeeeee cafeleeeeeee mai gasii eu pe masa!Multam pt.tratatie si va doresc o zi buna!Eu cu cheful de invatat si rabdarea am cam ajuns la capat!
abia astept sa termin si sa scap sa stau si eu la lucru,la cafea si la sueta fara griji!nu ca acum nu trag cu coada ochiului la ce mai postati!
dar sa scap de grija!Va
P.S Samo,sa ma anunti si pe mine cumva cand pui turturii sa nu nu-i pierd ca io intru mai din 2 in 2 zilele astea pe forum!

P.S Samo,sa ma anunti si pe mine cumva cand pui turturii sa nu nu-i pierd ca io intru mai din 2 in 2 zilele astea pe forum!

O sa anunt aici, ok?
samo99ro- Atotcunoscător
-
Neata fetele, eu beau o cafeluta mica si apoi ma duc la treaba, ca am un chef de cusut dupa 3 zile relaxante la mare. Sa-ti traiasca puiul Magda, sa creasca mare si tuturor mamelor le doresc la fel!
Mi-e dor sa cos la masinute, mai ales ca am treaba multa. Spor tuturor!

Ultima editare efectuata de catre arielas in Mar 21 Iun 2011, 7:29 am, editata de 1 ori (Motiv : corectare text)
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Buna dimineata fetelor.
La Ploiesti se anunta o zi frumoasa de vara.
Servesc alaturi de voi o cafea si apoi merg la treaba, ieri am fost cam delasatoare de la febra musculara.
Va doresc o zi minunata
La Ploiesti se anunta o zi frumoasa de vara.
Servesc alaturi de voi o cafea si apoi merg la treaba, ieri am fost cam delasatoare de la febra musculara.
Va doresc o zi minunata

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Data de inscriere : 10/04/2011
vyky2010- Junior
- Numarul mesajelor : 331
Varsta : 77
Localizare : PITESTI
Data de inscriere : 07/06/2011
Ce de cafele....servesc si eu una cu voi in timp ce rasfoiesc rapid paginile forumului si apoi ma duc la treaba ca am un om la lucru ,imi sapa niste santuri, si trebuie sa-i pregatesc si de mancare.M-am trezit de dimineata sa pun mancarea pentru pranz la foc ,ca sa ma pot ocupa si de copii.Nu stiu insa ce voi pregati maine ca sunt in pana de idei.Va doresc o zi cat mai insorita ca la mine e cam inchisa vremea. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
cris_27- Senior
- Numarul mesajelor : 669
Varsta : 41
Localizare : baia mare
Data de inscriere : 11/08/2009
Pagina 17 din 30 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
» Ne bem cafeaua impreuna! 24
» Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (38)
» Ne bem cafeaua impreuna ! (40)
» Ne bem cafeaua impreuna! 24
» Ne bem cafeaua impreuna ! (32)
Pagina 17 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)