Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Jucarii crosetate
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyVin 08 Dec 2023, 9:01 am Scris de vlad_mom

» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyVin 08 Dec 2023, 8:58 am Scris de vlad_mom

» Ornamente de Craciun - 6
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyMier 06 Dec 2023, 9:37 am Scris de Dorulet

» Lumanari sculptate manual
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyJoi 30 Noi 2023, 4:49 pm Scris de LaurentiuSmin

» Frivolite - cap 7
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyLun 20 Noi 2023, 10:15 am Scris de Dorulet

» Scoala de croitorie (15)
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyVin 17 Noi 2023, 9:04 pm Scris de Dorulet

» Pirogravura
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyDum 12 Noi 2023, 10:09 am Scris de Dorulet

» Despre noi
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyJoi 02 Noi 2023, 8:29 am Scris de diada

» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyDum 15 Oct 2023, 9:54 pm Scris de mlizeta

» Mobilier homemade (2)
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

Costume si compleuri -cap.III

+81
tinap
Adelle23
Tinkerbell
ancabanu
rosita
Indra
olguta cusma
fulguta28
otilia gergely
Anca Florina
elutzamicutza
Miniona
alexia
piciul
bibitu
AITEN
zsofia
carmenlenuta
Artadar
ioana.ioana16
ismi3ismi
annamaria26985
Admina
daniela60
Buburuza
afilimonb
Alina.C
aisha
feliciagl
musetel
danae
marabr
aidil
mariaz_09
PAULA CONSTANTIN
ellybijoux
elenaveronica
Panea Laura
Camy
danniela
obama
ancush
Uca
symos
kla78
ancone
ghita
Marry
Chirrox13
emmancita
louise27
marcus
violetas
danabarbu2007
EuIrinuca
ivanutamihaela
zylv
alinutza_andrei08
pisi
Gianina4ever
tomari
arielas
vilcris
diada
kamelyaa
valentinadof
geany
firicel
Karina33
aurishta
kabunta
MagdaMarin
geo
roxana096
valentyna_sweetly
stoy
corina corina
Motzu
clodi
denis21
MihaelaT
85 participanți

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 Empty Re: Costume si compleuri -cap.III

Mesaj Scris de ioana.ioana16 Joi 16 Feb 2012, 8:55 am

Arielas,e goarte frumos compleul, sa-l porti cu placere! bucurie As vrea sa fac si eu...dar nu am inteles tiparele pentru sacouri. zid , imi vine sa ma shot .
La fusta lucrez la ea, am facut tiparul, am croit , si am cusut fermoarul....nu mai am mult, doar sa fac si captuseala si sa o asanblez...dar nu stiu ce sa ma fac cu sacoul.
ioana.ioana16
ioana.ioana16
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 22
Varsta : 52
Localizare : petrosani
Data de inscriere : 22/12/2011

Sus In jos

Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 Empty Re: Costume si compleuri -cap.III

Mesaj Scris de aurishta Joi 16 Feb 2012, 9:49 am

ioana.ioana16 a scris:
La fusta lucrez la ea, am facut tiparul, am croit , si am cusut fermoarul....nu mai am mult, doar sa fac si captuseala si sa o asamblez...dar nu stiu ce sa ma fac cu sacoul.
Smile ...pai hai la link [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] cos
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Joi 16 Feb 2012, 11:32 am

Arielaaaas ! kiss De cand asteptam eu o poza cu tine ! Imi placi si imi place si costumasul tau . Esti o draguta si o eleganta si lucrezi foarte frumos ! flower
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de valentinadof Joi 16 Feb 2012, 12:27 pm

Arielas,ti-ai facut un super compleu,imi place la nebunie!Lucrezi dichisit si cu atentie!Felicitari! love

Moderator
Moderator

feminin
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Joi 16 Feb 2012, 1:03 pm

Corina dar am mai pus poze la rochii parca...multumesc si tie si Valentinei....hai mai lucrati-va si voua, ca asa stau eu uneori , doar admir la altii.
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Joi 16 Feb 2012, 3:06 pm

Eu acum te-am vazut si-mi pare bine !Momentan sunt toata in martisoare si la mine intotdeauna fata e la rand . Cand mi-o veni randul mie , nu stiu . Si asa nu ma scoate nimeni din blugi si tricouri , pulovere...
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de danae Joi 16 Feb 2012, 4:18 pm

Ariela, e minunat! Si tu arati superb! Chiar ma bucur ca iti lucrezi asa multe si pentru tine. SI rosu e culoarea mea preferata. Stii cate haine rosii am?
danae
danae
Maestru
Maestru

feminin
Numarul mesajelor : 1100
Varsta : 43
Localizare : buzau
Data de inscriere : 18/11/2009

http://www.greetingcards.ro

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Vin 09 Mar 2012, 11:03 pm

Postez repede si aici pana nu adorm pe tastatura.
Un costum din voalul organza-tafta albastru (ma rog sa-l termine mai repede fetele de la kil ca mi s-a luat de el). Fusta conica se termina intr-un volanas closat. Sacoul clasic are gulerul si revererul rotunjit.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Dintr-o stofa de lana subtirica si finuta am lucrat un costum clasic. Singura 'abatere' permisa a fost in alegerea nasturilor. In realitate nu-s asa deschisi dar fac ape-ape si parca mai invioreaza.

Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Artadar Vin 23 Mar 2012, 2:11 pm

Nu sunt croitoreasa de meserie, am absolvit acum vreo 24 ani un curs de croitorie de 2 ani si imi confectionez singura imbracamintea. Mi-am lucrat diverse, de la fuste drepte, pantaloni, jachete, camasi, pana la acest costum.

Am folosit tipare BURDA
Este din triplu voal, captusit cu atlas negru.
Artadar
Artadar
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 177
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 23/03/2012

Sus In jos

Mesaj Scris de marabr Vin 23 Mar 2012, 4:32 pm

f frumos! love
marabr
marabr
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 850
Localizare : baragan
Data de inscriere : 18/01/2010

http://fmbijoux.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Dum 25 Mar 2012, 1:42 pm

Dora , iti vine foarte bine costumasul ! Sa-l porti sanatoasa !
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de arielas Dum 25 Mar 2012, 3:53 pm

Dragute costumase Karina ! Culoarea la cel albastru imi place, eu nu l-am avut la kil materialul.
Artadar e bine lucrat costumul, sa-l porti cu placere! Spor fetelor!
arielas
arielas
Maestru
Maestru

Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Artadar Dum 25 Mar 2012, 5:08 pm

multam fetelor ! spor si voua !

De cand am lucrat taiorul (aveam parul cum il vedeti) pana acum (am parul pana-n talie) daca l-am imbracat de doua ori...Nu ma simt bine deloc imbracata asa "la 4 ace" sau in costum.
Mi-am mai lucrat mai demult unul gri deschis si atat.
Artadar
Artadar
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 177
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 23/03/2012

Sus In jos

Costume si compleuri -cap.III - Pagina 9 Empty compleu - croitorie

Mesaj Scris de carmenlenuta Mier 04 Apr 2012, 7:05 pm

buna fetelor...incerc si eu sa pun citeva din creatiile melept ca vreau sa particip si eu la concursul ci jacheta si mi-a spus diada sa postez si eu cite ceva facut de mine asa ca sper sa fi inimerit sectiunea care trebuie si sa fi postat unde trebuie si cum trebuie...acum vad ca trebuia sa postez si fata mea dar pozele sunt facute de baiatul meu si asta e,poate pe viitor o sa pun poze sa mi se vada si fata sper sa va placa[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] acesta cei drept pantaloni i-am facut dupa alti pantaloni mai vechi care i-am desfacut din toate cusaturile...sa ma pot descurca [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] aici va arat o fustita facuta de mine si acel vesta aceasta sau maieu sau cum vreti sa o numiti voi am facut-o la croseta...sper sa se vada

Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mier 04 Apr 2012, 10:05 pm, editata de 1 ori (Motiv : postare mutata de la rochii)
carmenlenuta
carmenlenuta
helper
helper

Numarul mesajelor : 35
Varsta : 42
Localizare : braila
Data de inscriere : 12/01/2010

http://d-ale-bunicii.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de zsofia Mier 04 Apr 2012, 10:27 pm

Foarte frumos brinzlenuaca se vede ca nu iesti o incepatoare,si nu vad fustita, poti face o poza mai aproape la bluzita aia ciclam si pantalon scurti dupa cum se cede e tare draguta sa vedem si noi poza mai clara ,felicitari si sa ne mai arati si altele,si succes la concurs Flowers
zsofia
zsofia
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 55
Localizare : Sfantu Gheorghe
Data de inscriere : 13/11/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de AITEN Joi 05 Apr 2012, 11:14 am

Buna ziua,
Va admir , sunteti exceptionale....
Va rog ajutati-ma!Am si eu un costum din catifea care nu prea ma mai incape , cum sa fac sa-i dau drumul putin fa fusta (ca apoi sa nu se cunoasca unde am desfacut) si din taior sa-mi fac o vesta?
AITEN
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 71
Varsta : 66
Localizare : constanta
Data de inscriere : 05/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Dum 22 Apr 2012, 3:23 pm

Miercuri si joi am avut de facut doua costume bussines. Si pentru ca erau prea negre si prea simple le-am accesorizat cu niste snurulete decorative. Sunt lucrate din bistrechi ca-i rezistent la purtat/spalat si comod la purtat fiind usor elastic.
Primul este cu fusta si sacoul cu guler sal, se poarta cu maieul (tot) negru de lycra:

Al doilea este cu pantaloni si sacou clasic cu rever, se poarta simplu, fara bluza:
Karina33
Karina33

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de geany Dum 22 Apr 2012, 3:38 pm

Acele aplicatii le fac deosebite. Chiar mi-ar placea si mie ceva asemanator! Imi place efectul Smile
geany
geany
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3420
Localizare : Germania
Data de inscriere : 07/01/2009

http://geanysfashion.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Dum 22 Apr 2012, 3:45 pm

Frumoase , Karina ! Frumos lucrate , se stie ! Pe primul si eu l-as purta .
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de bibitu Lun 23 Apr 2012, 10:02 am

fromoase toate care le-am vazut, super idei, sa aveti spor
bibitu
bibitu
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 460
Localizare : parcare
Data de inscriere : 03/05/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Buburuza Vin 04 Mai 2012, 4:33 pm

Saptamana viitoare trebuie sa merg la un eveniment unde se cere o tinuta business. M-am apucat sa-mi fac rapid un deux pieces clasic, fusta creion si taior cambrat, maneca trei sferturi, rever ingust, "buzunare cu clapa" (false). Am o stofa destul de rigida si cam plinuta pentru temperatura de-afara dar asta am avut in casa! Si e ROSIE! Foarte rosie!
Cum triplok-ul meu este tot in greva, (n-am timp sa-l duc la verificat / reglat /reparat), am redescoperit cea mai eleganta metoda de finisare a rezervelor: bordajul cu bias. N-am mai folosit metoda asta de vreo 15 de ani, dar totdeauna mi-a placut la nebunie... Mi se pare ca produsul finit are un "ceva" aparte, un soi de lux frantuzesc, chic, couture.
Nu sunt 100% hotarata ce sa fac cu captuseala. Sunt, totusi, 30 de grade afara si ma tem ca o sa lesin pe-acolo. Cred ca renunt la captuseala. Oricum, pe dos o sa arate impecabil, orice-ar fi.

EDIT: As mai avea o varianta: o rochie simpla, dreapta (sau putin conica) dintr-o material mai subtire decat stofa de deux pieces dar care e culoarea untului. Conferinta tine o zi intreaga si albul-unt s-ar putea sa nu fie o idee prea buna. Ce sa fac, ce sa fac?
Nu-mi ramane decat sa sper ca este aer conditionat acolo...
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 793
Varsta : 56
Localizare : Pe langa...
Data de inscriere : 13/12/2008

http://www.buburuza.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Vin 04 Mai 2012, 5:11 pm

Dar poze nu ai?
Sau nu merge browserul meu? scratch

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de Buburuza Vin 04 Mai 2012, 5:21 pm

Magda,

Deocamdata n-am poze. Inca n-am terminat deux piece-ul. Mai am putina treaba la job si dupa aceea ma intorc la croitoreala.
Buburuza
Buburuza
Senior
Senior

Numarul mesajelor : 793
Varsta : 56
Localizare : Pe langa...
Data de inscriere : 13/12/2008

http://www.buburuza.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de MagdaMarin Vin 04 Mai 2012, 5:23 pm

Le astept cu mare interes wink

Magda Marin
Ce cos eu
Conservarea alimentelor in bucatarie
MagdaMarin
MagdaMarin
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 5512
Localizare : La volan(ta)ul masinii de cusut
Data de inscriere : 15/11/2009

https://picasaweb.google.com/115072338271267453701/HaineNoiDeCal

Sus In jos

Mesaj Scris de piciul Vin 04 Mai 2012, 5:33 pm

Karina33 o idee de adoptat! Si eu am un costum negru, sobru si o sa incerc sa-i pun asa un snur. Numai bine!
piciul
piciul
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB