PROVOCARE 12 Polymer clay - NATASHA BEADS
Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: PROVOCARE 12 Polymer clay - NATASHA BEADS
darkpoke, aditza super ceea ce ati facut.
darkpoke si eu vad lalele la tine pe inel, iar iin prima poza vada un monstrulet dragalas.
aditza la tine in penultima poza vad doua capre latoase pe o pajiste langa o fantana, in a doua poza parca se vede o idee de iris. si in a doua poza cu unealta de nasturi vad o aleea dintr-o padure deasa de plopi.
darkpoke si eu vad lalele la tine pe inel, iar iin prima poza vada un monstrulet dragalas.
aditza la tine in penultima poza vad doua capre latoase pe o pajiste langa o fantana, in a doua poza parca se vede o idee de iris. si in a doua poza cu unealta de nasturi vad o aleea dintr-o padure deasa de plopi.

He he !!! Ce-mi place cum va distrati vazand diverse kestii! Ma bucur ca v-a placut provocarea mea. Va urez bafta la extragere la toate.

gata,am facut biletelele si filmez imediat. nana sa fii pe faza,iti trimit linkul prin pm sa faci postarea
Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Fetelor... Alea jacta este!
Inainte de a incerca sa postez filmarea vreau sa-i multumesc libelulei care a fost dragutza si si-a rupt din timpul ei de week-end pentru a ma ajuta pe mine.
Felicitari si castigatoarei.
Va rog sa o lasati sa se descopere ea singura.
Castigatoareo asteptam reactia ta ca sa te putem felicita.
Inainte de a incerca sa postez filmarea vreau sa-i multumesc libelulei care a fost dragutza si si-a rupt din timpul ei de week-end pentru a ma ajuta pe mine.
Felicitari si castigatoarei.
Va rog sa o lasati sa se descopere ea singura.
Castigatoareo asteptam reactia ta ca sa te putem felicita.
Poftim?!?!? Vai, nu-mi vine sa cred! Este pt prima data cand ... nu-mi doream sa castig, pt ca, sincer nu prea m-am implicat in provocarea asta, din lipsa de timp.
Nici nu stiam ca s-a incheiat provocarea, am intrat intamplator!!!!
Voi o sa ma felicitati, dar eu st disperata!
Nici Fimo nu mai am.......nu stiu ce as putea alege!
Lasa mai Lucia ca tu esti fata descurcareata!
Felicitari!
Felicitari!
Lucia.BlueFlower a scris:Poftim?!?!? Vai, nu-mi vine sa cred! Este pt prima data cand ... nu-mi doream sa castig, pt ca, sincer nu prea m-am implicat in provocarea asta, din lipsa de timp.
Felicitari!!!! Nu dispera!
Fa premiul din altceva. Din ce iti place tie. Sunt sigura ca o sa iasa ceva frumos.
Baga tu Bargello. Mie mi-a placut mai mult tehnica asta si de aia am folosit-o la provocare.
Sau poate mai vin fetele cu alte idei!

Eu cred ca site-ul are o problema. Probabil ca e traficul foarte mare si nu mai face fata acum. O sa-si revina.aba a scris:Firimitura, cred ca sunt probleme cu netul, la alte topicuri nu mai apar unele postari.![]()
Merci, Firimitura
Felicitari, Lucia! Nu te speria, o sa gasesti tu ceva

Felicitari, Lucia! Nu te speria, o sa gasesti tu ceva

Felicitari Lucia :*:*:*
Abia astept sa vad urmatoarea ta provocare ;) (cred ca m-a apucat febra provocarilor ;)) )
Abia astept sa vad urmatoarea ta provocare ;) (cred ca m-a apucat febra provocarilor ;)) )
Margelutza- Ucenic
- Numarul mesajelor : 133
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/01/2011
Fetelor, imi cer scuze pt ca am intarziat cu provocarea... Am fost ocupata cu serviciul.
O sa deschid un nou subiect. Nu am ales Bargello, pt ca sincer, mie mi se pare grea. Sper sa va placa ce am ales.
O sa deschid un nou subiect. Nu am ales Bargello, pt ca sincer, mie mi se pare grea. Sper sa va placa ce am ales.
Eu fiind noua, am inceput sa iau la mana provocarile vechi sa invat de la voi. Asa ca daca imi este permis, postez aici ce natasha beads am reusit sa fac. Si colierul care a rezultat din tot procesul.
Mie imi seamana cu un elf cu parul mare si urechi lungi

Tura a doua am adaugat si un pic de maro si au iesit cuburile de mai jos pe care le-am inglobat intr-un colier cam incarcat...

Tura a doua am adaugat si un pic de maro si au iesit cuburile de mai jos pe care le-am inglobat intr-un colier cam incarcat...

Ai sa razi dar mie imi place mai mult colierul...chiar daca tie ti se pare mai "incarcat".Rosedust a scris:Eu fiind noua, am inceput sa iau la mana provocarile vechi sa invat de la voi. Asa ca daca imi este permis, postez aici ce natasha beads am reusit sa fac. Si colierul care a rezultat din tot procesul.
..........
....
Daca zici ca esti la inceput... parerea mea este ca ai un inceput reusit! Persevereaza, exerseaza si o sa ai si rezultatele pe care le vrei!

Pagina 5 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 5 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7