Rochii de seara,deosebite (6)
+78
aurishta
dienutzababy
Larisa
tantza_m
Miniona
Gianina4ever
PAULA CONSTANTIN
mariaz_09
annamaria26985
ancush
LORIMAR
geo
mykya
EuIrinuca
aurelia.c
Cristache
claudiana
Motzu
bobitica
ancone
Steluzza
cld
Camy
violeta25
symos
IrisT
anamaria79"
ikuta
alinutza_andrei08
mihastef
danniela
Alina.C
zahariaelouise
pisi
ivanutamihaela
elutzamicutza
kitty_1973
clodi
kla78
iulianne
andreeazaharcu
danae
SilviaDumitrescu
Andata
gabitza05
nicopop
violetas
Panea Laura
AlyC
adelina24
adelina25
Floren
stoy
Clio_Ela
corina corina
zylv
Uca
marcus
MihaelaT
Chirrox13
valentinadof
amnro
anigherman
nicoleta_mc
rosita
Admina
Karina33
emmancita
Marry
danabarbu2007
betymi72
firicel
diada
arielas
geany
louise27
ema
MagdaMarin
82 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Rochii de seara,deosebite (6)
Foarte frumoasa rochia, MihaelaT! Felicitari!
Karina, unde ai sfatuit-o pe Mihaela cum se face tivul asta asa frumos? Vreau si eu sa invat, daca se poate! Multumesc!

Karina, unde ai sfatuit-o pe Mihaela cum se face tivul asta asa frumos? Vreau si eu sa invat, daca se poate! Multumesc!

Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
Vai, Karina! Sar'na!
Alina, la telefon am tot bazait-o pe Karina. La inceput am crezut ca-i greu, dar am incercat pe o bucata de material care era taiata pe bie. Am rulat tivul asa de vreo 2mm si am cusut cu zig-zag-ul pus pe la jumatate si pasul la o liniuta, aporoape pe zero (la masina mea) si am tinut materialul foarte intins, tragand din ambele parti...am mers asa incet, incet, dar sunt multumita si clar il fac...probabil si acu' la costumul de tigancusa care va fi unul adaptat.

Alina, la telefon am tot bazait-o pe Karina. La inceput am crezut ca-i greu, dar am incercat pe o bucata de material care era taiata pe bie. Am rulat tivul asa de vreo 2mm si am cusut cu zig-zag-ul pus pe la jumatate si pasul la o liniuta, aporoape pe zero (la masina mea) si am tinut materialul foarte intins, tragand din ambele parti...am mers asa incet, incet, dar sunt multumita si clar il fac...probabil si acu' la costumul de tigancusa care va fi unul adaptat.
Ii sta foarte bine rochita colegei tale. Sa o poarte sanatoasa si sa ai timp si rabdare sa mai faci minunatii !
AlyC- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 173
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 05/07/2010
Aaaa, am inteles! Credeam ca la scoala de croitorie, sau la vreun alt topic!
Am inteles cum ai facut, ceva asemanator am incercat si eu o data, la o rochita pentru Carla.... Gata, stiu cum! Multumesc!
Uite aici am facut si eu ceva asemanator, doar ca pe un material mai plinut... si imagineaza-ti ca deja aproape uitasem cum se face....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am inteles cum ai facut, ceva asemanator am incercat si eu o data, la o rochita pentru Carla.... Gata, stiu cum! Multumesc!
Uite aici am facut si eu ceva asemanator, doar ca pe un material mai plinut... si imagineaza-ti ca deja aproape uitasem cum se face....
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Alina.C- Senior
-
Numarul mesajelor : 535
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009
Miha,este foarte reusita rochita pentru diriga de la a V-a!Si daca ai avut-o pe Karina mentor,apoi nici sa gandesti de rau n-ai voie,dar sa te si exprimi!

Mihaela,nici nu stiu cum de nu te-am vazut pana acum.Felicitarile mele,ai facut o rochita foarte reusita si foarte frumoasa.Si eu as purta una asa.E foarte frumos tivul,cum cade,Bravo!!!
Acum sa vedem ceva pentru tine!

Acum sa vedem ceva pentru tine!
nicopop- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 250
Varsta : 35
Localizare : Maramures,Romania
Data de inscriere : 11/03/2011
Bravo Mihaela, a iesit duper rochia, mai ales ca este tripluvoal si se lucreaza greu! felicitari! Imi place foarte mult si tivul este foarte reusit. La cat mai multe!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Nico, sunt presata de timp acum, dar de lucrat am lucrat una alta pt mine si multe pt fetita mea(sunt poze in album si pe blog).
Eu am doua rochii in genul acesta, una din lycra si una mai groasa, stil sarafan pt sezonul mai rece.
Nico, sunt presata de timp acum, dar de lucrat am lucrat una alta pt mine si multe pt fetita mea(sunt poze in album si pe blog).
Eu am doua rochii in genul acesta, una din lycra si una mai groasa, stil sarafan pt sezonul mai rece.
Mihaela, imi place mult de tot cum ai realizat rochita si cum vine pe purtatoare!
Imi place cum ai facut tivul, eu inca am teama sa ma apuc sa fac astfel tivul... trebuie sa fac niste incercari pe petice inainte sa ma dumiresc cum ar trebui sa fac.
Felicitari!
Imi place cum ai facut tivul, eu inca am teama sa ma apuc sa fac astfel tivul... trebuie sa fac niste incercari pe petice inainte sa ma dumiresc cum ar trebui sa fac.

Felicitari!
asa ca treci la treaba.
Multumesc!

Multumesc!
Valeeeeu maica, n-am mai tivit asa de mult si cu spor
de cand am facut draperiile( la toate geamurile din casa)!
Mie, masina imi ingroapa materialul daca e prea subtire, am pus si ac subtire cum mi-a spus Karina si tot nu i-am dat de cap!

Mie, masina imi ingroapa materialul daca e prea subtire, am pus si ac subtire cum mi-a spus Karina si tot nu i-am dat de cap!

Spor la
si succes la examene.

Spor la

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
M-ati zapacit de cap ce de rochite frumoase faceti!!!! Felicitari fetelor!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Fetelor m-ati omorat cu rochitele voastre superbe.Nu pot sa cred cat de talentate sunteti in toate:bijuterii,crosetat ,tricotat,,croit.Doamne ce mult mi-as dori si eu sa stiu toate astea.Superb,Superb.Va felicit de 1000 de ori.Sunteti fantastice.

Azi am ceva vreme de netuit asa ca incerc sa va mai arat la ce-am lucrat in ultima vreme.
Rochia asta alb/ciclam/negru este lucrata fara proba, stapana este absolventa de facultate, tocmai la Timisoara si putin gravida. Este pentru balul de absolvire si cum drumul e lung si examene dese am lucrat-o prin corespondenta. Poate voi primi si poze saptamanile viitoare si atunci voi reveni.
Este lucrata din saten elastic negru la bust, sta ciudat pe umeras pentru ca are prins intre fata si captusala un sutien complet. La purtare se intinde...Plus balene pentru sustinere. Pe dos am pus elastic cu silicon de la merceria forumului.
Saten ciclam fronsat si funda detasabila. Tulle si voal organza clos cret la fusta. Tivul este facut cu guta.
La spate am pus niste gaici si-un snur in caz ca trebuie stransa mai bine sa nu cada (daca n-am putut s-o probez...)
Sper sa va placa!
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Rochia asta alb/ciclam/negru este lucrata fara proba, stapana este absolventa de facultate, tocmai la Timisoara si putin gravida. Este pentru balul de absolvire si cum drumul e lung si examene dese am lucrat-o prin corespondenta. Poate voi primi si poze saptamanile viitoare si atunci voi reveni.
Este lucrata din saten elastic negru la bust, sta ciudat pe umeras pentru ca are prins intre fata si captusala un sutien complet. La purtare se intinde...Plus balene pentru sustinere. Pe dos am pus elastic cu silicon de la merceria forumului.
Saten ciclam fronsat si funda detasabila. Tulle si voal organza clos cret la fusta. Tivul este facut cu guta.
La spate am pus niste gaici si-un snur in caz ca trebuie stransa mai bine sa nu cada (daca n-am putut s-o probez...)
Sper sa va placa!
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Karina f frumoasa rochita,la fel si celelalte lucruri postate,super
alinutza_andrei08- Junior
-
Numarul mesajelor : 322
Varsta : 42
Localizare : botosani-flamanzi
Data de inscriere : 30/08/2010
Si-acum piesele de rezistenta ale saptamanii: o rochie albastru electric si una rosie!
Rochita albastra este pentru o domnisoara tare draga sufletului meu (colega de banca din liceu a Andrei) ce termina acum facultatea si au balul la Parlament. Dupa ce vin din concediu o sa primesc si-o sa posetz si poze cu rochia purtata. Pana atunci:
Toata partea de sus este fronsata manual, in partea de jos am jupa pe semiclos, o fusta pe clos si inca o 'foaie' tot clos dar incretit pe mai putin decat talia, tivurile sunt facute cu guta, snururile bej sunt aplicate manual, intre fata si dos sunt balene si-o jumatate de sutien. Absolut necesat pentru ca spatele este gol:
Are si elastic cu silicon pentru o mai buna fixare pe piele.
Rochia rosie este din tafta de draperii si mult tulle.
Purtatoarea este mai corpolenta, bine dotata la bust, asa ca modelul o avantajeaza.
Si-un detaliu de la volanele bogate:
Pentru mama ultimei rochii am facut o rochie simpla din dantela fixata pe captusala. Va fi accesorizata cu bijuuri.
Rochita albastra este pentru o domnisoara tare draga sufletului meu (colega de banca din liceu a Andrei) ce termina acum facultatea si au balul la Parlament. Dupa ce vin din concediu o sa primesc si-o sa posetz si poze cu rochia purtata. Pana atunci:
Toata partea de sus este fronsata manual, in partea de jos am jupa pe semiclos, o fusta pe clos si inca o 'foaie' tot clos dar incretit pe mai putin decat talia, tivurile sunt facute cu guta, snururile bej sunt aplicate manual, intre fata si dos sunt balene si-o jumatate de sutien. Absolut necesat pentru ca spatele este gol:
Are si elastic cu silicon pentru o mai buna fixare pe piele.
Rochia rosie este din tafta de draperii si mult tulle.
Purtatoarea este mai corpolenta, bine dotata la bust, asa ca modelul o avantajeaza.
Si-un detaliu de la volanele bogate:
Pentru mama ultimei rochii am facut o rochie simpla din dantela fixata pe captusala. Va fi accesorizata cu bijuuri.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Ca intodeauna m-ai lasat fara cuvinte.Superbe, toate rochiile.Concediu placut, si drum bun.
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Karina, rochia albastra e de vis. Abia astept poze cu ea, imbracata.
Concediu placut! Drum bun si sa te intorci bronzata (daca vrei), odihnita, fericita si cu bateriile incarcate. Ca sa avem ce admira, din nou, dupa.
Concediu placut! Drum bun si sa te intorci bronzata (daca vrei), odihnita, fericita si cu bateriile incarcate. Ca sa avem ce admira, din nou, dupa.

Karina,creatiile tale sunt ca toate celelalte:SUPERBE!
Asteptam pozele la purtator si o Karina ,fericita,odihnita si dornica de a ne povesti si noua tot ce a vazut!Drum bun Karina si sa va distrati!
Asteptam pozele la purtator si o Karina ,fericita,odihnita si dornica de a ne povesti si noua tot ce a vazut!Drum bun Karina si sa va distrati!

Karina multumim ca ne impartasesti si noua din experienta ta!
Arata foarte frumoase toate. Si multumim si pentru detalii.

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Superba rochia albastra, concediu relaxant
si celelate rochii sunt frumoase dar prima e fenomenala, felicitari

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Data de inscriere : 10/04/2011
frumoase rochitele dar cea albastra mi-a intrat la suflet,este MINUNATA,mii de felicitari pt tot ce faci!
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008
Karina, cred ca ar trebui sa-ti faci un subiect cu admirati creatiile Karinei,la subiectul asta cele mai multe creatii super frumoase sunt facute de tine.
Felicitari si daca tot pleci in concediu poate ne imprumuti noua manutele tale.
Felicitari si daca tot pleci in concediu poate ne imprumuti noua manutele tale.

stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Karina, m-ai innebunit! Tot zici ca pleci in concediu, ca gata, astea-s ultimele rochite facute in graba, ca ai bagajele la usa, ca ti-ai mai facut si tie repede un tricou, si cand incolo tu produci patru rochii de seara asa, pac pac!
Recunoaste ca ti-ai luat masina de cusut cu tine, eu alta explicatie nu vad!
Sa ai o vacanta frumoasa si sa te odihnesti, si sa te ocoleasca grevele grecilor, ca vad ca sunt pusi pe greve!
Recunoaste ca ti-ai luat masina de cusut cu tine, eu alta explicatie nu vad!

Sa ai o vacanta frumoasa si sa te odihnesti, si sa te ocoleasca grevele grecilor, ca vad ca sunt pusi pe greve!
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» Rochii de seara, deosebite(1)
» Rochii de seara, deosebite(3)
» Rochii de seara,deosebite (11)
» Rochii de seara,deosebite (7)
» Rochii de seara, deosebite(4)
» Rochii de seara, deosebite(3)
» Rochii de seara,deosebite (11)
» Rochii de seara,deosebite (7)
» Rochii de seara, deosebite(4)
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)