In fire sa ne laudam!(2)
+59
tiana
geany
Admina
Eva
rucsy
ragazza
adelina24
sunflowers
cld
carmenco
kitty_1973
oanapip
valentinadof
dorina64
danniela
NEAGU LAURA
Karina33
MagdaMarin
Uca
geo
canadianca50
lennny
Ana Maria
mnarcisa
ikuta
claras
mariaz_09
denis21
crina68
fizicuta
corina corina
iozefina
kmn
cris_27
anielle
valentyna_sweetly
adrina
julix_2007
Cristache
Octa75
violeta_10
mykya
gagaritz
lavlav
CCristinaC
firicel
Giobsy
florina_1979_2007
emmancita
symos
miridia
Serban Valentina
Aditza
SilviaDumitrescu
Gabiuta
ionela stefan
dienutzababy
danadea
MihaelaT
63 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: In fire sa ne laudam!(2)
Geo, de unde iti cumperi fire din Brasov?
Eu mai merg pe la Univ si prin Brintex.
In brintex e un stand mare unde am vazut matase.
Eu mai merg pe la Univ si prin Brintex.
In brintex e un stand mare unde am vazut matase.
cel din dreapta este luat din univ, l-am gasit ascuns in rafturile din spate. in fata erau doar de alea mai scumpe, tot coats
. tot zic ca ajung duminica in univ, cand au reducere 10%, dar inca nu s-a intamplat 
si mai e magazinul mir, pe lunga, intre scoala de arte si curtea de fier. acolo inca nu aveau bumbac de asta, doar mai subtire (flavia, angelica si omoloagele lor de la coats). dar avea ceva matase acolo, un visiniu foarte frumos. chiar azi venea furnizorul, s-ar putea sa aduca mai multa daca mai au in depozit
cel din dreapta este luat din univ, l-am gasit ascuns in rafturile din spate. in fata erau doar de alea mai scumpe, tot coats

si mai e magazinul mir, pe lunga, intre scoala de arte si curtea de fier. acolo inca nu aveau bumbac de asta, doar mai subtire (flavia, angelica si omoloagele lor de la coats). dar avea ceva matase acolo, un visiniu foarte frumos. chiar azi venea furnizorul, s-ar putea sa aduca mai multa daca mai au in depozit
geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 38
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
Pe alea le frecventez si eu. in Brintex nu mai e jorjette, acum e o alta la standul ala.
Mai e o mercerie mare de tot unde dau si en gros si acolo au multe fire si multe... de toate de la nasturi pana la andrele, crosete, snururi...nu mai stiu nr standului.
Mai e o mercerie mare de tot unde dau si en gros si acolo au multe fire si multe... de toate de la nasturi pana la andrele, crosete, snururi...nu mai stiu nr standului.
. dar cum ai zis si tu e en gros, si cand am fost eu ultima oara (acum vreo 2 ani ce-i drept) nu dadeau si la bucata. s-a schimbat ceva?

geo- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1384
Varsta : 38
Localizare : Londra
Data de inscriere : 10/03/2009
S-a mutat de curand de acolo, cu cateva randuri mai in fata.
Dau si la bucata dar nu orice. Andrele, crosete, fermoare de ex. dau dar nu sculuri de lana , nasturi sau panglici, benzi. Cred ca e in functie de vanzatoare ca sunt vreo patru. in schimb cel unde a fost jorjette e tot al lor si acolo dau en detail cam tot ce au dincolo insa mai scump. De ex am luat un fermoar de 20 cm cu 1,5 lei cand dincolo era 1 leu.
Dau si la bucata dar nu orice. Andrele, crosete, fermoare de ex. dau dar nu sculuri de lana , nasturi sau panglici, benzi. Cred ca e in functie de vanzatoare ca sunt vreo patru. in schimb cel unde a fost jorjette e tot al lor si acolo dau en detail cam tot ce au dincolo insa mai scump. De ex am luat un fermoar de 20 cm cu 1,5 lei cand dincolo era 1 leu.

Iata:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sunt firele alize numai ca din pacate nu mai are decat cate 1- 2 maxim 3 sculuri din fiecare culoare. In poza a adoua sunt tot fire aloze cele incercuite de mine cu rosu, din astea nu stiu cat mai au
Deci nu va enervati

Iata:
Sunt firele alize numai ca din pacate nu mai are decat cate 1- 2 maxim 3 sculuri din fiecare culoare. In poza a adoua sunt tot fire aloze cele incercuite de mine cu rosu, din astea nu stiu cat mai au

Deci nu va enervati

fizicuta- Senior
-
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 60
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010
Silvia ce-mi place ala bleu-turcoaz!
Stiu ca nu aici se scrie dar imi place mult cum ti-a iesit vesta! Daca nu o puneai la avatar nici nu apucam s-o vad
Stiu ca nu aici se scrie dar imi place mult cum ti-a iesit vesta! Daca nu o puneai la avatar nici nu apucam s-o vad

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Silvia, m-ai innebunit! La noapte visez numai fire! ( nu aici aveau si firele de matase? )
danadea- Senior
- Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009
danadea avea ceva fire de matase. Si din aceea mai ggroasa si din aia mai subtirica . Culoarea care mi-a sarit in ochi a fost un verde avea si negru si mov... si parca mai era ceva dar nu mai retin ca m-am axat pe Alize. Stiu ca m-ai mai rugat dar ca sa fiu sincera am uitat si imi cer scuze. Promit ca data viitoare fac poze si la matase
stai linistita, nu-i nici o problema; dar, daca nu te deranjeaza, as fi interesata de matase; multumesc mult

danadea- Senior
- Numarul mesajelor : 736
Localizare : Deva
Data de inscriere : 17/08/2009
Ete Silvioara,buna ziua ai dat,belea ti-ai capatat!Si mi e imi plc mult firele Alize!Si cum facem daca vreau si eu?Sunt superbe!
iozefina,acea d na care are firele este dispusa sa comercializeze ?daca da ne poti da nr de tf,eventual printr un PM?ma aflu intr o zona in care nu se prea gasesc fire frumoase,vinzatoarele spun ca nu sint cereri! pacat.daca vrei astept un nr de tf.multumesc
Ultima editare efectuata de catre ucabesty in Mier 13 Apr 2011, 3:35 pm, editata de 1 ori (Motiv : unit mesaje)
NEAGU LAURA- helper
- Numarul mesajelor : 99
Localizare : FAUREI
Data de inscriere : 24/01/2010
Silvia, superbe atele in magazinul tau. Tot sa te duci la Ploiesti, macar de dragul atelor!!!
Ce inseamna 10,5 lei in banii vechi??? Ca am ramas in urma rau
Ce inseamna 10,5 lei in banii vechi??? Ca am ramas in urma rau

danniela- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 5626
Localizare : in tarile calde
Data de inscriere : 19/06/2010
danniela 10.5 lei noi = 105mii de lei vechi (nu scriu cu zerouri ca e posibile sa gresesc eu

Saru'mana!
danniela- Atotcunoscător
Adica cam 3.71 dolari la cursul BNR de azi Danniela
.Ca sa ai un termen de comparatie.

dorina64- Junior
- Numarul mesajelor : 382
Varsta : 59
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 24/05/2010
Ieri , pentru ca sotul meu tot era la piata l-am rugat sa treaca pe la mercerie sa-mi ia doua gheme de Flavia si doua crosete nr. 2 . Se cam uita asa lung doamna care vindea acolo cand l-a vazut asa hotarat pe cumparaturi pe care zicea dumneaei ca trebuia sa le faca o femeie . Insa sotul meu , cu castile de la telefon in urechi asculta instructiunile de acasa si transpunea in mercerie . Eu intrebam : ''Gri argintiu este ? '' si el intreba la randul lui :''Nu va suparati , fire Flavia gri argintiu aveti ? Dar alb ? Si croseta numarul 2 cu varful rotunjit ?A , nu , asta cu varful ascutit e mai incomoda . De aluminiu ? Ma rog , daca nu aveti de inox , merge si de aluminiu !''Si asa a facut sotul meu cumparaturi la mercerie lasand in urma o doamna foarte uimita de siguranta si priceperea cumparatorului intr-ale crosetatului .
Ghemele si crosetele sunt pentru surioarele mele mai mici 31 , respectiv 24 de ani , educatoare amandoua si totodata flori :Violeta si Viorica . Adora bluzele crosetate de mine pentru ele sau ramase mici de mine , dar nu croseteaza . Deocamdata ! Pentru ca in vacanta de vara eu am hotarat ca vor croseta . Amandoua !Dar am zis sa le iau asa mai ocolite...
Mi-am luat si eu doua gheme mov de Flavia , aceeasi nuanta pozata de Firicel mai inainte si am inceput un bolerou pentru fata , la croseta , dar probabil ca in vara asta am sa-l termin .
Ghemele si crosetele sunt pentru surioarele mele mai mici 31 , respectiv 24 de ani , educatoare amandoua si totodata flori :Violeta si Viorica . Adora bluzele crosetate de mine pentru ele sau ramase mici de mine , dar nu croseteaza . Deocamdata ! Pentru ca in vacanta de vara eu am hotarat ca vor croseta . Amandoua !Dar am zis sa le iau asa mai ocolite...
Mi-am luat si eu doua gheme mov de Flavia , aceeasi nuanta pozata de Firicel mai inainte si am inceput un bolerou pentru fata , la croseta , dar probabil ca in vara asta am sa-l termin .
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 47
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Ce frumos e argintiul!!! Acum vad si eu mai bine ce e firul Flavia, ca ma tot intrebam
Corina succes la predat! Si nu oricui ci la doua educatoare!

Corina succes la predat! Si nu oricui ci la doua educatoare!
danniela- Atotcunoscător
Mda ! Bine zis ! O sa-mi fie usor pentru ca amandoua vor sa invete findca e foarte clar ca lucrul de mana revine la moda . Asa ca e musai sa lucram .
-
Corina cand te hotarasti sa predai,vin si eu sa te ajut si facem si sezatoare
Si daca nu ne asculta,le dam si
fetelor

Ce frumos ar fi !Sunt ascultatoare doamnele mele educatoare , ca doar asta fac si ele zilnic cu copiii de la gradi : ii invata sa fie ascultatori .

-
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12

» In fire sa ne laudam!(3)
» In fire sa ne laudam!(4)
» In fire sa ne laudam!(5)
» In fire sa ne laudam ! (6)
» In fire sa ne laudam ! (7)
» In fire sa ne laudam!(4)
» In fire sa ne laudam!(5)
» In fire sa ne laudam ! (6)
» In fire sa ne laudam ! (7)
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
» Ornamente de Craciun - 6
» Broderie, cusuta la masina
» Animale de companie!!! - 5