Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Rochii de seara,deosebite (6)

+78
aurishta
dienutzababy
Larisa
tantza_m
Miniona
Gianina4ever
PAULA CONSTANTIN
mariaz_09
annamaria26985
ancush
LORIMAR
geo
mykya
EuIrinuca
aurelia.c
Cristache
claudiana
Motzu
bobitica
ancone
Steluzza
cld
Camy
violeta25
symos
IrisT
anamaria79"
ikuta
alinutza_andrei08
mihastef
danniela
Alina.C
zahariaelouise
pisi
ivanutamihaela
elutzamicutza
kitty_1973
clodi
kla78
iulianne
andreeazaharcu
danae
SilviaDumitrescu
Andata
gabitza05
nicopop
violetas
Panea Laura
AlyC
adelina24
adelina25
Floren
stoy
Clio_Ela
corina corina
zylv
Uca
marcus
MihaelaT
Chirrox13
valentinadof
amnro
anigherman
nicoleta_mc
rosita
Admina
Karina33
emmancita
Marry
danabarbu2007
betymi72
firicel
diada
arielas
geany
louise27
ema
MagdaMarin
82 participanți

Pagina 4 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 Empty Re: Rochii de seara,deosebite (6)

Mesaj Scris de geany Lun 23 Mai 2011, 10:07 am

Louise, imi place cum ai imbracat geanta plic. In poza pari cam incordata, dar per total arati super. Felicitari!
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 Empty Re: Rochii de seara,deosebite (6)

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Lun 23 Mai 2011, 10:23 am

Luois esti o frumoasa. Dar.... (carcotasa din mine) eu zic sa ai mare grija cu zbantuiala (dansul) ca dupa cum vad din poza.. e posibil sa iti iasa vreun san wink (sau poate nu....) pupi

album picasa
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de louise27 Lun 23 Mai 2011, 10:49 am

Am fost sambata la nunta Silvia, si am dansat pana dimineata la ora 5 (fara sarbe si hore......pe astea le-am sarit ) wink ....iar daca s-a vazut ceva.....sa le fie de bine rade
louise27
louise27
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 174
Varsta : 40
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de SilviaDumitrescu Lun 23 Mai 2011, 10:59 am

mmm da eu la
louise27 a scris: .......(fara sarbe si hore......pe astea le-am sarit ) wink ......
ma refeream wink pupi
Dar daca tu te-ai simtit bine nimic nu mai conteaza hug

album picasa
SilviaDumitrescu
SilviaDumitrescu
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 12713
Localizare : Ploiesti
Data de inscriere : 21/05/2009

http://vulpebatranahandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Lun 23 Mai 2011, 11:10 am

Uailei, Louise, ce sexy si periculoasa ai fost batutincap
Iti dai seama cati au stat cu ochii pe tine toata noaptea sa nu le scape ceva frumos
Brava!
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Lun 23 Mai 2011, 12:19 pm

Ei bine Louise, te-am gasit gatita. Ti-am lasat mesaj la plic. Esti frumusica foc! Bravo ca ti-ai facut-o tu (tinuta)! love
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danae Lun 23 Mai 2011, 12:28 pm

Valentina, deosebit de frumoasa rochia si foarte atent lucrata. Trandafirii imi plac foarte mult. Sper sa o vedem si imbracata!

SI , Louise, ma omori cu zile! Arati si bine si stii si sa cosi! E bestiala rochia si iti sta tare bine. Cred ca ai eclipsat cateva persoane pe la nunta! hug
danae
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de adelina24 Lun 23 Mai 2011, 1:03 pm

Louise este bestiala tinuta : de la plic pana la pantofi ( dar fara melesteul pe care parca l-ai inghitit ) . Super super !!
adelina24
adelina24
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 49
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Lun 23 Mai 2011, 2:07 pm

Louise ti-ai facut o super rochie si mai mult de-atat ai un corp frumos ce ridica valoarea ei.felicitari!
valentinadof
valentinadof
Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de nicopop Lun 23 Mai 2011, 2:30 pm

Deci,Luiza,pentru a cata oara sa iti spun ca esti superba? [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
nicopop
nicopop
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 250
Varsta : 35
Localizare : Maramures,Romania
Data de inscriere : 11/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Lun 23 Mai 2011, 3:11 pm

Valentina, este tare rosie love si frumoasa rochia, iar trandafirii sunt minunati. S-o porti sanatoasa si astept poza cu rochia imbracata. Felicitari!
Louise, imi place tare mult tinuta ta. Felicitari!

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de andreeazaharcu Mar 24 Mai 2011, 10:09 am

Louise e superba rochita.......
andreeazaharcu
andreeazaharcu
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 34
Varsta : 38
Localizare : Italy
Data de inscriere : 25/11/2009

Sus In jos

Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 4 Empty rochie seara volonase

Mesaj Scris de iulianne Mar 24 Mai 2011, 11:06 am

Buna
sunt noua pe forum, sper ca am postat unde trebuie, as vrea sa-mi fac o rochita de ocazie cu volanase, am atasat un link cu modelul, partea superioara a rochiei o am, dar nu stiu cum sa fac partea cu volonasele daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi... multumesc

va multumesc pentru raspunsuri

problema mea este ca nu am decat partea superioara a rochiei, care este de fapt o rochita scurta, si fusta tip flamenco trebuie sa o realizez in intregime, nu stiu ce tip de material ar fi mai potrivit pentru atasarea volanelor(pt volanase organza cred ca este cel mai potrivit material) si cum trebuie croite ca sa fie mai scurte in fata si mai lungi in spate, ce proportii trebuie pastrate, si apoi cum trebuie cusute astfel incat sa fie fiecare cuta de pe fiecare rand exact una sub alta cum se observa in fotografie...

Ultima editare efectuata de catre iulianne in Mier 25 Mai 2011, 9:42 am, editata de 1 ori
iulianne
iulianne
helper
helper

Numarul mesajelor : 1
Localizare : alba
Data de inscriere : 24/05/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de kla78 Mar 24 Mai 2011, 12:48 pm

VALENTINAe foarte frumoasa rochita tare mult as vrea sa o vad imbracata,ai avut ceva rabdare la facut acei trandafiri.felicitari1

LOUISE superba rochita!!!cred ca ai fost centrul atentieicu asa tinuta!mii de felicitari!

va invidiez pentru ca va organizati timpul in asa fel incat puteti si coase eu sunt mai mereu ocupata cu alte treburi .
kla78
kla78
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de Marry Mar 24 Mai 2011, 1:00 pm

Valentina superba rochita rosieeeeeeeeeeeeee si cu trandafiri.S-o porti sanatoasa si cu placere.Cu trandafirii ramasi iti poti face o gentuta.Fiica mea are una cu 8 trandafiri,cate patru pe un rand. love

Louise ai avut o tinuta superrrrrrrrrrr.felicitari Flowers
Marry
Marry
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Andata Mar 24 Mai 2011, 4:05 pm

Valentina, superba rochita, delicati trandafirii. Daca nu scriai care e spatele as fi stat si acum sa ma intreb care e.
Violeta, imi place rochita fetitei tale. Multa distractie la banchet. Al pustoaicei mele e vineri seara.
Louise,, super rochia. Silueta ta ma face sa suspin dupa amintirea vremurilor bune... Cate capete ai sucit la nunta?
Iulianne, bun venit pe forum. Eu nu prea stiu ce sa iti spun, astept si eu sa iti raspunda expertele. Probabil insa ca daca ar trebui eu sa o fac, as taia materialul in spirala
Andata
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 783
Varsta : 52
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 16/09/2010

http://stylehandmade.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de clodi Mar 24 Mai 2011, 5:14 pm

iulianne a scris:Buna
sunt noua pe forum, sper ca am postat unde trebuie, as vrea sa-mi fac o rochita de ocazie cu volonase, am atasat un link cu modelul, partea superioara a rochiei o am, dar nu stiu cum sa fac partea cu volonasele daca ma poate ajuta cineva cu sfaturi... multumesc

Ar fi ajutat sa ne spui ce anume nu stii la partea cu volanele. O sa presupun ca nu stii cum sa le croiesti...
Volanele acestea le-as croi sub forma de disc iar pentru un rand de volane sunt necesare mai multe discuri. Pentru un disc desenezi 2 cercuri concentrice iar distanta dintre cele 2 cercuri este lungimea volanului. Cu cat cercul interior are raza mai mica cu atat mai ondulat va fi volanul final. Fiecare volan este aplicat de rochie. Sper sa iti fie de folos, daca nu te asteptam cu intrebari specifice.

Valentina, sunt superbi trandafirii si imi plac cu atat mai mult cu cat stiu ca e migaloasa treaba.
Louise, arata excelent rochia si plicul - ti-a iesit tare bine combinatia!
clodi
clodi
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1217
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 31/07/2009

http://clodihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de kitty_1973 Mier 25 Mai 2011, 9:38 am

Valentina felicitari pentru rochie! Si mie imi place mult culoarea rosie. Astept cu nerabdare poze cu rochita pe tine. In realitate esti mult mai frumoasa!
Louise si tinuta ta imi place mult. Foarte sexi si provocatoare. Felicitari pentru imaginatie!
kiss
kitty_1973
kitty_1973
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 796
Varsta : 49
Localizare : Onesti
Data de inscriere : 11/03/2009

http://preocuparihandmade.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de elutzamicutza Dum 29 Mai 2011, 10:59 pm

Buna seara si aici Smile
Azi am facut si eu o rochita pentru un party de salsa, care nu e tocmai deosebita dar o postez aici pentru ca nu as iesi pe cu ea pe strada ziua. Am facut-o din lycra neagra cu ceva arabescuri bleumarin foarte inchis care nici nu se vad (si e mai bine ca nu se vad), fronsata pe laterale, si cu o maneca din dantela elastica.
Iata ce a iesit:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
elutzamicutza
elutzamicutza
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 414
Localizare : Milano
Data de inscriere : 08/02/2010

https://www.facebook.com/elochka.handmade

Sus In jos

Mesaj Scris de ivanutamihaela Dum 29 Mai 2011, 11:03 pm

E tare frumoasa rochita ta.SA o "dansezi"cu placere..Smile
ivanutamihaela
ivanutamihaela
Ucenic
Ucenic

Numarul mesajelor : 162
Localizare : google
Data de inscriere : 28/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de pisi Lun 30 Mai 2011, 7:58 pm

foarte frumoasa, i-mi place k ai imaginatie
pisi
pisi
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 302
Varsta : 37
Localizare : vaslui
Data de inscriere : 09/07/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de AlyC Lun 30 Mai 2011, 8:07 pm

Elutza e super rochita, foarte sic !
AlyC
AlyC
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 173
Data de inscriere : 05/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Andata Lun 30 Mai 2011, 10:01 pm

Postez si eu aici rochita facuta pentru banchetul fetei mele mai mari.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Aici era inainte sa plece
Andata
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 783
Varsta : 52
Data de inscriere : 16/09/2010

http://stylehandmade.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Chirrox13 Lun 30 Mai 2011, 10:15 pm

Mamamia ce frumoase sunt...fata ta si rochita.... mirat2 , nu stiu la care sa ma uit mai intai rade
Chirrox13
Chirrox13
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de AlyC Lun 30 Mai 2011, 10:46 pm

Super Andata.... Cred ca fiica ta e foarte mandra de mamica ei priceputa ! Sunt convinsa ca s-a simtit minunat la banchet.
AlyC
AlyC
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 173
Data de inscriere : 05/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB