LA SUETA...DE SEARA
+43
symos
Mariana T
violeta_10
angells
olympia
serenita
violetas
aurelia.c
Giobsy
silvia adriana
piciul
Nicoleta Irimescu
Marry
moruna
vero79
MagdaMarin
diada
cris69
mnarcisa
kitty_1973
julix_2007
elenaxx
came_lia
Admina
dandana
Gianina4ever
samo99ro
vilcris
SilviaDumitrescu
danabarbu2007
MihaelaT
betymi72
pavady
CCristinaC
fizicuta
amoni
europolis
AlinaJ.Bijoux
Gabiuta
Lucia.BlueFlower
Adelaida
Tache Marilena
firicel
47 participanți
Pagina 3 din 30
Pagina 3 din 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30
Re: LA SUETA...DE SEARA
Buna seara fetilii care ati mai aterizat mai devreme sau mai tarziu
Sunt gazda nesi dar maine am primul examen si ma omor cu invatatul si eu ca si Pavady(a dat invatatura peste noi astea din Urziceni
).
Deci intrarea mea pe forum va fi mai spontana(mai din 2in 2
)
Nu va suparati ca altfel

Deci intrarea mea pe forum va fi mai spontana(mai din 2in 2

Nu va suparati ca altfel

Nu te impauna Firico! In curind, in functie de cum se organizeaza pe zona, trebuie sa mai fac si eu un modul de 30 ore de studiu si pregatire. Nou infiintatul Institut Notarial trebuie sa-si scoata si el banii de undeva si daca nu de la noi, astia care sintem in breasla, atunci de unde?
Astea 30 de ore costa 500lei la personalul din notariat. In cazul meu, plateste sefa. Eu sint curioasa ce o sa ne mai invete.
Concluzia? Cred ca MihaelaT a tirit piciorul si ne-a tras pe toate la invatatura, dupa ea
Astea 30 de ore costa 500lei la personalul din notariat. In cazul meu, plateste sefa. Eu sint curioasa ce o sa ne mai invete.
Concluzia? Cred ca MihaelaT a tirit piciorul si ne-a tras pe toate la invatatura, dupa ea

Doamneeeeeeeeeeee,am un chef de invatat de imi vine sa crosetez
Mi-am amintit sa va spun ca astazi am primit crosetele da la Fizicuta de la Fetesti careia ii multumesc si pe aceasta cale ca mi le-a cumparat
Mi le-a achizitionat saptamana trecuta sambata din Bucuresti.Mi le-a pus la posta marti si azi am crosete 3,5 4 si 5 si abia astept sa lucrez cu ele

Mi-am amintit sa va spun ca astazi am primit crosetele da la Fizicuta de la Fetesti careia ii multumesc si pe aceasta cale ca mi le-a cumparat

Mi le-a achizitionat saptamana trecuta sambata din Bucuresti.Mi le-a pus la posta marti si azi am crosete 3,5 4 si 5 si abia astept sa lucrez cu ele

Eu am plecat la nani. V-am pupat pe portofel!!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Hai, ca eu sting lampa. Noapte buna.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Ete la ea...CCristinaC a scris:
Concluzia? Cred ca MihaelaT a tirit piciorul si ne-a tras pe toate la invatatura, dupa ea![]()

Sa aveti spor!
Am sosit si eu si va salut frumos:Buna seaaaaaaaaaaaaaaaaaraaaaaaaaaaaaaa
Am terminat primul examen.Am detreminat un referat si inca doua de ticluit si apoi de scris.Daca as fi vrednica,in weekend -ul asta cat sta copilul acasa sa-l fac si pe celalalt si sa mi le scrie el ca scrie f.repede comparativ cu mine
,ar fi bine.Si mi-ar mai ramane unul pt. sapatmana cealalta si inca trei examen pana la 6 febr.Dar acum sunt stresata si tre' sa ma destresez crosetand ceva.Va urez o seara placuta si un we la fel

Seara buna,
Succes la examenele ramase Firi si sa le iei cu note mari!!! Si spor si la referate, sa iti iasa asa cum trebuie!!!
Eu azi am chef de mesterit si poate fac imediat ceva!!! O felicitare ca am cateva floricele facute, care asteapta pe birou!!!
Afara e ovreme....0g C si ninge intruna de azi noapte. Pana pe dupamasa a nins ca in povesti, cu fulgi mari iar, acum ninge cu fulgi f. marunti. De depus nu s-a depus decat pe locurile cu iarba, pamanti si pe masini si acoperisuri. In rest asfaltul e ud si plin de belti, mai mare "dragul" sa te plimbi prin orasi!!! Asa ca fetilii, nu va recomand sa veniti la Arad, ca va murdariti pantofii!!!
Astea fiind spuse, merg la reaba mea. O seara faina!!! A....sa nu credeti ca nu stau cu un ochi si pe voi!!!
Succes la examenele ramase Firi si sa le iei cu note mari!!! Si spor si la referate, sa iti iasa asa cum trebuie!!!

Eu azi am chef de mesterit si poate fac imediat ceva!!! O felicitare ca am cateva floricele facute, care asteapta pe birou!!!
Afara e ovreme....0g C si ninge intruna de azi noapte. Pana pe dupamasa a nins ca in povesti, cu fulgi mari iar, acum ninge cu fulgi f. marunti. De depus nu s-a depus decat pe locurile cu iarba, pamanti si pe masini si acoperisuri. In rest asfaltul e ud si plin de belti, mai mare "dragul" sa te plimbi prin orasi!!! Asa ca fetilii, nu va recomand sa veniti la Arad, ca va murdariti pantofii!!!

Astea fiind spuse, merg la reaba mea. O seara faina!!! A....sa nu credeti ca nu stau cu un ochi si pe voi!!!

-
Seara buna dragutele
Alina ce hirtie folosesti ptr felicitari...? eu am facut niste floricele dar nu au iesit deci inca invat sa crosetez va pupic ma duc sa mainc ceva si revin

Buna seara!Ce faceti?Lucrati?
Alina,sa ne arati si noua felicitarea pe care o faci...
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
eu sunt inca la scarbici
mai am 10 minute si se fac 12 ore pe ziua de azi
ooooooffffff viata mea!

mai am 10 minute si se fac 12 ore pe ziua de azi
ooooooffffff viata mea!
dandana- Junior
- Numarul mesajelor : 419
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 21/05/2009
Off, Dana... Stiu cum e, nu-ti mai trebuie nimic dupa. Nici chef sa te relaxezi in cada, nu mai ai.
(eu nu aveam)
Eu sunt fresh (cica), dupa o vacanta de preumblari. La venirea acasa, deja ma zbarnaie o raceala pe la nas. De luni iau taurul de coarne, pana atunci nu vreau sa ma gandesc...
Mananc o zacusca facuta de tatal meu, o nebunie si ma uit la un film. Imi place sueta voastra. Nu am fost niciodata o persoana matinala, merg pe pilot automat pana la pranz. Dar seara, sunt fresh, desi pazea lume.... vin la shueta...

Eu sunt fresh (cica), dupa o vacanta de preumblari. La venirea acasa, deja ma zbarnaie o raceala pe la nas. De luni iau taurul de coarne, pana atunci nu vreau sa ma gandesc...
Mananc o zacusca facuta de tatal meu, o nebunie si ma uit la un film. Imi place sueta voastra. Nu am fost niciodata o persoana matinala, merg pe pilot automat pana la pranz. Dar seara, sunt fresh, desi pazea lume.... vin la shueta...

pavady- Ucenic
- Numarul mesajelor : 131
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 18/04/2010
Gianina4ever a scris:Buna seara!Ce faceti?Lucrati?
Normal ca vi-o arat. Am mai postat cateva saptamana trecuta la rubrica de Quilling!!!!

-
Firi, spor la referate! Am facut si eu cate ceva azi, dar asa putin ca am gatit ca se cam terminasem ce avea, mi-a venit si jumatatea acasa, am mai stat la tacle...
Salutare gagici!
Ma infiintez si eu printre voi, cam tirziu, dar mai bine mai tirziu decit deloc.
Admina, sperie si tu gripa aia cu o tuica fiarta!
Fetili cu examene, spor la invatat si bafta in continuare! La mine acum abia se organizeaza cursurile, mai e pina ma prezant la scoala.
Ma infiintez si eu printre voi, cam tirziu, dar mai bine mai tirziu decit deloc.
Admina, sperie si tu gripa aia cu o tuica fiarta!
Fetili cu examene, spor la invatat si bafta in continuare! La mine acum abia se organizeaza cursurile, mai e pina ma prezant la scoala.

Buna seara fetelor, am venit si eu acasa. Am avut o sedinta de comitet de bloc si le-am facut si copiilor o vizita mica. Am inghitit ceva, si acum sunt cu niste alune si o bere-n fata calculatorului.
Mai am nitel si finisez ce am facut pentru martisor, apoi le fac poze si trec la faza urmatoare: 8 martie.
Mai am nitel si finisez ce am facut pentru martisor, apoi le fac poze si trec la faza urmatoare: 8 martie.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Samo, da ce harnica esti. Eu inca nu m-am apucat de martisoare. Am facut doar 6 felicitari care merg si de 1 si de 8 martie!!!

-
Samo, chiar esti harnica. Bravo!
Incet, incet ma indrept si spre pat...Noapte buna!
Incet, incet ma indrept si spre pat...Noapte buna!
Eu croitoresc si beau sampanie. De 2 saptamani ma doare mijlocul de nu mi-a trecut nici cu diclofenac, nici cu supozitoare...Azi am constatat ca merge cu
. Mi-a trecut aproape de tot. Mai am putin si dau gata sticla

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
Vai de mine fata! dute la dr ca e naspa daca o ti incontinoare
da pina la urma mere un pahar asa ca hai noroace

Nu ma duc la doctor ca el nu-mi da
Hhiic!

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
E acu vezi si tu ce faci ca nu e de gluma daca ai durerile asa de nu te lasa. eu te
si va doresc o noapte buna si somnic pufos

Pagina 3 din 30 • 1, 2, 3, 4 ... 16 ... 30

» La sueta...de seara 3
» La sueta .... de seara ! 20
» La sueta...de seara (13)
» La sueta .... de seara ! 21
» La sueta...de seara 4
» La sueta .... de seara ! 20
» La sueta...de seara (13)
» La sueta .... de seara ! 21
» La sueta...de seara 4
Pagina 3 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti