La sueta...de seara 8
Pagina 16 din 30
Pagina 16 din 30 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30
Re: La sueta...de seara 8
Bonsoir madames! Dupa o ploaie zdravana care a splat orice urma de praf adunat in timpul zilei,totul este verde si curat!La 16.45 am inceput sa scriu raportul lunar care imi mananca zilele si creierul si mai am doar putin si termin.Am intrat sa va salut si sa va las ceva de rontait si o bere, dupa, ca e cald si merge![Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Multumim de covrigei Firi!!! Chiar mi-ai facut pofta!!!
A....salutare ca uitai sa va zic!!!
Si la noi a tras o ploaie torentiala care nu a tinut mai mult de 10 minute. Acum totul e verde, curat si ud. Macar nu mai trebuie sa udam in gradina!!!
Dragelor, voi ce mai ziceti, ce mai mesteriti sau ce mai lucrati? Eu tocmai ce am terminat de facut o salata in care am pus bineinteles salata, cateva frunze de spanac, toate taiate fasii de cca 1 cm, 4 oua fierte si taiate bucati, cubulete de paine prajita, cubulete de parizer prajite, ceapa verde, marar si un dressing facut din ulei, otet, sare, piper. Acum astept sa vina parintii de la servici si o vom manca de cina!!!
O seara faina tuturor. Ne citim mai tarziu.

A....salutare ca uitai sa va zic!!!

Dragelor, voi ce mai ziceti, ce mai mesteriti sau ce mai lucrati? Eu tocmai ce am terminat de facut o salata in care am pus bineinteles salata, cateva frunze de spanac, toate taiate fasii de cca 1 cm, 4 oua fierte si taiate bucati, cubulete de paine prajita, cubulete de parizer prajite, ceapa verde, marar si un dressing facut din ulei, otet, sare, piper. Acum astept sa vina parintii de la servici si o vom manca de cina!!!

O seara faina tuturor. Ne citim mai tarziu.

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 36
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
da lucreaza lumea..... ceva de speriat. Nimeni nu mai zice nimic, nu mai da o bere nu mai da o maslina, o atentie, o scobitoare..ceva acolo sa fie sa se gaseasca. V-am dat si ploaia de la mine la cele ce nu ati avut si va doreati si voi.... nimic. Nerecunoscatoare femei nu am vazut asa ceva

cld- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 45
Localizare : prahova
Data de inscriere : 25/01/2010
Sa fie intr-un ceas bun . Sa porti sanatoasa jacheta si cel mai bun sa castige !
ikutaaaaaaaaaa unde umbliiiiii ???????????????
Elenaaaaaaaaaa ce faaaaaci????????
Firiceeeeeellllllllll in seara sta nu da pauza la film?
ikutaaaaaaaaaa unde umbliiiiii ???????????????
Elenaaaaaaaaaa ce faaaaaci????????
.....ba da ,dar intr-o pauza am intins rufe,in alta am vb. cu mama la telefon,in alta,cu colega de servici si acum am sosit!Cld,gustoasa cinste ai mai facut!Sa porti sanatoasa jacheta!SilviaDumitrescu a scris:
de Cristinaaaa nici nu mai intreb ca asta s-a mutat cu totu in gradina
pe samo am omis sa o strig....

pe samo am omis sa o strig....
Ultima editare efectuata de catre AlinaJ.Bijoux in Mar 24 Mai 2011, 10:20 pm, editata de 1 ori
-
seara buna...iau si eu un pahar de bere si putina pizza de la Cld...la noi numai a stropit putin..am fost la gradina si m-am ingrozit de cate buruiene am de smuls...o seara buna va doresc!!!

multumesc Alina o sa iau 2-3 scobitori ca tin la silueta si maslinekle nu-mi priesc

Mie imi plac mult maslinele. Chiar azi am mancat cateva din alea negre!!!

-
SilviaDumitrescu a scris:de Cristinaaaa nici nu mai intreb ca asta s-a mutat cu totu in gradina
Ete ca reusi sa si ies. Cam greu, dar am reusit

Saaaalutare gagici!
Vad ca e foarte mare traficul pe la sueta. V-ati impotmolit si voi in gradina?
Eu am un "hei rup" saptamina asta, ca a cam crescut buruianul si vreau sa fac curatenie

Acum am o masina de rufe la spalat ca am venit ca porcii de la tzara. Beau o berica cu voi si astept sa spele Maritza...

eee eu va cam pup pe ...salata din gradina.... pizza din farfurie.... berea din pahar.. si care ce mai aveti in fata ..aaa pe maslina lui Alina... (na ca am facut si rima
) si ma duc la culcare ca maineee.... sunt de rand la sculat dimineat si dechis aici. deci aveti grija cu cafeau sa o gasesc calda pe masa

Si...raportul nu ne dai? In ce stadiu sunt culturiile din gradina? Buruieni sunt peste tot, nu numai la tine in gradina!!!
Silvia sa dormi frumous!!!!
Silvia sa dormi frumous!!!!

-
Silvia, noapte buna, si fa bine sa faci tu cafeaua dimineata.
Alina, deocamdata ma lupt cu buruienile din ceapa. Am sapat varza si am mai scos si buruianul din morcovi. Am udat rasadurile cu macerat de gunoi de pasare si am pus pocii la rosii, pocii pe care o sa le scot miine
ca imi pare ca nu au liberatate rosiile. Am sa le urc pe sirma...

Alina, deocamdata ma lupt cu buruienile din ceapa. Am sapat varza si am mai scos si buruianul din morcovi. Am udat rasadurile cu macerat de gunoi de pasare si am pus pocii la rosii, pocii pe care o sa le scot miine

Aha, atunci spor la lucru!!! Si eu mai am de legat in jur de 100 de fire de rosii si gata!!! Noi le legam cu sfoara de o sarme intinse de tata intre parii pusi la capatele randurilor!!!. Daca maine nu mai e ud in gradina merg sa sa mai leg cateva!!!

-
Sa zici merci ca te-a avansatCCristinaC a scris:Schimbare mare de la Madam Scama la Madam Gradina![]()

Buna Miha

CCris,dar ce sunt fata pocii?ca bag seama ca sunt de genul feminin pocii pe care o sa le scot miine

Buna Firicel! Da iubita, pociile sint araci, de fapt. Asa li se spune p-aci pe la noi.
Alina, la fel intentionez sa fac si eu.

Alina, la fel intentionez sa fac si eu.

Mi-e mila de tine cand ma gandesc la buruiana din gradina dar si te "invidiez" ca vei avea totul natur si bio
Plec si eu la nani ca m-a prins somnul si maine ma trezesc dis de dimineata ca plec trei zile la cursuri
,dar vin seara acasa,asa ca ne vedem!Noapte buna si somnic pufos!

Va salut si eu intre doua reprize de prins net fara cocoloase. Poate maine se indura sa vina sa mi-l repare.
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 45
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Sa dormi frumous si tu Firi!!! Eu mai stau putintel ca inca nu imi e somn!!! Si vreau sa mai mesteresc putin la un tablou pe care il fac pt. o prietena f. buna de familie si care locuieste in Germania!!! Cand il termin promit ca-i fac poze si il pun acolo unde ii e locul adica, la rubrica de quilling!!!
Buna Mykya!!!

Buna Mykya!!!

-
Pagina 16 din 30 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30
Pagina 16 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
» Rochii, fuste crosetate -14
» Decoratiuni diverse - 8
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7
» Produse crosetate, decoratiuni pentru casa (3)
» Impâslirea lânii netoarse 2
» Paturi crosetate 2
» Discutii despre croitorie -3
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Modelaj din lut
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Kefir si Kombucha
» Mobilier homemade (2)
» programe broderie
» Bluze,topuri,jachete, pardesie, bolerouri-crosetate (28)