Provocare 14 - Crush Helix
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Provocare 14 - Crush Helix
Stiu,suna ciudat dar rezultatul e uimitor,veti vedea

tehnica este foarte simpla si poate fi dusa la capat chiar si fara masina de paste,cool huh?

buuun ,sa va arat rezultatul tehnicii:

Voi posta pasii pe care trebuie sa-i urmam (particip si eu

Pasul 1 :

Pasul asta cred ca e simplu,suprapuneti foi din polimer in culori diferite, cu o grosime egala (daca aveti masina setati-o la maxim,adica sa fie cat mai groasa,nr 3 la masina mea)
Pasul 2:

Observati ca tipa a ajuns deja la pasul 3

Pasul 3:

Il rasuciti pana ajunge cam asa,nici prea gros cum era la inceput,nici prea subtire(asta da explicatie

Pasul 4:

Aplatizati cu degetele apoi treceti foaia prin masina de paste,grosime maxima
[b]Pasul 5:

Taiati marginile foii pana iese un patrat
Pasul 6

Cu o lama taiati fasii subtiri dupa care le intoarceti cu lateralul in sus,veti vedea ca va aparea un model specific.Asezati fasiile una langa cealalta.Atentie modelul trebuie sa fie coerent,daca prin alaturarea catorva fasii nu iese un model repetitiv inseamna ca nu ati asezat bine fasiile.Sa aveti grija

Easy and simple!!!
Am incercat si eu tehnica dar cu resturi acum un an cred,insa abia acum am regasit tutorialul...
Tutorialul original : http://www.angelfire.com/ct3/lujs/demo-helix.html
Provocarea incepe maine si se termina in 22 mai
Am explicat pentru ca toata lumea sa inteleaga si sa participati in numar mare

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Re: Provocare 14 - Crush Helix
Foarte interesant, abia astept sa vad ce iese (sper sa fac rost si de aparat foto pana la sf. provocarii
)

Margelutza- Ucenic
- Numarul mesajelor : 133
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/01/2011
foarte interesant! btw bravo Dragonfly ca ai castigat (p.s eu atata noroc am ca nici cand suntem 3 nu sunt extrasa
)
imi place mult tehnica asta! inca una care este complet noua pt mine! asa provocari sa tot fie

imi place mult tehnica asta! inca una care este complet noua pt mine! asa provocari sa tot fie

A castigat Libelula? Suuuuuuper...Cat ma bucur! Felicitari!

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 44
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
super interesanta tema. sper sa apuc si eu sa fac ceva, daca nu pentru provocare, oricum ceva tot voi face cat de repede.

Frumoasa tema, felicitari Dragonfly. E hipnotic modelul... mai ca-mi vine sa ma uit in cutia cu maimute (a se citi fimo nefolosit de muuult). Oricum, va urmaresc toate miscarile.

Si mie imi place tema. Poate mesteresc si eu ceva ca nepoata-mea mi-a dat comanda de cercei si imi plac cei postati ca exemplu. Dar mie stiti la ce mi-ar place sa folosesc aceasta tehnica? La imbracatul ramelor...
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 44
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Chiar interesant!Desi stiam tehnica,n-am testat-o niciodata.Poate de data aceasta sa ma incumet....
lasa ca vad dupa numarul de participari cat de faina a fost provocarea
"cutia cu maimute"
asta a fost buna !!!! si ce se potriveste
DAY tu stiai fix acest tutorial? intreb pentru ca mai circula unul pe net si nu-l gasesc.il caut de luni de zile...tin minte ca tipa avea cont pe flickr.mda ma rog.o sa-mi taie calea cand voi cauta gogosi pe google.asa se intampla de fiecare data
maine cred ca deschid si eu cutia cu maimute aka cutia Pandorei
SPORRR !!!!!!

"cutia cu maimute"

DAY tu stiai fix acest tutorial? intreb pentru ca mai circula unul pe net si nu-l gasesc.il caut de luni de zile...tin minte ca tipa avea cont pe flickr.mda ma rog.o sa-mi taie calea cand voi cauta gogosi pe google.asa se intampla de fiecare data
maine cred ca deschid si eu cutia cu maimute aka cutia Pandorei

SPORRR !!!!!!
Dragonfly- Maestru
-
am incercat..si nu mi-a iesit chiar...asa..
modelul e repetitiv..dar cred knu l-am rasucit k lumea...si nu au iesit asa..valuri si ochiuri..si mai mult onduleuri..
concluzia..o gramada de material irosit..si un fel de pandantiv...care zace pe masa mea..sa-l slefuiesc si lacuiesc..si eu ma tot uit la el..si-i zic "uratule"
modelul e repetitiv..dar cred knu l-am rasucit k lumea...si nu au iesit asa..valuri si ochiuri..si mai mult onduleuri..
concluzia..o gramada de material irosit..si un fel de pandantiv...care zace pe masa mea..sa-l slefuiesc si lacuiesc..si eu ma tot uit la el..si-i zic "uratule"
darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
L-am facut.Dar abia azi poate prind niste soare sa-l si fotografiez.Si mi-a iesit cu ochiuri si toate cele
Si tot straniu arata!
Dragonfly,habar n-am ce tutorial am vazut....a ramas in memorie doar ideea,tehnica,nu si sursa....ca de obicei la mine.

Dragonfly,habar n-am ce tutorial am vazut....a ramas in memorie doar ideea,tehnica,nu si sursa....ca de obicei la mine.
darkpoke a scris:am incercat..si nu mi-a iesit chiar...asa..
Vai, cum poti sa ii zici uratule??? Nu se supara saracul?

Eu tare as vrea sa il vad!!
Tehnica mi se pare interesanta si daca ma voi apuca sa modelez si eu in viitor probabil o voi incerca. Pana atunci abia astept sa vad rezultatele muncii voastre:D
pai pt ca e urat
)
asa-i zic
poate a iesit in mare parte tehnica...dar tot urat ramane
)

asa-i zic
poate a iesit in mare parte tehnica...dar tot urat ramane

darkpoke- Atotcunoscător
-
darkpoke a scris:am incercat..si nu mi-a iesit chiar...asa..
ce sa-ti fac daca pui fimo ca gheorghe

m-ai facut curioasa

Dragonfly- Maestru
-
nu am pus f mult..
doar ca masina mea de paste..la marimea cea mai mica..adica unde ar trebui sa iasa foaia groasa...iese subtirica..mai subtire ca cea din tutorial
si d-aia..m-am cam si enervat..si nu a iesit asa cum trebuia..apoi am pastrat din tot...o particica care semana cu ce trebuia sa iasa..o sa va arat zilele astea
nu am timp deloc..dupa munca...sa finisez..si mai ales sa pozez..ca nu mai e lumina
doar ca masina mea de paste..la marimea cea mai mica..adica unde ar trebui sa iasa foaia groasa...iese subtirica..mai subtire ca cea din tutorial
si d-aia..m-am cam si enervat..si nu a iesit asa cum trebuia..apoi am pastrat din tot...o particica care semana cu ce trebuia sa iasa..o sa va arat zilele astea
nu am timp deloc..dupa munca...sa finisez..si mai ales sa pozez..ca nu mai e lumina

darkpoke- Atotcunoscător
-
Tare vesel setul, imi plac culorile de mooooor
Am incercat si eu, dar nu mi-a iesit cine stie ce si nici poza nu este extraordinara (este scanat cercelushul
in lipa de altceva) dar cu siguranta o sa mai incerc si cu alte culori mai vesele

Am incercat si eu, dar nu mi-a iesit cine stie ce si nici poza nu este extraordinara (este scanat cercelushul

Margelutza- Ucenic

E frumos!Cred ca si culorile tale arata mult mai vesel in realitate,nu?
vai fetelor ce frumos v-a iesit tehnica asta. trebuie sa imi fac si eu timp sa o fac, ca e asa de interesanta.
Doina tare vesele culori ai folosit.
Doina tare vesele culori ai folosit.

uuu day ce colier varatec ai lucrat

se vede clar ca ti-a iesit tehnica,dovada e margica tubulara
margelutza ce descurcareata esti, ai scanat,hehe

tie ti-a iesit un model de tesatura,asa il vad

eu am lucrat aseara

Dragonfly- Maestru
-
Chiar ca ai adus soarele, Day
Margelutza imi place cercelul. Nu imi pare atat de inchis
Spor!

Margelutza imi place cercelul. Nu imi pare atat de inchis

Spor!
Da Day sunt scanati
)
)
) pentru ca buburuzei mele (a se intelege o Andree de 11 luni) ii place sa roada cabluri si mi-a prins si cablu de la aparat si l-a ros pana nu l-a mai recunoscut calculatorul
) si pana rezolv problema scanez sau astept sa vina ajutoare sa imi faca poze (dar stiti cum e sa stai la mana altcuiva
)
IN realitate culorile sunt mai vii si luminoase insa aceste culori le-am avut disponibile, data viitoare o sa incerc cu ale culori
O zi buna
pupici

IN realitate culorile sunt mai vii si luminoase insa aceste culori le-am avut disponibile, data viitoare o sa incerc cu ale culori
O zi buna
pupici
Ultima editare efectuata de catre Margelutza in Joi 12 Mai 2011, 8:58 pm, editata de 1 ori
Margelutza- Ucenic
Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Pagina 1 din 3
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7