Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyIeri la 8:56 am Scris de vlad_mom

» Jucarii crosetate
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2)

+61
Adelle23
dienutzababy
LORIMAR
bobitica
emmancita
ikuta
anca viragh
myky7robc
smihaelaviorica
marina40
ancabanu
afilimonb
diada
i.xell
aidil
stoy
Gianina4ever
danabarbu2007
symos
teisoara
elenaveronica
clodi
tomari
ismi3ismi
danae
Chirrox13
anc@
Indra
iriclau
Panea Laura
SilviaDumitrescu
aurelia.c
alinutza_andrei08
andreeazaharcu
kla78
MagdaMarin
amnro
Marry
rosita
Uca
Clio_Ela
violetas
Cristache
violeta25
aurishta
nicoleta_mc
chocolate
anigherman
arielas
MihaelaT
corina corina
moruna
elenaxx
Karina33
valentinadof
vilcris
Admina
zylv
geany
andreeaX
zahariaelouise
65 participanți

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 Empty Re: Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2)

Mesaj Scris de Chirrox13 Lun 02 Ian 2012, 9:02 pm

Iriclau, e tare frumoasa pijamaua, iti vine turnat si cred ca bebe se simte bine si rade cand o imbraci (numai femeile gravide stiu secretul asta wink ) ...Nastere usoara.
Chirrox13
Chirrox13
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011

Sus In jos

Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 Empty Re: Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2)

Mesaj Scris de iriclau Mar 03 Ian 2012, 12:12 pm

Multumesc Smile kiss
Geany abia astept sa vad cum faci pijamaluta ... sa ai inspiratie !
iriclau
iriclau
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 184
Varsta : 39
Localizare : iasi
Data de inscriere : 27/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de Gianina4ever Mar 03 Ian 2012, 1:06 pm

Iriclau,tare frumoasa pijamaua ta!S-o porti sanataoas!Ai facut-o dupa tipar?
Gianina4ever
Gianina4ever
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 43
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de elenaveronica Vin 06 Ian 2012, 3:09 pm

foarte frumoasa ideea pijamalalutei! lejera, vaporoasa si romantica , in perfect acord cu sentimentele pecare o sarcina la trezeste.sa o porti sanatoasa! si sa incerci si o varianta pastelata
elenaveronica
elenaveronica
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 280
Varsta : 40
Localizare : Constanta
Data de inscriere : 30/01/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de stoy Vin 06 Ian 2012, 3:18 pm

Si mie imi place pijamaua ta iriclau , e superrrrrr
stoy
stoy
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de aidil Lun 09 Ian 2012, 1:34 pm

Dupa ce am admirat atatea pijamalute si camasute, mi-am facut timp sa cos si eu o pijama si o camasa, care va fi rochie de luat prin casa vara.
Camasuta nu era in plan, dar a ramas material si l-am folosit.
La pijama am muncit cam mult, deoarece a trebuit sa refac: linia de decolteu s-a largit dupa doua purtari si am rezolvat cu elastic si un tiv surjat.
Sunt tare comode, pentru ca materialul e usor elastic, nu stiu cum se numeste, presupun ca poplin elastic.
Spor la lucru. Pantalonul nu l-am pozat, deoarce e banal.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Ultima editare efectuata de catre MagdaMarin in Lun 09 Ian 2012, 9:14 pm, editata de 1 ori (Motiv : Pus linkuri bune poze)
aidil
aidil
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 669
Varsta : 53
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 27/11/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Lun 09 Ian 2012, 6:26 pm

Imi plac mult, cred ca sunt comode si placute la purtat! Smile Mi-ati facut si mie pofta, cred ca ma reped in magazin sa caut ceva materiale cos
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de i.xell Lun 09 Ian 2012, 10:38 pm

aidil, daca nu le postai la acest topic nici nu-mi dadeam seama ca e camasuta de noapte, super, mie imi place in mod deosebit modelul la cea lunga...nu stiu ce am cu acest model.
Nu pot sa spun decat felicitari. Flowers
i.xell
i.xell
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 611
Localizare : between cities
Data de inscriere : 29/10/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Mar 10 Ian 2012, 9:18 am

Foarte frumoasa bluzita, te-ai chinuit putin. Felicitari! Camasuta chiar ca trebuie sa o porti ca rochita in casa, ca eu una nu pot dormi cu camasuta, mi se ridica in cap. voua nu? Dar si eu am fantezii de cand eram mica, toate fetitele cred ca se gandesc la camasute, nu-i asa? wink
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1343
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Dum 29 Ian 2012, 10:28 pm

Am vrut sa facem cadou unor prieteni lenjerie intima "de efect" si cum costa destul de mult, am purces la incercari, in vederea perfectionarii unui model. Astea sunt prototipurile, unii de microfibra si altii de plasa, wink ca tot e iarna si ger. rade

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Dum 29 Ian 2012, 10:49 pm

Admina, esti de belea! Eu cum ii vad, deduc ca-s de dama.. sau ma insel? Stiu ca intrebai de lenjerie pt. barbati... dar astia-i vad tare ingusti in fata sa fie barbatesti... Embarassed
...fa si o pereche de tül lol!
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de Admina Dum 29 Ian 2012, 11:21 pm

Hmmm... sunt barbatesti, scuze ca n-am zis. wink Sunt de Valentine's day, deci sexy, e normal sa fie mai ingusti. Te asigur ca vin bine, e scos tiparul dupa chiloti obisnuiti, doar ca nu au cusaturile caracteristice, in fata. Am sa incerc sa fac si boxeri si altii cu slit sau fermoar. rade Si sa nu-mi bat gura in sabi degeaba, as vrea si de dama, dar mai vedem.

*Atelierul meu*

Admina
Admina
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 8716
Localizare : aproape de tine:)
Data de inscriere : 16/10/2008

http://bylaly.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Lun 30 Ian 2012, 11:31 am

Admina, te cred pe cuvant Embarassed Obraznica idee, dar de apreciat wink Imi dai idei, dar am timp de gandire, din pacate de Ziua indragostitilor voi fi pe meleaguri romanesti, asa ca... poate la intoarcelere...
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de danae Lun 30 Ian 2012, 1:23 pm

Sunt nebunie! Mie imi plac, desi pe al meu nu l-as vedea in asa ceva. Poate niste puf, lanturi, ceva rosu... Shocked
danae
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Lun 30 Ian 2012, 2:02 pm

Sunteti dementiale rade Sunt intr-un mare fel, Bravo Admina! ma numar printre prietenii tai? rade

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Lun 30 Ian 2012, 4:43 pm

Bravo Admina,eu am crezut ca ceu cu plasa sunt pt ea dar se pare ca m-am inselat rade
Parca-l vad pe respectiv in plasa Shocked dar fa-i domne si un maieu tot plasa sa aiba omu' set rade

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Lun 30 Ian 2012, 5:02 pm

nici tu nu ai toata tigla pe casa rade auzi la ea, isi imagineaza!

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Lun 30 Ian 2012, 5:05 pm

Ce e mai draga eu vorbeam strict de chiloti nu de alt ceva,tie sa-ti fie rusine ca te gandesti la prostii rade

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Lun 30 Ian 2012, 5:23 pm

MagdaMarin a scris:
Parca-l vad pe respectiv in plasa Shocked

am inteles gresit inseamna, scuze rade

Administrator
Administrator

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Lun 30 Ian 2012, 7:25 pm

Voi astea doua de sunteti off topic se vede ca-i sarbatoare si n-aveti de munca de va trec nebunii prin cap! Rusinica!!! Cui nu se gandeste...

Admina sunt faini si sexi chilotii! Acum n-ai decat sa-ti completezi si tie tinuta cu ceva pe masura! Si sa ne arati si noua wink
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de danae Mar 31 Ian 2012, 12:32 pm

Karina33 a scris:

Admina sunt faini si sexi chilotii! Acum n-ai decat sa-ti completezi si tie tinuta cu ceva pe masura! Si sa ne arati si noua wink

... Pe manechin! wink
danae
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Mar 31 Ian 2012, 1:48 pm

Neaparat ! bounce
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 47
Localizare : Ramnicu Sarat

Sus In jos

Costume de baie, lenjerie intima, pijamale,...(2) - Pagina 6 Empty Incercari

Mesaj Scris de afilimonb Mar 28 Feb 2012, 5:05 pm

Salut, hai sa va arat si eu cate ceva.
Dupa o mare pauza de croit si cusut articole de lenjerie, mi-am facut curaj, am cautat tipar si am cusut o pereche de chilotei. Sunt din tricot de bumbac, foarte putin elastic. Daca este cineva interesat de tipar, va rog sa imi spuneti, ca ma bate un gand sa-l impartasesc la topicul "Constructia tiparelor".
Acestia sunt:

Si am cusut si un maiou pe bretele. Pentru ca nu-mi ajungea material, am inserat o fasie de danteluta:

afilimonb
afilimonb
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 251
Varsta : 37
Localizare : iasi
Data de inscriere : 23/03/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Mar 28 Feb 2012, 5:38 pm

o,ce-mi plac!foarte frumos le-ai lucrat afilimob!eu zic sa-ti mai faci!

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Mier 29 Feb 2012, 9:22 am

Si mie imi plac ! Si vreau si ma duc sa vad si tiparul , daca tot te bate-un gand sa-l postezi la tipare... wink
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 47
Localizare : Ramnicu Sarat

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 6 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB