Rochii,Sarafane-Cap XIV
+61
ancush
aisha
bibitu
StMihaela
bubu85
corina corina
zahariaelouise
ema
Giobsy
violeta25
PAULA CONSTANTIN
Gianina4ever
symos
europolis
geo
emmancita
iriclau
MihaelaT
RalucaS
Alina.C
kristadesign
clodi
diada
Cristina Munteanu
SilviaDumitrescu
mykya
chocolate
stoy
MagdaMarin
Chirrox13
danabarbu2007
elenaxx
nicoleta_mc
Camy
violetas
kerkyra
firicel
Motzu
aurishta
aurelia.c
alinutza_andrei08
nicopop
kla78
andreeazaharcu
ancone
rosita
valentinadof
alisa_minunata
marcus
geany
arielas
Uca
Marry
Admina
Panea Laura
Cristache
Karina33
anigherman
AlyC
andreea_s
Anusca
65 participanți
Pagina 4 din 12
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
Re: Rochii,Sarafane-Cap XIV
Karina pe ale tale sa le porti sanatoasa, clientele tale sa fie si ele sanatoase sa-ti mai aduca de lucru iar tu sa fii si a doua oara sanatoasa sa le poti lucra in continuare, ca frumos mai lucrezi .
Dupa ce v-am studiat destul de mult timp si am invatat de la voi (sper) va arat prima rochie de care sunt multumita (am mai facut una cu tipar din Burda care a iesit mare de mine si pe care o voi desface). Eu sunt foarte fericita de rezultat.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Cristina Munteanu- helper
- Numarul mesajelor : 66
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/01/2011
Cristina, bravo, bravo! Ma bucur ca ai gasit inspiratie aici pe forum si te-ai apucat sa-ti faci haine! Sunt foarte ingrijit lucrate (am vazut si fustita
), nu zici ca esti incepatoare!
Bine, mi-ar fi placut sa le vad pozate pe tine, mai degraba
Ce material ai folosit? Pare sa fie acelasi si la fusta si la rochie, nu?
Bravo, la cat mai multe si frumoase proiecte!
LE: Stai asa, ca acum am vazut postarea Karinei! Karina m-ai omoraaat! Vai ce frumuseti, care de care mai comoda si mai volanata! Superb, nici nu stiu pe care sa o comentez mai intai!! Iti urez si eu concediu placut si relaxare maxima! Apropo, cum rezisti in concediu departe de masina de cusut??

Bine, mi-ar fi placut sa le vad pozate pe tine, mai degraba

Ce material ai folosit? Pare sa fie acelasi si la fusta si la rochie, nu?
Bravo, la cat mai multe si frumoase proiecte!

LE: Stai asa, ca acum am vazut postarea Karinei! Karina m-ai omoraaat! Vai ce frumuseti, care de care mai comoda si mai volanata! Superb, nici nu stiu pe care sa o comentez mai intai!! Iti urez si eu concediu placut si relaxare maxima! Apropo, cum rezisti in concediu departe de masina de cusut??

Ultima editare efectuata de catre rosita in Mar 07 Iun 2011, 10:02 am, editata de 1 ori (Motiv : Adaugare text)
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
Zana Karina, asa, sa o iau in ordine ca m-ai zapacit!
Imi palc toate, dar cel mai mult cea din voal creponat, cea lalea si caftanul Tut-ankh-Amon. Are o cromatica frumoasa si l-ai incadrat frumos.
Se pare duoamna, ca printre picaturi va faceti si bagajul...
Concediu linistit iti doresc!
Cristina, si rochita e reusita! Felicitari. Esti perseverenta si iti ies bine!
Imi palc toate, dar cel mai mult cea din voal creponat, cea lalea si caftanul Tut-ankh-Amon. Are o cromatica frumoasa si l-ai incadrat frumos.
Se pare duoamna, ca printre picaturi va faceti si bagajul...
Concediu linistit iti doresc!

Cristina, si rochita e reusita! Felicitari. Esti perseverenta si iti ies bine!
Multumesc mult , ma bucur ca va plac. Materialul l-am luat pentru fusta, doamna de la magazin a zis ca am nevoie de trei lungimi pentru o fusta cu volane, mie mi-a intrat 1m si 20cm si pentru ca mi-a ramas asa mult am facut si rochia. Este un bumbac creponat, foarte placut la atingere si la purtat. Rosita, nu pot sa pun poze imbracata cu ele pentru ca n-are cine sa-mi faca.

Cristina, ti-a zis ca iti trebuie trei lungimi pentru o fusta? Chiar si cu volane? Wow! De unde l-ai luat, ca sa stim sa nu-i cerem vreodata parerea doamnei respective? 
Sa stii ca si eu imi fac pozele tot singura, cu timer-ul. Cauta daca ai la camera functia asta.

Sa stii ca si eu imi fac pozele tot singura, cu timer-ul. Cauta daca ai la camera functia asta.
rosita- Atotcunoscător
Rosita, materialul l-am cumparat de pe Lipscani, de la magazinul cu metraje, iar la camera nu prea ma pricep sa umblu, dar nu cred ca are functia asta.
Karina, lucrezi fenomenal, ti-am mai zis, imi place ce faci si nu pot decat sa s[per sa ajung la aceasta performanta (in viata asta).
Cristina, felicitari!
Cristina, felicitari!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Cristina, arata bine si rochia si fusta! Felicitari!

Cristina, arata bine si rochia si fusta! Felicitari!
Ultima editare efectuata de catre clodi in Mar 07 Iun 2011, 1:52 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare)
Karina...esti FENOMENALA!!!nici nu stiu cu care sa incep...
deci,prima,cea mov,imi place foarte mult gulerul asa cum l-ai facut!
a doua,cea cu volane,e preferata mea!Imi place tare tare mult!si cu floricica aia montata intr-o parte pe banda aia rosie,arata super super!!!Felicitari!!!
Cea lalea,imi place mult de tot cum arata jos,si manecile!iti ies as perfect cusaturile,te pricepi!
Cea neagra,e foarte frumos modelul,si o poate purta si dupa doliu combinata cu un bolero si incalaminte rosii...ar arata foarte fain!
Si urmatoarele sunt tare reusite,sa le purtati sanatoase,tu si clientele!
Si sa ne mai incanti privirile cu minunatii de-ale tale!Cand vad cate faci,si ce bine le finisezi,imi vine sa ma duc sa cos si eu.Si dupa ce trag o cusatura doua si vad ce neindemanatica sunt...imi vine sa ma las...
Felicitari,Cristina,bravo pentru perseverenta!
deci,prima,cea mov,imi place foarte mult gulerul asa cum l-ai facut!
a doua,cea cu volane,e preferata mea!Imi place tare tare mult!si cu floricica aia montata intr-o parte pe banda aia rosie,arata super super!!!Felicitari!!!
Cea lalea,imi place mult de tot cum arata jos,si manecile!iti ies as perfect cusaturile,te pricepi!
Cea neagra,e foarte frumos modelul,si o poate purta si dupa doliu combinata cu un bolero si incalaminte rosii...ar arata foarte fain!
Si urmatoarele sunt tare reusite,sa le purtati sanatoase,tu si clientele!
Si sa ne mai incanti privirile cu minunatii de-ale tale!Cand vad cate faci,si ce bine le finisezi,imi vine sa ma duc sa cos si eu.Si dupa ce trag o cusatura doua si vad ce neindemanatica sunt...imi vine sa ma las...

Felicitari,Cristina,bravo pentru perseverenta!
nicopop- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 250
Varsta : 35
Localizare : Maramures,Romania
Data de inscriere : 11/03/2011
Karina ce mult muncesti si ce lucruri frumoase faci..as vrea si eu sa am talentul tau.....
poate ca talent am dar la practica nu ma pricep deloc
Bravo Karina sa mai faci si sa ne mai incanti cu realizarile tale

Bravo Karina sa mai faci si sa ne mai incanti cu realizarile tale

Anusca- Ucenic
- Numarul mesajelor : 102
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 05/05/2010
Superbe, toate, Karina! De fapt tot ce postezi, peste tot!
Imi plac la maxim maxi-rochiile din tricot! Cam cat de largute vin peste piept?
Si cam cata lungime lasi in plus, pentru a veni asa de frumos partea aia de peste talie?
Cristina Munteanu, e frumoasa rochita ta! Spor la cat mai multe, sa-ti iasa toate asa cum isi doresti. Si nu-ti fa griji, incetul cu incetul te vei perfectiona!
Imi plac la maxim maxi-rochiile din tricot! Cam cat de largute vin peste piept?
Si cam cata lungime lasi in plus, pentru a veni asa de frumos partea aia de peste talie?
Cristina Munteanu, e frumoasa rochita ta! Spor la cat mai multe, sa-ti iasa toate asa cum isi doresti. Si nu-ti fa griji, incetul cu incetul te vei perfectiona!
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
Vin cu o rochie simpla-simpla pe care am facut-o pentru a o oferi cadou unei prietene. Cum nu aveam decat o seara la dispozitie, am facut un tub captusit pe elastic, accesorizat cu un cordon 
Toata smecheria este materialul, voal creponat din matase naturala de la Cosbuc. M-am bucurat ca a fost si foarte bun la pret, adica 10,5 lei/m. Captuseala este vascoza, cordonul tot matase naturala pe care o aveam in casa, comandata la Timisoara.
E pozata pe mine, nu pe prietena, sper sa se aseze si mai bine pe ea, e cu o marime sau 2 mai "sus" decat mine

Toata smecheria este materialul, voal creponat din matase naturala de la Cosbuc. M-am bucurat ca a fost si foarte bun la pret, adica 10,5 lei/m. Captuseala este vascoza, cordonul tot matase naturala pe care o aveam in casa, comandata la Timisoara.
E pozata pe mine, nu pe prietena, sper sa se aseze si mai bine pe ea, e cu o marime sau 2 mai "sus" decat mine

E super materialul si se aseaza frumos! Felicitari!

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Data de inscriere : 10/04/2011
Raluca, este foarte frumoasa, imi place mult materialul! Am fost si eu de vreo 2 ori la Cosbuc, dar mi s-a parut asa de inghesuit magazinul incat mi-a fost greu sa gasesc ceva!
rosita- Atotcunoscător
Multumesc!
Rosita, nu au o "selectie" foarte larga de materiale insa, daca stii cam ce vrei, intrebi si ti se indica unde sa te uiti. Eu stiam ca vreau matase naturala, erau cateva role si m-am tot invartit pe langa ele pana m-am hotarat
Desi vroiam alte culori, m-am adaptat ofertei. Pretul este foarte ok la voalul asta foarte usor.

Rosita, nu au o "selectie" foarte larga de materiale insa, daca stii cam ce vrei, intrebi si ti se indica unde sa te uiti. Eu stiam ca vreau matase naturala, erau cateva role si m-am tot invartit pe langa ele pana m-am hotarat

andreeazaharcu- helper
-
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 38
Localizare : Italy
Data de inscriere : 25/11/2009
Aici sa o iau in ordine sa nu uit ce vreau:
1. Multumesc de aprecieri! Cand lucrez cu drag ceva chiar se cunoaste!
2. Abia astept concediul, mai sunt cateva zile de munca intensa si apoi ma voi bucura de soarele si apa Greciei. Si de linistea si calmul de-acolo!
3. Am si eu dreptul la macar 10 zile de pauza de masina de cusut (ca sa nu ma plictisesc pe drum imi voi lua croseta si niste gheme, ca zau ca nu stiu cum e sa stai cu mainile degeaba
)
3. AlinaC las cam 3-5cm largime in plus si pentru bluzat cam 6cm, atat are banda de pe sold. Sunt usor de facut si de purtat rochiile alea!
4. Cristina imi place ce-ai scos din material! Sa mai cumperi de la doamna aia ca gasesti tu ce sa lucrezi din ce-ti ramane! De cele mai multe ori ce-i neprogramat iese mai interesant!
5. RalucaS e tare finuta rochia de voal de matase. Stiu cat de greu se lucreaza, chiar un simplu tiv, dar este de mare efect! Si placuta la purtat! Sa-ti faci si tie una!
1. Multumesc de aprecieri! Cand lucrez cu drag ceva chiar se cunoaste!
2. Abia astept concediul, mai sunt cateva zile de munca intensa si apoi ma voi bucura de soarele si apa Greciei. Si de linistea si calmul de-acolo!
3. Am si eu dreptul la macar 10 zile de pauza de masina de cusut (ca sa nu ma plictisesc pe drum imi voi lua croseta si niste gheme, ca zau ca nu stiu cum e sa stai cu mainile degeaba

3. AlinaC las cam 3-5cm largime in plus si pentru bluzat cam 6cm, atat are banda de pe sold. Sunt usor de facut si de purtat rochiile alea!
4. Cristina imi place ce-ai scos din material! Sa mai cumperi de la doamna aia ca gasesti tu ce sa lucrezi din ce-ti ramane! De cele mai multe ori ce-i neprogramat iese mai interesant!
5. RalucaS e tare finuta rochia de voal de matase. Stiu cat de greu se lucreaza, chiar un simplu tiv, dar este de mare efect! Si placuta la purtat! Sa-ti faci si tie una!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Karina, multumesc de raspuns! O sa incerc, ca am doua materiale carora le-am pus gand rau: unul verde simplu, si altut negru simplu. Poate le combin cumva, ma mai gandesc! Concediu placut si odihnitor! Frumoasa destinatie...

Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
Nu am mai postat de mult pe aici, dar asta nu inseamna ca nu v-am urmarit. Si in sfarsit, azi am reusit sa lucrez o rochie de pe leko, materialul luat anul trecut (un voal care mi-a placut foarte mult, am luat vreo 4 m, din care mi-am facut deja o fusta mai lunga in 4 clini pe ata elastica si mai am de o bluza).
Aceasta este:
Si cateva detalii:
Aceasta este:
Si cateva detalii:
kerkyra- Junior
- Numarul mesajelor : 358
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 14/01/2010
Kerkyra,materialul este foarte finut si modelul superb!Ai dreptate sa-ti placa asa mult ca este foarte frumos!Si mie imi place!Sa porti sanatoasa tot si sa mai vi cu noutati ca lucrezi frumoas tare!

Multumesc, esti draguta. Nu mai am eu rabdarea de alta data, trag de mine sa mai fac cate ceva. Si mi-e ciuda, am gasit pe leko modele simple si frumoase, tiparul standard, la liber, mi se potriveste, le-am descarcat... Timp si rabdare imi lipsesc.
kerkyra- Junior
- Numarul mesajelor : 358
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 14/01/2010
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12

» Rochii, sarafane-cap.VII
» Rochii,Sarafane-Cap XV
» Rochii, sarafane-cap.IX
» Rochii, sarafane - Cap XIX
» Rochii,Sarafane-Cap XVI
» Rochii,Sarafane-Cap XV
» Rochii, sarafane-cap.IX
» Rochii, sarafane - Cap XIX
» Rochii,Sarafane-Cap XVI
Pagina 4 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)