Hainute pentru copiii nostri (8)
+59
Ioana Popa
Camy
symos
Andata
Cristache
iolanda evelina
melus
ancush
KanKan
moruna
corina corina
pavady
mariaz_09
emmancita
elenaxx
alinutza_andrei08
crumaoli
Admina
stoy
ancone
cris69
rivka
Clio_Ela
ana.acount
vilcris
canadianca50
ciucamona
Marry
violeta25
SilviaDumitrescu
MagdaMarin
valentinadof
trice
Motzu
zsofia
carolina-bubulina
danae
arielas
PAULA CONSTANTIN
kla78
olympia
Gianina4ever
aba
clodi
tomari
aurishta
Uca
diada
artbaby
anigherman
danabarbu2007
geany
dienutzababy
Lucia Ro
Steluzza
Abinusu
Karina33
firicel
MihaelaT
63 participanți
Pagina 5 din 12
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12
Re: Hainute pentru copiii nostri (8)
sunteti ca niste furnicute,felicitari pt bluza cu masinuta e tare frumoasa.
VALENTINA pijamaua e frumoasa dar fetita e mortala in pozitia in care sta si e frumosica foc.
VALENTINA pijamaua e frumoasa dar fetita e mortala in pozitia in care sta si e frumosica foc.
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 45
Data de inscriere : 28/12/2008
Am lucrat inainte de vacanta de iarna o rochie pentru Patricia. Initial s-a vrut a fi o rochie de casa, pe baza unei promisiuni mai vechi, cum ca-i voi face rochii stralucitoare , de printesa, pe care sa le poarte in locul hainutelor de casa obisnuite. Pana la urma a purtat-o la serbarea de iarna, dupa care a tocit-n coate pana acum, asa de draga ii este![img][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]
Apoi , in timpul vacantei i-am mai lucrat Angelei o hainuta mai lunga, fiindca ma enerveaza la maxim gecile scurte pana in talie pe care i le-am luat:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] La spate i-am pus acea decoratie cu ursuleatza ca sa o mai invioreze putin.
Apoi , in timpul vacantei i-am mai lucrat Angelei o hainuta mai lunga, fiindca ma enerveaza la maxim gecile scurte pana in talie pe care i le-am luat:[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine] La spate i-am pus acea decoratie cu ursuleatza ca sa o mai invioreze putin.
aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Superbe amandoua

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Foarte daraguta rochia aurisvta si foarte mandra e fetita ta imbracata,ai o fata foarte frumoasa,sa faci cat mai multe rochii pentru ia,si de baietelul tau, vai nici nu stiu ce sa zic,ai facut si pentru el o gecuta foarte reusita mai ales la spate ,un ursulet,tare mult im-i plac, dar chiar ai niste ingeras,ai acordat foarte mare atentie la iei,sai poarte sanatos copii tai,si iesti o mama minunata pentru iei

zsofia- Junior
-
Numarul mesajelor : 438
Localizare : Sfantu Gheorghe
Data de inscriere : 13/11/2010
Multumesc mult

aurishta- Atotcunoscător
-
Aurishta, dar ai talent... Iti place cu siguranta ceea ce faci si copiii se pot bucura de asta. Felicitari pentru copiii frumosi ce-i ai si pentru ceea ce faci pentru ei. 

Intr-adevar,imi place mult sa lucrez pentru ei. Daca as avea etichete, pe fiecare as scrie: ''cu multa dragoste, de la mama'' Ei stiu asta si se bucura mult de orice lucrusor facut de mine.
aurishta- Atotcunoscător
-
foarte dragute amandoua. sa le poarte cu placere

dienutzababy- Senior
-
Numarul mesajelor : 697
Varsta : 35
Localizare : Nobitz, Germania
Data de inscriere : 22/03/2010
aurishta , din poza asa reiese, ca Patricia se simte ca o printesa in rochie, e incantata....iar cea mica e ca un ursulet in haina. Sunt faine hainele si ai niste fetite frumoase foc. Haina ete dublata cu polar?
Motzu- Senior
-
Numarul mesajelor : 528
Varsta : 48
Localizare : Rimnicu Vilcea
Data de inscriere : 26/12/2010
Nu, cu un fel de catifea. Polarul a fost de la un fular redirectionat si l-am folosit doar la margini. De fapt , intreaga hainuta a fost facuta din alte obiecte de imbracaminte nefolositoare. Fatza e dintr-o fusta lunga si dublata cu ceva gros termocolant, iar captuseala e un fost blazer de catifea .
aurishta- Atotcunoscător
-
bravo aurishta nu risipi nimic ,fetita ta e bucuroasa tare de rochie iar ursuletul cel micut e voios
dai inainte

rivka- Expert
-
Numarul mesajelor : 896
Varsta : 52
Localizare : timisoara
Data de inscriere : 20/02/2010
Merci mult!

aurishta- Atotcunoscător
-
Cata inspiratie aveti....aurishta imi place la nebunie hainuta Angelei, e minunata, si rochita la fel (ai doua minuni , sa-ti traiasca) .valentinadof ce mandra ti-e papusa de pijamaua ei...imi plac mult detaliile rosii spor la
in continuare ca va ies lucrusoare frumoase.
Mi-am luat si eu un material cu braduti (e o stofa subtire) sa imi fac un sarafan si mi-a iesit un mini sarafan si o bascuta pentru bubulina
, iar ultima rochita am facut-o dintr-o fusta de-a mea pe care am `sacrificat-o` pentru ea.
Nu le-am facut dupa tipare, doar ce am masurat-o pe ea ,au fost relativ usor de facut, mai greu cu marginile ca nu pot surfila
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]

Mi-am luat si eu un material cu braduti (e o stofa subtire) sa imi fac un sarafan si mi-a iesit un mini sarafan si o bascuta pentru bubulina

Nu le-am facut dupa tipare, doar ce am masurat-o pe ea ,au fost relativ usor de facut, mai greu cu marginile ca nu pot surfila

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ana.acount- helper
-
Numarul mesajelor : 30
Varsta : 37
Localizare : Brasov
Data de inscriere : 26/08/2010
tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Mersi tomari , majoritatea hainutelor de copii sunt colorate si am vrut niste rochite mai elegante de ocazie fara prea multe brizbrizuri si accesorii de alta culoare nu am avut atunci. Zilele urmatoare voi posta (daca ma ajuta Dumnezeu sa le termin) hainute foarte colorate
, cred ca extrem de colorate. Oricum mersi de observatie

ana.acount- helper
-
Ana, micuta e atat de dulce
Iar rochitele, iti dau dreptate, uneori parca si altceva decat roz se poate. Daca ii vei da o bluzica sau camasuta in contrast va fi imediat indulcita combinatia. Felicitari chiar sunt frumoase.

ANA sunt foarte frumoase si rochitele si bascuta,oare merge asa bascuta si pt baietei?eu nu prea gasesc modele de baieti si mi-e asa ciudaaaa
kla78- Senior
-
Numarul mesajelor : 522
Varsta : 45
Data de inscriere : 28/12/2008
Ana sa-ti traiasca fetita sa te bucuri de ea, iar despre rochite vreau sa-ti spun ca sunt superbe
si bascuta cu floricica ei de efect este foarte atragatoare

PAULA CONSTANTIN- Junior
-
Numarul mesajelor : 343
Varsta : 38
Localizare : PRAHOVA
Data de inscriere : 25/03/2010
Foarte faine lucrusoare ai facut , Ana! Bascuta e dragalasa foc si ii incadreaza foarte frumos chipul papushicii tale1

aurishta- Atotcunoscător
-
Foarte frumoase sant ana si foarte reusite , nici nu-ti mai trerbuie tipar.te descurci foarte bine fara tipare,te felicit

zsofia- Junior
-
Multumesc mult dragele mele
sa va traiasca si voua puiutii , acum am prins curaj sa va arat din lucrusoarele facute .
Kla78 cred ca merge si pentru baietei , de ce nu? Eu una ma gandesc ca ar merge bine cu cozoroc pentru baietei (si neaccesorizata
).
zsofiaczintos conteaza mult pentru mine parerile voastre mai ales a celor ca voi care sunteti avansate intr-ale croitoriei
si de la care am de invatat mult (chiar vreau sa ma dezvolt in domeniu). Cat despre tipare mai greu fara tutorial sau treptele de `asamblare` .
. Accept cu drag si criticile, pentru ca sunt incepatoare si le consider constructive

Kla78 cred ca merge si pentru baietei , de ce nu? Eu una ma gandesc ca ar merge bine cu cozoroc pentru baietei (si neaccesorizata

zsofiaczintos conteaza mult pentru mine parerile voastre mai ales a celor ca voi care sunteti avansate intr-ale croitoriei

. Accept cu drag si criticile, pentru ca sunt incepatoare si le consider constructive

ana.acount- helper
-
Eu care am observat ai imagini foarte clare,sa ramai acolo sa cosi hainutele dupa capul tau i-ti ese foarte bine si lasa intre timp ai sa si croiesti o sa observi cum trebuie croite,si ca sa vezi mai bine cum trebuie asamblate lucrurile ,trebuie sa desfaci multe lucruri si din todeauna sa te uiti la hainute cum sant cusutem si asa ai sa inveti, it- i doresc succes,si spor la lucru.
zsofia- Junior
-
Ce dulcica fetita .....si creatiile tale.

arielas- Maestru
- Numarul mesajelor : 1345
Localizare : la casa mea
Data de inscriere : 29/09/2010
Ai dreptate Zsofia si eu ii mai desfac hainite care i-au ramas mici sa imi dau seama de cum sa le croiesc, mai sunt folositoare pentru noi incepatoarele `cursurile ilustrate` din Burda
pe mine m-au mai ajutat.
Arielas vrei sa zici ca ai observat mai greu bascuta din cauza fetei mele, nu????
Asa si trebuie, ca noi purtam hainele nu ele pe noi, eventual doar sa ne puna in valoare
. Oricum ea e sursa mea de inspiratie
Spor la
tuturor

Arielas vrei sa zici ca ai observat mai greu bascuta din cauza fetei mele, nu????

Spor la

ana.acount- helper
-
Pagina 5 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 10, 11, 12

» Haine pentru copiii nostri (15)
» Hainute pentru copiii nostri (3)
» Hainute pentru copiii nostri (13)
» Hainute pentru copiii nostri (4)
» Hainute pentru copiii nostri (9)
» Hainute pentru copiii nostri (3)
» Hainute pentru copiii nostri (13)
» Hainute pentru copiii nostri (4)
» Hainute pentru copiii nostri (9)
Pagina 5 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ornamente de Craciun - 6
» Lumanari sculptate manual
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)