Ne bem cafeaua impreuna!-15
+63
vilcris
myhappyfeet
symos
vickyd
Medi
Miniona
misutic
margelutamea
mickyta
Nicoleta Irimescu
mihaelavama
serenita
nicoleta_vls
RamonaM
diada
Admina
violetas
denis21
Aghata
fizicuta
arielas
clodi
ivanoiuadela9
ema
carmenco
elenaxx
vero79
Giobsy
scumpy_nensy
violeta25
Buburuza
Adelaida
julix_2007
europolis
betymi72
cld
victoriacus
Gabiuta
Gianina4ever
Serban Valentina
mnarcisa
cosmeticeladys
carolina-bubulina
Marry
danadea
mariaz_09
mykya
tomari
MihaelaT
ioncica
AlinaJ.Bijoux
samo99ro
amoni
violeta_10
Tache Marilena
SilviaDumitrescu
cris69
Clio_Ela
pavady
CCristinaC
Maci
firicel
MagdaMarin
67 participanți
Pagina 6 din 30
Pagina 6 din 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna!-15
Si "ursecurile" nu ingrasa?firicel a scris:Si mie tot nu-mi ziceti ce sa mai incep sa lucrez!Stau aci cu voi cu o farfurie de ursecuri si o cana cu iaurt si bag in gura si dau din degete dar de lucrat ,ioc.

julix_2007- Maestru
- Numarul mesajelor : 1478
Varsta : 54
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 07/12/2008
Ba da. "Ursecurile" ingrasa cel mai tare.

samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Ursecuri sau fursecuri,am mancat vreo 20 cu doua cani de iaurt. Pai daca n-am ce face...

Ia 4 ture de alergat ruata dupa bloc Firicel!!!! Glumeam!!!
Uite tocmai eu iti zic asta care vreau sa ma mai ingrasi vre-o 3 kg!!! Imi fine....merg sa termin felicitarea inceputa ca mai am putin!!!
Amoni, sa petreci frumos in continuare cu neamurile tale!!!!

Amoni, sa petreci frumos in continuare cu neamurile tale!!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Amterminat si de mancat si de baut si de vborbit pe mess cu prietenele si la telefon si voi nimic,nicio idee...ma supar pe voi,imi iau jucariile si plec

Firi, cum adica n-ai ce face? Vine 1 martie, 8 martie, pastele.... o gramada de martisoare si de ornamente de facut. Si cadouri de 8 martie. Pai?
Eu am si postat prima sarja de martisoare.

Eu am si postat prima sarja de martisoare.
Ultima editare efectuata de catre samo99ro in Lun 17 Ian 2011, 11:00 pm, editata de 1 ori (Motiv : completare text)
samo99ro- Atotcunoscător
-
Am vazut Samo si le-am apreciat!Eu am multe proiecte si nu stiu ce sa incep!Cred ca voi continua sirul martisoarelor incepute acum ceva timp

Noapte buna fetele! samo sa-mi scri si mie pe pm cum ai facut futurasi ca vreau si eu sa fac sa vad ce o sa iasa ,pupici si somnic pufos

Cred ac si eu plec la nani fapt pentru care va urez noapte buna si somnic pufos

Asa, Firi. Termina ce ai inceput.
Amoni, o sa-ti explic pe topicul de tatting. Poate maine, desi maine trebuie sa fac niste drumuri cu tata la doctori. Daca uit, da-mi un PM poimaine.
Amoni, o sa-ti explic pe topicul de tatting. Poate maine, desi maine trebuie sa fac niste drumuri cu tata la doctori. Daca uit, da-mi un PM poimaine.
samo99ro- Atotcunoscător
-
firicel a scris:Cred ac si eu plec la nani fapt pentru care va urez noapte buna si somnic pufos![]()
Asa Firi, noapte buna!!! Ma duc si eu imediat la pat, ca am terminat felicitarea propusa sa o fac in seara asta!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Buna dimineata Buburuza tu vii cu trompeta iar eu cu cafeaua
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Dupa patania de sambata cu racordul ,ieri cand am desfacut bateria sa-i pun alt racord constat cu stupoare
ca in pod in ladita cu scule eu aveam 3 racoarde flexibile BUNE ,daca ni s-au tot stricat bateriile si am cumparat altele care aveau propriile racoarde automat ne-au ramas racoardele noi.
Iar eu nu le-am vazut.

Iar racordul cumparat de mine l-a deteriorat al meu sot cand l-a strans cu un anumit cleste ,l-a ovalizat si s-a stricat.
Acum sunt tare fericita ca am scapat de belea.
Dupa patania de sambata cu racordul ,ieri cand am desfacut bateria sa-i pun alt racord constat cu stupoare

Iar eu nu le-am vazut.

Iar racordul cumparat de mine l-a deteriorat al meu sot cand l-a strans cu un anumit cleste ,l-a ovalizat si s-a stricat.
Acum sunt tare fericita ca am scapat de belea.

Buna dimineata!
M-am trezit mai cu viata in dimineata asta. Cafeaua arata suuuper iar trompeta mi-a adus aminte de anii copilariei, ma precis de taberele unde mergeam in vacante.
Magda, sint de parere sa-ti mai faci un inventar la obictele-fierataniile de le ai. Asa o sa scapi de muulta bataie de cap.
Va doresc sa aveti o zi frumoasa si cu spor!
M-am trezit mai cu viata in dimineata asta. Cafeaua arata suuuper iar trompeta mi-a adus aminte de anii copilariei, ma precis de taberele unde mergeam in vacante.

Magda, sint de parere sa-ti mai faci un inventar la obictele-fierataniile de le ai. Asa o sa scapi de muulta bataie de cap.
Va doresc sa aveti o zi frumoasa si cu spor!

Le aveam la vedere chiar ca toate uneltele sunt puse in 2 ladite la vedere.Pentru cine are ochi sa le vada
Eu nu le-am vazut decat ieri.

Eu nu le-am vazut decat ieri.
violeta25- Junior
-
Numarul mesajelor : 325
Varsta : 43
Localizare : navodari
Data de inscriere : 09/11/2009
Buna dimineata! Dementiala ideea cu trompeta. Sa stiti ca m-am trezit definitiv si ca sunt treaza-treaza inainte de a pune gura pe cafea.
Mersi Magda si pentru cafeaua aia care arata nemaipomenit. Cum am vazut-o, mi-a venit un mirooos...
O zi buna va doresc. Sa fiti iubite!
Magda, pune-le in cutii, cu etichete pe care scrii ce contin, apoi faci o lista: cutia 1 - ..., cutia 2 - ... si pui lista pe partea interioara a usii de la camara. Cand cauti ceva, te bagi in camara si cauti... lista.

Mersi Magda si pentru cafeaua aia care arata nemaipomenit. Cum am vazut-o, mi-a venit un mirooos...
O zi buna va doresc. Sa fiti iubite!

Magda, pune-le in cutii, cu etichete pe care scrii ce contin, apoi faci o lista: cutia 1 - ..., cutia 2 - ... si pui lista pe partea interioara a usii de la camara. Cand cauti ceva, te bagi in camara si cauti... lista.

samo99ro- Atotcunoscător
-
Buna dimineata!Cafeaua arata foaaaaaaaaaarte bine si este foaaaaaaaaaaaaarte buna!Mutumesc Magda,Violetasi in primul rand,multumesc Buburuza care ne-a dat desteptarea intr-un mod unic
Am prevazut ceata care s-a asternut deasupra orasului de ieri cand au inceput durerile reumatice.....Dar macar acum ca ne-a invaluit,m-au lasta durerile
Va doresc o zi buna si cu multe sporuri

Am prevazut ceata care s-a asternut deasupra orasului de ieri cand au inceput durerile reumatice.....Dar macar acum ca ne-a invaluit,m-au lasta durerile

Va doresc o zi buna si cu multe sporuri

Aaaaa... Nope! Eu v-am dat numai trezirea. Desteptarea este... la purtatorfiricel a scris:Buburuza care ne-a dat desteptarea intr-un mod unic![]()

Nu am camara de aceea sunt puse intr-un raft in pod.Acolo sunt toate uneltele .samo99ro a scris:
Magda, pune-le in cutii, cu etichete pe care scrii ce contin, apoi faci o lista: cutia 1 - ..., cutia 2 - ... si pui lista pe partea interioara a usii de la camara. Cand cauti ceva, te bagi in camara si cauti... lista.![]()
Dar eu cum sunt uituca nu stiam ca mai am racoarde si daca te uiti la poza se si vad.

Dar eu nu le-am vazut desi racordul pe care l-am inlocuit era pe raftul de sus iar celelalte pe cel de jos.
Peretii podului sunt ''tapetati''de cutii cu materiale si alte cele si chiar ca nu le mai gasesc.
D'aia sunt puse la vedere.
Iar pentru un inventar e o lista lunga si daca o citesc si tot nu vad ceea ce caut tot degeaba.
Si eu m-am gandit de multe ori la liste dar sunt prea multe de inventariat.
Neata fetelor!
Va doresc sa aveti o zi cit mai placuta si linistita!
Va doresc sa aveti o zi cit mai placuta si linistita!

scumpy_nensy- helper
-
Numarul mesajelor : 45
Varsta : 59
Localizare : mioveni-arges
Data de inscriere : 07/01/2011
Magda, eu, de felul meu, sunt foarte comoda. Si atunci mi-am dezvoltat un stil care sa-mi permita sa muncesc cat mai putin. Din start le organizez pe sorturi si caprarii, iar cand umblu cu ele le pun imediat la locul lor. In felul asta, noaptea pe intuneric stiu unde sunt si nu mai muncesc sa cotrobai si sa ma enervez. Cand imi trebuie ceva, ma duc si inspectez. Daca nu am, ma duc si cumpar. Simplu si usor. La serviciu, colegii mei erau "terorizati". Aveam multe, multe dosare si le tineam organizate la modul asta. Stiam imediat daca mi-a umblat cineva in ele si nu le-a pus la loc. Am creat si un sistem de clasificare, cu etichete, ca sa stiu unde ma duc sa caut o anumita hartie sau un dosar. Si aveam multe, crede-ma. Din '95 am lucrat in proiecte cu finantare externa. Nu vrei sa stii cata hartogaraie se produce cu astea.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Pagina 6 din 30 • 1 ... 5, 6, 7 ... 18 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 6 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti