Costume si compleuri -cap.III
+81
tinap
Adelle23
Tinkerbell
ancabanu
rosita
Indra
olguta cusma
fulguta28
otilia gergely
Anca Florina
elutzamicutza
Miniona
alexia
piciul
bibitu
AITEN
zsofia
carmenlenuta
Artadar
ioana.ioana16
ismi3ismi
annamaria26985
Admina
daniela60
Buburuza
afilimonb
Alina.C
aisha
feliciagl
musetel
danae
marabr
aidil
mariaz_09
PAULA CONSTANTIN
ellybijoux
elenaveronica
Panea Laura
Camy
danniela
obama
ancush
Uca
symos
kla78
ancone
ghita
Marry
Chirrox13
emmancita
louise27
marcus
violetas
danabarbu2007
EuIrinuca
ivanutamihaela
zylv
alinutza_andrei08
pisi
Gianina4ever
tomari
arielas
vilcris
diada
kamelyaa
valentinadof
geany
firicel
Karina33
aurishta
kabunta
MagdaMarin
geo
roxana096
valentyna_sweetly
stoy
corina corina
Motzu
clodi
denis21
MihaelaT
85 participanți
Pagina 9 din 12
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12
Re: Costume si compleuri -cap.III
Arielas,e goarte frumos compleul, sa-l porti cu placere!
As vrea sa fac si eu...dar nu am inteles tiparele pentru sacouri.
, imi vine sa ma
.
La fusta lucrez la ea, am facut tiparul, am croit , si am cusut fermoarul....nu mai am mult, doar sa fac si captuseala si sa o asanblez...dar nu stiu ce sa ma fac cu sacoul.

La fusta lucrez la ea, am facut tiparul, am croit , si am cusut fermoarul....nu mai am mult, doar sa fac si captuseala si sa o asanblez...dar nu stiu ce sa ma fac cu sacoul.
ioana.ioana16- helper
-
Numarul mesajelor : 22
Varsta : 52
Localizare : petrosani
Data de inscriere : 22/12/2011
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Arielaaaas !
De cand asteptam eu o poza cu tine ! Imi placi si imi place si costumasul tau . Esti o draguta si o eleganta si lucrezi foarte frumos !

corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Arielas,ti-ai facut un super compleu,imi place la nebunie!Lucrezi dichisit si cu atentie!Felicitari!

Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Corina dar am mai pus poze la rochii parca...multumesc si tie si Valentinei....hai mai lucrati-va si voua, ca asa stau eu uneori , doar admir la altii.
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Eu acum te-am vazut si-mi pare bine !Momentan sunt toata in martisoare si la mine intotdeauna fata e la rand . Cand mi-o veni randul mie , nu stiu . Si asa nu ma scoate nimeni din blugi si tricouri , pulovere...
-
Ariela, e minunat! Si tu arati superb! Chiar ma bucur ca iti lucrezi asa multe si pentru tine. SI rosu e culoarea mea preferata. Stii cate haine rosii am?
Postez repede si aici pana nu adorm pe tastatura.
Un costum din voalul organza-tafta albastru (ma rog sa-l termine mai repede fetele de la kil ca mi s-a luat de el). Fusta conica se termina intr-un volanas closat. Sacoul clasic are gulerul si revererul rotunjit.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dintr-o stofa de lana subtirica si finuta am lucrat un costum clasic. Singura 'abatere' permisa a fost in alegerea nasturilor. In realitate nu-s asa deschisi dar fac ape-ape si parca mai invioreaza.
Un costum din voalul organza-tafta albastru (ma rog sa-l termine mai repede fetele de la kil ca mi s-a luat de el). Fusta conica se termina intr-un volanas closat. Sacoul clasic are gulerul si revererul rotunjit.
Dintr-o stofa de lana subtirica si finuta am lucrat un costum clasic. Singura 'abatere' permisa a fost in alegerea nasturilor. In realitate nu-s asa deschisi dar fac ape-ape si parca mai invioreaza.
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Nu sunt croitoreasa de meserie, am absolvit acum vreo 24 ani un curs de croitorie de 2 ani si imi confectionez singura imbracamintea. Mi-am lucrat diverse, de la fuste drepte, pantaloni, jachete, camasi, pana la acest costum.
Am folosit tipare BURDA
Este din triplu voal, captusit cu atlas negru.
Am folosit tipare BURDA
Este din triplu voal, captusit cu atlas negru.
Artadar- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 177
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 23/03/2012
Dora , iti vine foarte bine costumasul ! Sa-l porti sanatoasa !
-
Dragute costumase Karina ! Culoarea la cel albastru imi place, eu nu l-am avut la kil materialul.
Artadar e bine lucrat costumul, sa-l porti cu placere! Spor fetelor!
Artadar e bine lucrat costumul, sa-l porti cu placere! Spor fetelor!
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
multam fetelor ! spor si voua !
De cand am lucrat taiorul (aveam parul cum il vedeti) pana acum (am parul pana-n talie) daca l-am imbracat de doua ori...Nu ma simt bine deloc imbracata asa "la 4 ace" sau in costum.
Mi-am mai lucrat mai demult unul gri deschis si atat.
De cand am lucrat taiorul (aveam parul cum il vedeti) pana acum (am parul pana-n talie) daca l-am imbracat de doua ori...Nu ma simt bine deloc imbracata asa "la 4 ace" sau in costum.
Mi-am mai lucrat mai demult unul gri deschis si atat.
Artadar- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 177
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 23/03/2012
compleu - croitorie
buna fetelor...incerc si eu sa pun citeva din creatiile melept ca vreau sa particip si eu la concursul ci jacheta si mi-a spus diada sa postez si eu cite ceva facut de mine asa ca sper sa fi inimerit sectiunea care trebuie si sa fi postat unde trebuie si cum trebuie...acum vad ca trebuia sa postez si fata mea dar pozele sunt facute de baiatul meu si asta e,poate pe viitor o sa pun poze sa mi se vada si fata sper sa va placa[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [/img] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] acesta cei drept pantaloni i-am facut dupa alti pantaloni mai vechi care i-am desfacut din toate cusaturile...sa ma pot descurca [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] aici va arat o fustita facuta de mine si acel vesta aceasta sau maieu sau cum vreti sa o numiti voi am facut-o la croseta...sper sa se vada
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mier 04 Apr 2012, 10:05 pm, editata de 1 ori (Motiv : postare mutata de la rochii)
Foarte frumos brinzlenuaca se vede ca nu iesti o incepatoare,si nu vad fustita, poti face o poza mai aproape la bluzita aia ciclam si pantalon scurti dupa cum se cede e tare draguta sa vedem si noi poza mai clara ,felicitari si sa ne mai arati si altele,si succes la concurs

zsofia- Junior
-
Numarul mesajelor : 438
Varsta : 55
Localizare : Sfantu Gheorghe
Data de inscriere : 13/11/2010
Buna ziua,
Va admir , sunteti exceptionale....
Va rog ajutati-ma!Am si eu un costum din catifea care nu prea ma mai incape , cum sa fac sa-i dau drumul putin fa fusta (ca apoi sa nu se cunoasca unde am desfacut) si din taior sa-mi fac o vesta?
Va admir , sunteti exceptionale....
Va rog ajutati-ma!Am si eu un costum din catifea care nu prea ma mai incape , cum sa fac sa-i dau drumul putin fa fusta (ca apoi sa nu se cunoasca unde am desfacut) si din taior sa-mi fac o vesta?
AITEN- helper
-
Numarul mesajelor : 71
Varsta : 66
Localizare : constanta
Data de inscriere : 05/02/2009
Miercuri si joi am avut de facut doua costume bussines. Si pentru ca erau prea negre si prea simple le-am accesorizat cu niste snurulete decorative. Sunt lucrate din bistrechi ca-i rezistent la purtat/spalat si comod la purtat fiind usor elastic.
Primul este cu fusta si sacoul cu guler sal, se poarta cu maieul (tot) negru de lycra:
Al doilea este cu pantaloni si sacou clasic cu rever, se poarta simplu, fara bluza:
Primul este cu fusta si sacoul cu guler sal, se poarta cu maieul (tot) negru de lycra:
Al doilea este cu pantaloni si sacou clasic cu rever, se poarta simplu, fara bluza:
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Acele aplicatii le fac deosebite. Chiar mi-ar placea si mie ceva asemanator! Imi place efectul

Frumoase , Karina ! Frumos lucrate , se stie ! Pe primul si eu l-as purta .
-
fromoase toate care le-am vazut, super idei, sa aveti spor
bibitu- Junior
- Numarul mesajelor : 460
Localizare : parcare
Data de inscriere : 03/05/2010
Saptamana viitoare trebuie sa merg la un eveniment unde se cere o tinuta business. M-am apucat sa-mi fac rapid un deux pieces clasic, fusta creion si taior cambrat, maneca trei sferturi, rever ingust, "buzunare cu clapa" (false). Am o stofa destul de rigida si cam plinuta pentru temperatura de-afara dar asta am avut in casa! Si e ROSIE! Foarte rosie!
Cum triplok-ul meu este tot in greva, (n-am timp sa-l duc la verificat / reglat /reparat), am redescoperit cea mai eleganta metoda de finisare a rezervelor: bordajul cu bias. N-am mai folosit metoda asta de vreo 15 de ani, dar totdeauna mi-a placut la nebunie... Mi se pare ca produsul finit are un "ceva" aparte, un soi de lux frantuzesc, chic, couture.
Nu sunt 100% hotarata ce sa fac cu captuseala. Sunt, totusi, 30 de grade afara si ma tem ca o sa lesin pe-acolo. Cred ca renunt la captuseala. Oricum, pe dos o sa arate impecabil, orice-ar fi.
EDIT: As mai avea o varianta: o rochie simpla, dreapta (sau putin conica) dintr-o material mai subtire decat stofa de deux pieces dar care e culoarea untului. Conferinta tine o zi intreaga si albul-unt s-ar putea sa nu fie o idee prea buna. Ce sa fac, ce sa fac?
Nu-mi ramane decat sa sper ca este aer conditionat acolo...
Cum triplok-ul meu este tot in greva, (n-am timp sa-l duc la verificat / reglat /reparat), am redescoperit cea mai eleganta metoda de finisare a rezervelor: bordajul cu bias. N-am mai folosit metoda asta de vreo 15 de ani, dar totdeauna mi-a placut la nebunie... Mi se pare ca produsul finit are un "ceva" aparte, un soi de lux frantuzesc, chic, couture.
Nu sunt 100% hotarata ce sa fac cu captuseala. Sunt, totusi, 30 de grade afara si ma tem ca o sa lesin pe-acolo. Cred ca renunt la captuseala. Oricum, pe dos o sa arate impecabil, orice-ar fi.
EDIT: As mai avea o varianta: o rochie simpla, dreapta (sau putin conica) dintr-o material mai subtire decat stofa de deux pieces dar care e culoarea untului. Conferinta tine o zi intreaga si albul-unt s-ar putea sa nu fie o idee prea buna. Ce sa fac, ce sa fac?
Nu-mi ramane decat sa sper ca este aer conditionat acolo...
Magda,
Deocamdata n-am poze. Inca n-am terminat deux piece-ul. Mai am putina treaba la job si dupa aceea ma intorc la croitoreala.
Deocamdata n-am poze. Inca n-am terminat deux piece-ul. Mai am putina treaba la job si dupa aceea ma intorc la croitoreala.
Karina33 o idee de adoptat! Si eu am un costum negru, sobru si o sa incerc sa-i pun asa un snur. Numai bine!
piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Pagina 9 din 12 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12

» Costume si compleuri -cap.IV
» Costume si compleuri -cap2
» Costume si compleuri-cap1
» Echipament sportiv, accesorii
» Costume carnaval (VI)
» Costume si compleuri -cap2
» Costume si compleuri-cap1
» Echipament sportiv, accesorii
» Costume carnaval (VI)
Pagina 9 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)