VINE PRIMAVARA, vrei sa fiu ghiocelul tau?
+43
Camy
norelif
ileana cosanzeana
adelina24
kitty_1973
letho
LYNDA
fizicuta
CCristinaC
iulia sevcenco
betymi72
diana-s
ladybird
Savu Ramona
cld
MARI_H
violeta25
Uca
Admina
Marry
Nicoleta Irimescu
ivanoiuadela9
Steluzza
bubu85
amoni
Kristina
carmenco
Andata
mihaelavama
iuliana72
danabarbu2007
Gianina4ever
micheline
elenaxx
Aghata
Lucia.BlueFlower
RamonaM
denis21
myhappyfeet
diada
mykya
Maci
cris69
47 participanți
Pagina 2 din 12
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12
Re: VINE PRIMAVARA, vrei sa fiu ghiocelul tau?
cu siguranta si eu vreau sa particip!!!!abia astept!!
danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 42
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
da,cred ca unul ajunge ca sa nu ne incurcam cu tragerea si sa nu fie multa bataie de cap si de ce nu tragerea sa nu fie surpriza sa stim cui ii trimitem ,mie asta imi place
intru si eu in joc, daca ma primiti.

mihaelavama- Junior
-
Numarul mesajelor : 383
Varsta : 58
Localizare : vama
Data de inscriere : 07/04/2010
noi stim la cine trimitem dar nu stim de la cine primim.
Si eu vreau. Nici eu nu am reusit sa fiu craciunita. Maine ma prezint la inscriere.
Fetelor, va rog frumos, vreau si eu detalii !!!!!
Cate mesaje, cum o sa decurga... nu am mai participat la asa ceva si chiar as vrea s-o fac!
Cate mesaje, cum o sa decurga... nu am mai participat la asa ceva si chiar as vrea s-o fac!
carmenco- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1869
Varsta : 50
Localizare : prahova
Data de inscriere : 12/04/2010
Eventual, ca sa nu fie nici o urma de indoiala, filmam extargerea si o postam abia dupa ce toata lumea a primit cadoul, Ce ziceti?
RamonaM- Senior
- Numarul mesajelor : 510
Varsta : 40
Data de inscriere : 15/10/2010
Ai dreptate, am mai postat ce am creat dar nu am aparat de fotografiat.
micheline- helper
- Numarul mesajelor : 79
Localizare : Romania
Data de inscriere : 02/01/2010
Diseara postam regulamentul si de maine incep inscrierile. Pana atunci exprimati-va parerile vreti sa stiti de la cine primiti sau doriti sa fie o surpriza? Mie la Craciunita mi-a placut surpriza.
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Ziua buna tuturor
Abia astept regulametul -astfel poate intleg mai bine cum sta treba.....ca as vrea sa particip si eu .Din cate am inteles trebuie sa trimitem 3 cadouri......dar nu stiu f sigur -cui alegem noi sau ......?
spor la lucru

Abia astept regulametul -astfel poate intleg mai bine cum sta treba.....ca as vrea sa particip si eu .Din cate am inteles trebuie sa trimitem 3 cadouri......dar nu stiu f sigur -cui alegem noi sau ......?

spor la lucru
O doritoare de prin partea asta de lume nu este?
as dori sa particip si eu, pot trimite in Spania si Portugal.
as dori sa particip si eu, pot trimite in Spania si Portugal.
pai tu trebuie sa te inscri cu un nr. de cadouri, fetele for face extragerea si iti vor comunica cui ii vei trimite cadourile, si tu la radul tau vei primi cadou si nu vei sti de la cine este,
nu alegi tu cui sa trimiti
dar daca ai ceva preferinte le poti trimite
nu alegi tu cui sa trimiti
dar daca ai ceva preferinte le poti trimite

bubu85- Senior
-
Numarul mesajelor : 663
Varsta : 37
Localizare : la mine acasa
Data de inscriere : 05/08/2009
Poti trimite la cele 4 preferinte, nu e o problema, in afara extragerii. Si te poti inscrie cu unul pentru extragere daca vrei sa participi la...nici nu stiu cum sa-i zic pentru ca nu e concurs, topicul asta...Sau trimiti la cele patru si atat. Nu ne putem alege singure cui sa trimitem pentru ca unele ar primi mai multe si altele deloc. O sa intelegeti mai bine cand postam regulamentul.
mykya- Atotcunoscător
-
Ce bine e de voi fetelor, pacat ca nu sunt si eu acasa mi-ar fi placut si mie dar asta e....

Steluzza- Senior
-
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010
Am inteles ca nu e concurs.....am inteles si despre ce e vorba. Am sa optez ptr optiunea mea. [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ps Mari poti trimite fata si din Italia nu mai ca trebui sa pui la posta cu 1saptamina si ceva inainte [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ps Mari poti trimite fata si din Italia nu mai ca trebui sa pui la posta cu 1saptamina si ceva inainte [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Bună seara fetele-abia acum pot să vă scriu după câteva săpt că tel meu a luat o razna şi nu mă mai lasă să mă conectez. Aş vrea şi eu să particip dar nu ştiu dacă mâine mai pot intra aşa că vă întreb dacă mă pot înscrie de asta seara ? Dacă mâine nu mai pot intra îi trimit Silviei mail şi va posta ea mesajul. Vă pup şi vă mulţumesc.
Vreau si eu!
Cred ca surpriza ar fi cel mai bine.
Astept detalii.
Cred ca surpriza ar fi cel mai bine.
Astept detalii.

Nicoleta Irimescu- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1159
Varsta : 53
Localizare : Vatra Dornei - Bucovina
Data de inscriere : 23/07/2009
Vreau si eu sa fiu ghiocel!
Si eu cred ca surpriza ar fi cel mai bine.
Abia astept !
Si eu cred ca surpriza ar fi cel mai bine.

Abia astept !
Marry- Expert
-
Numarul mesajelor : 960
Varsta : 60
Localizare : Arad
Data de inscriere : 20/01/2010
As fi vrut sa inchidem acest topic si sa facem o parte a doua la el, astfel incat regulamentul sa fie ca prima postare. Nu este insa la aceasta ora vreun moderator care sa ma ajute sa fac asta.
Sa nu uitam ca meritele pentru aceasta initiativa frumoasa le are Cris69 pentru ca ea a venit cu aceasta propunere. Pentru asta ii multumesc. De comun acord am stabilit un regulament pentru a nu mai exista discutii.
Se apropie luna in care cea mai gingasa fiinta, FEMEIA, este sarbatorita in fiecare an. Fie ea MAMA, SORA, IUBITA sau PRIETENA in luna martie, o data cu aparitia primilor vestitori ai primaverii, ghioceii, FEMEIA primeste martisoare, dovezi de dragoste din partea celor dragi. Hai sa ne bucuram ca suntem FEMEI!!!!!! Vrei sa fiu ghiocelul tau? Vrei sa fiu cea care iti vesteste primavara, renasterea naturii? Este motivul deschiderii acestui subiect.
Fiecare din cei care se inscriu trimit si primesc la randul lor cadouri.
Perioada inscrierii: 17 februarie - 25 februarie orele 24,00.
Extragerea va avea loc in data de 26 februarie iar pana pe 27 februarie orele 24,00 fiecare va primi adresa sau adresele celei sau celor carora trebuie sa trimita cadourile. Fiecare se poate inscrie cu un numar de 1, 2 sau 3 cadouri. Cate trimite atatea va primi. Daca e cineva care doreste sa faca mai multe surprize, e liber sa o faca dar in afara extragerii.
Intre 28 februarie si 4 martie coletele vor fi expediate, in asa fel incat fiecare sa se poata bucura de 8 martie de un frumos dar.
Pot participa membrii cu minim 75 de mesaje postate inainte de inscriere pe aceasta lista, si inscrisi pe forum inainte de 16 februarie orele 24, deci inscrierea pe forum, special pentru aceasta participare este exclusa!
Cum se face inscrierea: trebuie sa postati in acest topic dorinta voastra de a participa si numarul de cadouri pe care vreti sa il trimiteti/primiti - maxim 3. Dupa ce ati postat trebuie sa imi trimiteti mie ( adica Mykya), un PM cu adresa voastra completa de corespondenta, inclusiv codul postal. ATENTIE: nu postati adresa public pe forum!!! Dupa acest pas, in maxim 12 ore veti primi un PM cu validarea inscrierii. Cris69 si RamonaM se vor ocupa de centralizarea si publicarea periodica a listei cu cei inscrisi. Dupa ce primiti adresele la care trebuie sa trimiteti va rugam nu postati sub nici o forma numele intreg sau adresa celui caruia trimiteti. Aceste date sunt confidentiale si nu trebuie facute publice tuturor utilizatorilor!
Fiecare va stii cui trimite dar nu va stii de la cine primeste! Ramane surpriza pana la primirea coletului.
Nu facem DISCRIMINARI. Sunt acceptati si BARBATII la inscrieri pentru ca si ei au mame, sotii sau prietene deci pot redistribui cadourile primite.
Deci sa ne bucuram de PRIMAVARA!
Sa nu uitam ca meritele pentru aceasta initiativa frumoasa le are Cris69 pentru ca ea a venit cu aceasta propunere. Pentru asta ii multumesc. De comun acord am stabilit un regulament pentru a nu mai exista discutii.
Se apropie luna in care cea mai gingasa fiinta, FEMEIA, este sarbatorita in fiecare an. Fie ea MAMA, SORA, IUBITA sau PRIETENA in luna martie, o data cu aparitia primilor vestitori ai primaverii, ghioceii, FEMEIA primeste martisoare, dovezi de dragoste din partea celor dragi. Hai sa ne bucuram ca suntem FEMEI!!!!!! Vrei sa fiu ghiocelul tau? Vrei sa fiu cea care iti vesteste primavara, renasterea naturii? Este motivul deschiderii acestui subiect.
Fiecare din cei care se inscriu trimit si primesc la randul lor cadouri.
Perioada inscrierii: 17 februarie - 25 februarie orele 24,00.
Extragerea va avea loc in data de 26 februarie iar pana pe 27 februarie orele 24,00 fiecare va primi adresa sau adresele celei sau celor carora trebuie sa trimita cadourile. Fiecare se poate inscrie cu un numar de 1, 2 sau 3 cadouri. Cate trimite atatea va primi. Daca e cineva care doreste sa faca mai multe surprize, e liber sa o faca dar in afara extragerii.
Intre 28 februarie si 4 martie coletele vor fi expediate, in asa fel incat fiecare sa se poata bucura de 8 martie de un frumos dar.
Pot participa membrii cu minim 75 de mesaje postate inainte de inscriere pe aceasta lista, si inscrisi pe forum inainte de 16 februarie orele 24, deci inscrierea pe forum, special pentru aceasta participare este exclusa!
Cum se face inscrierea: trebuie sa postati in acest topic dorinta voastra de a participa si numarul de cadouri pe care vreti sa il trimiteti/primiti - maxim 3. Dupa ce ati postat trebuie sa imi trimiteti mie ( adica Mykya), un PM cu adresa voastra completa de corespondenta, inclusiv codul postal. ATENTIE: nu postati adresa public pe forum!!! Dupa acest pas, in maxim 12 ore veti primi un PM cu validarea inscrierii. Cris69 si RamonaM se vor ocupa de centralizarea si publicarea periodica a listei cu cei inscrisi. Dupa ce primiti adresele la care trebuie sa trimiteti va rugam nu postati sub nici o forma numele intreg sau adresa celui caruia trimiteti. Aceste date sunt confidentiale si nu trebuie facute publice tuturor utilizatorilor!
Fiecare va stii cui trimite dar nu va stii de la cine primeste! Ramane surpriza pana la primirea coletului.
Nu facem DISCRIMINARI. Sunt acceptati si BARBATII la inscrieri pentru ca si ei au mame, sotii sau prietene deci pot redistribui cadourile primite.
Deci sa ne bucuram de PRIMAVARA!

Ultima editare efectuata de catre mykya in Joi 17 Feb 2011, 12:08 am, editata de 1 ori (Motiv : corectat repetitie cuvant)
mykya- Atotcunoscător
-
Doamne ajuta că am reuşit să întru să mă înscriu şi eu tot cu 2 cadouri. Vă pup.
Mykya, am editat eu mesajul initial, al lui Cris si acum este regulamentul jocului, acolo. Daca nu e ok, da-ne de veste.
Si eu, vreau si eu la ghiocele? Cred ca promit trei cadouri, ca data trecuta a fost numai gura de mine.
Sa inteleg ca va fi tot anonima si nu se va stii care cui trimite?

Si eu, vreau si eu la ghiocele? Cred ca promit trei cadouri, ca data trecuta a fost numai gura de mine.
Sa inteleg ca va fi tot anonima si nu se va stii care cui trimite?
Pagina 2 din 12 • 1, 2, 3, ... 10, 11, 12

» VINE PRIMAVARA, vrei sa fiu ghiocelul tau?-2
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Poezii!!! Vin Floriile, vine Pastele si Iepurasul!
» Vrei sa fiu craciunita ta?
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Ne bem cafeaua impreuna!(2)
» Poezii!!! Vin Floriile, vine Pastele si Iepurasul!
» Vrei sa fiu craciunita ta?
Pagina 2 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti