Provocare 8 (fimo,cernit,sculpey,etc)
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Provocare 8 (fimo,cernit,sculpey,etc)
Felicitari castigatoarei
astept cu nerabdare noua provocare.

astept cu nerabdare noua provocare.

Pe unde o fi castigatoarea noastra? I-am pregatit si tutoriale...
Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
cred k nu se asteapta..sa fie iar..c.astigatoare
hmm..abia astept sa castig si eu..
) contrar ei imi doresc..probabil d-aia nu se intampla
pai hai sa-i mai pregatim idei..
..sa aiba de unde alege
coquete...a dat niste idei...care chiar merg pt o provocare...inedite..si destul de grele
chiar mi-as dori o provocare...mai dificila..voi?
hmm..abia astept sa castig si eu..

pai hai sa-i mai pregatim idei..

coquete...a dat niste idei...care chiar merg pt o provocare...inedite..si destul de grele
chiar mi-as dori o provocare...mai dificila..voi?
darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
Vai fetelor
, ajutati-ma.
Nici nu ma asteptam, azi nu am avut timp sa intru pe forum. Acum sotul lucra ceva la calculator si l-am rugat sa faca o pauza sa vad cine o castigat...sa felicit si eu. Da...
Acum ce provocare sa pun? Spuneti si voi niste variante ca mai intru peste cateva ore.
Va pup

Nici nu ma asteptam, azi nu am avut timp sa intru pe forum. Acum sotul lucra ceva la calculator si l-am rugat sa faca o pauza sa vad cine o castigat...sa felicit si eu. Da...
Acum ce provocare sa pun? Spuneti si voi niste variante ca mai intru peste cateva ore.
Va pup
RamonaM- Senior
- Numarul mesajelor : 510
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/10/2010
uita-te la topicul cu tutoriale fimo
e nou aparut
si fetele au pus acolo o gramada de chestii interesante
cred k e ok...chiar sa sugerezi folosirea unuia din tutoriale...care-ti place tie
e nou aparut
si fetele au pus acolo o gramada de chestii interesante
cred k e ok...chiar sa sugerezi folosirea unuia din tutoriale...care-ti place tie

darkpoke- Atotcunoscător
-
Am venit si eu la spartul targului
Multumesc inca o data Dragonfly pentru extragere si mai ales ca nu ai asteptat dupa mine. Ca mureau fetele pana ajungeam eu. Am uitat sa specific faptul ca eu nu intru de la munca pe forum si nu aveam cum sa pun eu link-ul
Sunt superbe creatile voastre si ma bucur ca s-au adunat atatea fete.
Felicitari castigatoarei si o astept sa-mi trimita datele prin pm.

Aaaaaa si astept provocarea. Poate o sa reusesc sa fac si eu ceva-ceva.

Sunt superbe creatile voastre si ma bucur ca s-au adunat atatea fete.
Felicitari castigatoarei si o astept sa-mi trimita datele prin pm.

Aaaaaa si astept provocarea. Poate o sa reusesc sa fac si eu ceva-ceva.
Felicitari Ramona! Hai ca acum trebuie sa ma mobilizez sa particip si eu. De abia astept provocarea noua.
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 44
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
asteptaaaaam 

Dragonfly- Maestru
-
ok,inventam o noua regula!!!
daca in decurs de 3 zile castigatoarea nu alege o noua tema se va face alta extragere ok?
ramona nu vreau sa te superi dar asteapta fetele .daca pana maine dupaamiaza nu postezi fac alta extragere ok ?
cu totii avem probleme dar trebuia sa ne spui asta si vedeam noi cum rezolvam problema .fara suparare bine ?
daca nu vrei sa propui tema spune-ne ...noi te-am si ajutat cu tutoriale, asa ca iti lua 5 min sa postezi
repet ,nu s-a suparat nimeni doar ca.......asteptam sa intriiii !!!
[
fetelor voi ce ziceti ?
daca in decurs de 3 zile castigatoarea nu alege o noua tema se va face alta extragere ok?
ramona nu vreau sa te superi dar asteapta fetele .daca pana maine dupaamiaza nu postezi fac alta extragere ok ?
cu totii avem probleme dar trebuia sa ne spui asta si vedeam noi cum rezolvam problema .fara suparare bine ?
daca nu vrei sa propui tema spune-ne ...noi te-am si ajutat cu tutoriale, asa ca iti lua 5 min sa postezi

repet ,nu s-a suparat nimeni doar ca.......asteptam sa intriiii !!!

fetelor voi ce ziceti ?

Ultima editare efectuata de catre Dragonfly in Dum 13 Feb 2011, 10:21 pm, editata de 4 ori
Dragonfly- Maestru
-
Sunt de acord, Dragonfly.
Nu te supara pe noi, Ramona, dar toate incercam sa ne facem atat cat putem timp sa modelam. Este foarte frustrant sa ai timp si sa astepti sa dea cineva startul. Daca nu poti, nu este nici o problama, numai spune-ne!
Asteptam pana maine o veste de la tine.
Nu te supara pe noi, Ramona, dar toate incercam sa ne facem atat cat putem timp sa modelam. Este foarte frustrant sa ai timp si sa astepti sa dea cineva startul. Daca nu poti, nu este nici o problama, numai spune-ne!
Asteptam pana maine o veste de la tine.
mda...incep cu mda..pt k chiar nu stiu ce sa zic
pe de o parte aveti dreptate...ar trebui ca castigatoarea sa dea cat mai repede urmatoarea provocare...dar totusi..nu suntem la foc continuu
si pe de alta parte nici ideea de ultimatum nu-mi place
hai sa avem rabdare.nu cred k modelam numai pt provocarea asta
o idee mai buna ar fi...ca pe viitor...extragere sa se faca cumva cu cateva zile inainte de weekend...astfel ca in weekend sa se poate incepe noua provocare...ar fi mai ok...pentru cele cu f putin timp liber
dar pana atunci..hai sa fim mai ingaduitoare...nu stie nimeni ce face fiecare sau cat timp are..de multe ori intr-o zi plina..(pt mine 5 min inseamna extrem de mult)...si mai ales...cum sau daca a putut sa ne anunte...
pe de o parte aveti dreptate...ar trebui ca castigatoarea sa dea cat mai repede urmatoarea provocare...dar totusi..nu suntem la foc continuu
o idee mai buna ar fi...ca pe viitor...extragere sa se faca cumva cu cateva zile inainte de weekend...astfel ca in weekend sa se poate incepe noua provocare...ar fi mai ok...pentru cele cu f putin timp liber
dar pana atunci..hai sa fim mai ingaduitoare...nu stie nimeni ce face fiecare sau cat timp are..de multe ori intr-o zi plina..(pt mine 5 min inseamna extrem de mult)...si mai ales...cum sau daca a putut sa ne anunte...
darkpoke- Atotcunoscător
-
Nu ma supar fetelor, voi ati postat cat eu scriam mesajul. Ideea este ca eu in weekend sunt mai ocupata decat in timpul saptamanii, atata tot.
Va pup
Va pup
RamonaM- Senior
eu am postat joi castigatoarea,nu a fost timp ?joi dupaamiaza,vineri toata ziua,sambata toata ziua si duminica toata ziuadarkpoke a scris:mda...incep cu mda..pt k chiar nu stiu ce sa zic

Eu zic ca 3 zile sunt suficiente pentru alegerea provocarii , nu e nimic la foc automat

Dragonfly- Maestru
-
Eu abia vineri seara am vazut rezultatul, si atunc asa intr-o doara, de curiozitate sa vad cine o castigat. Imi cer scuze pentru intarziere, o sa fiu fetita cuminte si ascultatoare.
Ma chinui sa postez niste poze acum
Ma chinui sa postez niste poze acum

RamonaM- Senior
darkpoke a scris:mda...incep cu mda..pt k chiar nu stiu ce sa zic
Sunt de acord cu Darpoke. Nu e o graba si daca vrem musai sa modelam avem si alte sectiuni unde sa postam.

Pe de alta parte, e bine venita si o astfel de regula, numai sa fie specificata de la inceput.
Ultima editare efectuata de catre mykya in Dum 13 Feb 2011, 10:45 pm, editata de 1 ori (Motiv : adaugat)
mykya- Atotcunoscător
-
Ramona, stai linistita. Nu-i nimic...fiecare cu problemele sale. Si toate avem momente mai bune sau mai putin bune
Nu te mai stresa tu dina tata lucru, sunt altele mai importante!

Nu te mai stresa tu dina tata lucru, sunt altele mai importante!

Acum vreau sa multumesc pentru cadoul primit premiul + cadoul de la Mykya
Sora mea a spus ca atunci cand va fi mireasa setul asta o sa-l poarte...asta daca nu-l uzeaza pana atunci:laugh: e abia in clasa a 9 a

Multumesc din suflet
Sora mea a spus ca atunci cand va fi mireasa setul asta o sa-l poarte...asta daca nu-l uzeaza pana atunci:laugh: e abia in clasa a 9 a

Multumesc din suflet
RamonaM- Senior

Dragonfly- Maestru
-
Mai Ramona, sa-mi stea inima in loc cand am deschis pagina si am vazut fotografia. Pentru ca recunosteam setul dar nu recunosteam fotografia...si ma intrebam: Cine o fi facut set ca al meu?
Cat despre maritis...las sa nu se grabeasca pentru ca gasim modele mult mai frumoase, si facem un set super din matase sau un fir deosebit. Avem timp.
Pot folosi si eu fotografiile puse de tine la mine pe blog? Ca eu nu am facut la set...

mykya- Atotcunoscător
-
Am cerut acordul modelului si nu este nici o problema. Te pupa si ea
RamonaM- Senior
Pagina 4 din 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Pagina 4 din 5
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Pirogravura
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7