LA SUETA...DE SEARA
+43
symos
Mariana T
violeta_10
angells
olympia
serenita
violetas
aurelia.c
Giobsy
silvia adriana
piciul
Nicoleta Irimescu
Marry
moruna
vero79
MagdaMarin
diada
cris69
mnarcisa
kitty_1973
julix_2007
elenaxx
came_lia
Admina
dandana
Gianina4ever
samo99ro
vilcris
SilviaDumitrescu
danabarbu2007
MihaelaT
betymi72
pavady
CCristinaC
fizicuta
amoni
europolis
AlinaJ.Bijoux
Gabiuta
Lucia.BlueFlower
Adelaida
Tache Marilena
firicel
47 participanți
Pagina 2 din 30
Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30
Re: LA SUETA...DE SEARA
Fetelor, parca era sueta, nu expozitie de 'papa bun'! Ca ma faceti sa salivez aici!!!
Ete Amoni,ca ne serveste Miha cu prajituri de casa !
Moaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama,dar ce bine arata
Cum o cheama pe cea de jos,Miha
Moaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaama,dar ce bine arata

Cum o cheama pe cea de jos,Miha

Aia e Bounty si bilele-s de alea cu biscuiti, rom,...am tavalit cateva si-n ornamente de tort ca deh, da bine pe farfurie.

Vai de capu meu imi ploua in gura
sar,mana Miha ptr prajituri tare bune mai sunt deja le simt gustu

Asta Bounty, am descoperit-o prin decembrie, parca...si de atunci am facut-o de cateva ori ca ne place si pe deasupra e rapida si nu-i scumpa.

Edit: Gata bateria, asa ca o tai in pat. Noapte buna!

Ai reteta pe undeva?Ca daca este si rapida si buna si ieftina... e numai buna de plecat la Bucuresti
(pachet copil)

ce bine arata prajitura cu glazura!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
danabarbu2007- Senior
-
Numarul mesajelor : 702
Varsta : 41
Localizare : Calarasi
Data de inscriere : 05/04/2010
Firicel ia fata reteta.Ingrediente:
Blat:
-200 g faina
-125 g unt
-50 g zahar brun
-3 oua
-1 lingurita praf de copt
-1 praf de sare
-2 linguri cacao
-2 linguri lapte
Crema:
-80 g unt
-80 g zahar
-300 ml lapte
-100 g nuca de cocos deshidratata
-3 linguri gris
-esenta de vanilie
Glazura:
-100 g zahar
-100 g unt
-100 g ciocolata menaj
-3 linguri lapte
Preparare:
Bateti cu mixerul, foarte bine, ouale intregi impreuna cu zaharul si sarea, pana devine ca o crema de consistenta smantanii. Adaugati treptat untul topit si racit, omogenizand de fiecare data, cu mixerul.
Separat, amestecati faina, cacaua si praful de copt, cernute impreuna. Adaugati-o peste compozitia de ou, alternand cu laptele. Puneti compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si nivelati. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 30-40 min, sau pana ce blatul este copt. Scoateti din tava, indepartati hartia de copt si lasati la racit pe un gratar.
Separat, puneti pe foc intr-un vas laptele, untul si zaharul, iar cand este fierbinte, turnati in ploaie grisul si lasati sa fiarba, la foc mic, amestecand mereu, pana incepe sa se ingroase, dar nu prea tare. Lasati la racit.
Inglobati apoi nuca de cocos si esenta de vanilie. Intindeti uniform crema peste blatul racit, iar peste ea glazura de ciocolata calda.
Dati la rece pana ce glazura este intarita, apoi taiati in bucati. Puteti presara deasupra nuca de cocos, dupa preferinta.
Pentru glazura:
Topiti la bain-marie toate ingredientele, omogenizati bine si lasati pana se ingroasa, amestecand.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa
Auzi daca tot o trimit la bucuresti trimitemi si mie o bucatitca
Blat:
-200 g faina
-125 g unt
-50 g zahar brun
-3 oua
-1 lingurita praf de copt
-1 praf de sare
-2 linguri cacao
-2 linguri lapte
Crema:
-80 g unt
-80 g zahar
-300 ml lapte
-100 g nuca de cocos deshidratata
-3 linguri gris
-esenta de vanilie
Glazura:
-100 g zahar
-100 g unt
-100 g ciocolata menaj
-3 linguri lapte
Preparare:
Bateti cu mixerul, foarte bine, ouale intregi impreuna cu zaharul si sarea, pana devine ca o crema de consistenta smantanii. Adaugati treptat untul topit si racit, omogenizand de fiecare data, cu mixerul.
Separat, amestecati faina, cacaua si praful de copt, cernute impreuna. Adaugati-o peste compozitia de ou, alternand cu laptele. Puneti compozitia obtinuta intr-o tava tapetata cu hartie de copt si nivelati. Dati la cuptorul incins, la foc potrivit, pentru 30-40 min, sau pana ce blatul este copt. Scoateti din tava, indepartati hartia de copt si lasati la racit pe un gratar.
Separat, puneti pe foc intr-un vas laptele, untul si zaharul, iar cand este fierbinte, turnati in ploaie grisul si lasati sa fiarba, la foc mic, amestecand mereu, pana incepe sa se ingroase, dar nu prea tare. Lasati la racit.
Inglobati apoi nuca de cocos si esenta de vanilie. Intindeti uniform crema peste blatul racit, iar peste ea glazura de ciocolata calda.
Dati la rece pana ce glazura este intarita, apoi taiati in bucati. Puteti presara deasupra nuca de cocos, dupa preferinta.
Pentru glazura:
Topiti la bain-marie toate ingredientele, omogenizati bine si lasati pana se ingroasa, amestecand.
Timp Preparare: nementionat
Complexitate: redusa
Auzi daca tot o trimit la bucuresti trimitemi si mie o bucatitca

Concluzia:
Muuuuuuult prea greu de facut si muuult prea scumpa pentru mine

Fetilii, mercicde reteta si va anunt c aplec la culcare ca m-a napadit somnul(facui pana acum juma' de referat!)Asa ca va urez si voua noapte buna si somnic pufos si va pupacesc de nu va vedeti(vorba cuiva de pe-aci
)

Eu va poftesc la somnic noapte buna iubitele ne citim maine
somnic pufos Silvi asa scria pe net reteta da a lu Miha e mai scurta deci costa mai putin
noapte bunaaa

SilviaDumitrescu a scris:![]()
![]()
auzi la ele rapida si pe deasupra si ieftina
![]()
pai eu numai cand vad cata carnatul de reteta imi trec toate poftele . La asa lungime de reteta... cum sa fie usor de facut . Si tot la acelasi carnat de reteta cum sa nu coste prea mult?
![]()
![]()
Concluzia:
Muuuuuuult prea greu de facut si muuult prea scumpa pentru mine![]()
![]()
....si muuult prea multe calorii pentru noi.

vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
Deci, a-ti plecat toate si m-ati lasat singurica!!! Atunci ma dau la prajitura Mihaelei ca pt. e f. buna. Ca ori cu ea mancata, ori fara ea tot la fel de slabuta sunt!!!!
Daca tot v-ati indreptat catre pat, merg si eu.
Vise placute tuturor!!!

Daca tot v-ati indreptat catre pat, merg si eu.
Vise placute tuturor!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Asa cum am promis m-am instalat aici unde ma voi afla pana diseara cand voi merge la nani.Si azi am avut o zi plina cu alergatura,nervi si oboseala.Am ajuns acasa,am citit ce ati postat de dimineata pana acum,merg sa mananc ceva si apoi...cu voi pe baricade

V-am gasiiiit! Ce mai faceti? Mai dati din degete sau ati luat-o razna la taclale?

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Salutare gagici!
Am ajuns si eu de vreo ora jumate acasa si de cind am venit fierb la un "pui" pe care a binevoit socrela sa mi-l trimita. Habar n-am cit de batrin e si nu stiu ce naiba mi-a venit sa-l pun eu la fiert tocmai in seara asta. O sa fierb la el toata noaptea
Nu avusei de lucru si imi facui
Am ajuns si eu de vreo ora jumate acasa si de cind am venit fierb la un "pui" pe care a binevoit socrela sa mi-l trimita. Habar n-am cit de batrin e si nu stiu ce naiba mi-a venit sa-l pun eu la fiert tocmai in seara asta. O sa fierb la el toata noaptea

Ultima editare efectuata de catre CCristinaC in Joi 20 Ian 2011, 7:40 pm, editata de 1 ori
Amoni
pt.vin fiert si gustari
Fetele cred ca mai dau din manute/degetele ca se apropie martisorul cu pasi repezi
Intr-adevar e cam liniste....

Seara buna, CCristina, daca te-au mancat degetele sa-l pui la fiert, acum tre' sa stai cu ochii pe el, sa nu se prajasca in loc sa se fiarba!!!
Ai eu abea ce am ajuns acasa, am mancat si am venit la calculator. Azi chiar am avut de lucru la centru, pt. ca trebuia sa facem 1000 de plicuri pt. nustiu care farmacie din oras. Eu le-am decupat dupa tipar iar tinerii le-au indoit si lipit. Am facut 600 azi si mai trebuie sa facem maine 400 pana la amiaza!!! E f. bine ca am reusit si atatea sa facem azi, ca nu prea poti avea nustiu ce pretentii de la acesti tineri. Fac si ei ce pot si cat pot!!!
Ok. merg sa mai mesteres o felicitare 2, ca azi nu am lucrat nici macar una la centru. Ne citim ai incolo!!!!
Firi, te imbatasi, de la vinul fiert servit de Amoni,
de ai postat de 2 ori acelasi mesaj?

Ai eu abea ce am ajuns acasa, am mancat si am venit la calculator. Azi chiar am avut de lucru la centru, pt. ca trebuia sa facem 1000 de plicuri pt. nustiu care farmacie din oras. Eu le-am decupat dupa tipar iar tinerii le-au indoit si lipit. Am facut 600 azi si mai trebuie sa facem maine 400 pana la amiaza!!! E f. bine ca am reusit si atatea sa facem azi, ca nu prea poti avea nustiu ce pretentii de la acesti tineri. Fac si ei ce pot si cat pot!!!

Ok. merg sa mai mesteres o felicitare 2, ca azi nu am lucrat nici macar una la centru. Ne citim ai incolo!!!!

Firi, te imbatasi, de la vinul fiert servit de Amoni,

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
salutare.
iaca de la servici sosii si eu si pentru ca vreau sa nu pierd nimic din ce s-a mai intamplat pe aici, mi-am luat farfuria si m-am postat in fata PC-ului.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
gata cu papica acum ma duc sa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si pe urma mai vedem. ok?
iaca de la servici sosii si eu si pentru ca vreau sa nu pierd nimic din ce s-a mai intamplat pe aici, mi-am luat farfuria si m-am postat in fata PC-ului.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
gata cu papica acum ma duc sa [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] si pe urma mai vedem. ok?
pavady- Ucenic
- Numarul mesajelor : 131
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 18/04/2010
Buna serara fetelor . eu ca de obicei va bantui asa mai din umbra de ceva vreme
si abia acum mi-am dat seama ca am fost nesi si nu am salutat . Eeee se mai intampla la batranete, scuzati

Pagina 2 din 30 • 1, 2, 3 ... 16 ... 30

» La sueta...de seara (11)
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» La sueta...de seara (12)
» La sueta...de seara 2
» La sueta .... de seara ! 18
» La sueta .... de seara ! 19
» La sueta...de seara (12)
» La sueta...de seara 2
Pagina 2 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)