Provocare 5 polymer clay
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Provocare 5 polymer clay
Fetele,ati vazut ce ne-a scris Lenut la"de unde ne aprovizionam"?Magazinele Real au masina de paste la 28 lei!!!Probabil ca e vreo oferta!
E na..ar fi sooper. Maine ma interesez.

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 44
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Darkpoke, merci! Am masina de paste si cularea gri am folosit. Nu se cunostea modelul bine. Oricum, nu mi-a iesit nimic din ce-am facut in ziua respectiva. N-a fost sa fie
Spor!

Spor!
Nici mie nu mi-a iesit nimic asa ca am renuntat

marami- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 73
Varsta : 52
Localizare : Hunedoara
Data de inscriere : 02/11/2009
Nu renuntati,fetelor!Incercati mai multe plieri,si,inca o data,in acelasi sens.Si,pentru ca la provocarea castigata aiurea de mine am posta ceva crud,va invit sa faceti la fel.Vrem sa vedem incercarile,chiar si la crud!
day,m-am uitat pe blogul tau si tot nu ma pot dumiri cum poti creea asa minunatii....
sunt tare curioasa cu ce participi la concurs-sper ca participi...pupici

elyere- Nou venit
- Numarul mesajelor : 65
Localizare : jud.vaslui
Data de inscriere : 17/09/2010
Sa nu va lasati pagubase 
Noroc cu provocarea asta ca altfel nu cred ca mai incercam vreodata tehnica asta.Acum ca m-am prins cum se face voi repeta experienta fara sa fiu impinsa de la spate ca acum

Noroc cu provocarea asta ca altfel nu cred ca mai incercam vreodata tehnica asta.Acum ca m-am prins cum se face voi repeta experienta fara sa fiu impinsa de la spate ca acum

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
he he am depistat ca am si eu fimo metalic. maine cand ma duc la mama unde am masina de paste o sa incerc si eu ceva

Hihihi,incepeti sa va incingeti!Asa-mi place!
Elyere,cred ca nu particip la concurs,pentru ca nu pot sa ma hotarasc.Azi vreau unul,maine altul....am vreo trei optiuni si ....greu.Mai bine stau cuminte.
Elyere,cred ca nu particip la concurs,pentru ca nu pot sa ma hotarasc.Azi vreau unul,maine altul....am vreo trei optiuni si ....greu.Mai bine stau cuminte.

pai,trage la sorti k ai ce arata........

elyere- Nou venit
am incercat si eu...am pliat, intins, pliat, intins, de vreo 15 ori..in acelasi sens...presat model, curatat..ramane ceva dar nu prea mult.
O trebui oare un model mai mare? Adica dungutele sau florile de pe matrita sa fie mai late? ca eu am incercat cu un medalion metalic cu niste trandafirasi micuti. A... si inca ceva. Trebuie presat modelul foarte apasat sau normal? Nu am masina de paste....

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 44
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Mykya,ai lucrat bine,daca zici ca se vede totusi ceva.Poti incerca si cu texturi mai late,cum le-ai zis tu(am inteles ce vroiai sa zici),de apasat apasa pana se imprima bine modelul in Fimo,apoi vezi cand razuiesti sa nu iei pana la baza modelului.Iei doar ce iese in sus,dar sa mai ramana cat de cat si pe baza.Apoi pune deasupra o folie de plastic si intinde usor cu rollerul(sau ce ai tu),in toate sensurile, doar atat cat sa se niveleze.Dezlipesti folia si mai finisezi si GATA!Sigur iti iese.Oricum,efectul deplin apare doar la sfarsit,dupa slefuit/lacuit.
din cate stiu, efectul mica shift il poti obtine si doar suprapunand straturi de material sau amestecand materialul in anumite feluri (ma rog, explicatia cere imagini ca nu stiu asa cum sa explic)...Important este ca mica sa fie aliniata ca sa obtii model (diferenta de culoare). Si nu trebe musai cu matrita sa apesi pe ea...De exemplu, Dan Cormier (mare artist in tehnica asta) foloseste numai cutter si forme simple
exista mai multe metode de a obtine efectul ;)
Spor
exista mai multe metode de a obtine efectul ;)
Spor

pe ultima suta de metri, postez si eu incercarile mele de Mica Shift. Trebuie sa va spun ca am incercat si eu cu Metallic Ruby Rose si nu a iesit modelul, pe cand pe Copper se vede de cand indoi materialul, la fel si pe Gold si pe Silver.
inca nu m-am hotarat daca sa fac pandantive sau brose :P Pot sa devina orice.
Le-am numit Scut de Mica Shift

inca nu m-am hotarat daca sa fac pandantive sau brose :P Pot sa devina orice.
Le-am numit Scut de Mica Shift

andra...f dragute..imi place culoarea asta...cred k mi-o voi procura la urmatoarea comanda
iata si incercarile mele...de data asta ama vut prea multa lumina...asa ca dupa zeci de poze...tot nu sunt multumita...o sa pun putin mai multe poze...sper sa nu se supere nimeni...pt k nu ma pot hotari..in care s vede mai bine...ca mi-a iesit cat de cat tehnica...sper ca a iesit..ce ziceti?
fara masina de paste...chiar e greu...dar iata varianta roler

iata si incercarile mele...de data asta ama vut prea multa lumina...asa ca dupa zeci de poze...tot nu sunt multumita...o sa pun putin mai multe poze...sper sa nu se supere nimeni...pt k nu ma pot hotari..in care s vede mai bine...ca mi-a iesit cat de cat tehnica...sper ca a iesit..ce ziceti?
fara masina de paste...chiar e greu...dar iata varianta roler

darkpoke- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1549
Varsta : 37
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 30/04/2010
si eu tot cu rollerul am facut dar mi-a iesit mai pronuntat modelul... Cred ca e important si cat e de gros materialul si cat de tare apesi pe el... si am observat ca abia dupa slefuit se vede cum trebuie.
Cu ce ai facut primul model? are potential matrita.
te felicit ca ai reusit!
edit: ma fetelor, eu zic sa va faceti cadou de craciun masina de paste (cele care nu aveti) pentru ca veti vedea cat de mult va ajuta in absolut orice faceti! asta chiar mi se pare indispensabila ;)
Cu ce ai facut primul model? are potential matrita.
te felicit ca ai reusit!

edit: ma fetelor, eu zic sa va faceti cadou de craciun masina de paste (cele care nu aveti) pentru ca veti vedea cat de mult va ajuta in absolut orice faceti! asta chiar mi se pare indispensabila ;)

ms mult
nu am matrita...aici a fost problema...nu grosimea...si adancimea..ca sa zic asa
matrita patrunde mai adanc in material...primul model l-am facut cu un nasture...dar pt k era bombat...nu am putut textura uniform...plus ca am pus cam mult lac
in fine..din greseli inveti..
ma bucur ca mi-a iesit efectu pana la urma
nu am matrita...aici a fost problema...nu grosimea...si adancimea..ca sa zic asa
matrita patrunde mai adanc in material...primul model l-am facut cu un nasture...dar pt k era bombat...nu am putut textura uniform...plus ca am pus cam mult lac
in fine..din greseli inveti..

darkpoke- Atotcunoscător
-

acuma is deja nervoasa ca nu imi iese si oricat as mai incerca tot degeaba. il las o vreme si o sa revin la el probabil prin ianuarie. pacat ca lipsesc de la tema asta dar... de nervii nu ma lasa:P

bafta celor care au reusit sa faca aceasta tema minunata
Bravo ,Andra!Faine scuturile tale!
Darkpoke,veeeezi?Ti-am zis eu ca poti!
Firimitura,sa nu indraznesti sa cedezi!Ce anume nu-ti iese?Poate te putem ajuta!
Darkpoke,veeeezi?Ti-am zis eu ca poti!
Firimitura,sa nu indraznesti sa cedezi!Ce anume nu-ti iese?Poate te putem ajuta!
nu cedez de tot.numai ca o vreme imi iau mainile de pe fimo. asa am facut si la swirl si cand m-am asezat apoi la masa de lucru si am luat pe indelete totul mi-a iesit.deci trebuie sa il las o vreme. nu imi ramane imprimat nimica dupa ce incep sa razuiesc, deci trebuie sa imi iau o zi in care sa am rabdare sa fac pe indelete totul.

Aha,am inteles.Uite,nu mai stiu cine zicea ca nu ii iese decat cu anumite culori.Incearca cu un maro,cooper sau gold.Alea sigur ies bine pe mica shift.
andra
ce texturi faine ai facut,imediat am recunoscut capacelele din metal.Ce bine arata 
darkpoke
bravo,imi place ce ti-a iesit
vei mai incerca pe viitor?
wow day uite cate participante ai
si inca nu s'a terminat provocarea
edit later :am facut biletelele din timp si suntem 4 concurente pana acum...de ce aveam impresia ca suntem foooarte multe?
ordinea aleatorie :
darkpoke,carmen,andra si eu .
andrea z creatia e noua,e pt concurs ?

darkpoke

wow day uite cate participante ai

edit later :am facut biletelele din timp si suntem 4 concurente pana acum...de ce aveam impresia ca suntem foooarte multe?
ordinea aleatorie :
darkpoke,carmen,andra si eu .
andrea z creatia e noua,e pt concurs ?
Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010

vai.Day....cum sa nu ne placa premiul...poate faci o tragere la sorti cu cei care l-am admirat
eu nu particip ptr.ca,stiti vorba aia-n-am cu ce ,domn'le,n-am cu ce.......

elyere- Nou venit
ms libelulo...ma bucur ca mi-a iesit
si da...voi mai incerca aceasta tehnica..pt k mi se pare plina de surprize
si mai ales..pt k am onoarea de a va anunta ca ieri mi-am auto facut cadou o masina de paste
si da...voi mai incerca aceasta tehnica..pt k mi se pare plina de surprize
si mai ales..pt k am onoarea de a va anunta ca ieri mi-am auto facut cadou o masina de paste

darkpoke- Atotcunoscător
-
Pagina 4 din 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Pagina 4 din 7
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Paturi crosetate 2
» Dieta sau un regim de viata sanatos!
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Rochii, fuste crosetate -14
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Fotografia, intre hobby si arta
» Pirogravura
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6