LA SUETA...DE SEARA
+43
symos
Mariana T
violeta_10
angells
olympia
serenita
violetas
aurelia.c
Giobsy
silvia adriana
piciul
Nicoleta Irimescu
Marry
moruna
vero79
MagdaMarin
diada
cris69
mnarcisa
kitty_1973
julix_2007
elenaxx
came_lia
Admina
dandana
Gianina4ever
samo99ro
vilcris
SilviaDumitrescu
danabarbu2007
MihaelaT
betymi72
pavady
CCristinaC
fizicuta
amoni
europolis
AlinaJ.Bijoux
Gabiuta
Lucia.BlueFlower
Adelaida
Tache Marilena
firicel
47 participanți
Pagina 16 din 30
Pagina 16 din 30 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30
Re: LA SUETA...DE SEARA
Salutare, salutare!
Am simtit miros de ciocolata si am aparut..nu ca nu as fi mancat azi
ciocolata bineinteles.
Azi mi-am inscris copila la scoala, apoi mi-am dus o cerere si o copie de pe foaia matricola sa-mi mai echivaleze doua examene ca doar le-am ai dat o data, n=o sa le dau de doua ori
si am dus copila la un loc de joaca sa-si consume energia. Eu am mai cascat gura prin magazin cat s-a jucat si-am vazut un sfeter cam scump si cand am venit acasa dupa alte treburi m-am apucat de strencanit. Chiar daca ala era tricotat eu il fac crosetat ca nu ma omor cu tricotatul si am ales un model simplu...sa vedem ce va iesi.
De maine trec la scris ca doar de aia mi-am luat concediu...azi am facut pauza.
Am simtit miros de ciocolata si am aparut..nu ca nu as fi mancat azi

Azi mi-am inscris copila la scoala, apoi mi-am dus o cerere si o copie de pe foaia matricola sa-mi mai echivaleze doua examene ca doar le-am ai dat o data, n=o sa le dau de doua ori

De maine trec la scris ca doar de aia mi-am luat concediu...azi am facut pauza.
ptr. came_lia "Romanul Zoltan Kelemen a terminat acest Campionat European din Elvetia pe locul 21, el incheiand programul liber cu un punctaj total de 160,50, evolutia sa din aceasta seara fiind mai mult decat multumitoare."
....Mai fetelor ce de bunatati ati pus aici...nu aveti probleme cu kg?!
Apropo de patinaj, nu stiu daca ati vazut gala laureatilor, dar eu dupa ce am vazut-o pe Denise Biellmann...nascuta 1962....am decis sa slabesc macar 5 kg luna asta si sa fac miscare! Numai perseverenta invinge si nimic nu este imposibil!
Am vrut sa va pun poza ei, dar nu stiu de ce nu merge...ma descurc greu cu pozele astea!!
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] este fotografia fetei in costum intreg negru de langa Stéphane Lambiel! Are 48 ani!!!
....Mai fetelor ce de bunatati ati pus aici...nu aveti probleme cu kg?!
Apropo de patinaj, nu stiu daca ati vazut gala laureatilor, dar eu dupa ce am vazut-o pe Denise Biellmann...nascuta 1962....am decis sa slabesc macar 5 kg luna asta si sa fac miscare! Numai perseverenta invinge si nimic nu este imposibil!
Am vrut sa va pun poza ei, dar nu stiu de ce nu merge...ma descurc greu cu pozele astea!!

piciul- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4828
Localizare : online
Data de inscriere : 08/06/2010
Moamaaaa Piciule, fie-ti mila ca am trecut de berea 1 si trec la slalom urias. Nu am probleme cu kg, ele au o problema cu mine, hic

Ultima editare efectuata de catre europolis in Lun 31 Ian 2011, 9:38 pm, editata de 1 ori (Motiv : corectat ce mai vad sau cat..)
europolis- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3238
Localizare : In capul meu
Data de inscriere : 15/12/2009
firicel a scris:CCristina ti-am vizitat blogul si-mi place ce-am vazut![]()
Mai poftiti pe la noi!

Buna seara inca o data
Gata si eu cu treburili, am facut mancare , s-a halpanit mancarea,am curatat tot prin bucatarie, mi-am facut unghiile, bineinteles stand pe wc in baie, ca al meu sot dormea, si deh, sa nu-l deranjez, l-am ascultat pe vecinul meu, un piciulica de 15 ani cum isi baga si isi scotea de toate in mamitzica lui, si bineintzeles ca nici mamitzu lui nu se lasa mai prejos, m-am asezat si eu la comp sa ma delectez si na, hop tzop tre sa scot catzelusha afara, ca a mancat ca o purcica si acum batzaie pe langa comp,asha ca revin in 10 min sa vad ce atzi mai scris.

elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 50
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
Am tras si eu niste cartofi copti cu unt. Bun-bun-bun. Mmmm... Si acum chiar ca merge o bere. Nu se pune ca e virtuala. Ramai doar cu privitul.

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Alinuto fata, nu am reusit sa vaz decit 30 de secunde din video pus de tine. Motivul, nu sint fata, sado-maso.
Sa fii sanatoasa si iubita!
Eu va cam las si ma indrept catre cuib. Noapte buna!

Sa fii sanatoasa si iubita!
Eu va cam las si ma indrept catre cuib. Noapte buna!

Noapte buna!
Gianina4ever- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 43
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita
Data de inscriere : 31/12/2010
Bine dragelor, plec si eu inapoi in patucul meu!!! Deci, somn usor si vise placute!!! Imvelitiva bine ca si in noaptea asta e ger!!!

Ultima editare efectuata de catre AlinaJ.Bijoux in Mar 01 Feb 2011, 3:47 pm, editata de 1 ori
-
Noapte buna.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Iau si eu unul. Merge bine la ora asta. Mersi, Giobsy.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Alina, ai noroc ca a fost ziua ta si te iert. Al cu coarne m-a pus sa intru pe link-ul indicat de tine si acum mi se face rau...... de ce am putut sa vad acolo.
julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Buna seara!M-am prezentat la datorie si va doresc o seara placuta!
Giobsy,iau si eu un pahar de Bloody Mary ,asa pentru revigorare si incurajare
Giobsy,iau si eu un pahar de Bloody Mary ,asa pentru revigorare si incurajare

julix_2007 a scris:Alina, ai noroc ca a fost ziua ta si te iert. Al cu coarne m-a pus sa intru pe link-ul indicat de tine si acum mi se face rau...... de ce am putut sa vad acolo.
Cred ca ai reusit sa te uiti pana la capa sa vezi ce minunatii dulci sunt prezentate acolo!!! Nu ca si Cristina!!!
Seara buna fetilii, mca era sa nu va salut dar, totusi... Ce faceti? Ce stiri proaspete ne prezentati? Ce a-ti muncit, mesterit pe. gerul care e afara? Eu una nu ma pot lauda cu stiri interesante, ca nu am facut mai nimic azi!!! De acum vreau sa ma apuc sa tai niste cartonase pt. martisoarele facute deja!!!

Va doresc o seara minunata. Pe mai incolo!!!

-
Buna seara doamnelor si domnisoarelor. Vin si eu cu un paharel de whisky,ca am inghetat de tot afara.Brrrr.
elenaxx- Expert
-
Buna seara!
Eu iau o tuica fiarta ca cred ca ma ia gripa. Am venit de la serviciu, am facut un dus fierbinte si o ora jumate am dormit...lemn. Acum ma doare in git si ma ustura nasul...
Hai noroc!
Eu iau o tuica fiarta ca cred ca ma ia gripa. Am venit de la serviciu, am facut un dus fierbinte si o ora jumate am dormit...lemn. Acum ma doare in git si ma ustura nasul...
Hai noroc!

Salutare!
Apar si eu un pic pe aici...
Vreau si eu ceva dulce si bun si daca se poate si ceva de baut sa nu raman cu gatul uscat.
Mi-am facut un referat si mi-am scos niste date despre Aristotel ca maine sa le scriu de mana ca asa doreste dl. prof.
Apar si eu un pic pe aici...
Vreau si eu ceva dulce si bun si daca se poate si ceva de baut sa nu raman cu gatul uscat.
Mi-am facut un referat si mi-am scos niste date despre Aristotel ca maine sa le scriu de mana ca asa doreste dl. prof.
Aha, deci dl profesor este de moda veche
Eu cand eram studenta, aveam un profesor care nu citea ce era scris, important erau cat mai multe pagini, nota era in functie de pagini. Eu am povestit Punguta cu doi bani pe 4 pagini , la final, ca primele 4 pagini mai erau si la subiect
Dar am luat 8, adica punctul si pagina
.Daca duceam si salamul cu tuica, luam 10. Materia se numea "Lingvistica generala", care oricum nu-mi foloseste la nimik.

elenaxx- Expert
-
E tinerel si stie cum sta treaba cu copy/paste si asa cu scrisul de mana ne ramane ceva si la mansarda. Eu si de fac copy tot citesc. Pana acum doar la engleza am facut pe orbeste, dar si acolo am tradus asa in mare mai eu, mai nenea Goagăl, dar in rest am luat din multe parti si am facut...nu-l citeste nici saracia, dar nu pot eu altfel.
Mi se pare normal lucrul asta, Mihaela, pentru ca poti sa ai surpriza sa te si intrebe din acel copy/paste.Si eu ceream referate scrise de mana, ca macar asa copiau si tot le ramanea ceva in cap.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Scris de elenaxx Astazi la 10:44 pm
Noapte buna fetele, pe maine
Te rog sa citesti punctul 6 din Regulament!
Scris de elenaxx Astazi la 10:44 pm
Noapte buna fetele, pe maine

Te rog sa citesti punctul 6 din Regulament!
Ultima editare efectuata de catre MihaelaT in Mar 01 Feb 2011, 11:22 pm, editata de 1 ori (Motiv : postari fuzionate)
elenaxx- Expert
-
Noapte buna Elena si somnic pufos!
Miha si eu sunt la referat "de mana" ca asa vrea si la noi profa.Dar ai dreptate,mai ramane ceva si de-aici
Cristina,mai e tuica fiarta ca vreau si eu putina

Miha si eu sunt la referat "de mana" ca asa vrea si la noi profa.Dar ai dreptate,mai ramane ceva si de-aici

Cristina,mai e tuica fiarta ca vreau si eu putina

Firicel, mai gasim niste tuica fiarta, numai ca te cam las sa o bei singurica.
Plec la culcus. Noapte buna!
Plec la culcus. Noapte buna!

Pagina 16 din 30 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 23 ... 30

» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» La sueta...de seara (12)
» La sueta...de seara 2
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» La sueta...de seara (12)
» La sueta...de seara 2
Pagina 16 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)