Ne bem cafeaua impreuna!-14
+66
carolina-bubulina
adar
Ioana Popa
Buburuza
corina corina
carmenco
Anita_Cristal
came_lia
socela
scumpy_nensy
tomari
Dionisia
valentinadof
cld
ladybird
valentyna_sweetly
Aghata
Tache Marilena
pavady
anca56
artbaby
Marry
aurelia.c
Steluzza
getik1
danadea
Floren
olympia
Admina
cristina350
ionela stefan
Lucia.BlueFlower
mykya
Gabiuta
europolis
betymi72
Giobsy
violeta25
Karina33
Gianina4ever
manuela29
lilianna
mnarcisa
cris69
mariaz_09
danyelyta28badea
MagdaMarin
ivanoiuadela9
fizicuta
dorina64
Adelaida
ema
firicel
zylv
samo99ro
SilviaDumitrescu
Ana Maria
CCristinaC
MihaelaT
AlinaJ.Bijoux
rivka
danabarbu2007
amoni
victoriacus
julix_2007
Serban Valentina
70 participanți
Pagina 28 din 30
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna!-14
Buna seara, fetele.
Vin si eu cu...o durere de cap
...
Oare un vin fiert o potoleste? Sau un ceai...dar de care?!
Vin si eu cu...o durere de cap

Oare un vin fiert o potoleste? Sau un ceai...dar de care?!

Adelaida- Ucenic
- Numarul mesajelor : 210
Localizare : Germania
Data de inscriere : 17/07/2010
de la vin nu te mai doare capul ca incepi sa chicotesti ca un soricel.
Eheeee!! Atunci, hai sus paharu' 
Rad eu, dar nu-i rasul meu...

Rad eu, dar nu-i rasul meu...
Adelaida- Ucenic
Salutare, salutare!
Cris, cred ca ne-am inteles
Azi am avut o scurta reinstruire AeL, apoi am luat copila de la pictura)a dus-o Adriana, bona care defapt e un fel de a doua mama, nu bona), am venit si am mancat si-am plecat la municipiu ca aveam o intalnire la Centru metodic. Acolo a fost o activitate placuta, Sezatoare literara, am cusut putin, ba am si cantat si apoi am plecat la un loc de joaca. Din pacate toboganul era defect si erau doar 3 prichindei...n-am stat si-am placat sa colindam prin magazin(mall-ul nostru
), mi-am luat o oja ca deh nu se putea, un contur de buze ca nuanta asta-i pe terminate, copila si-a luat agrafe si-am venit acasa. Acum o pauza si apoi sa-mi termin jumatatea de caiete ce am luat-o la pachet.
Cris, cred ca ne-am inteles

Buna seara Mihaela! Scumpa rau esti doamna, la vedere.
M-am gindit ca daca Firicel si-a pus ghiocei la avatar ca sa traga a primavara, sa-mi pun si eu frezii. Sint florile mele preferate. Parca miroase a frezii in cafenea, nu?

M-am gindit ca daca Firicel si-a pus ghiocei la avatar ca sa traga a primavara, sa-mi pun si eu frezii. Sint florile mele preferate. Parca miroase a frezii in cafenea, nu?
sunt foart frumoase. florile mele preferate sunt lacrimioarele si tandafirii.
am terminat o caciula.ca tot aveam un fular in trei culori, verdeinchis, verde brotacel si un alb mai mult spre culoarea untului.asa ca am facut o caciula deschisa la culoare si una verde brotacel.am fost harnica.
am terminat o caciula.ca tot aveam un fular in trei culori, verdeinchis, verde brotacel si un alb mai mult spre culoarea untului.asa ca am facut o caciula deschisa la culoare si una verde brotacel.am fost harnica.
Ce drag imi este de voi cand iesiti la raport
Dar unde sunt "duamnele"Silvia si Euro
Ce fac dumnealor de nu rapund "prezent" la apel

Dar unde sunt "duamnele"Silvia si Euro

Ce fac dumnealor de nu rapund "prezent" la apel

Le este frica sa nu se molipseasca de durerea mea de cap
Va las ca nu mai rezist. Imi explodeaza in seara asta sau niciodata
O seara placuta in continuare si noapte buna.

Va las ca nu mai rezist. Imi explodeaza in seara asta sau niciodata

O seara placuta in continuare si noapte buna.
Adelaida- Ucenic
Prezent, prezent si va rog sa ma scuzati de intarziere dar am facut mamaliga pentru Mfiricel a scris:Ce drag imi este de voi cand iesiti la raport![]()
Dar unde sunt "duamnele"Silvia si Euro![]()
![]()
Ce fac dumnealor de nu rapund "prezent" la apel![]()
![]()
De euro nu stiu nimic dar cred ca doarme la ora asta

Daca e pe pus floarea preferata, mi-am pus-o si eu. Si asta e valabila pentru toate anotimpurile.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Cred ca la avatarul Silviei e o problema. Silviaaaa, avatarul tau nu cumva e ginerele meu?

da Cristina, ginere tau care tocmai a infulecat 1/2 de punga de Krax cu bacon

Invata-l doamna sa manince sanatos. Da-i niste rosii si castraveti, iar la desert struguri.
Bietul motan
(pupic pentru ginerica)

Bietul motan

Buna seara fetelor ,nu va invit la o cafea amara ca este foarte tirziu,dar la o felie de cozonac cald cu mare drag....eventual o cescuta de cacao cu lapte.
Cristina ,freziile sunt si preferatele mele ,pentru aspectul lor dar mai aleas pentru mirosul lor inconfundabil.
Cristina ,freziile sunt si preferatele mele ,pentru aspectul lor dar mai aleas pentru mirosul lor inconfundabil.
Am aparut si eu cu florile mele preferate la avatar. Se gasesc doar vara iar eu nu cunosc multe femei/fete carora sa le placa aceasta floare. Cine ghiceste despre ce floare vorbesc are un
din partea mea!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Floarea-Soarelui!?
carolina-bubulina- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 146
Varsta : 50
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 11/11/2010
Normal. Nici nu e greu de ghicit.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Exact!!!

-
Bingo
Valentina, ce efect ai cu postarea ta! Eu nu ma omor dupa cozonac, dar acu chiar ca as minca o feliuta
PS Hai ca incepe sa arate si cafeneaua ca o gradina cu flori

Valentina, ce efect ai cu postarea ta! Eu nu ma omor dupa cozonac, dar acu chiar ca as minca o feliuta

PS Hai ca incepe sa arate si cafeneaua ca o gradina cu flori
AlinaJ.Bijoux a scris:A.... iar eu nu cunosc multe femei/fete carora sa le placa aceasta floare.
mie chiar imi place, am perdeaua de la baie cu floarea soarelui, am farfuriile de bucatarie cu floarea soarelui, imi place culoarea galben la flori (exclus lalele si frezii), fata de masa cu floarea soarelui (am avut). O iubesc!

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Super Diada!!! Eu din pacate nu am decat un singur fir de floarea soarelui si asta artificial (dar zici ca e natural), pe care il tin intr-o vaza inalta de cristal, alaturi de cateva spice de grau tot artificiale, vaza pusa pe masa din bucatarie!!!!

-
hallo de pe Main si bine v-am regasit!
Salutari celor noi, si iertare imi cer de la Silvia, , Cris, Alina, Ccristina, Diada... Am revenit printre voi chiar daca nimeni nu m-a cautat, nu scapati de mine
Mititelul meu are deja 3 luni, incepe sa mai stea si singurel, nu numai in brate sau plimbat, Victor (care e deja in clasa a sasea) a inceput luni scoala, au avut vacana lunga. Acum am din nou mai mult timp.
Mosul a fost darnic, cum m-am tot plans ca nu mai reusesc sa ajung in camera de lucru la calculator, m-a cadourisit cu tastatura si mouse fara fir, sotiorul meu drag si care stie ca intru cu placere pe net mi-a montat un laptop la Tv in camera de zi, asa ca... o sa fiu mai des printre voi.
De doua zile citesc ore in sir ce ati mai scris.
Comod plantata in fotoliu, cu puiul la san pe perna de alaptat, cu tastatura in fatza, pe masuta in dreapa mea cutia cu andrele si gheme, in dreapta cu telefoanele, telecomenzile, cafeaua si ceva de rontait - asa imi petrec eu acum cateva ore pe zi.
Curand nu o sa mai mearga cu tricotatul in timp ce papa sau doarme puiul la san, ca nu mai accepta asa ceva
Trage de ate, vrea ghemele, imi e frica sa nu traga si de andrele. Am terminat bascutele incepute cand eram graqvida, am facut si fulare si mitene, cateva perechi de botosei pentru Leon si sperr sa zilele astea sa termin si salopetica - negru cu rosu, culorile echipei de fotbal Eintracht Frankfurt 
Apoi le postez la subiectele respective.
A, si ca vorbiti de fvatar... am pus si eu floricelul meu ce rade cu gurita pana la urechi
Doar azi nu...
ca am fost de dimineata la vaccin, si in urma cu o ora a ajuns la 38,9 temperatura. Acum doarme la san, linistit, si sper sa reusesc sa il pun mai tarziu in patutul lui fara sa se trezeasca. Daca nu... aici stau pana dmineata...
Salutari celor noi, si iertare imi cer de la Silvia, , Cris, Alina, Ccristina, Diada... Am revenit printre voi chiar daca nimeni nu m-a cautat, nu scapati de mine

Mititelul meu are deja 3 luni, incepe sa mai stea si singurel, nu numai in brate sau plimbat, Victor (care e deja in clasa a sasea) a inceput luni scoala, au avut vacana lunga. Acum am din nou mai mult timp.
Mosul a fost darnic, cum m-am tot plans ca nu mai reusesc sa ajung in camera de lucru la calculator, m-a cadourisit cu tastatura si mouse fara fir, sotiorul meu drag si care stie ca intru cu placere pe net mi-a montat un laptop la Tv in camera de zi, asa ca... o sa fiu mai des printre voi.
De doua zile citesc ore in sir ce ati mai scris.
Comod plantata in fotoliu, cu puiul la san pe perna de alaptat, cu tastatura in fatza, pe masuta in dreapa mea cutia cu andrele si gheme, in dreapta cu telefoanele, telecomenzile, cafeaua si ceva de rontait - asa imi petrec eu acum cateva ore pe zi.
Curand nu o sa mai mearga cu tricotatul in timp ce papa sau doarme puiul la san, ca nu mai accepta asa ceva

Apoi le postez la subiectele respective.
A, si ca vorbiti de fvatar... am pus si eu floricelul meu ce rade cu gurita pana la urechi

Doar azi nu...

Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 48
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Clio-Ela, bine-ai revenit printre noi, cu forte proaspete dupa cum se vede. Sa-ti traiasca puiutul, sa fie sanatos si sa aiba mult noroc in viata. Multumeste-i din partea noastra sotului tau pentru ca ti-a rezolvat problema tehnica si astfel vei putea fi mai des printre noi. 

samo99ro- Atotcunoscător
-
Bine ai revenit Clio_Ela! Nu te-a cautat nimeni pentru ca stiam ca esti cu bebe mic si iti ocupa tot timpul. E fenomenala poza de la avatar. Sa dea Dumnezeu ca Micul Print sa nu aibe motive sa fie trist, niciodata in viata. Doar asa sa treaca prin viata, fericit si rizind.

Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-8
Pagina 28 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti