Asistentul meu la croitorie - manechinul(2)
+74
ioana soare
feerya
vlad_mom
Samarineanca
barbin
bebelusha
valentinadof
ema
Marchioness
pisi
cosmina46
piciul
despina13cucli
adriuta
Gabica
sybex
emilia-elena
cleobejan
niki_miki1
orhapetru
Irinax3m
diblaru maria
scoobbyy
emmancita
AcidoR
ANCA ECATERINA
tomari
giorgianab
geanina_scumpica
Elspethalexia
CarmenClaudia
sim23200
loo.lory
oana.fiat
adrianastanciu
nicsitra
valentina_d1986
ancabanu
elenaveronica
mateia
Admina
amnro
Larisa
Rall_baby
anigherman
StMihaela
aurelia.c
SilviaDumitrescu
Karina33
ismi3ismi
minky
tinassyliliana
mnarcisa
rosita
Indra
ivanutamihaela
olympia
Uca
zylv
clodi
Steluzza
Buburuza
arielas
MagdaMarin
elenasimion_pl
daniama
norelif
aurishta
geany
firicel
pavady
moruna
vilcris
MihaelaT
78 participanți
Pagina 3 din 10
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Asistentul meu la croitorie - manechinul(2)
Multumesc! Ma bucur ca va place "grasa". (M-am fastacit de tot de la atatea laude). Repet, chiar daca arata "spectaculos" nu-i chiar atat de greu de facut.
@Indra - Da' nu mai bine va invat cum l-am facut? Cand o sa am timp (si chef, ca la mine e pe chefuri) o sa fac un tutorial.
@Rosita - Pentru suport n-am niciun merit. Manechinul meu e construit peste un manechin cumparat dar care avea 1001 de "defecte" si pe care nu-l puteam folosi. Originalul avea masura 40-42, umeri mici, lungimile aiurea (lungimea taliei in fata era de ~36 cm, lungimea soldului 28), la bust, in loc de cupe D ca mine avea niste umflaturi mici si tuguiate...
@Vilcris - Da, e catifea elastica. Mi-au ramas cativa metri de la un proiect mai vechi... Si mie-mi place culoarea (rau de tot!), da nici formele nu se "pupa" cu materialul asta. Am tot zis ca-mi fac din catifeaua asta un halat de casa sau un pantalon "de trening" si-un caftan (tot de casa, evident)... Macar la cafeaua de dimineata sa ma rasfat...
@Indra - Da' nu mai bine va invat cum l-am facut? Cand o sa am timp (si chef, ca la mine e pe chefuri) o sa fac un tutorial.
@Rosita - Pentru suport n-am niciun merit. Manechinul meu e construit peste un manechin cumparat dar care avea 1001 de "defecte" si pe care nu-l puteam folosi. Originalul avea masura 40-42, umeri mici, lungimile aiurea (lungimea taliei in fata era de ~36 cm, lungimea soldului 28), la bust, in loc de cupe D ca mine avea niste umflaturi mici si tuguiate...
@Vilcris - Da, e catifea elastica. Mi-au ramas cativa metri de la un proiect mai vechi... Si mie-mi place culoarea (rau de tot!), da nici formele nu se "pupa" cu materialul asta. Am tot zis ca-mi fac din catifeaua asta un halat de casa sau un pantalon "de trening" si-un caftan (tot de casa, evident)... Macar la cafeaua de dimineata sa ma rasfat...
Wouuuu! De nu spuneai ca ti l-ai facut puteam sa pun si pariu ca este facut intr-o fabrica. Jos palaria in fata ta.
Felicitari!

Buburuza am ramas ca al dentist.
Este fiarte fain.
Acum sincer abia astept sa te prinda cheful sa faci un tutorial.
Ar merge folosit ca suport unul din ala de plastic?
Este fiarte fain.
Acum sincer abia astept sa te prinda cheful sa faci un tutorial.
Ar merge folosit ca suport unul din ala de plastic?
mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Tare manechin Buburuza... Felicitari !!!

tinassyliliana- helper
- Numarul mesajelor : 76
Varsta : 38
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 26/01/2011
waw, ti-a iesit foarte bine manechinul Buburuza. Felicitari!
Imi trebuie si mie unul asemanator
Imi trebuie si mie unul asemanator

minky- helper
- Numarul mesajelor : 56
Data de inscriere : 28/03/2011
Buricul manechinului Buburuzei seamana cu cel al ursuletilor Barni

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 58
Data de inscriere : 07/11/2008
Buburuza, o sa ni-l arati si gata "nenorocit" cum ai spus tu, nu?
Eu as vrea sa il vad!
Ce e cusatura princess?
e pe linia de sub bust?
Eu as vrea sa il vad!
Ce e cusatura princess?

ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 56
Data de inscriere : 24/05/2009
Am tot vrut sa scriu dar abia apucam sa citesc ce scrieti in vremea aia.
Mie imi place mult asa neimbracat! Zau daca nu-mi vine sa-l iau la pipait! Sa-mi plimb mainile pe toate curbele, sa sondez gauricile, sa-l admir jur-imprejur!
Si nu ma stiu cu dorinte sexuale ciudate. Pur si simplu il 'simt' ca pe-o sculptura!
Felicitari pentru rabdarea si indemanarea de a-l inveli strat cu strat!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
vaaaaiiii karina...... si-mi facusem impresia ca esti femeie serioasaKarina33 a scris: ........ Zau daca nu-mi vine sa-l iau la pipait! Sa-mi plimb mainile pe toate curbele, sa sondez gauricile, sa-l admir jur-imprejur!............

Eeee, am incercat eu sa ma tin tare pe pozitie dar m-am deconspirat!
Ma duc sa ma imbat ca am schimbat rangul de la femeie serioasa in atotcunoscatoare! Sa vezi apoi ce-mi dau arama pe fata!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Sa-l stapanesti sanatoasa! (dar puteai sa-l arati gol sa vedem daca are si al tau forme ca cel al buburuzei )

arielas,te rog,e reglabil?de unde l-ai luat si cu cati bani?
ismi3ismi- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1165
Varsta : 56
Data de inscriere : 24/05/2009
arielas, te rog spune-ne de unde si cu cat l-ai cumparat (daca nu e voie aici, atunci un PM)
Foarte frumos manechinul Buburuza!
Inca ma holb la el! Foarte frumos.
Inca ma holb la el! Foarte frumos.

StMihaela- Junior
-
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 49
Localizare : Romania
Data de inscriere : 03/01/2009
Multumesc pentru urari! Sper sa-mi fie de folos, ca asa am primit sfaturi! Multumesc Daniela I.

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Uau! Ce idee super de a-ti face propriul asistent la croitorie!
Chiar ieri mi-am luat si eu un manechin cu suport pe care m-am gandit sa il modific putintel...ca sa semene cu formele mele... Dar cred ca e mai simplu sa o iau de la capat si sa folosesc metoda vazuta aici, cu tricou si scotch.
Iata si manechinul meu:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Chiar ieri mi-am luat si eu un manechin cu suport pe care m-am gandit sa il modific putintel...ca sa semene cu formele mele... Dar cred ca e mai simplu sa o iau de la capat si sa folosesc metoda vazuta aici, cu tricou si scotch.
Iata si manechinul meu:
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
anigherman- Junior
-
Numarul mesajelor : 321
Varsta : 41
Localizare : TARGU MURES
Data de inscriere : 28/02/2010
mi-am facut si eu aseara un manechin dupa indicatiile voastre. O sa-l imbrac azi si postez rezultatul
A trebuit sa-i mai pun si un sutien mai vechi peste ca iesise cu sanii plati
dar arata acceptabil.

A trebuit sa-i mai pun si un sutien mai vechi peste ca iesise cu sanii plati

Rall_baby- helper
-
Numarul mesajelor : 10
Varsta : 38
Data de inscriere : 19/05/2011
Arielas, manechinul tau e de la Primadonna? Bine vad?Am si eu reglabil de la Primadonna dar fiind din plastic nu pot infige acele in el si imi trebuie un manechin in care sa pot infige acele, vreau sa incerc sa fac niste drapaje.
Am vazut la inceputul capitolului I ca unele dintre voi aveti, in special Clio-ela ziceai ca ti-ai comandat si nu e din plastic si poti infige ace in el. Din ce material e facut? Imi poti spune eventual de unde l-ai comandat intr-un mesaj privat, te rog?
Sau alte fete care aveti ce-ati facut?L-ati improvizat (am vazut ca multe aveti improvizate dar acum pentru mine asta nu e o alegere dat fiind faptul ca imi creste burtica). Sau mai e cineva care infige ace in manechin si l-a cumparat?
Am vazut la inceputul capitolului I ca unele dintre voi aveti, in special Clio-ela ziceai ca ti-ai comandat si nu e din plastic si poti infige ace in el. Din ce material e facut? Imi poti spune eventual de unde l-ai comandat intr-un mesaj privat, te rog?

Sau alte fete care aveti ce-ati facut?L-ati improvizat (am vazut ca multe aveti improvizate dar acum pentru mine asta nu e o alegere dat fiind faptul ca imi creste burtica). Sau mai e cineva care infige ace in manechin si l-a cumparat?

Larisa- Ucenic
- Numarul mesajelor : 164
Localizare : Satu Mare
Data de inscriere : 02/11/2009
Larisa, de ce sa infigi ace in manechin, cand poti sa impungi doar materialul , la fel cum faci cu o clienta (o data spre interior si o data de la interior spre exterior)? Am mai auzit fete care vor acelasi lucru, insa din pacate, eu am avut si-am renuntat la ele, mie imi trebuie o forma realista, deci am ramas doar cu cel de lastic, iar cele in care se pot infige acele, nu au forma realista, din punctul meu de vedere.
Daca nu ma insel Karina nu are manechin deloc,si isi modeleaza materialele pe clienta direct, ma indoiesc de faptul ca le impunge cu acul...
Daca nu ma insel Karina nu are manechin deloc,si isi modeleaza materialele pe clienta direct, ma indoiesc de faptul ca le impunge cu acul...
Da asa e probabil nu are forma atat de realista insa, acel manechin atat imi trebuie cat construiesc diferite drapaje pentru rochie care sunt mult mai greu de costruit pe un manechin din plastic cand prinzi vertical, nu zic ca e imposibil ci doar cere mai multa indemanare, cand cu acest manechin f usor am impluntat si incet primesc forma materialului drapat, parerea mea.
Am fost acum 3 ani la cineva sa-mi faca o rochie, si tot asa in partea de sus avea drapaje, avea si manechin insa era din plastic, era marime mica si nu a facut pe el din motive sa iasa klumea si am mers sa-i stau de manechin si a facut rochia pe mine vreo 2 zile numai pe corset a facut si nu a fost usor sa tot puna corsetul pe mine, sa il ia jos, sa pune ace, sa scoata, plus ca la spate a inceput sa se desire materialul din cauza ca a tot trebuit sa-l prinda in ace si la fel se inatmpla si pe manechinul normal, iar aici daca trebuie inchis in spate doar ce-ai impluntat iti faci treaba si mergi mai departe, de aceea vreau sa incerc ori sa-l improvizez cumva, ori sa cumpar inca nu am idee pentru ca nu risc sa stric. Plus ca asa e nu ne impluntam clientele pentru ca tocmai de aceea sunt manechine care sunt din anumite materiale si le putem implunta
Oricum Geany, merci ca esti atenta si incerci sa-mi deschizi ochii din mai multe unghiuri, dar eu asa vad acum problema, probabil daca il voi face sau il voi cumpara pe viitor iti voi da dreptate, dar asta nu am de unde sti de cat daca incerc.
De aceea v-am intrebat daca stiti careva ceva. Plus ca nu am facut inca niciodata ceva cu drapaje si vreau sa vad ce-ar iesi.
Astept totusi sa-mi spuneti cele care aveti cum ati intrat in posesia lui
Am fost acum 3 ani la cineva sa-mi faca o rochie, si tot asa in partea de sus avea drapaje, avea si manechin insa era din plastic, era marime mica si nu a facut pe el din motive sa iasa klumea si am mers sa-i stau de manechin si a facut rochia pe mine vreo 2 zile numai pe corset a facut si nu a fost usor sa tot puna corsetul pe mine, sa il ia jos, sa pune ace, sa scoata, plus ca la spate a inceput sa se desire materialul din cauza ca a tot trebuit sa-l prinda in ace si la fel se inatmpla si pe manechinul normal, iar aici daca trebuie inchis in spate doar ce-ai impluntat iti faci treaba si mergi mai departe, de aceea vreau sa incerc ori sa-l improvizez cumva, ori sa cumpar inca nu am idee pentru ca nu risc sa stric. Plus ca asa e nu ne impluntam clientele pentru ca tocmai de aceea sunt manechine care sunt din anumite materiale si le putem implunta

Oricum Geany, merci ca esti atenta si incerci sa-mi deschizi ochii din mai multe unghiuri, dar eu asa vad acum problema, probabil daca il voi face sau il voi cumpara pe viitor iti voi da dreptate, dar asta nu am de unde sti de cat daca incerc.

De aceea v-am intrebat daca stiti careva ceva. Plus ca nu am facut inca niciodata ceva cu drapaje si vreau sa vad ce-ar iesi.
Astept totusi sa-mi spuneti cele care aveti cum ati intrat in posesia lui

Larisa- Ucenic
- Numarul mesajelor : 164
Localizare : Satu Mare
Data de inscriere : 02/11/2009
...ia incearca sa faci un mulaj din filz (nu stiu daca spun corect), pe care sa-l pui pe manechin cand vrei sa faci aceste operatii si sa cumperi ace cat mai scurte. Poate pana gasesti manechinul dorit, iti este de folos; eventual cu fermoar, sa poti indeparta acel mulaj cand nu iti este necesar. Eventual acele sa le impungi oblic pentru a fixa.
Pagina 3 din 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10

» Asistentul meu la croitorie - manechinul
» Scoala de croitorie(8)
» Discutii despre croitorie -3
» CONCURS DE CROITORIE - ROCHIE DE SEARA
» Scoala de croitorie (12)
» Scoala de croitorie(8)
» Discutii despre croitorie -3
» CONCURS DE CROITORIE - ROCHIE DE SEARA
» Scoala de croitorie (12)
Pagina 3 din 10
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)