La sueta...de seara 6
+40
corina corina
violetas
greieras
ivanutamihaela
Marry
came_lia
moruna
danabarbu2007
nicopop
rucsy
valentinadof
MihaelaT
danniela
denis21
melus
betymi72
mihaelavama
Day
Aghata
valentyna_sweetly
Uca
zahariaelouise
firicel
mykya
vero50
cld
Dodo-pui
CCristinaC
vilcris
genet florica
violeta_10
MagdaMarin
elenaxx
symos
samo99ro
AlinaJ.Bijoux
amoni
SilviaDumitrescu
ikuta
Nicoleta Irimescu
44 participanți
Pagina 17 din 30
Pagina 17 din 30 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 64
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Re: La sueta...de seara 6
sarumanusitili matele ikuta cabine ar fi mers o berica deadevaratelea dupa cat am smotruit azi dar... las ca-i bun si ceiutul meu

Seara buna!decat va salut acum ,citesc nitel in timp ce beau bere de la Ikuta,merg la film ,ca sunt in pauza si va povestesc ce-am facut eu azi,la pauza urmatoare!

Seara buna sper ca nu mai face siteul fitze. Cum stati cu pregatirile pentru Pasti?
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 46
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Azi a mers bine...vad ca s-au remediat problemele tehnice.
Ia ziceti repede ce gatiti de Pasti?
Cu praji m-am hotarat...krem a la krem, snikers si poate niste bilute sau ceva rontaieli.Cozonac nu fac ca nu se mananca si asa o felie de pofta mancam la mama, la socrela,...dar mancare? Aci e problema...meiel nu ca nu mancam decat gustam.
Ia ziceti repede ce gatiti de Pasti?
Cu praji m-am hotarat...krem a la krem, snikers si poate niste bilute sau ceva rontaieli.Cozonac nu fac ca nu se mananca si asa o felie de pofta mancam la mama, la socrela,...dar mancare? Aci e problema...meiel nu ca nu mancam decat gustam.
Mihaela am intrebat si eu asta la "meniu de sarbatori" dar nu raspunsese nimeni!..
poate se duce lumea la restaurant si nu face mancare acasa!!!!

Asaaa,sa va spuns i eu ce-am facut azi:am smotruitcele doua dormitoare si baile cu foarte mare simt de raspundere:perdele,spalate,covoare batute,spalat geamuri,usi,,parchet,et. Deci,tot ce se face !Sunt foarte obosita dar si foarte bucuroasa ca mi- a ajutat Dumnezeu si am facut ce mi-am propus!
Asa c ar mai merge o bericica!Cine mai da una?Hai ca sunt obosita rau sa plec acum la magazin sa va cumpar eu!
Si ca sa raspund la intrebarile despre meniul de Paste va raspund ca joc in deplasare anul acesta si fce socrela mea,care este moldoveanca din Dorohoi si este foarte gospodina ca toate moldovencele din Bucovina!(ce zici Bety,imi sponsorizeaza socrela drumul daca vede ce scriu aici?
)
Asa c ar mai merge o bericica!Cine mai da una?Hai ca sunt obosita rau sa plec acum la magazin sa va cumpar eu!

Si ca sa raspund la intrebarile despre meniul de Paste va raspund ca joc in deplasare anul acesta si fce socrela mea,care este moldoveanca din Dorohoi si este foarte gospodina ca toate moldovencele din Bucovina!(ce zici Bety,imi sponsorizeaza socrela drumul daca vede ce scriu aici?

Sau merg in vizita.
Ma gandesc sa fac o ciorbita cu tarhon, ceva friptura, dar aperitive zau ca nu stiu...ma duc si comand.

Ma gandesc sa fac o ciorbita cu tarhon, ceva friptura, dar aperitive zau ca nu stiu...ma duc si comand.

eu fac niste rulade( cu cascaval,cu ciuperci si una tip pizza)...poate si rulouri cu piept de pui...si mai vad eu...piftelute...
Chiar acum m-a sunat serifu si-l intrebam ce sa fac...la care, lasa ca vedem noi. M-a lamurit.
Probabil o sa fac niste vinete, chiftelute ca astea merg bine reci si nu mai stiu

Salutare gagici!
Am reusit sa termin si eu treburile ... desi cred ca nu, tinind cont ca am o masina de rufe la spalat si mai am un rind de spalat.
Vad ca va faceti meniul pentru Pasti. Sa va zic ce o sa fac eu. Ciorba de miel (din care maninca doar sotul si mama) drob si friptura de miel, pe linga oua si salata verde din greu. Am exclus salata beof pentru ca mi se pare prea mult pentru organism, oua fierte si salata cu maioneza, mai ales ca aruncam jumatate din ea. In anii trecuti mai faceam salata de peste afumat cu maioneza si ciuperci cu maioneza. Ca dulciuri am exclus fursecurile, cornuletele sau biscuitii. Am ramas cu un tort (doua ca fac si socrelei), pasca si doua checuri pentru impartit cu ou rosu la biserica, in noaptea de Inviere.
Acu' ca le-am scris parca tot mi se par multe, dar ramin astea, ca sint traditionale.
Am reusit sa termin si eu treburile ... desi cred ca nu, tinind cont ca am o masina de rufe la spalat si mai am un rind de spalat.
Vad ca va faceti meniul pentru Pasti. Sa va zic ce o sa fac eu. Ciorba de miel (din care maninca doar sotul si mama) drob si friptura de miel, pe linga oua si salata verde din greu. Am exclus salata beof pentru ca mi se pare prea mult pentru organism, oua fierte si salata cu maioneza, mai ales ca aruncam jumatate din ea. In anii trecuti mai faceam salata de peste afumat cu maioneza si ciuperci cu maioneza. Ca dulciuri am exclus fursecurile, cornuletele sau biscuitii. Am ramas cu un tort (doua ca fac si socrelei), pasca si doua checuri pentru impartit cu ou rosu la biserica, in noaptea de Inviere.
Acu' ca le-am scris parca tot mi se par multe, dar ramin astea, ca sint traditionale.

Eu fac si bulete de cascaval, ciuperci cu maipneza, parca as face si icre si racituri
ikuta- Atotcunoscător
-
Sall, Cristina!
No, un drob fac si eu, il trec pe lista...dar numai cu ficat si carne, fara alte organe plus ce mai trebuie. Si daca ma gandesc bine cam asta e...drob, oua fierte, branzeturi, cateva chiftelute, vinete, fierb jambonul, hrean, ridichi, ceapa verde, rosii, ardei rosu pt matzulina si gata ca doar nu mancam cu doua guri.
No, un drob fac si eu, il trec pe lista...dar numai cu ficat si carne, fara alte organe plus ce mai trebuie. Si daca ma gandesc bine cam asta e...drob, oua fierte, branzeturi, cateva chiftelute, vinete, fierb jambonul, hrean, ridichi, ceapa verde, rosii, ardei rosu pt matzulina si gata ca doar nu mancam cu doua guri.
fac si racituri...friptura de pasare probabil...si miel (nu prea mult)...am uitat de drob cred ca-mi face sora mea...mama imi face pasca...
intre timp a scris Mihaela...foarte bune si legumele...sigur ...
intre timp a scris Mihaela...foarte bune si legumele...sigur ...
Bety nu ma adopta si pe mine?

ikuta- Atotcunoscător
-
Ciuperci doar eu mananc... racituri noi facem doar la sarbatorile de iarna, dar parca as manca niste zama-nchegata, insa zic pas ca fierb mult la ele.
1.poate te sponsorizeaza Firi...depinde de soacra
2.Ikuta mama te-as adopta dar am deja3 cu tot cu barbat si abia le fac fata lor
3.Mihaela am sa pregatesc carnea de cu seara si o las pe fiimea sa le spumuiasca (si sa le fiarba)pana vin de la servici(ca tot le plac raciturile de cocos) eu la 13:30 cand vin pun usturoiul si le pun in boluri mici...

2.Ikuta mama te-as adopta dar am deja3 cu tot cu barbat si abia le fac fata lor

3.Mihaela am sa pregatesc carnea de cu seara si o las pe fiimea sa le spumuiasca (si sa le fiarba)pana vin de la servici(ca tot le plac raciturile de cocos) eu la 13:30 cand vin pun usturoiul si le pun in boluri mici...
Seara buna fetele.
Pregatiti,pregatiti?

elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 49
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
Fac si eu o ciorbita de miel, drob dar de porc pt ca mi-am luat ficat, inimi si carne, friptura, salata boeuf ca mie imi place mult
, vinete ca mai am o gramada la congelator si nu stiu daca sa fac sau nu sarmale. La mine vin finii...din categoria dulciuri e complicat...fac sigur chec ca ii place sotului, am sa cumpar un cozonac pentru ca e traditional si sa vad restul. Poate o prajitura secreta...sau chinezeasca, ma mai inspir pana sambata pe net.

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 46
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Daca ar fi doar dupa mine, as gati orice altceva decit miel. Nu ma omor dupa carnea de miel, dar soata nu vrea sa renunte la traditie. In fiecare an sper sa nu mai cumpere miel si in joia mare ma trezesc cu "animalu" acasa. De ani buni refuz sa iau parte la transarea si punerea lui pe categorii. E treaba sotului si il ajuta mama. Eu doar il gatesc si il gatesc in vase mici, sa se termine repede, sa nu mincam zile intregi doar miel.

Bety, iubito nu te supara dar am zis sa ma adopte si ma refeream la sora si la mama ta
una mi-ar face pasca, alta drobul , au ce bine ar fi.
Mihaela, eu fac supa de gaina,comanda speciala, sarmalute si friptura de porc.Iar ca dulce fac, tavalita, un cheesecake fara coacere, o prajitura cu foi cu miere de albine, haiose si mai vad la ce ma mai gandesc

Mihaela, eu fac supa de gaina,comanda speciala, sarmalute si friptura de porc.Iar ca dulce fac, tavalita, un cheesecake fara coacere, o prajitura cu foi cu miere de albine, haiose si mai vad la ce ma mai gandesc
ikuta- Atotcunoscător
-
symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010
Ikuta dar nu m-am suparat
...daca-i spun mamei mele ca vreau sa-mi fac eu pasca se supara si-mi spune ca nu-mi mai place ce face ea...cu sora mea e alta treaba ca facem schimb eu dau materia prima ea face...si impartim...si din ruladele pe care le fac eu de obicei ii dau cate-o bucata... asa ne-am obisnuit...

Pagina 17 din 30 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 23 ... 30

» La sueta...de seara 2
» La sueta...de seara 3
» La sueta .... de seara ! 20
» La sueta...de seara (13)
» La sueta .... de seara ! 21
» La sueta...de seara 3
» La sueta .... de seara ! 20
» La sueta...de seara (13)
» La sueta .... de seara ! 21
Pagina 17 din 30
Permisiunile acestui forum: