Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Rochii de seara,deosebite (6)

+78
aurishta
dienutzababy
Larisa
tantza_m
Miniona
Gianina4ever
PAULA CONSTANTIN
mariaz_09
annamaria26985
ancush
LORIMAR
geo
mykya
EuIrinuca
aurelia.c
Cristache
claudiana
Motzu
bobitica
ancone
Steluzza
cld
Camy
violeta25
symos
IrisT
anamaria79"
ikuta
alinutza_andrei08
mihastef
danniela
Alina.C
zahariaelouise
pisi
ivanutamihaela
elutzamicutza
kitty_1973
clodi
kla78
iulianne
andreeazaharcu
danae
SilviaDumitrescu
Andata
gabitza05
nicopop
violetas
Panea Laura
AlyC
adelina24
adelina25
Floren
stoy
Clio_Ela
corina corina
zylv
Uca
marcus
MihaelaT
Chirrox13
valentinadof
amnro
anigherman
nicoleta_mc
rosita
Admina
Karina33
emmancita
Marry
danabarbu2007
betymi72
firicel
diada
arielas
geany
louise27
ema
MagdaMarin
82 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 Empty Re: Rochii de seara,deosebite (6)

Mesaj Scris de Alina.C Vin 10 Iun 2011, 10:03 pm

Foarte frumoasa rochia, MihaelaT! Felicitari! Flowers
Karina, unde ai sfatuit-o pe Mihaela cum se face tivul asta asa frumos? Vreau si eu sa invat, daca se poate! Multumesc! pupi
Alina.C
Alina.C
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 535
Varsta : 43
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009

Sus In jos

Rochii de seara,deosebite (6) - Pagina 6 Empty Re: Rochii de seara,deosebite (6)

Mesaj Scris de MihaelaT Vin 10 Iun 2011, 10:11 pm

Vai, Karina! Sar'na! kiss
Alina, la telefon am tot bazait-o pe Karina. La inceput am crezut ca-i greu, dar am incercat pe o bucata de material care era taiata pe bie. Am rulat tivul asa de vreo 2mm si am cusut cu zig-zag-ul pus pe la jumatate si pasul la o liniuta, aporoape pe zero (la masina mea) si am tinut materialul foarte intins, tragand din ambele parti...am mers asa incet, incet, dar sunt multumita si clar il fac...probabil si acu' la costumul de tigancusa care va fi unul adaptat.

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Varsta : 47
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de AlyC Vin 10 Iun 2011, 10:15 pm

Ii sta foarte bine rochita colegei tale. Sa o poarte sanatoasa si sa ai timp si rabdare sa mai faci minunatii !
AlyC
AlyC
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 173
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 05/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Alina.C Vin 10 Iun 2011, 10:23 pm

Aaaa, am inteles! Credeam ca la scoala de croitorie, sau la vreun alt topic!
Am inteles cum ai facut, ceva asemanator am incercat si eu o data, la o rochita pentru Carla.... Gata, stiu cum! Multumesc!
Uite aici am facut si eu ceva asemanator, doar ca pe un material mai plinut... si imagineaza-ti ca deja aproape uitasem cum se face....

Alina.C
Alina.C
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 535
Localizare : in lumea mea...
Data de inscriere : 19/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Vin 10 Iun 2011, 10:46 pm

Miha,este foarte reusita rochita pentru diriga de la a V-a!Si daca ai avut-o pe Karina mentor,apoi nici sa gandesti de rau n-ai voie,dar sa te si exprimi! pupi
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de nicopop Sam 11 Iun 2011, 8:52 am

Mihaela,nici nu stiu cum de nu te-am vazut pana acum.Felicitarile mele,ai facut o rochita foarte reusita si foarte frumoasa.Si eu as purta una asa.E foarte frumos tivul,cum cade,Bravo!!! aplauze
Acum sa vedem ceva pentru tine!
nicopop
nicopop
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 250
Varsta : 35
Localizare : Maramures,Romania
Data de inscriere : 11/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Sam 11 Iun 2011, 9:12 am

Bravo Mihaela, a iesit duper rochia, mai ales ca este tripluvoal si se lucreaza greu! felicitari! Imi place foarte mult si tivul este foarte reusit. La cat mai multe!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Sam 11 Iun 2011, 9:57 pm

Multumesc!
Nico, sunt presata de timp acum, dar de lucrat am lucrat una alta pt mine si multe pt fetita mea(sunt poze in album si pe blog).
Eu am doua rochii in genul acesta, una din lycra si una mai groasa, stil sarafan pt sezonul mai rece.

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca Sam 11 Iun 2011, 10:02 pm

Mihaela, imi place mult de tot cum ai realizat rochita si cum vine pe purtatoare!
Imi place cum ai facut tivul, eu inca am teama sa ma apuc sa fac astfel tivul... trebuie sa fac niste incercari pe petice inainte sa ma dumiresc cum ar trebui sa fac.scratch
Felicitari!

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3917
Varsta : 37
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Sam 11 Iun 2011, 10:05 pm

Azi noapte am tivit 7m de organza(de la fusta de tigancusa) plus alte volane de la bluza tot asa cu zig-zag...imi place de nu ma pot opri rade asa ca treci la treaba.
Multumesc!

Cititi Regulamentul!
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Uca Sam 11 Iun 2011, 10:10 pm

Valeeeeu maica, n-am mai tivit asa de mult si cu spor rade de cand am facut draperiile( la toate geamurile din casa)!
Mie, masina imi ingroapa materialul daca e prea subtire, am pus si ac subtire cum mi-a spus Karina si tot nu i-am dat de cap! zid

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3917
Localizare : brasov
Data de inscriere : 27/12/2009

http://ucadesign.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Marry Dum 12 Iun 2011, 6:22 pm

Mihaela felicitari!Reusita rochita ,iar colega ta foarte mandra de rochita. Flowers
Spor la croit si succes la examene. pupi
Marry
Marry
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de danniela Dum 12 Iun 2011, 8:16 pm

M-ati zapacit de cap ce de rochite frumoase faceti!!!! Felicitari fetelor!
danniela
danniela
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de mihastef Lun 13 Iun 2011, 4:09 pm

Fetelor m-ati omorat cu rochitele voastre superbe.Nu pot sa cred cat de talentate sunteti in toate:bijuterii,crosetat ,tricotat,,croit.Doamne ce mult mi-as dori si eu sa stiu toate astea.Superb,Superb.Va felicit de 1000 de ori.Sunteti fantastice. prietenie
mihastef
mihastef
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 146
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/03/2009

http://mihastef.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Lun 13 Iun 2011, 6:16 pm

Azi am ceva vreme de netuit asa ca incerc sa va mai arat la ce-am lucrat in ultima vreme.
Rochia asta alb/ciclam/negru este lucrata fara proba, stapana este absolventa de facultate, tocmai la Timisoara si putin gravida. Este pentru balul de absolvire si cum drumul e lung si examene dese am lucrat-o prin corespondenta. Poate voi primi si poze saptamanile viitoare si atunci voi reveni.
Este lucrata din saten elastic negru la bust, sta ciudat pe umeras pentru ca are prins intre fata si captusala un sutien complet. La purtare se intinde...Plus balene pentru sustinere. Pe dos am pus elastic cu silicon de la merceria forumului.
Saten ciclam fronsat si funda detasabila. Tulle si voal organza clos cret la fusta. Tivul este facut cu guta.
La spate am pus niste gaici si-un snur in caz ca trebuie stransa mai bine sa nu cada (daca n-am putut s-o probez...)

Sper sa va placa!

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de alinutza_andrei08 Lun 13 Iun 2011, 6:56 pm

Karina f frumoasa rochita,la fel si celelalte lucruri postate,super
alinutza_andrei08
alinutza_andrei08
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 322
Varsta : 42
Localizare : botosani-flamanzi
Data de inscriere : 30/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Joi 16 Iun 2011, 11:16 pm

Si-acum piesele de rezistenta ale saptamanii: o rochie albastru electric si una rosie!

Rochita albastra este pentru o domnisoara tare draga sufletului meu (colega de banca din liceu a Andrei) ce termina acum facultatea si au balul la Parlament. Dupa ce vin din concediu o sa primesc si-o sa posetz si poze cu rochia purtata. Pana atunci:

Toata partea de sus este fronsata manual, in partea de jos am jupa pe semiclos, o fusta pe clos si inca o 'foaie' tot clos dar incretit pe mai putin decat talia, tivurile sunt facute cu guta, snururile bej sunt aplicate manual, intre fata si dos sunt balene si-o jumatate de sutien. Absolut necesat pentru ca spatele este gol:

Are si elastic cu silicon pentru o mai buna fixare pe piele.

Rochia rosie este din tafta de draperii si mult tulle.
Purtatoarea este mai corpolenta, bine dotata la bust, asa ca modelul o avantajeaza.

Si-un detaliu de la volanele bogate:

Pentru mama ultimei rochii am facut o rochie simpla din dantela fixata pe captusala. Va fi accesorizata cu bijuuri.

Karina33
Karina33

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ikuta Joi 16 Iun 2011, 11:32 pm

Ca intodeauna m-ai lasat fara cuvinte.Superbe, toate rochiile.Concediu placut, si drum bun.
ikuta
ikuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Joi 16 Iun 2011, 11:45 pm

Karina, rochia albastra e de vis. Abia astept poze cu ea, imbracata.
Concediu placut! Drum bun si sa te intorci bronzata (daca vrei), odihnita, fericita si cu bateriile incarcate. Ca sa avem ce admira, din nou, dupa. wink

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Vin 17 Iun 2011, 12:31 am

Karina,creatiile tale sunt ca toate celelalte:SUPERBE!
Asteptam pozele la purtator si o Karina ,fericita,odihnita si dornica de a ne povesti si noua tot ce a vazut!Drum bun Karina si sa va distrati! pupi
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Vin 17 Iun 2011, 7:35 am

Karina multumim ca ne impartasesti si noua din experienta ta! hug Arata foarte frumoase toate. Si multumim si pentru detalii.
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Chirrox13 Vin 17 Iun 2011, 9:25 am

Superba rochia albastra, concediu relaxant Flowers si celelate rochii sunt frumoase dar prima e fenomenala, felicitari pupi
Chirrox13
Chirrox13
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1567
Data de inscriere : 10/04/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de kla78 Vin 17 Iun 2011, 11:17 am

frumoase rochitele dar cea albastra mi-a intrat la suflet,este MINUNATA,mii de felicitari pt tot ce faci!
kla78
kla78
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 44
Data de inscriere : 28/12/2008

Sus In jos

Mesaj Scris de stoy Sam 18 Iun 2011, 1:06 pm

Karina, cred ca ar trebui sa-ti faci un subiect cu admirati creatiile Karinei,la subiectul asta cele mai multe creatii super frumoase sunt facute de tine.
Felicitari si daca tot pleci in concediu poate ne imprumuti noua manutele tale. kiss
stoy
stoy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de rosita Sam 18 Iun 2011, 1:40 pm

Karina, m-ai innebunit! Tot zici ca pleci in concediu, ca gata, astea-s ultimele rochite facute in graba, ca ai bagajele la usa, ca ti-ai mai facut si tie repede un tricou, si cand incolo tu produci patru rochii de seara asa, pac pac!
Recunoaste ca ti-ai luat masina de cusut cu tine, eu alta explicatie nu vad!
lol!

Sa ai o vacanta frumoasa si sa te odihnesti, si sa te ocoleasca grevele grecilor, ca vad ca sunt pusi pe greve!
rosita
rosita
Atotcunoscător
Atotcunoscător

Numarul mesajelor : 1744
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 29/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB