Costume si compleuri -cap.III
+81
tinap
Adelle23
Tinkerbell
ancabanu
rosita
Indra
olguta cusma
fulguta28
otilia gergely
Anca Florina
elutzamicutza
Miniona
alexia
piciul
bibitu
AITEN
zsofia
carmenlenuta
Artadar
ioana.ioana16
ismi3ismi
annamaria26985
Admina
daniela60
Buburuza
afilimonb
Alina.C
aisha
feliciagl
musetel
danae
marabr
aidil
mariaz_09
PAULA CONSTANTIN
ellybijoux
elenaveronica
Panea Laura
Camy
danniela
obama
ancush
Uca
symos
kla78
ancone
ghita
Marry
Chirrox13
emmancita
louise27
marcus
violetas
danabarbu2007
EuIrinuca
ivanutamihaela
zylv
alinutza_andrei08
pisi
Gianina4ever
tomari
arielas
vilcris
diada
kamelyaa
valentinadof
geany
firicel
Karina33
aurishta
kabunta
MagdaMarin
geo
roxana096
valentyna_sweetly
stoy
corina corina
Motzu
clodi
denis21
MihaelaT
85 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Costume si compleuri -cap.III
Ca de obicei, creatiile Karinei ne lipesc ochii de monitor
frumos e prea putin spus, doar creatiile Karinei vorbesc de la sine

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
arielas a scris:Frumos, frumos, ...nu mai am cuvinte...sunt muta, mai ales ca eu sunt intr-o pasa mai proasta. Doar admir...
Pune mana si lucreaza-ti ceva pentru tine! Ceva vesel, colorat si iesi din pasa proasta!
Eu vineri si sambata n-am avut chef sa vad nicio clienta. Asa ca am gatit, mi-am chemat surorile la un papanas, am facut curat si sambata dupa pranz m-am apucat sa-mi lucrez mie. Se facuse noapte si eu nu terminam ce-mi croisem...
Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Karina33 a scris:Dintr-o panza brodata descoperita in dulapul mamei (are peste 20 de ani vechime)
Felicitari mamei tale ca lua materiale! Si eu am materiale... sper ca asa sa zica si de mine nurorile

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Dar adun eu ca sa aiba ce arunca altii in urma mea
Dar adun eu ca sa aiba ce arunca altii in urma mea

-
Da, ai dreptate Karina, cand imi fac mie, e altceva. Sau copiilor, e alta viata. Chiar mi-am facut o rochita, am s-o postez, dar acum dimineata nu pot, caci nu pot descarca pozele pe calculatorul asta, e antic. Mai am unul la baiat in camera, si mai tarziu negociem sa ma lase si pe mine.
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Karina33 a scris:Stati asa ca-i vorba de mama clientei...de la mama mea am prins ceva gheme ca le-avea cu crosetatul. Ce mai era pe-acasa le-am lucrat noi fetele pana sa plecam de-acasa.
Dar adun eu ca sa aiba ce arunca altii in urma mea![]()
asa da! ma si miram cu atatea fete pricepute a mai ramas material in dulapul femei! Si eu adun, ca ma si intreaba sotul, faci ceva cu ele? o sa le vina timpul si lor, sa ai pe ce pune mana daca ai nevoie de ceva, candva

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Dar sotul ce hobby are? Nu are scule adunate sau altceva?? Se iau de noi degeaba. Si eu am materiale si niciodata nu ai deajuns. Ata la fel, elasticul ti se termina chiar cand iti mai trebuia putin, ( cel putin asa mi s-a imtamplat de curand) . Cand vrei ceva special sa-ti faci, constati ca nu ai material, nu-i asa?

arielas- Maestru
Daaaa! Si eu, la ce/cate am, niciodata n-am ce-mi trebuie (sau ce vreau?!
)
Karina, sunt curioasa cate ore de zi cosi/lucrezi? Ai o experienta si se vede in toate produsele realizate de tine, esti de invidiat!

Karina, sunt curioasa cate ore de zi cosi/lucrezi? Ai o experienta si se vede in toate produsele realizate de tine, esti de invidiat!
Da si eu vreau sa stiu... sau nu...
, ca am sa fiu si mai complexata decat sunt. Dar eu nu subscriu la partea cu invidia...vreau doar sa pot si eu...

arielas- Maestru
Poti, numai sa vrei sa ajungi la asemenea performante; pana atunci , poti sa invidiezi

geany a scris:Poti, numai sa vrei sa ajungi la asemenea performante; pana atunci , poti sa invidiezi![]()
Din cauza voastra sughitam???
Depinde de cat am de munca. Cum lucrez acasa nu-mi contabilizez exact munca, ma trezesc la 5, de la 6 sunt in atelier, pauza de scos cutza pe la 7.30 si masa cam 1/2 de ora si inapoi la munca ca dimineata am spor pana pe la 14-15 cand sau am drum in oras sa iau/duc perdele sau gatesc ceva. Ca de la 16 incep probele, intre timp mai lucrez, si-o tin asa pana dupa 19 cand apare sotul acasa, mancam ceva, dam cu banul cine scoate cutza si de multe ori mai mesteresc ceva. Maxim pana la 22 cand nu mai vad decat drumul spre baie si pat

Scuze de offtopic dar daca vedeti pozele din atelier cu nebunia care-i acolo poate va faceti mila si veniti sa dati o mana de ajutor la curatenie. In ultima vreme iar m-am aglomerat si sunt toate scoase de la locurile lor, ar fi necesara o reasezare. M-as risca si la o extensie daca n-as fi convinsa ca dezastru va fi si-n 50 de metri patrati.
Geany si eu am multe mosorele, tot asa adunate in timp. Dar daca ar fi sa-mi fac pentru fiecare papiota mosorel mi-ar trebui multe sute...de obicei pe cele care-s mai goale si aporopiate de ce lucrez le folosesc in prima parte, cea de proba. Asa le golesc si pun ata care-mi trebui. Mosorele innadite nu exista.
-
Karina ce-as mai veni macar sa-ti fac ordine si tot as fura ceva de la tine!...in sensul ca meseria se fura!

Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 47
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Karina, nu din cauza mea, dar ne gandim la tine si la cat muncesti. Si la mine e programul asa, de la 6 dimineata pana dupa 12 noaptea. Nu cos la ora aia, dar mai intru pe net sa caut modele sau sa vad ce ati mai facut. In plus eu am si 2 copii.
arielas- Maestru
La postarea anterioara credeam ca scriu la 'atelierul meu' nu la costume ca altfel va prezentam si ce-am mai lucrat.
Saptamana asta bag seama am cam terminat numai costume, rochiile le voi termina pana-s Sf. Marie.
Un costum din imitatie de in:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Costum din voal, fusta este in zece clini si bluza involanata:
Alt costum din voal, fusta este din doua foi cu volanul prins pe captusala.
Si alt voal, fusta este in clini evazati si despicati, bluza simpla ca un tricou se trage pe cap.
Saptamana asta bag seama am cam terminat numai costume, rochiile le voi termina pana-s Sf. Marie.
Un costum din imitatie de in:
Costum din voal, fusta este in zece clini si bluza involanata:
Alt costum din voal, fusta este din doua foi cu volanul prins pe captusala.
Si alt voal, fusta este in clini evazati si despicati, bluza simpla ca un tricou se trage pe cap.
-
Ehheee, admiram, admiram, admiram,....Ce usor par toate cand la prezinti tu.
arielas- Maestru
Subscriuarielas a scris:Ehheee, admiram, admiram, admiram,....Ce usor par toate cand la prezinti tu.

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Karina , m-as muta la tine sa fac ordine zilnic , sa vad cum croiesti , cum pregatesti de proba si cum finisezi toate frumusetile astea . N-ai si tu nevoie de cineva la curatat ate ( ca la croitorie ) ?
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010

Chirrox13- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1567
Varsta : 43
Data de inscriere : 10/04/2011
Am iar calculator si cu ajutorul sora-mii am reusit si sa-mi descarc camera foto dupa vreo doua-trei saptamani de munca asa ca am treaba sa postez acum.
Corina esti draguta de felul tau. Tu ai nevoie de cineva sa-ti curete buruienile sau coditele pe unde culegi tu? Nu prea cred! In urma mea nu raman ate, le tai imediat dupa orice cusatura, dar poti veni oricand sa ma tii de vorba cat lucrez!
Si-acum va arat un costum al carui material imi place tare mult, este un tercot de bbc elastic, am migalit mult la rochie dar mi-a placut ce-a iesit:
Si cum se anunta toamna azi noapte am terminat primele doua costume captusite,sunt din stofa elastica, compuse din trei piese (fusta, pantalon si sacou) dar n-am pozat decat sacourile
Si-un costum mai de ocazie din brocart matasos (desirabil, am fost nevoita sa-l lucrez rapid ca ramaneam fara fire) , fusta este conica simpla, sacoul este necaptusit, taiat in talie si cu basc, la umeri si-n talie are material cutat.
Corina esti draguta de felul tau. Tu ai nevoie de cineva sa-ti curete buruienile sau coditele pe unde culegi tu? Nu prea cred! In urma mea nu raman ate, le tai imediat dupa orice cusatura, dar poti veni oricand sa ma tii de vorba cat lucrez!
Si-acum va arat un costum al carui material imi place tare mult, este un tercot de bbc elastic, am migalit mult la rochie dar mi-a placut ce-a iesit:
Si cum se anunta toamna azi noapte am terminat primele doua costume captusite,sunt din stofa elastica, compuse din trei piese (fusta, pantalon si sacou) dar n-am pozat decat sacourile
Si-un costum mai de ocazie din brocart matasos (desirabil, am fost nevoita sa-l lucrez rapid ca ramaneam fara fire) , fusta este conica simpla, sacoul este necaptusit, taiat in talie si cu basc, la umeri si-n talie are material cutat.
-
Foarte frumoase costumasele! eu sunt incepatoare si incerc sa realizez ceva simplu dupa cunostinele mele! spor la lucru si cat mai multe lucruri frumoase! mariana
obama- helper
- Numarul mesajelor : 1
Localizare : galati
Data de inscriere : 25/06/2011
Karina nici nu stiu de ce mai intru sa scriu ceva , caci nu am cuvinte! Doar ca imi place.
arielas- Maestru
Superbe Karina! Eu am ramas obsedata de cum purtam noi haine inainte de revolutie, cam ce gaseam prin magazine, uneori erau mari la umeri sau largi in talie sau lungi la maneci. Mereu ma uit la umeii tai, se aseaza perfect, curge lin pe talie si la maneca e tocmai potrivita. Cred ca cel mai greu e sa asezi la umeri, dupa ideile mele.
Feilicitari inca o data!
Feilicitari inca o data!
danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010

Danniela pe mine m-a prins revolutia la 20 de ani, lucram de ceva vreme croitorie, si nu pot spune decat ca nu erau haine prin magazine, nu si ca am fi fost prost imbracate. Drept este si ca moda anilor '80 era destul de lalaie, cu umeri supradimensionati, cu pantaloni si fuste bufante,
Dar in familia noastra (si pe la familiile prietenelor mele) se lucra hand-made destul, noi de mici am crosetat impreuna cu mama, apoi am impletit si mai la liceu croitoream, vopseam si accesorizam la greu hainute din materiale mai ieftine sau mai scumpe in functie de ce gaseam pe piata sau in functie de nevoi.
Legat de cum se aseaza sacoul: daca-i facut pe comanda cum sa stea? Ca pe umeras? Crezi ca mi-ar plati careva ca sa le stric materialele? Si sacoul ala nu sta bine pe mine pentru ca eu sunt mai inalta nasturele de la piept imi vine mie deasupra lui si de casca (obsesiv-deranjant) pe piept. Si manecile imi sunt scurte. Dar pe clienta vin toate ok, pe EA o imbraca corect.
-

Am primit un costum partial asamblat.L-am modificat pana l-am adus la marimea mea si iata ce a iesit.
Pantalonii erau foarte mari i-am strimtat,am aplicat betelia,nasture+butoniera si tiv.
Camasa am modificat-o.I-am desfacut pliul central al spatelui,i-an latit si lungit pana la tiv pensele spatelui.Am cambrat-o prin arcuirea cusaturilor laterale,am surfilat toate cusaturile i-am aplicat bizetii,tiv, nasturi si butoniere.
Rezultatul:
Ti-a iesit foarte frumos si arati super!

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Costume si compleuri -cap.IV
» Costume si compleuri -cap2
» Costume si compleuri-cap1
» Echipament sportiv, accesorii
» Costume carnaval (VI)
» Costume si compleuri -cap2
» Costume si compleuri-cap1
» Echipament sportiv, accesorii
» Costume carnaval (VI)
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)