In fire sa ne laudam!(2)
+59
tiana
geany
Admina
Eva
rucsy
ragazza
adelina24
sunflowers
cld
carmenco
kitty_1973
oanapip
valentinadof
dorina64
danniela
NEAGU LAURA
Karina33
MagdaMarin
Uca
geo
canadianca50
lennny
Ana Maria
mnarcisa
ikuta
claras
mariaz_09
denis21
crina68
fizicuta
corina corina
iozefina
kmn
cris_27
anielle
valentyna_sweetly
adrina
julix_2007
Cristache
Octa75
violeta_10
mykya
gagaritz
lavlav
CCristinaC
firicel
Giobsy
florina_1979_2007
emmancita
symos
miridia
Serban Valentina
Aditza
SilviaDumitrescu
Gabiuta
ionela stefan
dienutzababy
danadea
MihaelaT
63 participanți
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: In fire sa ne laudam!(2)
Spuneti si neste preturi ,ceva,doamna,sau le tineti la sicret?!
Oricum,matasea aia e de toata lauda! Ce-ar fi sa gasesc o tema de duel cu matase...
Oricum,matasea aia e de toata lauda! Ce-ar fi sa gasesc o tema de duel cu matase...

ionela stefan- Junior
- Numarul mesajelor : 424
Localizare : Bucuresti/Delta Dunarii
Data de inscriere : 13/05/2009
Silvia, matase avea doar negru?
danadea- Senior
- Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009
aaaa pai..... matasea e 8,2 lei/100 gr , rosa...7 lei /100 gr/400 m, iar tris 3.5 lei/50 gr dana nu avea doar neagara mai avea ceva un bleu, bej mai inchis si un maroniu...... cam dificil de spus culori derivat de la o culoare de baza.... si am plecat si fara aparat foto la mine ca rugam pe doamna aceea sa ma lase sa le fac poza
dar daca vreti....poate ajung maine iar, si daca ma lasa doamna vanzatoare o sa fac poza
dar daca vreti....poate ajung maine iar, si daca ma lasa doamna vanzatoare o sa fac poza

Daca nu este deranjul prea mare (si nici zapada prea mare - nu stiu daca acolo ninge, ca la noi ninge de numa') as fi tare interesata de culori.

danadea- Senior
silvia la care mercerie mergi in ploiesti ,??merg des si eu la vreo 3 mercerii dar una singura are vinzatoare dragtuza celelate sunt ciyufulite!
gagaritz- helper
- Numarul mesajelor : 64
Varsta : 38
Localizare : moreni -dimbovita
Data de inscriere : 24/01/2010
aaaaa pai eu merg la 2 in centru. Una in corpul halelor si cealalta pe Constantei (parca asa se numeste strada), in spatele palatului culturii. Eu o stiu foarte amabila pe doamna de pe Constantei dar nici cele de la hale nu sunt ciufute daca nu au clienti. Cand e aglomeratie sunt putin mai... repezite. Daca in cele 3 ale tale sunt si astea atunci acre e a treia?
Silvia, multumesc mult
danadea- Senior
aia una e la hale unde zici si tu uneori sunt ciufulite doamnele de acolo ,apoi mai e una pe un gang era si mai demult ,sunt niste rochii de mireasa si o farmacie in colt cladirii,pe la ceainicarie la aroma cum ii zicea mai demult(nu prea stiu ca nu am frecventat mult ploiestiul ) ,acolo este o doamna draguta ,si apoi acum s-au mai deschis 2 una peste drum de fosta politie ,si una pina sa ajungi la fosta politie pe aceiassi parte ,....na ca le-am zis toate !

gagaritz- helper
gagaritz cea de care zici ca e doama draguta de pe gand o stiu dar multumesc de informatie pentru celellate doua ca ca nu le stiam.
Spor la lucru si bani de fire sa ai!

Spor la lucru si bani de fire sa ai!
Care fosta politie? Ca m-ati bagat in ceata.gagaritz a scris:aia una e la hale unde zici si tu uneori sunt ciufulite doamnele de acolo ,apoi mai e una pe un gang era si mai demult ,sunt niste rochii de mireasa si o farmacie in colt cladirii,pe la ceainicarie la aroma cum ii zicea mai demult(nu prea stiu ca nu am frecventat mult ploiestiul ) ,acolo este o doamna draguta ,si apoi acum s-au mai deschis 2 una peste drum de fosta politie ,si una pina sa ajungi la fosta politie pe aceiassi parte ,....na ca le-am zis toate !![]()

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 46
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Suntem doua in ceata, pentru ca nici eu nu stiu care e fosta politie.
Va mai spun eu inca doua mercerii (e aceesi firma, deci aceleasi produse), una in Balif si cealalta la Complexul Mare (Nord).
Cu "doamnele " de la Hale aveti grija ca mai au prostul obicei sa te pacaleasca la bani, daca nu esti atenta.
Gagaritz, sper ca nu ne lasi in ceata si ne lamuresti si pe noi, fiindca astea nu le stiu.
Va mai spun eu inca doua mercerii (e aceesi firma, deci aceleasi produse), una in Balif si cealalta la Complexul Mare (Nord).
Cu "doamnele " de la Hale aveti grija ca mai au prostul obicei sa te pacaleasca la bani, daca nu esti atenta.
Gagaritz, sper ca nu ne lasi in ceata si ne lamuresti si pe noi, fiindca astea nu le stiu.

violeta_10- helper
-
Numarul mesajelor : 50
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 09/01/2010
Cred ca imi aduc aminte eu de fosta politie, in spate la piata mare de la Hale, cred ca pe Gheorghe Doja,asa-i? sau...
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 49
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
da da aia ,parca asa ii zicea ,deci la rond unde mergi pe la hale o iei nu pe linia de tramvai si pe cealalta care duce la tirg ,la obor ,si sunt acolo 2 deschise mai recent ...una e pe partea cu cei care vind covoare iar una putin mai incolo pe partea cealalta ...au in geam fire ,doar ca nu sunt ff aprovizionate ,,,dar doamnele sunt mai dragute decit cele de la hale ,cu toate ca eu la hale am lasat si cite 150 de lei odata tot nu-s f amabile cu mine ,le e cam sila sa imi arata nuantele si firele !
gagaritz- helper
S-a ridicat ceata! Este vorba de Politia Municipala, nu fosta.
Mi-am mai adus aminte de inca un magazin cu fire pe Republicii, dar sunt mai mult cu tot felul de "sclipirici", catifea....si cu o vanzatoare la fel de "amabila" ca cele de la Hale.
Mi-am mai adus aminte de inca un magazin cu fire pe Republicii, dar sunt mai mult cu tot felul de "sclipirici", catifea....si cu o vanzatoare la fel de "amabila" ca cele de la Hale.
violeta_10- helper
-
Numarul mesajelor : 50
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 09/01/2010
violeta_10 omul meu zice ca e "fosta", spune ca acum e DNA acolo
eh.. nici politia nu mai e ce a fost

na fetelor eu stiu ce am auzit de la socara mea si de la sot ca nu am stat in Ploiesti ....doar merg in vizita ! dar ma bucur ca v-ati lamutit!

gagaritz- helper
Multumim, si eu stiam ca inca mai e politia acolo, strada e ghe doja fosta oilor. Trebuie sa merg sa vad despre ce e vorba, de abia astept.

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
eu mi-am luat niste fire de la Kaufland; nu le-am pozat, o voi face maine, dar vroiam sa stiti ca au firele la reducere. Bumbacul lor de 100g e 5 lei sculul, iar la produsele de 4,25 lei au niste fire de bbc combinat cu acryl - foarte finute
Cristache- Senior
-
Numarul mesajelor : 635
Localizare : Slobozia
Data de inscriere : 28/06/2010
Octa75 a scris:In plimbarile de pe picassa, am dat peste un album al unei tanti din Polonia, cu niste nebunii de fire, de m-am enervat definitivsi ma gandeam sa nu fiu egoista, sa va enervez si pe voi putin
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
O saptamana faina si spor la lucru!
Poate isi face reclama la vreun magazin ceva. Ca altfel nu imi explic abundenta de fire.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 53
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
cristache, am vazut si eu o data la unul din kaufland din iasi niste bumbac foarte fain dar stiu ca era foarte scump,daca l-ai gasit la pretul asta ai avut noroc.
adrina- helper
- Numarul mesajelor : 80
Localizare : pascani
Data de inscriere : 08/02/2009
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» In fire sa ne laudam!(3)
» In fire sa ne laudam!(4)
» In fire sa ne laudam!(5)
» In fire sa ne laudam ! (6)
» In fire sa ne laudam ! (7)
» In fire sa ne laudam!(4)
» In fire sa ne laudam!(5)