Creatiile noastre - fuste (1)
+36
maria_covacef
nadina_b2005@yahoo.com
vasilica
clodi
zylv
Noemi
ciresicca
bluegray
ionela stefan
Laila
ANURIM
julix_2007
rocsana
diane
Adriana13
ariana
Ania
andreeaX
geany
aisha
Clio_Ela
ioana soare
DANIELA.I
vilcris
Eva
tomari
Dionisia
StMihaela
Bianca
duchess
MihaelaT
lorinaoo1
Admina
IrisT
diada
Camy
40 participanți
Pagina 4 din 12 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12
CREATII FUSTE
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ASTAZI AM INCEPUT-O MAINE O TERMIN,ESTE DOAR DIN BUCATI.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
ASTAZI AM CONFECTIONAT-O DINTR-O MATASE DAR IMPRIMEUL E DEOSEBIT ARE MAI MULTE NUANTE SI ESTE USOR DE ASORTAT.
SPER SA VA PLACA.
ASTAZI AM INCEPUT-O MAINE O TERMIN,ESTE DOAR DIN BUCATI.
ASTAZI AM CONFECTIONAT-O DINTR-O MATASE DAR IMPRIMEUL E DEOSEBIT ARE MAI MULTE NUANTE SI ESTE USOR DE ASORTAT.
SPER SA VA PLACA.
Re: Creatiile noastre - fuste (1)
Maistra sunt foarte frumoase!
Si mie imi place imprimeul camasutei, mi se pare foarte feminin!
Si mi se pare super ca ai potrivit carourile la materialele fustei in asa fel incat sa fie simetrice!
Eu am o problema cu carourile, trebuie sa se alinieze la fix, am aruncat o data 2 perechi de maneci pentru un hanorac doar ca nu se aliniau "suficient de perfect".

Si mie imi place imprimeul camasutei, mi se pare foarte feminin!
Si mi se pare super ca ai potrivit carourile la materialele fustei in asa fel incat sa fie simetrice!

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3889
Varsta : 42
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
FUSTE
ACESTEA SUNT ULTIMELE CREATII SPER SA VA PLACA.
ACESTEA SUNT ULTIMELE CREATII SPER SA VA PLACA.
Maistra sunt SUPERBE
ai lucrat dupa model din Burda sau le-ai construit singura tiparul? Sunt exact genul care mie una mi se potriveste cel mai bine dupa constitutia pe care o am, si nu numai mie; cred ca se potrriveste si avantajeaza orice tip de silueta.
Partea de jos la cea alb negru cum ai construit-o ca si restul fustei din clini, sau dintr-o bucata?

Partea de jos la cea alb negru cum ai construit-o ca si restul fustei din clini, sau dintr-o bucata?

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
MAISTRA foarte frumoase fustele,broderia dupa prima fusta este facuta tot de tine?
imi plac toate,tomari are dreptate,este si in burda o fusta asa sau asemanatoare,am facut si eu una in genul acesta.
felicitari
imi plac toate,tomari are dreptate,este si in burda o fusta asa sau asemanatoare,am facut si eu una in genul acesta.
felicitari
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 41
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Maistra
prima imi place foarte, foarte mult! Superbe toate

Important: Inainte de a pune o intrebare pe forum va rog folositi functia cautare in forum. Poate deja aveti raspuns![Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
. E moderna si broderia e deosebita. Din ce material e facuta? Si urmatoarele imi plac, este un model care avantajeaza intr-adevar orice silueta 

Maistra, fustele tale sunt superbe!
O sa te rog sa imi mai dai sfaturi
. Citind explicatiile tale am invaat si eu mult.
Pe mine ma avantajeaza clinii, inca mai am talie, dar mai jos a cam crescut
.
Modelele tale sunt foarte frumoase, iar cea cu galben postata acum vreo doua sapt mi-ar placea sa o fac si eu.
O sa te rog sa imi mai dai sfaturi

Pe mine ma avantajeaza clinii, inca mai am talie, dar mai jos a cam crescut

Modelele tale sunt foarte frumoase, iar cea cu galben postata acum vreo doua sapt mi-ar placea sa o fac si eu.
Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 46
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Si mie tot cea cu broderie imi face cu ochiul! Frumoasa! Broderia la masina sau hand made? 

foarte frumoase,insa dupa cum vad eu acea broderie cred ca asa era materialul.dar poate fi facuta cu masina de brodat cu programe. nu faci asa ceva la mana pe asa material...zic si eu sa provoc pe cineva care are atata indemanare
deci cine poate face asa ceva manual sa ma invete si pe mine 

Geany eu am o fata de masa foarte foarte frumoasa brodata de strabunica mea acum multi multi ani cand eu nici nu eram. O sa-i pun poza la broderii, cu mentiunea ca este opera ei, daca este voie, pentru inspiratie. De invatat insa nu mai are cum sa ne invete
, dar sunt convinsa ca a avut nevoie de foarte multa rabdare si pasiune.

ioana soare- Moderator
-
creatiile noastre
INTRADEVAR BRODERIA ESTE FACUTA CU O MASINA DE BRODAT CU PROGRAM,V-AM PROMIS CA VA VOI ARATA SI VOUA MASINA SI SPER CA MAINE SA REUSESC.MATERIALUL ESTE UN TERCOT.CA SI REALIZARE A TIPARULUI E SIMPLU:FOLOSITI TIPARUL DE FUSTA CLASICA CARE L-AM POSTAT LA TIPARE FUSTE SI EVAZATI LA PARTEA DE JOS(LA TERMINATIE),ASTFEL REALIZATI EVAZEUL,PARTEA DE SUS LA FEL DE SIMPLU:TRASATI PE TIPAR LINIA PE CARE VA URMA IMBINAREA INTRE PARTEA DE SUS SI CEA DE JOS SI TAIATI PE LINIE.
Maistra
am si eu o MARE rugaminte.
Am cateva costumase cu pantaloni, ... Pantalonii imi sunt ok in talie, insa pe solduri sunt ff stramti.
Poate sunt si celelalte fete interesate... Ne explici cand ai timp, te rog, cum facem o FUSTA (bineinteles nu lunga) din PANTALONI? Asta in cazul in care avem nevoie de largime mai multa...
Pantalonii tre sa fie destul de lungi (de 2 ori lunginmea fustei ma gandesc), nu?
Undeva trebuie bagat ceva material, ca sa avem largime... dar unde?? nu am nici o idee. Ma gandeam ca in lateral, in ambele parti, dar nu stiu cum arata
ca sa nu mai desfac si fermoarul (pantalonii mei au fermoarul in fatza, nu lateral)
am si eu o MARE rugaminte.
Am cateva costumase cu pantaloni, ... Pantalonii imi sunt ok in talie, insa pe solduri sunt ff stramti.
Poate sunt si celelalte fete interesate... Ne explici cand ai timp, te rog, cum facem o FUSTA (bineinteles nu lunga) din PANTALONI? Asta in cazul in care avem nevoie de largime mai multa...
Pantalonii tre sa fie destul de lungi (de 2 ori lunginmea fustei ma gandesc), nu?
Undeva trebuie bagat ceva material, ca sa avem largime... dar unde?? nu am nici o idee. Ma gandeam ca in lateral, in ambele parti, dar nu stiu cum arata

Clio_Ela- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1303
Varsta : 46
Localizare : intre optimisti
Data de inscriere : 17/04/2009
Buna ioana,
Eu ieri am facut o fusta dintr-o pereche de panalon,dar nu cum te referi tu,ci am croito din materialul pantalonului ,iar betelia am aplicato cea de la pantalon.
La fusta despre care spui tu,eu stiu ca am vazut in romania si ghiar fuste lungi.fetele au introdus un clin in fata si un clin in spate .Pantalonii erau de bugi si au introdus clin de blug sau alt material :Eu spun doar ce am vazut,dar maistra te poate lamuri mai profesionist.
Eu ieri am facut o fusta dintr-o pereche de panalon,dar nu cum te referi tu,ci am croito din materialul pantalonului ,iar betelia am aplicato cea de la pantalon.
La fusta despre care spui tu,eu stiu ca am vazut in romania si ghiar fuste lungi.fetele au introdus un clin in fata si un clin in spate .Pantalonii erau de bugi si au introdus clin de blug sau alt material :Eu spun doar ce am vazut,dar maistra te poate lamuri mai profesionist.

Geany
nu eu am scris despre transformarea fustei in pantalon, ci Ela.
Dar ideea cu clinul inserat e foarte buna. Mie mi s-ar parea interesant sa fie crosetat , dantelat acel clin.

Dar ideea cu clinul inserat e foarte buna. Mie mi s-ar parea interesant sa fie crosetat , dantelat acel clin.

ioana soare- Moderator
-
oooo,imi cer scuze.citisem inainte cea cu broderia si am ramas cuplata
dar ce ma bucur ca a trecut pastele
crosetat danteleat,,,in fata si in spate,nunu..
.dar depinde si la ce material este aplicat,ca nu la orice se potriveste,parerea mea 
acum poze cu fustita ce am facut-o ieri in 6 clini dintr-un pantalon.am recroit dupa tipar construit singura ,doar betelia am folosit-o de la pantalon.desi am migalit sa pun liniile parale,la cusut s-au deplasat
.este pentru o prietena din romania.

crosetat danteleat,,,in fata si in spate,nunu..

acum poze cu fustita ce am facut-o ieri in 6 clini dintr-un pantalon.am recroit dupa tipar construit singura ,doar betelia am folosit-o de la pantalon.desi am migalit sa pun liniile parale,la cusut s-au deplasat

Geany, e foarte frumoasa si vie cum le mai spun eu hainelor in culori calde 
Bravo!

Bravo!

Asa este,prietena mea si-a cumparat cu ceva ani in urma acei pantaloni dintr-o gubela,fiind marimea 40 si largi.ii cumparase pentru culoarea materialului si ramasese ca eu sa-i fac ceva din ei.Acum eu sunt de ceva vreme in Germania si dand in damblaua asta de cusut iarasi,i-am facut o fustita si din rest poate ii fac si un tricou ceva sa se potriveasca in combinatie cu inca ceva.Mama mea e aici si la mijlocul lui mai merge in Romania,deci i le va da ea(suntem prietene de familie).
Si mie imi place culoarea si mai-mai sa nu i le mai dau,dar ma mustra constiinta,asa ca mai bine imi cumpar material cand imi gasesc.
Si mie imi place culoarea si mai-mai sa nu i le mai dau,dar ma mustra constiinta,asa ca mai bine imi cumpar material cand imi gasesc.

Foarte frumoasa fusta Geany!
Imi place mult, daca nu ziceai ca-i transformata din pantaloni nu mi-as fi dat seama!
Ti-au iesit foarte bine carourile, nu se observa ca s-au deplasat putin.
Si dublat acel clin, pai cum credeai?
Sau plecat cu el de mai de jos, in loc de crapatura. Si asa e nu merge la orice material, si depinde si din ce fir ar fi crosetat.

Ti-au iesit foarte bine carourile, nu se observa ca s-au deplasat putin.
Si dublat acel clin, pai cum credeai?

ioana soare- Moderator
-
andreeaX- Junior
-
Numarul mesajelor : 301
Varsta : 38