Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyJoi 01 Iun 2023, 8:06 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMier 24 Mai 2023, 2:33 pm Scris de mlizeta

» Lectra Modaris
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Mobilier homemade (2)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptySam 06 Mai 2023, 9:05 am Scris de vlad_mom

» Rochie banchet
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyVin 05 Mai 2023, 7:09 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Despre noi
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMier 19 Apr 2023, 9:56 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

» casute de lemn pentru papusi
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyLun 10 Apr 2023, 8:12 am Scris de LRodica

» Florile din gradina mea(2)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptySam 01 Apr 2023, 9:04 am Scris de Dorulet

» Puzzle-ul - pasiunea mea
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:23 pm Scris de vlad_mom

» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMier 29 Mar 2023, 8:21 pm Scris de vlad_mom

» Frivolite - cap 7
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyLun 27 Mar 2023, 7:35 am Scris de Dorulet

» Martisoare din diverse materiale VI
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMar 28 Feb 2023, 9:36 am Scris de LRodica

» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMier 22 Feb 2023, 11:12 pm Scris de vlad_mom

» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMar 14 Feb 2023, 3:05 pm Scris de Gabica

» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMar 07 Feb 2023, 1:12 pm Scris de Gabica

» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:43 am Scris de gretty

» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 EmptyMar 24 Ian 2023, 9:30 am Scris de gretty

Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV

+78
kla78
rosita
denis21
manuela29
Chirrox13
Giobsy
amnro
aurelia.c
ancone
ghita
alice07
Dodo-pui
teisoara
cris_io_mat
StMihaela
Vianne
Gianina4ever
ikuta
Ramonica
chocolate
alinutza_andrei08
minutza
violetas
zahariaelouise
geo
arielas
nicopop
andreeaX
laurapopescu
SilviaDumitrescu
valentinadof
anc@
samo99ro
mykya
symos
ivanutamihaela
moruna
Motzu
amoni
came_lia
olympia
Buburuza
geany
emma90
MihaelaT
kamelyaa
kitty_1973
maraal01@yahoo.com
adelina24
ancuta_ancuta
zylv
tudose ileana zenaida
aurishta
alinamirian
elenaxx
emmancita
cris69
Savu Ramona
Steluzza
danabarbu2007
ionela stefan
alisa_minunata
corina corina
kabunta
diana_roxana
cory74
mariaz_09
stoy
clodi
Cristache
diada
mamiboom
Uca
firicel
vilcris
Karina33
Ioana Popa
MagdaMarin
82 participanți

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 Empty Re: Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV

Mesaj Scris de cris_io_mat Mar 03 Mai 2011, 8:16 pm

Motzu sunt nu numai frumoase dar si extrem de practice....vad ca multe fete prefera gentile mari cu de toate in ele...poate reusesc sa-mi fac si eu caci sunt tare folositoare organizatoarele astea.
cris_io_mat
cris_io_mat
Junior
Junior

Numarul mesajelor : 444
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/08/2010

Sus In jos

Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV - Pagina 9 Empty Re: Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV

Mesaj Scris de Motzu Mar 03 Mai 2011, 9:05 pm

rade Corina sa stii ca e folositor.
Ma bucur ca va plac si abia astept sa aud/sa vad ca v-ati facut.
Uca e bine ce-ai gasit, doar ca sunt altfel croite (la mine buzunarele sunt dintr-o foaie de material tivita sus). Eu le-am facut cam la 14 cm inaltime si partea de buzunare de 9 cm. Un telefon are in medie 11 cm inaltime. Apoi am facut imparteala la buzunare: de 6-7 cm pt telefoane, de 10 pt portofel si pt alte chestii am mai masurat lucrurile. Uite link de unde m-am inspirat eu.
Motzu
Motzu
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 47
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Mar 03 Mai 2011, 10:44 pm

Motzu eu le stiu, asa ca nu mai scriu nimic decat: sa mai faci!

In seara asta mi-am facut de cap si m-am jucat facand o traista de scoala pentru Anna, nepoata blonduta. Este fan Hello Kitty, are de la chiloti pana la geci, de la creioane pana la exemplare de marca, asa ca nu mi-a fost greu sa gasesc ce sa-i cos pe geanta.
Este lucrata dintr-o pereche de blugi negri-prespalati luati de la SH, de-aia pe fundul gentii exista niste flori ce earu brodate pe un crac.

Sper sa-i placa si asa sa-i incapa toata biblioteca ce-o cara zilnic la scoala.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Karina33
Karina33
Membru de onoare - croitorie

feminin
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de ikuta Mar 03 Mai 2011, 10:51 pm

nu vad ce ar putea sa nu-i placa la geanta asta, Karina.Sus cum se inchide, cu capsa?
ikuta
ikuta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2183
Varsta : 65
Localizare : cluj napoca
Data de inscriere : 16/06/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Ramonica Mar 03 Mai 2011, 11:23 pm

E foarte frumoasa geanta, sigur o sa-i placa
Ramonica
Ramonica
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 350
Varsta : 40
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 15/11/2009

http://locul-meu-de-joaca.blogspot.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de teisoara Mier 04 Mai 2011, 7:32 am

S-o poarte sanatoasa si sa-i aduca noroc si note mari!.E f.f.f.frumoasa! Smile
teisoara
teisoara
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 944
Varsta : 51
Localizare : galati
Data de inscriere : 22/07/2009

http://2mainipricepute.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de violetas Mier 04 Mai 2011, 9:11 am

Motzu, imi place ideea de organizator, ti-au iesit foarte frumoase, dar vorba Mihaelei, la mine tot dezordine ar fi in geanta.Multumim pt link, am sa incerc sa-mi fac si eu.
Karina, e frumoasa si nostima gentuta, s-o poarte sanatoasa!
violetas
violetas
Expert
Expert

Numarul mesajelor : 825
Localizare : Piatra Neamt
Data de inscriere : 05/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de alinutza_andrei08 Mier 04 Mai 2011, 1:18 pm

Karina super gentuta
Am facut si eu pt sora mea mai mica un portofel din niste resturi de material mai subtire dar pe care i-am lipit mult termocolant,si i-am pus o capsa ca inchizatoare [img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/img][img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]%20%20Uploaded%20with%20ImageShack.us[/img]
alinutza_andrei08
alinutza_andrei08
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 322
Varsta : 42
Localizare : botosani-flamanzi
Data de inscriere : 30/08/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Dodo-pui Mier 04 Mai 2011, 1:43 pm

organizator de geanta...super ideie.
O fur cat de curand si eu...caci si cu senzori si "fluieratori" nu-mi gasesc mai nimic -rapid in poseta-sac Smile
Dodo-pui
Dodo-pui
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 965
Varsta : 50
Localizare : Navodari
Data de inscriere : 25/11/2009

http://sperantamoareultima.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de diada Mier 04 Mai 2011, 3:06 pm

Karina, ce tare! Imiplace foarte mult geanta, cred ca te iubeste nepoata!!! Sa o poarte sanatoasa, e foarte misto! si pe Hello Kitty de unde ai luat-o? ai facut-o tu?

Alinutza, muncit portofelul, felicitari!

urmeaza sa fac si eu niste organizatoare de genti lol!

[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia  cautare in forum. Poate deja aveti raspuns!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Administrator
Administrator

feminin
Numarul mesajelor : 7341
Varsta : 44
Localizare : Buzau
Data de inscriere : 18/10/2008

https://www.merceria-ta.ro/

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Mier 04 Mai 2011, 4:30 pm

Karina , imi place geanta ! Mai nou imi fac colectie de blugi de la SH pentru la iarna . Material sa fie , ca idei gasesc aici la voi . wink
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2857
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Mier 04 Mai 2011, 5:13 pm

Ma bucur ca va place! Pe hello matza am desenat-o dupa imagini google. Daca nu sunt in stare sa repar imprimanta zid

Corina aduna mama ca sa nu fiu singura careia i se lipesc de maini toate trentzele!
Timp sa fie ca materiale si idei de gasesc!
Karina33
Karina33

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Vin 06 Mai 2011, 4:04 pm

Stai linistita , Karina ca si eu adun de cand ma stiu . Sunt rac , ce sa fac ? Si foarte rar ma indur sa fac cate o curatenie prin lucruri '' de aruncat ''.
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2857
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de StMihaela Vin 06 Mai 2011, 9:32 pm

Mie nu-mi iese mata aia de nici o culoare zid
Iese orice pisic, numai Hello Kitty nu
StMihaela
StMihaela
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 49
Localizare : Romania
Data de inscriere : 03/01/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de Karina33 Vin 06 Mai 2011, 9:36 pm

StMihaela a scris:Mie nu-mi iese mata aia de nici o culoare zid
Iese orice pisic, numai Hello Kitty nu

Scoate-o la imprimanta sau copiaza-o de pe altceva! Nu cred ca ai vrea sa stii ce porci fac eu pana iese ceva ce-ar mieuna!
Karina33
Karina33

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de alice07 Sam 07 Mai 2011, 11:29 pm

azi am vrut sa descarc o un tipar de buburuza pt brodat de pe net, dar nu am imprimanta, deci am stat si m-am tot gandit cum sa fac... pana la urma, mi-a venit ideea sa pun o folie peste ecranul laptopului si am desenat cu carioca. Si pt ca nu aveam acasa indigo sa transfer tiparul... l-am copiat din nou pe hartie transparenta, putin mai subtire decat cea de copt. pur si simplu am cusut peste ea, apoi am rupt. Se duce in prima apa, sunt sigura. Nu recomand sa puneti hartia direct pe ecran, deoarece riscati sa-l colorati din cauza cariocii. sper sa va ajute.
alice07
alice07
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 189
Varsta : 43
Localizare : Pitesti
Data de inscriere : 02/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ghita Dum 08 Mai 2011, 10:18 am

Pentru fetele care nu au indigo acasa. Cu multi ani in urma am lucrat intr-un atelier de broderia. Acolo tiparele erau pe hartie de calc. Modelul era intepat cu acul , apoi se aseza hartia peste materialul care trebuia brodat si se dadea pe deasupra cu o bucatica de vata muiata intr-un amestec de diluant si un praf albastru, cred ca era albastreala de rufe de pe vremuri. Vata era stoarsa destul de bine ca sa nu ude prea tare hartie si sa nu lase urme urate pe panza. Acest tipar disparea la spalat. Sper ca am explicat pe intelesul tuturor.
ghita
ghita
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 602
Varsta : 53
Localizare : pitesti
Data de inscriere : 11/02/2011

Sus In jos

Mesaj Scris de samo99ro Dum 08 Mai 2011, 11:53 am

Si ca sa nu colorezi ecranul, de ce nu incerci cu un creion cu mina foarte moale? Adica B.
samo99ro
samo99ro
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ghita Mier 11 Mai 2011, 2:07 pm

Am confectionat si eu o gentuta dintr-o pereche de pantaloni. As vrea sa ii fac ceva aplicatii dar nu stiu ce sau din ce. Va rog daca doriti dati-mi ceva idei. Multumesc anticipat
[img]URL=https://2img.net/r/ihimizer/i/dsc00670th.jpg/][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/URL][/img]
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
ghita
ghita
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de ancone Mier 11 Mai 2011, 4:37 pm

Ghita, foarte frumoasa gentuta. Imi plac mult si manerele. Sunt facute tot de tine?
Poti sa-i cosi niste floricele crosetate, margelute, nasturi sau daca ti-au ramas fasii de material poti sa faci din ele niste floricele sau diverse flori (forme) din sfoara.
ancone
ancone
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 128
Varsta : 43
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 14/01/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de ghita Joi 12 Mai 2011, 8:09 am

Multumesc Ancone. Manerele sunt de la o alta gentuta nu le-am facut eu. Nu sunt asa de priceputa. Multumesc de idei. O zi buna si spor.
ghita
ghita
Senior
Senior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de aurelia.c Joi 12 Mai 2011, 10:03 am

Sau poti sa brodezi ceva de mana...
aurelia.c
aurelia.c
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 305
Localizare : Craiova
Data de inscriere : 20/11/2010

https://cevrajiamaifacutnevastamea.wordpress.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de andreeaX Mar 17 Mai 2011, 11:38 pm

Eu i as face o funda, intr o culoare contrastanta
andreeaX
andreeaX
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 39
Data de inscriere : 13/02/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de alisa_minunata Mier 18 Mai 2011, 1:54 pm

Buna fetelor, ce harnice sunteti Smile eu nu am mai facut mare lucru in ultimul timp...decat ca am stricat ceva materiale :D

va rog dati-mi si mie o idee... am facut o geanta de umar si intre materialul fata si captuseala am pus un rand de pasla. totul a fost minunat, geanta avea o tinuta impecabila, pana am spalat-o Sad. pasla a intrat la apa...
nu aveam nici cea mai mica idee... daca voi spala pasla inainte oare ar fi mai bine? nu prea vreau sa folosesc intaritor termocolant pentru ca mi-e teama ca se va desprinde in timp si geanta va arata urat...

voi cum faceti?

merci,
alisa_minunata
alisa_minunata
helper
helper

feminin
Numarul mesajelor : 17
Varsta : 45
Data de inscriere : 03/05/2010

http://mademoisellecolette.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de MihaelaT Mier 18 Mai 2011, 1:59 pm

Intr-o vreme, serifu isi punea iarna in bocancii de munca, pasla, dar inainte s-o taie o spala si apoi nu mai intra la apa cand le spala.

Cititi Regulamentul!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
MihaelaT
MihaelaT
Moderator global
Moderator global

feminin
Numarul mesajelor : 6756
Localizare : de la poalele Parangului
Data de inscriere : 29/10/2008

https://s202.photobucket.com/albums/aa161/ochi_verzi/lucru%20de%2

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 9 din 12 Înapoi  1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB