La sueta...de seara 4
+28
violeta_10
Buburuza
cris_io_mat
fizicuta
cristinica_70
vilcris
ionela stefan
nicopop
Dodo-pui
denis21
Gianina4ever
Nicoleta Irimescu
MihaelaT
carmenco
MagdaMarin
mykya
SilviaDumitrescu
AlinaJ.Bijoux
samo99ro
betymi72
Uca
ikuta
amoni
elenaxx
symos
CCristinaC
firicel
europolis
32 participanți
Pagina 4 din 30
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Re: La sueta...de seara 4
Mi-a placut faza cu "divulgareata"
.................o propunem pt. urmatoarea editie a DEX-ului alaturi de verbul "a fluturi"
In ceea ce priveste pastele cu lapte,am asteptat sa se raceasca nitel ,am suflat in ele si acum mananc;tare bune sunt si as fi mancat ceva dulce!

In ceea ce priveste pastele cu lapte,am asteptat sa se raceasca nitel ,am suflat in ele si acum mananc;tare bune sunt si as fi mancat ceva dulce!

bine ca ai mancat repede din ele ca am pus cu varf in farfurie si "masa" e cam intr-o parte de curgea din farfurie.
Da ca vroiai mai dulce.... am uita sa spun sa-ti mai pui zahar

Fetilii, ce se intampla pe aici?V-ati imotionat cu toatele?Nimeni nu mai scrie nimic?
ikuta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010
Lasa Silv ca am mancat asa ca zaharul in exces ,dauneaza grav sanatatii
Sar'na pt.masa c-a fost buna si gustoasa si bucatareasa frumoasa si.......grasa!

Sar'na pt.masa c-a fost buna si gustoasa si bucatareasa frumoasa si.......grasa!

eu chiar as fi mancat ceva bun [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] ,dar sunt asa de obosita ...........ma multumesc cu niste biscuiti...........scuze [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] buna seara [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010
De ce sunteti draga imotionate?Cine va iomotiona asa cu noaptea-n cap?
elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 50
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
Buna fetelor, ce mai e nou? Ca eu am cam absentat serile astea...

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Elena vezi ca am zis eu la cafea de ce sunt emotionata si de atata emotie in loc sa postez aici... am postat acolo Asa ca... acum fa un efort si dute la cafenea si vezi

Uf! Mi-a trecut spaima. Chiar credeam ca sare Silvia la bataie...
Inca un termen pe care l-am folosit si-l propun pentru DEX-ul nostru special: a sueta. Nu aasta facem p-acilisa?
Tre' sa recunosc ca m-au imbolnavit fetele alea de trag sforile (cum zicea cineva) si m-am apucat sa fac la noduri. Ies niste traznai...

Inca un termen pe care l-am folosit si-l propun pentru DEX-ul nostru special: a sueta. Nu aasta facem p-acilisa?
Tre' sa recunosc ca m-au imbolnavit fetele alea de trag sforile (cum zicea cineva) si m-am apucat sa fac la noduri. Ies niste traznai...
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Salutari fetele, eu ma duc sa ma uit la un film corean, m-a prins febra si nu mai scap! M-as uita non stop la filmele facute de MBC.
Va pupic si din cand in cand m-ai trag un ochi si pe aici!
Bine-ai revenit Silvia! Cu ce te-ai jucat aseara, cu obectu cumva?
Samo, am mai gasit azi pe la resurse diverse, cateva albume de tras sfori puse de Gyobsy, le-am pierdut ca imi picase netul dar le caut si iti trimit link!
Va pupic si din cand in cand m-ai trag un ochi si pe aici!
Bine-ai revenit Silvia! Cu ce te-ai jucat aseara, cu obectu cumva?

Samo, am mai gasit azi pe la resurse diverse, cateva albume de tras sfori puse de Gyobsy, le-am pierdut ca imi picase netul dar le caut si iti trimit link!
Sa inteleg ca eu sint divulgareata? Silvia, iexista o iesplicatie! Din dragoste am facut-o
Sa inteleg ca eu sint divulgareata? Silvia, iexista o iesplicatie! Din dragoste am facut-o

Uca, mersi mult. Ma duc eu sa caut, nu te obosi.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Cristina de data asta te iert si pe tine si pe Firica dar... mi-am propus ca odata, candva, cumva, sa va fac cate o vizita Nu de alta dar trebuie sa va pup deadevaratelea asa cum am eu de la voi ceva palpabil

Gata imotionato. Am citit. Frumos din partea lui Firi si a Cristinei. Sa nu le bati,sa le pupi.
elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 50
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
Silvia, cu lautari si gratar te astept
Cu conditia sa-mi aduci un microfon
Elenaaaa, iar schimbasi fata poza?Pusesi ce ai mai drag?

Cu conditia sa-mi aduci un microfon

Elenaaaa, iar schimbasi fata poza?Pusesi ce ai mai drag?
microfon?
la ala crosetat te referi?
Elena pune fata o poza ca lunea sa vada si chioara de mine frumusetea. Nu poza aia facuta din avion

Elena pune fata o poza ca lunea sa vada si chioara de mine frumusetea. Nu poza aia facuta din avion
symos- Maestru
-
symos- Maestru
-
SilviaDumitrescu a scris:microfon?la ala crosetat te referi?
La care altul soro? Ca doar nu crezi ca ma apuc de cintat?

Aoleeeeeeeu ce-ati mai scris cat am vorbit si eu nitel cu sor-mea la telefon!
Silvia daca te-asteapta CCris cu lautari si gratar eu te-asttept cu muraturi si zeama de varza pentru "reveneala"
Symos,somn usor si bafta maine la evaluare!
Silvia daca te-asteapta CCris cu lautari si gratar eu te-asttept cu muraturi si zeama de varza pentru "reveneala"

Symos,somn usor si bafta maine la evaluare!
Bagati repede si la mine o tarie ca am nevoie.
Eu am un blog de gatit.Si din greseala i-am pus numele gatidemine,in loc de gatitdemine.
Abia de curand am observat greseala.
In seara asta primesc mail de la un personaj care are blogul cu numele gatit cu "
Stimata domna
Va invit sa constatati ca sunt eu detinatorul contului (domeniului) gatitdemine.blogspot.com care gazduieste dupa cum este normal Blogul "Gatit de mine".Am avut neplacuta surpriza sa observ ca dumneavoastra folositi acelasi nume pentru blogul dumneavoastra ceea ce nu mi se pare corect din moment ce URL-ul dumneavoastra este gatidemine.blogspot.com atunci ar fi de bun simt sa folositi acest nume "Gati de mine" Nu? sau ma rog alt nume.
Va aduc la cunostinta faptul ca in mai -iunie 2010 cand eu am ales acest nume , am verificat inainte ca nu cumva sa mai fie folosit de altcineva i .Sper din tot sufletul sa analizati cele relatate de mine .Pentru moment merg pe prezumtia de buna credinta asteptand raspunsul cu decizia dumnevoastra.
Toate cele bune"
Adica sa-mi fac alt blog ca asa vrea acest personaj,nu s-a recomandat.
Noroc ca nu am multe postari pe el.
Mi-e sila de toate atasamentele si bannerele puse.Acu ca vrea el le pun iar???

Eu am un blog de gatit.Si din greseala i-am pus numele gatidemine,in loc de gatitdemine.
Abia de curand am observat greseala.
In seara asta primesc mail de la un personaj care are blogul cu numele gatit cu "
Stimata domna
Va invit sa constatati ca sunt eu detinatorul contului (domeniului) gatitdemine.blogspot.com care gazduieste dupa cum este normal Blogul "Gatit de mine".Am avut neplacuta surpriza sa observ ca dumneavoastra folositi acelasi nume pentru blogul dumneavoastra ceea ce nu mi se pare corect din moment ce URL-ul dumneavoastra este gatidemine.blogspot.com atunci ar fi de bun simt sa folositi acest nume "Gati de mine" Nu? sau ma rog alt nume.
Va aduc la cunostinta faptul ca in mai -iunie 2010 cand eu am ales acest nume , am verificat inainte ca nu cumva sa mai fie folosit de altcineva i .Sper din tot sufletul sa analizati cele relatate de mine .Pentru moment merg pe prezumtia de buna credinta asteptand raspunsul cu decizia dumnevoastra.
Toate cele bune"
Adica sa-mi fac alt blog ca asa vrea acest personaj,nu s-a recomandat.
Noroc ca nu am multe postari pe el.
Mi-e sila de toate atasamentele si bannerele puse.Acu ca vrea el le pun iar???

Symos bafta maine!!!
Silvioara chiar mi-ai dat emotii... :P...ma gandeam "ce-or fi facut niste fete asa de cuminti sa o supere pe Silvioara?"(tot cuminte)
da bine ca s-au linistit apele...pup si noapte buna ca-s pe la servici si nush cand mai intru...
Silvioara chiar mi-ai dat emotii... :P...ma gandeam "ce-or fi facut niste fete asa de cuminti sa o supere pe Silvioara?"(tot cuminte)

da bine ca s-au linistit apele...pup si noapte buna ca-s pe la servici si nush cand mai intru...
Magduto......................naspa,ar spune unii,eu zic ca e greu dar pune mana si aranjeaza-l si lasa hlizeala cu noi acilea........
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30

» La sueta...de seara 6
» La sueta.... de seara! 16
» La sueta...de seara 10
» La sueta...de seara 7
» La sueta .... de seara ! 17
» La sueta.... de seara! 16
» La sueta...de seara 10
» La sueta...de seara 7
» La sueta .... de seara ! 17
Pagina 4 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti