Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
+17
Lucia.BlueFlower
diada
MihaelaT
danabarbu2007
stoy
firicel
Marry
Bianka7
mariaz_09
danadea
cris69
samo99ro
mykya
danyelyta28badea
ivanoiuadela9
bibidesign
MagdaMarin
21 participanți
Pagina 2 din 2
Pagina 2 din 2 • 1, 2
Re: Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 4
stoy a scris:Fetelor eu vreau sa va zic ceva dar sa nu mi-o luati in nume de rau.
Eu nu am primit inca nici un cadou de la a treia craciunita.
Acum nu ca ar fi ceva asa de gravdar sincer ma gandesc ca nu e frumos.
Nu stau eu intr-un cadou dar parca am asa un gust amar.
tie trebuia sa-ti trimita: MihaelaT, casagravor si viorica. Scuze de intarziere, acum am vazut problema ta.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Viorica nu a mai postat nimic dupa craciunita dar in schimb de intrat a intrat. E posibil, ma gandesc, sa fi avut ceva probleme, si eu am intarziat cu un cadou pe care trebuia sa-l trimit cuiva de Craciun(bine ca am terminat la timp pentru Craciunita) dar il trimit saptamana viitoare ca nu am avut timp sa mai lucrez nimic. Sunt sigura ca Viorica se va tine de cuvant si va trimite. Poate ne lamureste chiar ea. Sper sa nu ramanem cu un gust amar, sa nu incheiem si acest topic pe care l-am inceput asa de frumos, intr-un mod neplacut. Daca Viorica nu ne va raspunde in doua-trei zile inseamna ca am luat plasa si asta e. Vom gasi o modalitate ca Stoy sa primeasca si al treilea cadou pentru ca asa ar fi frumos si corect. Hai sa asteptam si raspunsul lui Viorica, sa nu acuzam inca si sa nu uitam zicala MAI BINE MAI TARZIU DECAT NICIODATA.
mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Viorica trebuia sa trimita catre: Casagravor, stoy si lucia.blueflower, fetelor voi ati primit de la ea?
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
In capitolul 3 Lucia spunea "Zilele acestea am fost plecata si azi cand m-am intors am gasit in cutia postala un aviz de la Alina ( ) si un cadouas de la Viorica". deci Viorica i-a trimis Luciei. Sigur pe undeva e o incurcatura. Sau nu a avut timp pentru al treilea cadou. Sa vedem ce spune si Casagravor.
mykya- Atotcunoscător
-
Fetelor chiar nu va faceti probleme, eu am zis sa va spun si voua ca nu mi se parea frumos si am crezut ca mai sunt si alte fete care nu am primit toate cele 3 cadouri. Acu asta e, o mica problema intr-o lume atat de mare.
stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Asa e Stoy, e adevarat ca nu e o problema foarte mare numai ca aceste mici probleme creeaza neincredere si pe umbresc astfel de initiative pe viitor. Pacat ca se intampla astfel de lucruri. Eu cred in continuare ca e la mijloc o neintelegere.
mykya- Atotcunoscător
-
In mod sigur. Daca celelalte au primit, inseamna ca le-a trimis pe toate. Daca intrebam, o sa vedeti ca toate am trimis toate coletele odata. Nu eram nebune sa stam de 3 ori la cozile alea.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Ai dreptate Samo si totusi? Nu mi se pare o treaba ok. poate ne raspunde Viorica. poate s-a intors coletul la ea. Poate nu l-a trimis...Ar fi totusi corect sa ne spuna ce s-a intamplat chiar daca nu l-a trimis. dupa cum spuneam, mai bine mai tarziu decat niciodata. Dar oare va aparea? Dupa atatea zile de cand vorbim pe aici...Pacat. si nu mi se pare nici corect fata de Stoy. Nu s-a impus un cadou scump, fiecare putea face ceva in casa, nici eu nu am trimis mare lucru. Inca o data pacat, pe viitor...nu stiu ce incredere mai poate fi.
mykya- Atotcunoscător
-
mykya a scris:Ai dreptate Samo si totusi? Nu mi se pare o treaba ok. poate ne raspunde Viorica. poate s-a intors coletul la ea. Poate nu l-a trimis...Ar fi totusi corect sa ne spuna ce s-a intamplat chiar daca nu l-a trimis. dupa cum spuneam, mai bine mai tarziu decat niciodata. Dar oare va aparea? Dupa atatea zile de cand vorbim pe aici...Pacat. si nu mi se pare nici corect fata de Stoy. Nu s-a impus un cadou scump, fiecare putea face ceva in casa, nici eu nu am trimis mare lucru. Inca o data pacat, pe viitor...nu stiu ce incredere mai poate fi.
Mykya pari convinsa ca-i vina Vioricai. La super posta romana nu te gandesti deloc ca ar fi putut rataci coletul? La cat au fost de solicitati si cat de prost a mers in perioada sarbatorilor nu m-as mira deloc sa fie vina lor. Daca tot s-a lamurit al cui era coletul ce n-a ajuns( si parca insistand apare ca obligatie, nu joc) nu mai bine se lamuresc pe pm cele doua? Fara a se transforma in circ accidentul asta?
Ca fapt divers am trimis un cadou de botez la inceputul lui noiembrie spre sora-mea din NY. N-a ajuns inca coletul. L-a cautat sora-mea dupa nr de inregistrare in state si nu apare ca intrat. Iar aici nu exista cu toata birocratia in care sunt ingropati o cale de urmarire. Recomandarea ce-am primit-o: faceti reclamatie, asteptati raspuns si apoi cereti despagubire dupa valoare asigurata a coletului. Eu fac ceva pe banii aia, important era continutul. Si ca tot mi-am adus aminte ma duc sa postez la subiectul corespunzator ce-i trimisesem.
Pace!

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Fetelor, hai sa va spun eu ce cred. Eu v-am spus, am gasit in cutia postala plicul, care continea cadoul de la Viorica. Probabil ca asa le-a trimis pe toate. Probabil s-a intamplat ceva cu acel plic, s-o fi ratacit. Stoy, tu stai la casa sau la bloc, ma gandesc ca cine stie, o fi "zburat" din cutia postala.........Zic si eu...im dau cu parerea. Imi e greu sa cred ca nu a trimis... 

fetelor e foarte posmisibil ca viorica sa fi trimis acel colet, da la cat de organizati sunt cei de la posta romana e foarte posibil sa se fi ratacit pe drum
sa va dau eu un exemplu, sora mea in 2008 trebuia sa trimita o scrisoare recomandata pt banca prin posta, distanta dintre posta si banca este de 2 strazi, ea a depus scrisoarea dimineata devreme, iar la pranz este livrata corespondanta, nici in ziua de azi acea scrisoare nu a ajuns la banca
asa ca nu-i de mirare ca stoy nu a primit pachetul
sa va dau eu un exemplu, sora mea in 2008 trebuia sa trimita o scrisoare recomandata pt banca prin posta, distanta dintre posta si banca este de 2 strazi, ea a depus scrisoarea dimineata devreme, iar la pranz este livrata corespondanta, nici in ziua de azi acea scrisoare nu a ajuns la banca
asa ca nu-i de mirare ca stoy nu a primit pachetul
bubu85- Senior
-
Numarul mesajelor : 663
Varsta : 37
Localizare : la mine acasa
Data de inscriere : 05/08/2009
Dupa cum am spus si mai sus cred ca e la mijloc o neintelegere. Nu am vrut sa acuz cu rea intentie, numai ca ar fi corect ca asa cum intra pe forum, are ultima vizita astazi, ar putea sa spuna ca a fost o neintelegere. Dar poate ca a si luat deja legatura cu Stoy si s-o fi rezolvat. Chiar nu am vrut sa fiu rea, iar daca am fost cer pace.

mykya- Atotcunoscător
-
Eu cred că poştaşul e de vină. Dacă Samo nu mi spunea că mi a trimis pak eu nu aveam de unde să ştiu deoarece avizul mi l a adus poştaşul săpt asta şi ea îl pusese de pe 15 dec. Şi nu e prima dată când primesc scrisori care "dispar " din cutia poştală sau le găsesc deschise şi aruncate pe scări. Aşa cred că s a întâmplat şi pe la ele. Ce să i faci vecinii sunt curioşi . . .
Dragele mele,nu va mai agitati atata ca orice problema are rezolvare,iar aceasta este una minora.Nu acuzam pe nimeni fara dovezi,este mare pacat!.Lasati ca cele doua fete isi rezolva problema,poate mai bine ca noi care dam cu presupusul!
mariaz_09- Senior
-
Numarul mesajelor : 762
Varsta : 70
Localizare : Deva
Data de inscriere : 08/01/2010
imi pare rau ca nu am putut sa fiu craciunita pentru mai multe fete dar am aflat prea tarziu, asa ca ma pregatesc pentru luna martie .
Dragile mele, imi pare rau ca v-am facut sa va intepati una pe alta din asemenea nimic.
Postasul meu ...il cunosc personal si imi aduce orice plic sau aviz la servici nu acasa si mi-l inmaneaza personal, deci dpdv e exclus sa mi-l fi furat cineva din posta, poate s-o fi ratacit pe drum.
Sincer, nu o sa-i dau Vioricai nici un mesaj sa o intreb daca mi-a trimis sau nu un plic sau un colet si nici nu o acuz de nimic, pur si simplu nu ii dau ca imi pare ca cersesc ceva.
Am scris acest lucru pentru ca mi se parea normal sa scriu asta, nu am acuzat pe nimeni si nu mi-a parut ca nici una din fetele care au scris dupa mine nu a acuzat pe nimeni.
Se intampla lucruri mai grave in lumea asata si nu sunt atat de dezbatute.
Va transmit la toate
Postasul meu ...il cunosc personal si imi aduce orice plic sau aviz la servici nu acasa si mi-l inmaneaza personal, deci dpdv e exclus sa mi-l fi furat cineva din posta, poate s-o fi ratacit pe drum.
Sincer, nu o sa-i dau Vioricai nici un mesaj sa o intreb daca mi-a trimis sau nu un plic sau un colet si nici nu o acuz de nimic, pur si simplu nu ii dau ca imi pare ca cersesc ceva.
Am scris acest lucru pentru ca mi se parea normal sa scriu asta, nu am acuzat pe nimeni si nu mi-a parut ca nici una din fetele care au scris dupa mine nu a acuzat pe nimeni.
Se intampla lucruri mai grave in lumea asata si nu sunt atat de dezbatute.
Va transmit la toate

stoy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1277
Varsta : 48
Localizare : Focsani
Data de inscriere : 31/10/2009
Foarte bine,Stoy,tu esti fata desteapta!
mariaz_09- Senior
-
In sfarsit reusesc sa pun poze cu cadourile primite de la craciunitele mele:
Aglaia :
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Giobsy:
Letho:
Va multumesc inca o data, craciunitele mele
Aglaia :
Giobsy:
Letho:
Va multumesc inca o data, craciunitele mele
mariaz_09- Senior
-
Ma bucur ca nu s-a inchis acest topic si pot posta poze cu cadourile primite de la Craciunitele mele.Le voi posta in ordinea primirii lor:
Diada
[img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
Lucia.BlueFlower
Stoy
Multumesc,dragele mele craciunite!
Diada
Lucia.BlueFlower
Stoy
Multumesc,dragele mele craciunite!
manuela29- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 168
Varsta : 55
Localizare : Tulcea
Data de inscriere : 09/01/2010
Pagina 2 din 2 • 1, 2

» Craciunita, partea a II-CAPITOLUL 3
» Craciunita, partea a II-a
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Vrei sa fiu craciunita ta?
» Craciunita, partea a II-a
» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Vrei sa fiu craciunita ta?
Pagina 2 din 2
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Lectra Modaris
» Mobilier homemade (2)
» Rochie banchet
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Despre noi
» Ornamente de Pasti
» casute de lemn pentru papusi
» Florile din gradina mea(2)
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)