Creatiile noastre-bluze, topuri
+42
Giobsy
alinutza80
ariana
julix_2007
Adriana13
dana_mi16
aisha
gabi1795
adar
tomari
Buburuza
Clio_Ela
DANIELA.I
loremunteanu
postoleirina
geany
ioana soare
kla78
RalucaS
ame
zylv
andreeaX
Valentina
Eva
Dionisia
ileana cosanzeana
irish05
duchess
Ania
cris69
arime
MihaelaT
emilia
Vianne
Ela
mary
lorinaoo1
Tonsis
diada
Admina
iulia72
Camy
46 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Creatiile noastre-bluze, topuri
foarte frumoasa admina,iti sta foarte bn.
te pupic dulce
te pupic dulce
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Admina
superb , eu una nu as mai adauga ceva la bluza 

duchess- Senior
-
Numarul mesajelor : 644
Data de inscriere : 16/11/2008
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Admina foarte reusita bluzita
, dar si sarafanul ala e bestial :inlove:
Camy foarte frumos topul

Camy foarte frumos topul

maneca "retinuta"
Cum se coase mai exact cusatura de la umar "retinuta"?din burda nu inteleg f bine...deocamdata o cos de mana sa vad ce imi iese pana cumpar masina de cusut.Maneca ramane putin incretita la umar?Asta inseamna "retinut?
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 13/02/2009
Camy,
e superb maieul. Si iti vine perfect, m-ai innebunit cum le cambrezi pe tine, indiferent de material. Am sa fur si eu metoda ta
De fapt am folosit-o deja si iese bine, asa.
Andreea, la umar ai pe tipar, 2 puncte, la stanga si la dreapta cusaturii umarului(de sus). Intre acele puncte vei insaila la masina de cusut(cu pasul cel mai mare, cosi drept , fara sa intareasti inainte si inapoi, si lasand atele mai lungi ca sa poti increti). Dar vei increti si de o parte si de alta a liniei de cusatura a manecii. Apoi tragi de ate, egal pe ambele parti si potrivesti semnele, incepand de la cusatura manecii, de la subrat. Apoi ai o liniuta la maneca, care trebuie sa se "pupe" cu liniuta de pe haina propriu zisa. Apoi trebuie sa potrivesti semnul de sus, de pe umar, cu cel de pe haina. Intre aceste semne trebuie sa mai incretesi sau sa mai dai drumul la material, lucrandu-l cu mana. Ideea e sa rotunjesti cu degetele, simuland forma umarului; incretirea e cam defect la haine, daca nu e maneca bufanta. Dar daca urmezi pasii astia, in mod normal nu trebuie sa mai ai incretituri.

Andreea, la umar ai pe tipar, 2 puncte, la stanga si la dreapta cusaturii umarului(de sus). Intre acele puncte vei insaila la masina de cusut(cu pasul cel mai mare, cosi drept , fara sa intareasti inainte si inapoi, si lasand atele mai lungi ca sa poti increti). Dar vei increti si de o parte si de alta a liniei de cusatura a manecii. Apoi tragi de ate, egal pe ambele parti si potrivesti semnele, incepand de la cusatura manecii, de la subrat. Apoi ai o liniuta la maneca, care trebuie sa se "pupe" cu liniuta de pe haina propriu zisa. Apoi trebuie sa potrivesti semnul de sus, de pe umar, cu cel de pe haina. Intre aceste semne trebuie sa mai incretesi sau sa mai dai drumul la material, lucrandu-l cu mana. Ideea e sa rotunjesti cu degetele, simuland forma umarului; incretirea e cam defect la haine, daca nu e maneca bufanta. Dar daca urmezi pasii astia, in mod normal nu trebuie sa mai ai incretituri.

merci
Iti multumesc,deja incep sa inteleg,sper sa imi iasa.Ti se pare bine sa le cos mai intai de mana si pe urma la masina de cusut?
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/02/2009
Buna seara!Ma bucur ca am descoperit acest site,deoarece,ca si voi,si eu sunt pasionata de croitorie.Sunt incantata sa cunosc atatea fete talentate.Am sa va arat si eu cateva hainute cusute de mine.
O bluza de angora(foarte draga mie)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
un corset care da foarte bine pe o camasa alba
O bluza de angora(foarte draga mie)
un corset care da foarte bine pe o camasa alba
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Zylv, ma bucur ca ne-ai gasit
imi plac hainutele facute de tine, ma innebunesti cu corsetele, trebuie sa ne dai detalii cum le faci

Multumesc de frumoasa primire.Mi-am dat seama ca sunteti niste fete deosebite
Eu lucrez foarte rar dupa tipare din burda,desi imi place sa o cumpar,si chiar am o colectie impresionanta de reviste.cred ca am peste o suta.Tiparul de corset mi l-am facut singura.Este chiar foarte simplu,desi la prima vedere pare ceva complicat.Tiparul il fac cam asa
Materialul il intaresc cu termocol,iar catuseala o croiesc exact dupa fata.Modul de inchidere se poate face diferit.Cel in patratele este cu fermoar ascuns pe lateral,iar cel de velur maro se inceie cu snur la spate.Promit ca o sa-l imbrac si o sa fac o pozA

Materialul il intaresc cu termocol,iar catuseala o croiesc exact dupa fata.Modul de inchidere se poate face diferit.Cel in patratele este cu fermoar ascuns pe lateral,iar cel de velur maro se inceie cu snur la spate.Promit ca o sa-l imbrac si o sa fac o pozA

zylv- Expert
-
Zylv, ai intrat in forta, la noi. Felicitari
Imi place foarte mult topul de tricot angoros, cred ca se aseaza superb. Si corsetul, ti l-am admirat pe cel din velur si acum acesta...
Ce material e cel cu carouri? Imi pare ca am si eu si l-am folosit la un sarafan si la o bluza.
Parca n-am postat corsetele mele, preferatele mele
Am atatea idei sa pun in practica, la capitolul asta dar trebuie sa ma reprofilez sa fac si de zi, nu numai de noapte... cu luna plina
Corset sub-bust, dintr-o stofa groasa, este captusit total si intarit. E o adaptare a unei piese vestimentare feminine intr-o haina de inspiratie masculina(costumul de haine). Acum i-am schimbat funda, este una neagra.
Corset de piele eco, captusit cu jeans si cu cupe, cusute intre material si captuseala. Are ocheti la spate si snur de piele, in fata banda cu mosi si babe, pt a nu fi nevoita sa umblu la snur, tot timpul.

Parca n-am postat corsetele mele, preferatele mele

Corset sub-bust, dintr-o stofa groasa, este captusit total si intarit. E o adaptare a unei piese vestimentare feminine intr-o haina de inspiratie masculina(costumul de haine). Acum i-am schimbat funda, este una neagra.
Corset de piele eco, captusit cu jeans si cu cupe, cusute intre material si captuseala. Are ocheti la spate si snur de piele, in fata banda cu mosi si babe, pt a nu fi nevoita sa umblu la snur, tot timpul.
Da,intr-adevar materialul de la corset,este identic cu cel folosit de tine la bluza.Foarte frumoase corsetele tale.Te invidiez pt.faptul ca dispui de materie prima.Eu fac eforturi mari pt. a-mi procura furniturile sau accesorile necesare.Acum de exemplu caut inebunita o catarama neagra.Sa nu va mai spun ca ieri am cautat captuseala neagra,si deabea am gasit la exageratul pret de 13 lei/m.La capse cum ai folosit tu la corset nici nu visez(eu am pus gaici).Daca stiti voi vreun magazin virtual de unde mi-as putea procura cele necesare,v-as fi recunoscatoare. 

zylv- Expert
-
Salut!
V-am descoperit cu incantare si mirare ca mai exista cineva care are hobby. Am rasfoit pe nerasuflate dialogurile vostre, am privit cu placere tot ce ati realizat voi cu manutele voastre. Chiar daca nu am timp pentru croitorie(hobby-ul meu) si in ciuda faptului ca am cu Ce, am cu CINE, am Unde, dar nu am Cum, va voi urmari si poate intr-un final chiar voi termina si voi posta ceea ce am realizat eu. Recunosc, am nevoie de sustinere 

ame- helper
- Numarul mesajelor : 1
Data de inscriere : 19/02/2009
Ame bine ai venit! te sustinem cum sa nu!

L.E. Ma bucur ca am reusit sa strangem fete cu acest hobby, sunt sigura ca sunt mult mai multe dar nu au timp de forumuri
desi ne este utila fiecare informatie, invatam una de la alta, tot timpul e ceva ce nu stim.
Toata lumea e binevenita

L.E. Ma bucur ca am reusit sa strangem fete cu acest hobby, sunt sigura ca sunt mult mai multe dar nu au timp de forumuri

Toata lumea e binevenita

Raluca ti-am incarcat pozele pe 99poze.ro mai multe detalii gasesti aici 
sunt superbe bluzitele tale
imi plac foarte mult! felicitari, imi aduc aminte tiparele

sunt superbe bluzitele tale

Raluca, foarte frumoase, dar mie cea rosie imi face cu ochiul
deh culoarea
sa le porti sanatoasa!

sa le porti sanatoasa!

domne ce de frumuseti faceti. eu nu ma prea pricep la croitorie asa ca va admir din umbra.
admina corsetul de stofa imi place foarte mult.asa ceva as purta si eu chiar daca nu sunt asa de subtirica ca si tine.
admina corsetul de stofa imi place foarte mult.asa ceva as purta si eu chiar daca nu sunt asa de subtirica ca si tine.
kla78 mi-a adus aminte de topurile cu ata elastica, asa ca pun pozele aici
si aici o bluza pe care mi-a lucrat-o camy pentru botezul lui fi-miu de anul trecut
Ata elastica e jos si la maneci.
si aici o bluza pe care mi-a lucrat-o camy pentru botezul lui fi-miu de anul trecut

Diada, foarte frumoase!
am si eu o intrebare
cum se lucreaza cu ata aceasta? ca eu habar n-am
am si eu o intrebare

foarte frumoase DIADA
superbe topurile,eu credeam ca se coase materiale elastice cu ata asta
bine ca mi-ai aratat ca altfel stricam si ata si materialul,of multe am de invatat,sunt ca un copil de clasa intai.
pupìci

pupìci
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008
MihaelaT a scris:
am si eu o intrebarecum se lucreaza cu ata aceasta? ca eu habar n-am
Ata o pui jos la spon, rotita din interiorul suveicii, si nu o pui intins, normal, cum se cere ea si sus ai ata normala, si tragi normal. Prima data nu ti se pare incretit, dar pe urma, dupa ce mai faci un rand vezi ca ti se arata creturile

Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Creatiile noastre-bluze, topuri (2)
» Bluze, topuri (cap.3)
» Bluze, topuri... (5)
» Bluze,topuri...(7)
» Bluze,topuri...(10)
» Bluze, topuri (cap.3)
» Bluze, topuri... (5)
» Bluze,topuri...(7)
» Bluze,topuri...(10)
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Pasti
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)