CONCURS CROSETAT - Jacheta Flower Power
Pagina 14 din 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Re: CONCURS CROSETAT - Jacheta Flower Power
Emma si Valentina foarte frumoase, hai ca va fi concurenta nu gluma!!! Mi-era frica ca o sa fie 3 concurente si 3 premii, sau sunt doua
ca nu m-am uita sa vad ce se castiga. Sa vedem si restul, cand se inchide concursul???
Pacat ca unele fete nu au putut termina din varii motive, insa ar trebui sa ne arate pe parcurs ce le termina la topicul cu pricina.

Pacat ca unele fete nu au putut termina din varii motive, insa ar trebui sa ne arate pe parcurs ce le termina la topicul cu pricina.
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
Valentina, cand iti ramane mica, ma abonez, sa mi-o trimiti mie. E foarte frumoasa. Felicitari!
Emmancita, felicitari! Pentru model, pentru culoare, pentru cum iti sta cu ea 
Valentina, asa e: niciodata nu-i prea mult mov, e superba!!
Sa le purtati cu placere!
Europolis, venim si noi acusica... A mea e inca spanzurata la uscat, nu stiu ce mi-a venit s-o spal iar (prima data ca nu mi-a ajuns firul si am vrut s-o lungesc dar n-a vrut ea, a doua oara ca i-am adaugat alt fir si am vrut sa vad cat si daca se lungeste, a treia oara... cred ca de.... zabauca
)

Valentina, asa e: niciodata nu-i prea mult mov, e superba!!
Sa le purtati cu placere!
Europolis, venim si noi acusica... A mea e inca spanzurata la uscat, nu stiu ce mi-a venit s-o spal iar (prima data ca nu mi-a ajuns firul si am vrut s-o lungesc dar n-a vrut ea, a doua oara ca i-am adaugat alt fir si am vrut sa vad cat si daca se lungeste, a treia oara... cred ca de.... zabauca

Valentina frumos rau movul tau. Ai imbinat crosetatul cu croitoritul( treaba complicata ,cel putin asa mi se pare mie) si ai reusit cu brio . Sa o porti sanatoasa si succes la voturi.
dorina64- Junior
- Numarul mesajelor : 382
Varsta : 56
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 24/05/2010
Superbe jachetele a-ti facut fetelor , felicitari !

Savu Ramona- Junior
- Numarul mesajelor : 312
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 13/07/2010
Valentina, Emmancita ati facut niste jachete superbe
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2744
Varsta : 50
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Emmancita,jacheta eset superba!Culoarea,modelul,cum se aseaza pe tine,totul imi place!Imi place ca ai dat si detaliile care ma intereseaza pe mine(cate grame de fir ai folosit)dar nu ai spus si nr. de croseta folosita
Valentina,te-ai angajat intr-o cursa contra cronometru cu o lucrare destul de ampla,migaloasa si care implica multa atentie si pricepere dar ai dus la bun sfarsit totul!Felicitari,este superba si iti vine perfect!

Valentina,te-ai angajat intr-o cursa contra cronometru cu o lucrare destul de ampla,migaloasa si care implica multa atentie si pricepere dar ai dus la bun sfarsit totul!Felicitari,este superba si iti vine perfect!

Multumesc din suflet pt aprecieri!!!
Imi merg la inimioara!!
Valentina ,e superba!!Si o jacheta asa mi-ar placea....la nebunie, dar cine sa mai faca acum? asa mi s-a luat de facut ...flori!!
Myky, e acril 100% . l-am luat din Madrid, ( am postat la " in fire sa ne laudam").
Firicel, croseta e una urata, luata de la un magazin chinezesc, scrie 11 pe ea( am dat cativa centi pe un set de 5 crosete), mi-a cam facut probleme, cam agata, dar alta nu am! Ba am una subtirica, buna de facut dantele, da" aia e alta treaba, m-a si costat si se vede diferenta...

Valentina ,e superba!!Si o jacheta asa mi-ar placea....la nebunie, dar cine sa mai faca acum? asa mi s-a luat de facut ...flori!!

Myky, e acril 100% . l-am luat din Madrid, ( am postat la " in fire sa ne laudam").
Firicel, croseta e una urata, luata de la un magazin chinezesc, scrie 11 pe ea( am dat cativa centi pe un set de 5 crosete), mi-a cam facut probleme, cam agata, dar alta nu am! Ba am una subtirica, buna de facut dantele, da" aia e alta treaba, m-a si costat si se vede diferenta...
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 47
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
Hai sa va arat si eu desi fetele au postat jachete mult mai frumoase. Dar am zis ca postez asa ca ma tin de cuvant. Modelul l-am luat de la un sal de pe garn studio. In prima poza este o croseta de 3.5, dar firul era prea subtire asa ca am revenit la vechea croseta a maica-mii. Nu am cusut decat nasturii. In rest toate florile sunt prinse cu croseta.
M-am fotografiat singura asa ca scuze pt calitatea pozelor.
Sper sa mai floricim

M-am fotografiat singura asa ca scuze pt calitatea pozelor.
Sper sa mai floricim

Solmi,superba jachetica ta!Sa o porti sanatoasa!Este asa de finuta si de gingasa cu floricelele mici!ai floricit ceva nu gluma!
Fetelor,mult succes si bafta la votare!

Fetelor,mult succes si bafta la votare!

Mihaela, Valentina, Emmancita, Solmizel, deosebit de frumoase! Va felicit ca ati reusit sa lucrati atat de frumos intr-un timp atat de scurt! (dupa concurs as avea rugamintea sa puneti si schemele, ca toate sunt super)
Va
Va

danadea- Senior
- Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009
fff frumoase toate si cata munca,imi plac 

alinutza_andrei08- Junior
-
Numarul mesajelor : 322
Varsta : 40
Localizare : botosani-flamanzi
Data de inscriere : 30/08/2010
Fetelor, harnicutelor!Tare imi sunteti dragi, cand va vad asa harnice si pricepute.
Superbe creatiile voastre sa le purtati sanatoase, bafta la concurs si... felicitari!
Superbe creatiile voastre sa le purtati sanatoase, bafta la concurs si... felicitari!

lennny- Senior
-
Numarul mesajelor : 576
Varsta : 51
Localizare : bacau
Data de inscriere : 08/02/2010
FELICITARI FETELOR,ATI FACUT NISTE JACHETELE DEOSEBITE!!
EMMANCITA ,PREFERATA MEA!!(CULOAREA,MODELUL SI MUNCA)
SA LE PURTATI SANATOASE!

EMMANCITA ,PREFERATA MEA!!(CULOAREA,MODELUL SI MUNCA)

ANDREYUTZA13- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 5
Localizare : PLOIESTI
Data de inscriere : 08/04/2011
dupa cum v-ati obisnuit ivanoiuadela9 nu poate posta poze, si drept urmare in continuare va prezint pozele ei pentru acest concurs
Eu urez succes tuturor participantelor!ivanoiuadela9 a scris:
Aşa cum v am promis vin şi eu cu jachetica mea cu toate că după ce am văzut câteva din cele postate , a mea nu e nici măcar la degetul mic dar asta e poate data viitoare sunt mai inspirată. Este lucrată cu fir angelica găsit pe la mama de pe vremea lui pazvante şi croşeta nr 3. Mi au intrat aproape 10 gheme deci 500 g .
Aici este o jumătate de jacheta
Fata
Lateral
Şi spatele. Poate că o să vi se pară cam scurtă dar mai făcusem un rând şi l am stricat că mă făcea cam mare . . . nu că nu aş fi ;-).
Detaliu.
Mi au intrat 173 de floricele . Mi e îmi place cum a ieşit per total . Cu ocazia asta am şi eu o jachetică floricica pt mine. Vă pup şi vă mulţumesc pt tot.
album picasa
https://www.facebook.com/silvia.dumitrescu1
ANDREYUTZA13 Te rog mult sa citesti Regulamentul si sa nu mai scrii cu litere mari
Multumesc
Multumesc
Conservarea alimentelor in bucatarie
Solmizel, este foarte frumoasa.
Adela, e frumoasa. Felicitari!

Adela, e frumoasa. Felicitari!
Adela,felicitari pentru munca depusa!Ti-a iesit foarte frumoasa !Sa o porti cu placere!

Solmizel, Adela, foarte frumoase jachetele. Sa le putati cu multa placere.

aba- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1681
Data de inscriere : 04/04/2010
dupa primele postari ale acestui topic chiar ma gandeam ca vor fi fete putine spre dezamagirea adminelor care se straduiesc cu organizarea ,sponsori etc.bine ca ne-am mobilizat,felicitari fetelor!
MihaelaT,sa-mi ramana mica jacheta ar trbui sa ma-ngras si nuuuu pentru ca sunt intr-un proces invers!
MihaelaT,sa-mi ramana mica jacheta ar trbui sa ma-ngras si nuuuu pentru ca sunt intr-un proces invers!

valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3161
Varsta : 44
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Felicitari fetelor care au avut ambitia si bunavointa de a lua parte la acest concurs!
Desi, am inceput jacheta mea de la anuntarea concursului, am tras tare sa pot participa si eu. A fost o provocare foarte mare de a lua o asemenea decizie. Termen scurt, produs complex si o idee care m-a trimis in necunoscut. Am tras tare, am incercat variante de a-mi duce planul la capat, variante care au mancat timp si n-au dat rezultate vizibile. M-am incapatanat sa nu ma abat de la ideea produsului finit imaginat si am reusit!
Jacheta "FLOWER PAWER"
Am realizat acest produs de imbracaminte, stimulata de aceasta idee a concursului si creativitatea personala; nu o voi imbraca cu fusta lunga inflorata si nici cu pantaloni evazati, ci o voi purta in acest sezon cu placere maxima la fiecare tinuta care o voi considera potrivita in momentul respectiv.
Alb, bej, crem, alb natur; bumbac mercerizat si kid mohair cu matase. O combinatie intre croset si tricot, si-un joc de flori pe fundalul alb crosetat.
Tricot in punct elastic cu andrele 2,5 mm. si firele: alb, alb natur(umbra), crem (respectiv bej), alb natur si alb.
Pieptii spatele si manecile, pe langa mansetele, betelia si gulerul tricotate, sunt crosetate cu o croseta 2,5 mm., cu picioruse mari.
Florile mici: din bumbac alb, conturate cu mohair alb natur
Florile mari: din bumbac bej, conturate cu mohair alb natur
Florile sunt fixate firecare in parte, prin cusatura manuala de jur-imprejurul acestora.
Nasturii sunt montati, de jos in sus, intai oblic apoi drept. Acestia sunt perlati si au o forma rotunda (bobita).

Nu am reusit sa redau in fotografii splendoarea jechetei, insa, fericirea realizarii acestui produs nu mi-o va lua nimeni!
Multumiri Adminelor pentru concursurile realizate. Multumiri sponsorilor pentru premiile acordate si multumiri votantilor care isi iau timp pentru a analiza si vota.
Desi, am inceput jacheta mea de la anuntarea concursului, am tras tare sa pot participa si eu. A fost o provocare foarte mare de a lua o asemenea decizie. Termen scurt, produs complex si o idee care m-a trimis in necunoscut. Am tras tare, am incercat variante de a-mi duce planul la capat, variante care au mancat timp si n-au dat rezultate vizibile. M-am incapatanat sa nu ma abat de la ideea produsului finit imaginat si am reusit!
Jacheta "FLOWER PAWER"
Am realizat acest produs de imbracaminte, stimulata de aceasta idee a concursului si creativitatea personala; nu o voi imbraca cu fusta lunga inflorata si nici cu pantaloni evazati, ci o voi purta in acest sezon cu placere maxima la fiecare tinuta care o voi considera potrivita in momentul respectiv.
Alb, bej, crem, alb natur; bumbac mercerizat si kid mohair cu matase. O combinatie intre croset si tricot, si-un joc de flori pe fundalul alb crosetat.
Tricot in punct elastic cu andrele 2,5 mm. si firele: alb, alb natur(umbra), crem (respectiv bej), alb natur si alb.
Pieptii spatele si manecile, pe langa mansetele, betelia si gulerul tricotate, sunt crosetate cu o croseta 2,5 mm., cu picioruse mari.
Florile mici: din bumbac alb, conturate cu mohair alb natur
Florile mari: din bumbac bej, conturate cu mohair alb natur
Florile sunt fixate firecare in parte, prin cusatura manuala de jur-imprejurul acestora.
Nasturii sunt montati, de jos in sus, intai oblic apoi drept. Acestia sunt perlati si au o forma rotunda (bobita).
Nu am reusit sa redau in fotografii splendoarea jechetei, insa, fericirea realizarii acestui produs nu mi-o va lua nimeni!
Multumiri Adminelor pentru concursurile realizate. Multumiri sponsorilor pentru premiile acordate si multumiri votantilor care isi iau timp pentru a analiza si vota.
Ultima editare efectuata de catre geany in Dum 29 Mai 2011, 6:24 pm, editata de 2 ori
Geany,foarte frumoasa prezentare ai mai facut si sunt convinsa ca si jacheta este pe masura , dar eu nu vad pozele si mor de oftica!

nici la mine nu se vad
album picasa
https://www.facebook.com/silvia.dumitrescu1
Pagina 14 din 17 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15, 16, 17
Pagina 14 din 17
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Paturi crosetate 2
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7