Design vestimentar II
+37
anik_exe007
core_elena
Panea Laura
Gabiuta
rosita
ancone
MagdaMarin
aurishta
sanctuar
annamarya
anomyss
AlinaJ.Bijoux
olympia
ionela stefan
ladybug
ciucamona
Chirrox13
Karina33
arielas
SilviaDumitrescu
Admina
diada
Lucia Ro
ivanutamihaela
geany20062006
RalucaS
amoni
Camy
vilcris
Uca
zahariaelouise
mnarcisa
minky
Buburuza
Humanoid
ismi3ismi
geany
41 participanți
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Design vestimentar II
Votat
Imi place colectia ta
Imi place colectia ta

Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Multumesc, Laura! Si eu sunt foarte incantata de ea si de faptul ca am reusit sa ma mobilizez si sa o desenez intr-o singura zi. 

Sa stii ca te-am votat si eu fiindca vad in perspectiva.

Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 70
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
E foarte bine, felicitari

Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Buna tuturor,
Sunt noua in domeniu (croitorie, design, fashion). De cateva zile citesc acest forum si invat. Multumesc pentru faptul ca va impartasiti cunostintele experienta.
Nu am habar de desen si nici talent. Insa tot cautand am gasit acest filmulet care te invata proportiile:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am mai gasit pe torente 2-3 manuale de design vestimentar pentru incepatori in limba engleza si "Manualul inginerului textilist" care contine un capitol despre acest domeniu.
Sper ca in continuare fetele care au studii / experienta in domeniu sa ne mai dea si noua cate un pont, din acelea care nu se gasesc in carti si pe internet.
Spor la cusut si desenat!
Sunt noua in domeniu (croitorie, design, fashion). De cateva zile citesc acest forum si invat. Multumesc pentru faptul ca va impartasiti cunostintele experienta.
Nu am habar de desen si nici talent. Insa tot cautand am gasit acest filmulet care te invata proportiile:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Am mai gasit pe torente 2-3 manuale de design vestimentar pentru incepatori in limba engleza si "Manualul inginerului textilist" care contine un capitol despre acest domeniu.
Sper ca in continuare fetele care au studii / experienta in domeniu sa ne mai dea si noua cate un pont, din acelea care nu se gasesc in carti si pe internet.
Spor la cusut si desenat!
core_elena- helper
- Numarul mesajelor : 5
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 13/09/2012
Cel mai util este sa incepi un curs de croitorie.E foarte greu sa incepi singur si sa te ghidezi dupa ureche.
Eu iti recomand sa cauti in oras o croitoreasa care sa te invete.Singur este foarte greu, plus sa nu faci corect si te chinuiesti prea mult.
Sau alt pont.Ia niste carti de croitorie, din alea vechi.Acolo iti arata cum sa construiesti tiparul.Asta e baza.Tiparele burda pe mine m-au bagat de multe ori in eroare..nu stiam ce sa tai, cum sa tai...O doamna croitoreasa priceputa te poate invata.
Spor
Eu iti recomand sa cauti in oras o croitoreasa care sa te invete.Singur este foarte greu, plus sa nu faci corect si te chinuiesti prea mult.
Sau alt pont.Ia niste carti de croitorie, din alea vechi.Acolo iti arata cum sa construiesti tiparul.Asta e baza.Tiparele burda pe mine m-au bagat de multe ori in eroare..nu stiam ce sa tai, cum sa tai...O doamna croitoreasa priceputa te poate invata.
Spor
anik_exe007- helper
- Numarul mesajelor : 7
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 05/11/2011
Multumesc mult pentru sfat. In ultima perioada chiar asta am incercat sa fac, sa gasesc o croitoreasa priceputa care sa isi faca timp si de mine sa ma invete bazele (contracost evident). Si sincer a fost foarte greu sa gasesc pe cineva in Bacau. Saptamana trecuta am intrat in legatura cu cineva care sper sa ma ajute, dar dupa 10 decembrie deoarece pana atunci doamna este foarte ocupata. Pana atunci tot pe burda si pe voi ma bazez.
core_elena- helper
core_elena a scris:Buna tuturor,
Bine ai venit printre noi!!

Spor la lucru si mult curaj!!!

ancabanu- Junior
-
Numarul mesajelor : 363
Varsta : 36
Localizare : Onesti, Bacau
Data de inscriere : 12/01/2012
Multumesc pentru incurajari! Ma bucur sa gasesc o comunitate asa mare si prietenoasa! Am atat de multe de invatat de la voi, timp sa fie!

core_elena- helper
din fericire sunt si eu una din cele care se intereseaza de croitorie,desen,fashion,...am carte veche de croitorie dar oare pentru designer exista una buna? aveti vreo ideie??
Va multumesc!!!!!
Va multumesc!!!!!

maddy29- helper
- Numarul mesajelor : 11
Varsta : 26
Localizare : romania
Data de inscriere : 28/10/2011
inceraca sa cauti la tine in localitate scoala populara de arte, acolo trebuie sa se predea design vestimental unde inveti desen, tipare, croit...eu m-am inscris in Timisoara si am invatat o gramad de lucruri...este postliceala, nu facultate.
onuca28- helper
-
Numarul mesajelor : 76
Varsta : 42
Localizare : Timisoara
Data de inscriere : 05/07/2010
nbiy2wfgxdi`2yhds2
Edit SilviaDumitrescu
danadinu nu ai ce face si ai inceput sa-ti incerci tastaura?
Vad ca iti functioneaza si copy-paste-ul prin postarea aceluiasi mesaj la mai multe subiecte.
Te rog sa citesti regulamentu si sa il respecti.
Edit SilviaDumitrescu
danadinu nu ai ce face si ai inceput sa-ti incerci tastaura?
Vad ca iti functioneaza si copy-paste-ul prin postarea aceluiasi mesaj la mai multe subiecte.
Te rog sa citesti regulamentu si sa il respecti.
danadinu- helper
- Numarul mesajelor : 11
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 16/05/2012
Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Pagina 4 din 4
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Sacrificii pentru pasiune
» Jucarii crosetate
» Amenajari interioare
» Masina Singer electrica blocata