Eu sunt Iepurasul tau de Paste -3
+32
carmenco
moruna
Gianina4ever
pavady
ikuta
ileana cosanzeana
cris69
Marry
iuliana72
denis21
SilviaDumitrescu
adelina24
diada
fizicuta
firicel
Karina33
Dodo-pui
mnarcisa
Aghata
mykya
Lucia.BlueFlower
Nicoleta Irimescu
diana-s
symos
cristinica_70
norelif
MihaelaT
letho
elenaxx
CCristinaC
Andata
MagdaMarin
36 participanți
Pagina 2 din 4
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Eu sunt Iepurasul tau de Paste -3
Cum doamna mea draga, nu e cine stie ce? Sa va spui ca am ridicat azi pachetul, dar nu am aparatul foto acasa (l-am uitat ca timpita la fini, la tzara) si... am primit multe multe produse: cafea, ciocolata, doua folii pentru oua (numa' bune la Inaltare, ca m-a bombanit mama ca le-am folosit pe toate) un portofel foarte frumos si vesel si o felicitare cu rinduri pentru suflet. Elena, esti o dulce si o draguta. Multumesc mult de tot si promit ca imediat ce ma adun dupa drumuri, fac tot posibilul sa ne vedem, macar sa-ti dau lastarii de muscate.elenaxx a scris: Nu este cine stie, dar l-am trimis cu drag, pentru un om drag.![]()

Nu ai gresit Karina ! Am vazut , nu mai stiu pe unde , niste poze cu genti facute dintr-o combinatie de piete si croset . Mi-au placut ff mult si mi-am spus sa incep cu ceva mai simplu .
adelina24- Expert
-
Numarul mesajelor : 824
Varsta : 50
Localizare : braila
Data de inscriere : 01/03/2010

fizicuta- Senior
-
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 61
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010
Mesaj 1
Ma bucur ca ti-au placut. Cred ca la cioco nu prea te-am nimerit, Cristinuta, parca am vazut ca-ti place Milka
Imi pare bine ca am fost un iepuras in regula, fizicuta. O iepuroaica mai bine zis, cam slabanoaga, da m-am descurcat io pana in Ialomita.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mesaj 2
Gata, am venit si al 2-lea iepuras, cred ca este mnarcisa, daca ma insel , sa ma traga de urechi.
Foarte frumoase lucrusoarele, o sa pun poze mai tarziu. Si as dori si niste indicatii in legatura cu acele betisoare, ca nu prea stiu la ce sau cum le folosesc.
Ma bucur ca ti-au placut. Cred ca la cioco nu prea te-am nimerit, Cristinuta, parca am vazut ca-ti place Milka

Imi pare bine ca am fost un iepuras in regula, fizicuta. O iepuroaica mai bine zis, cam slabanoaga, da m-am descurcat io pana in Ialomita.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Mesaj 2
Gata, am venit si al 2-lea iepuras, cred ca este mnarcisa, daca ma insel , sa ma traga de urechi.

Foarte frumoase lucrusoarele, o sa pun poze mai tarziu. Si as dori si niste indicatii in legatura cu acele betisoare, ca nu prea stiu la ce sau cum le folosesc.

Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Mier 27 Apr 2011, 7:28 pm, editata de 1 ori (Motiv : Unit mesaje)
elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
Cand cu gandul nu te gandesti,te uiti in cutia de scrisori si mai gasesti un aviz din partea unui iepuras.....de data asta din partea unui extra-iepuras taaaaare dragalas care a trimis in Ialomita doua cadouri!
Este vorba despre Elenaxx care mi-a facut o maaaaaaaaaaaaare surpriza.La posta am fost mai tarziu astazi de l-am ridicat(nu stiu cand a sosit daca eu am fost plecata de acasa!)si abia acum am ajuns acasa.
Elena,mi-ai facut o mare bucurie!Ciocolata,cafeaua.portofelul,doua folii pentru oua si o felicitare cu cateva randuri pentru suflet,au facut ca ce-a mai ramas din aceasta zi sa fie deosebit de frumoasa!Ideea este ca ciocolata a fost desfacuta si mancata deja,cafeaua a fost si ea desfacuta de catre sotul meu care vroia sa-si faca o cafea si se terminase iar eu am "picat"la fix cu asta de la tine asa ca ce voi poza eu acum?
Te pupacesc din tot sufletelul meu mic!

Elena,mi-ai facut o mare bucurie!Ciocolata,cafeaua.portofelul,doua folii pentru oua si o felicitare cu cateva randuri pentru suflet,au facut ca ce-a mai ramas din aceasta zi sa fie deosebit de frumoasa!Ideea este ca ciocolata a fost desfacuta si mancata deja,cafeaua a fost si ea desfacuta de catre sotul meu care vroia sa-si faca o cafea si se terminase iar eu am "picat"la fix cu asta de la tine asa ca ce voi poza eu acum?
Te pupacesc din tot sufletelul meu mic!

Ma bucur ca ti-am facut o bucurie firicel si daca nu mai ai ce poza iti mai trimit o data.
Te asteptam la sueata, cu o gustarica si ceva beuturica
Si ii multumesc si mamei iepuroaice ca m-a ajutat cu adresa.
mama iepurica.

elenaxx- Expert
-
Mi-au ramas hartiile de la cioco si cafea,se pune?
sau o astept pe CCris poate nu le-a desfacut ea si apuca s le pozeze.E si copilu' acasa asa ca cioco nu a avut sansa sa stea prea mult in hartie.

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Buna si hartia, firi

elenaxx- Expert
-
Sa ma bag si nitel in seama aci chiar daca sunt putin
Cristina oua imbracate in folia de la tine au ajuns si la soldatii romani din Afganistan
Mi-a transmis fimiu ca le-au placut foooarte mult dar.... a zis ca data viitoare sa pun adtipildul pe varf ca s-au chinuit sa curete oul

Cristina oua imbracate in folia de la tine au ajuns si la soldatii romani din Afganistan

Slvia, esti de coma.
Cred ca e o placere sa stea omul cu tine, mereu esti vesela si pusa pe sotii.
Scuze de

Scuze de

elenaxx- Expert
-
am primit si cel de-al doilea iepuras. Aglaia, este minunat cadoul, iar scrisoarea de la tine m-a impresionat tare
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
deja mi-am pregatit cafeluta pentru suportul de la tine. detaliul cu iepurasul este superb. telefonul este deja in husa.
mnarcisa, fata mea se incapataneaza sa poarte cosuletul de la tine pe post de caciula si zice ca i-a crescut iarba pe cap

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
deja mi-am pregatit cafeluta pentru suportul de la tine. detaliul cu iepurasul este superb. telefonul este deja in husa.
mnarcisa, fata mea se incapataneaza sa poarte cosuletul de la tine pe post de caciula si zice ca i-a crescut iarba pe cap

Aghata a scris:
mnarcisa, fata mea se incapataneaza sa poarte cosuletul de la tine pe post de caciula si zice ca i-a crescut iarba pe cap![]()
Trebuioe sa recunos ca fi fata mea l-a purtat. Primul facut a fost al tau si pana ce l-am facut si pe cel al elenei a fost "pacalia" ei. Banuiesc ca este marimea potrivita.

mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
mnarcisa, sa-mi spui si mie te rog cum sa folosesc acele doua betisoare. Si ce sunt. Si inca o data, multumesc iepurasului, am fost foooarte incantata. Si inca sunt. Si mama mea cand a vazut cosuletul prima data, a zis ca nu e cam mare pentru capul meu?
elenaxx- Expert
-
Vai noua daca soldatii romani din Afganistan nu reusesc sa-si curete oul!!!SilviaDumitrescu a scris:Sa ma bag si nitel in seama aci chiar daca sunt putin![]()
Cristina oua imbracate in folia de la tine au ajuns si la soldatii romani din AfganistanMi-a transmis fimiu ca le-au placut foooarte mult dar.... a zis ca data viitoare sa pun adtipildul pe varf ca s-au chinuit sa curete oul
![]()

ee da vai noua... vai lor (Afganilor sau americanilor ca nu stiu de partea cui sunt
)

Mykya si eu sper sa primesc confirmarea de la al 2-lea iepuras.Sunt curioasa............
confirm si eu primirea celui de-al doilea iepuras dar din pacate nu am cu ce sa le pozez ,multumesc andata pentru cadourile tale sunt minunate ,cred ca setul acela este facut de tine ,cerceii si colierul? iar dulciurile mi-au fost luate pe loc de nepotica mea mi-a ramas doar pomisorul si lumanarea te pup
elenaxx a scris:mnarcisa, sa-mi spui si mie te rog cum sa folosesc acele doua betisoare. Si ce sunt. Si inca o data, multumesc iepurasului, am fost foooarte incantata. Si inca sunt. Si mama mea cand a vazut cosuletul prima data, a zis ca nu e cam mare pentru capul meu?
Elena, ai PM.
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Iuliana, ma bucur mult ca a ajuns iepurasul la tine. A zabovit cam mult pe drum, poznasul.
E tare bine ca ti-a placut cadoul si da, setul e facut de mine. Sper din suflet sa iti placa. Te pup cu mult drag, ghiocica mea.
E tare bine ca ti-a placut cadoul si da, setul e facut de mine. Sper din suflet sa iti placa. Te pup cu mult drag, ghiocica mea.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
La mine nu a ajuns inca al doilea iepuras.
Diada ,oua de ciocolata ai avut in pachet?Eu am pus patru bucati.
La mine nu a ajuns inca al doilea iepuras.

Diada ,oua de ciocolata ai avut in pachet?Eu am pus patru bucati.

Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
nici macar unul! cutia era deschisa printr-o parte... este prima data cand mi se intampla chestia asta!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
am primit o cutie decorata prin tehnica servetelului -superba.
acum merg la posta. deseara va voi pune fotografii cu ambele cadouri. unul saracul sta la posta... vad ca este reavizare.
ne vedem mai tarziu, va pup.
am primit o cutie decorata prin tehnica servetelului -superba.
acum merg la posta. deseara va voi pune fotografii cu ambele cadouri. unul saracul sta la posta... vad ca este reavizare.
ne vedem mai tarziu, va pup.
Pagina 2 din 4 • 1, 2, 3, 4

» Eu sunt Iepurasul tau, de Paste!
» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -2
» Iepurasul de Paste! Editia II
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Paste Fericit!
» Eu sunt Iepurasul tau de Paste -2
» Iepurasul de Paste! Editia II
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Paste Fericit!
Pagina 2 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie