Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV
+78
kla78
rosita
denis21
manuela29
Chirrox13
Giobsy
amnro
aurelia.c
ancone
ghita
alice07
Dodo-pui
teisoara
cris_io_mat
StMihaela
Vianne
Gianina4ever
ikuta
Ramonica
chocolate
alinutza_andrei08
minutza
violetas
zahariaelouise
geo
arielas
nicopop
andreeaX
laurapopescu
SilviaDumitrescu
valentinadof
anc@
samo99ro
mykya
symos
ivanutamihaela
moruna
Motzu
amoni
came_lia
olympia
Buburuza
geany
emma90
MihaelaT
kamelyaa
kitty_1973
maraal01@yahoo.com
adelina24
ancuta_ancuta
zylv
tudose ileana zenaida
aurishta
alinamirian
elenaxx
emmancita
cris69
Savu Ramona
Steluzza
danabarbu2007
ionela stefan
alisa_minunata
corina corina
kabunta
diana_roxana
cory74
mariaz_09
stoy
clodi
Cristache
diada
mamiboom
Uca
firicel
vilcris
Karina33
Ioana Popa
MagdaMarin
82 participanți
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. IV
Kamelyaa, imi place tare mult gentuta, sa o porti sanatoasa si sa mai faci!!A iesit excelent, felicitari!
emmancita- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1578
Varsta : 49
Localizare : madrid
Data de inscriere : 02/10/2010
kamelyaa geanta e superba! chiar ca nu vad defecte! felicitari!
V-am spus ca ma bate gandul sa-mi fac vreo doua genti de primavara? Am scos de prin lada niste materiale, am facut o gramada de flori din fetru (trandafiri si anemone), mi-am cumparat inele de lemn (din alea pentru draperii) si acum croiesc. Am tot cautat pe net modele care exemplifice cam ce-as vrea eu sa fac... M-au dat pe spate gentile Valentino. Iaca, doar doua exemple:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sigur, eu o sa fac ceva mult mai simplu... Da' cam asta e ideea. Sper sa iasa ceva acceptabil.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Sigur, eu o sa fac ceva mult mai simplu... Da' cam asta e ideea. Sper sa iasa ceva acceptabil.
Ultima editare efectuata de catre Buburuza in Joi 31 Mar 2011, 1:24 pm, editata de 1 ori (Motiv : link poze)
buburuza spor la treaba.sunt frumoase.cu siguranta o sa-ti iasa si tie.asteptam poze
kamelyaa- helper
-
Numarul mesajelor : 39
Varsta : 34
Localizare : alba
Data de inscriere : 23/01/2011
Spor la lucru buburuza, sa ne arati si noua ce-ti va iesi, si cu explicatii deja din practica ar fi ideal
Imi place in special prima, dar si a 2-a, desi atatea flori pe geanta nu ma prea caracterizeaza, insa formatul DA imi place.

Foarte frumoase gentile voastre fetelor !
corina corina- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 46
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010
Buburuza, mai facut sa-mi stea inima la cat sunt de frumoase. Abia astept sa vad ce mesteresti.
Kamelyaa, astept pozele sa vad cum e interiorul ca sa-i gasesc defectele de care tot spui tu.
Kamelyaa, astept pozele sa vad cum e interiorul ca sa-i gasesc defectele de care tot spui tu.

Buburuza, desteapta ideea cu inelele de lemn de la draperii!
Multam pt ea!

Si, daca vrei sa stii, pentru intarit si "rotunjit" manerele am folosit niste cablu ethernet. N-am avut timp sa merg la cumparaturi sa-mi iau furnituri si m-am apucat de o geanta fara sa am tot ce-mi trebuie; a trebuit sa ma descurc cu ce-am gasit prin debara. Acum cos trandafirii...olympia a scris:Buburuza, desteapta ideea cu inelele de lemn de la draperii!Multam pt ea!
Iaca o poza. Doar asa, ca sa va arat ce mesteresc. Chiar daca e in stadiu intermediar iar poza e foarte proasta (e facuta cu telefonul)
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Frumoasa de tot geanta, imi place mult.
Tot la cablul de retea m-am gandit si eu, l-ai infasurat in material?
Ma gandeam sa-l impletesc foarte strans, oare ar merge?
Tot la cablul de retea m-am gandit si eu, l-ai infasurat in material?
came_lia- Junior
-
Numarul mesajelor : 337
Varsta : 61
Localizare : Miercurea Ciuc
Data de inscriere : 04/10/2009
Buburuza asa da, este mult mai deosebita decat cea rosie ca inspiratie. Florile sunt perfect prelucrate, le prinzi prin coasere? Imi PLACE.
L.E. Voisem zilele trecute sa-mi cumpar o geanta (sacosa) asa de toata ziua, era un format simplu, dar totusi mi se paruse deosebita, la care prietenul meu imi spune ca o plasa de-aia pot sa-mi cos si eu
Problema mea este ca trebuie sa gasesc un tutorial cu tipare cu tot pt. genti, ca mai repede croiesc si cos un pantalon decat o geanta
L.E. Voisem zilele trecute sa-mi cumpar o geanta (sacosa) asa de toata ziua, era un format simplu, dar totusi mi se paruse deosebita, la care prietenul meu imi spune ca o plasa de-aia pot sa-mi cos si eu

Buburuza, este superba geanta ta. Frumoasa foc.
Abia astept poza finala. Trandafirii sunt superbi!
Abia astept poza finala. Trandafirii sunt superbi!

Am si eu in proiect 2 genti sper sa le termin luni sau marti.

Am si eu in proiect 2 genti sper sa le termin luni sau marti.
Draga Buburuza sa stii ca mie imi place mai mult gentuta ta, decat cele folosite ca inspiratie:) Sa avem spor in continuare, zic

Buburuza, imi place, este super. Astept si poza finala.
Geany, la resurse sunt cateva link-uri cu genti de toate felurile si au tipare, le-am pus eu cu vreme in urma.
Geany, la resurse sunt cateva link-uri cu genti de toate felurile si au tipare, le-am pus eu cu vreme in urma.
'Neatza! Ba sa stiti ca mie gentile Valentino imi plac in continuare mai mult. Sunt bogate, excentrice, fabuloase... se vede ca sunt de "casa mare". Doar ca m-am gandit bine daca as avea ocazia si curajul sa port ceva de genul asta. De aceea am ales o varianta mai simpla. Singura problema ar fi ca am facut o geanta cam mare fata de nevoile mele obisnuite. Actele, cheile, portofelul, tigari, bricheta, servetele, o carte (format Humanitas, de obicei, deci mica), alte cateva fleacuri mici... La ce-mi trebuie mie o geanta atat de mare? Asa ca m-am hotarat sa-mi fac si o geanta gen postas dar mai "realista" ca dimensiuni.
Trandafirii din fetru sunt facuti petala cu petala, rulate si preformate manual si cusute. Pe geanta i-am cusut pentru ca n-am avut timp sa ma duc sa cumpar niste ace de brosa - mi-ar placea sa-i pot "refolosi" si pe alte obiecte.
Povestea cu cablu' de date e cam asa: am facut manerele simple, din fetru, ca niste benzi de ~3 cm. Intorsul a fost un chin, descalcatul la fel iar, la sfarsit, rezultatul a fost oarecum... dezamagitor; aratau aiurea, prost finisate si cam blegi. Am incercat sa le rotunjesc cosand manual marginile dar dot blegi erau... asa ca am cautat prin casa ceva care sa le dea un plus de rezistenta si tinuta. Despre impletit nu stiu ce sa zic; cred ca iese prea gros. La grosimea asta cred sunt si alte solutii. Daca-mi amintesc bine, am citit mai demult despre un furtun de apa folosit ca "umplutura" pentru maner.came_lia a scris:Tot la cablul de retea m-am gandit si eu, l-ai infasurat in material?
Sa stii ca si eu m-am gandit ca mi-ar fi fost muuult mai usor sa fac un taior... Geanta am gandit-o prost, am proiectat-o gresit, am cusut-o aiurea; am facut toate greselile posibile. Da' asa am invatat cate ceva... Data viitoare o sa-mi fie mai usor.geany a scris:Voisem zilele trecute sa-mi cumpar o geanta (sacosa) asa de toata ziua, era un format simplu, dar totusi mi se paruse deosebita, la care prietenul meu imi spune ca o plasa de-aia pot sa-mi cos si euProblema mea este ca trebuie sa gasesc un tutorial cu tipare cu tot pt. genti, ca mai repede croiesc si cos un pantalon decat o geanta
Trandafirii din fetru sunt facuti petala cu petala, rulate si preformate manual si cusute. Pe geanta i-am cusut pentru ca n-am avut timp sa ma duc sa cumpar niste ace de brosa - mi-ar placea sa-i pot "refolosi" si pe alte obiecte.
Buburuza mie imi place cum iese geanta, dau bine cercurile de lemn iar florile sunt foarte frumos lucrate. Imi place ca ai pus si frunze, le-ai decupat cu foarfeca zimtata de papetarie? Materialul este negru sau maro inchis? Spor la lucru in continuare!
Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 46
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Frunzele sunt decupate cu zig-zag-ul de croitorie si au o sarmulita subtire bagata in cusatura de "nervura", ca sa le pot da forma. Culoarea e brun, cafea "neagra". Acum, daca tot m-am indragostit de fetru, trebuie sa caut sa-mi mai cumpar cateva culori. Doar ca trebuie sa fie fetru/pasla de lana... Daca nu gasesc culorile pe care mi le doresc, o sa iau pasla alba (cream natur) si-o vopsesc.Motzu a scris:Buburuza mie imi place cum iese geanta, dau bine cercurile de lemn iar florile sunt foarte frumos lucrate. Imi place ca ai pus si frunze, le-ai decupat cu foarfeca zimtata de papetarie? Materialul este negru sau maro inchis? Spor la lucru in continuare!
Tare geanta, abia astept sa o vad final! trandafirii sunt bestiali.
Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Multumesc Mihaela, voi cauta.
Buburuza, eu de cate ori am realizat (sau incercat sa realizez) o geanta, m-am mocait la ea. O scoteam cumva la capat, dar paraca mergea lucrul anapoda... cred ca-mi lipseste talentul pentru asa ceva... sau antrenamentul...
Voi mai incerca dupa ce voi gasi intructiunile
Buburuza, eu de cate ori am realizat (sau incercat sa realizez) o geanta, m-am mocait la ea. O scoteam cumva la capat, dar paraca mergea lucrul anapoda... cred ca-mi lipseste talentul pentru asa ceva... sau antrenamentul...

Si eu tot de trandafiri m-am indragostit.Sunt florile mele preferate,iar Buburuza i-a facut atat de autentici.

ivanutamihaela- Ucenic
- Numarul mesajelor : 162
Localizare : google
Data de inscriere : 28/03/2011
Buburuza, se pare ca e musai sa ne spui mai pe indelete cum ai facut trandafirii astia superbi!
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 54
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Dupa 1 saptamina de cind am croit geanta azi am reusit aproape s-o termin [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Intrebare mea catre voi e urmatoarea.
Ar fii frumos sai aplic niste floricele crosetate...?
Intrebare mea catre voi e urmatoarea.
Ar fii frumos sai aplic niste floricele crosetate...?
Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Mar 05 Apr 2011, 9:17 pm, editata de 1 ori (Motiv : Sters text inutil link poze)
symos- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1114
Varsta : 41
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/05/2010
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Posete, genti si accesorii (croitorie) Cap-VI
» Posete, genti si accesorii (croitorie)
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. II
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Posete, genti si accesorii (croitorie)
» Posete, genti si accesorii (croitorie) - cap. II
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-VII
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Sacrificii pentru pasiune
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Pirogravura
» Jucarii crosetate
» Amenajari interioare
» Bijuteriile noastre capitolul XX