Creatiile noastre - fuste (1)
+36
maria_covacef
nadina_b2005@yahoo.com
vasilica
clodi
zylv
Noemi
ciresicca
bluegray
ionela stefan
Laila
ANURIM
julix_2007
rocsana
diane
Adriana13
ariana
Ania
andreeaX
geany
aisha
Clio_Ela
ioana soare
DANIELA.I
vilcris
Eva
tomari
Dionisia
StMihaela
Bianca
duchess
MihaelaT
lorinaoo1
Admina
IrisT
diada
Camy
40 participanți
Pagina 10 din 12
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
creatiile noatre fuste.
Multumesc de aprecieri,Diada le-am facut cu masina mea privileg ,care are si cusaturi ornamentale.
Re: Creatiile noastre - fuste (1)
ADMINA foarte frumoase fustele.
MAISTRA interesanta fusta cu cusaturile ornamentale,credeam ca sunt facute cu uberul.
pupicei
MAISTRA interesanta fusta cu cusaturile ornamentale,credeam ca sunt facute cu uberul.
pupicei
Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Exact la fel credeam si eu, ca sunt facute cu o masina speciala (nu mai retineam numele)... foarte interesante cusaturi ornamentale are masina ta, Maistra!
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Maistra, sincer te admir ca lucrezi atat de mult si dormi atat de putin! mie 8 ore de somn pe noapte nu-mi ajung
Maistra, sincer te admir ca lucrezi atat de mult si dormi atat de putin! mie 8 ore de somn pe noapte nu-mi ajung

ciresicca- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 160
Varsta : 44
Localizare : bacau
Data de inscriere : 28/02/2009
Am facut si eu o fusta, dar mi-e rusine ca e asa usor de facut, nici nu prea ma pot lauda, decat poate cu combinatia de culori, si aplica stil hippie.
E bineinteles facuta fara tipar, cu elastic in talie, si.... jos lasata doar surfilat. Sus la elastic am cusut cu uberul direct, punand un fir turcoaz si unul verde ca sa ne asortam din cap pana in picioare
Singura nemultumire a mea e ca materialul nu pica destul de greu ca sa se aseze mai frumos.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
E bineinteles facuta fara tipar, cu elastic in talie, si.... jos lasata doar surfilat. Sus la elastic am cusut cu uberul direct, punand un fir turcoaz si unul verde ca sa ne asortam din cap pana in picioare

Singura nemultumire a mea e ca materialul nu pica destul de greu ca sa se aseze mai frumos.
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 43
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 16/07/2009
NOEMI chiar imi place fustita ta,asa simpla,materialul este superb ca textura dupa cum se vede.tu a icrosetat aplicatia?
imi plac lucrusoarele facute cu uberul
pupicei
MAISTRA foarte frumoasa fusta in clini ,are si captuseala?
imi plac lucrusoarele facute cu uberul

pupicei
MAISTRA foarte frumoasa fusta in clini ,are si captuseala?
Camy- Maestru
-
CAMY sarumana
e ok fustita, nu e vreo capodopera dar imi e draga pt ca e ideea mea. Nu eu am crosetat aplica. La crosetat chiar nu ma pricep si nu prea am nici timp. Cum ma pun la masina de cusut, in maxim jumatate de ora alui meu i se face foame si ma dispera. Nu pot sa lucrez si eu linistita offf

Noemi- Atotcunoscător
-
RE: creatiile noastre - fuste
buna seara fetele,
revin si eu cu o fusta pe care am facut-o cu tiparul de fusta cu 2 pliuri postat de Maistra in sectiunea Constructia Tiparelor. E din velur roz inchis, numai buna de vara-toamna, merge la servici cu o camasuta.
Din pacate n-am mai avut timp sa lucrez din cauza unor probleme in familie, dar..mergem cu Dumnezeu inainte. In schimb, am urmarit ultimele noutati de pe forum si m-am minunat de cate creatii frumoase ati mai facut.
sper sa va placa, astept o mica parere.
revin si eu cu o fusta pe care am facut-o cu tiparul de fusta cu 2 pliuri postat de Maistra in sectiunea Constructia Tiparelor. E din velur roz inchis, numai buna de vara-toamna, merge la servici cu o camasuta.
Din pacate n-am mai avut timp sa lucrez din cauza unor probleme in familie, dar..mergem cu Dumnezeu inainte. In schimb, am urmarit ultimele noutati de pe forum si m-am minunat de cate creatii frumoase ati mai facut.
sper sa va placa, astept o mica parere.
ciresicca- Ucenic
-
wow! Ciresica, ti-a iesit super fusta! Bravo!
si fara probleme sa ai timp si pentru croitorit.

ciresica, sunt invidioasa! Mi-ai luat-o inainte. eu o rugasem pe maistra sa ne dea explicatiile pt tipul asta de fusta si n-am ajuns inca sa o fac!
Ti-a iesit frumos, sa o porti cu placere!
Pe ce iti faci tiparele? Pe hartie obisnuita sau pe carton?

Ti-a iesit frumos, sa o porti cu placere!

Pe ce iti faci tiparele? Pe hartie obisnuita sau pe carton?
Ciresica e super fusta, cu niste sandale cu talpa ortopedica merge super, e retro asa... foarte sexy, imi place. Dar culoarea nu se vede prea bine, ai facut poza fara blitz sau cu telefonul 
Oricum mai fa si mai arata-ne.

Oricum mai fa si mai arata-ne.
Noemi- Atotcunoscător
-
Ti-a iesit foarte bine
s-o porti cu placere!
sa treci mai usor peste probleme 

Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.
Aisha, tiparele noi le fac pe coli de hartie obisnuita si le tin impaturite intr-un dosar
. Nu am cumparat inca coli de carton. Iar pe cele din Burda le scot pe hartie de calc. Nu am gasit nici pe net nici in comert hartie milimetrica mare, mi-ar fi fost mai usor sa-mi fac tiparele.
E mai simplu sa-mi fac singura tipar dupa masurile mele, utilizand foarte mult explicatiile din sectiunea Constructia Tiparelor, pentru ca nu dau gres niciodata, iar la proba ajustez putin daca e cazul. In schimb tiparele din Burda au talia prea mica si soldurile prea mari, am de muncit, nu gluma:)
Aisha, tiparele noi le fac pe coli de hartie obisnuita si le tin impaturite intr-un dosar

E mai simplu sa-mi fac singura tipar dupa masurile mele, utilizand foarte mult explicatiile din sectiunea Constructia Tiparelor, pentru ca nu dau gres niciodata, iar la proba ajustez putin daca e cazul. In schimb tiparele din Burda au talia prea mica si soldurile prea mari, am de muncit, nu gluma:)
ciresicca- Ucenic
-
CIRESICA chiar imi place foarte mult fustita si mai ales ca este si din raiat.iubesc materialul asta ca se lucreaza bine si se aseaza foarte bine.singura neplacere este ca lasa foarte multe scame.
sa o porti sanatoasa,incearca sa treci peste problemele din familie,pe mine croitoria ma relaxeaza si ma face sa uit de toate

sa o porti sanatoasa,incearca sa treci peste problemele din familie,pe mine croitoria ma relaxeaza si ma face sa uit de toate

Camy- Maestru
-
creatiile noatre fuste.
Ciresicca,imi place ce vad .sunt atat de fericita ca intr-adevar tiparele mele te ajuta,dar cum spui tu,cele din burda nu prea bat intotdeauna,prefer sa-mi fac pe masurile luate pe mine.spor la treaba in continuare.
Ciresica, foarte draguta fusta. M-ai inspirat. Trebuie sa incerc si eu.
StMihaela- Junior
-
Numarul mesajelor : 333
Varsta : 48
Localizare : Romania
Data de inscriere : 03/01/2009
Am facut o fustita semiclos, dar petrecuta in fata, ca sa nu fie atat de simpla. Tot pentru asta am aplicat pe toate marginile danteluta si i-am facut si o platca. Fustita e in doua straturi, un bumbac mai grosut deasupra si unul subtirel pe dedesubt, ca si captuseala. Nu este calcata foarte bine, eterna mea problema

ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
IOANA superba si fustita,imi place tare mult,sa o porti sanatoasa.
pupicei
pupicei

Camy- Maestru
-
Ioana, apoi ai fost in concediu sau ai muncit de zori?
Ca venisi din concediu c-o gramada le lucruri frumoase.
Imi place foarte mult si fusta. Esti multitalent!
Cand ai timp, faci si-o poza asa mai de aproape sa vada si ochii mei marginea cu danteluta.

Imi place foarte mult si fusta. Esti multitalent!
Cand ai timp, faci si-o poza asa mai de aproape sa vada si ochii mei marginea cu danteluta.

Ioana, este asa de romantica.
Iti vine foarte bine, sa o porti iubita.
Chiar ca esti multitalent, cum spune Mihaela.

ioana,fusta este super faina 

zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
IOANA fusta ta este foarte frumoasa, imi place mult, e sexy prin faptul ca nu lasa sa se vada mult. Si merge asa bine cu maieutul cu umerii goi. Sa o porti cu placere, chiar imi place mult.
Noemi- Atotcunoscător
-
Va multumesc frumos, sunteti tare dragute!
Mihaela o sa fac poza si cu detaliu pe danteluta si o adaug in postarea cu celelalte, dar pana atunci poti sa o vezi in poza cu detaliul de la bluza petrecuta tricotata, e mai de aproape. Ea e danteluta de margine, dar n-am pus-o sa iasa in afara, ci sa fie toata peste margini, si coltisorii (valurelele) le-am pus inspre interior, asa mi s-a parut ca-i mai dragut.

Mihaela o sa fac poza si cu detaliu pe danteluta si o adaug in postarea cu celelalte, dar pana atunci poti sa o vezi in poza cu detaliul de la bluza petrecuta tricotata, e mai de aproape. Ea e danteluta de margine, dar n-am pus-o sa iasa in afara, ci sa fie toata peste margini, si coltisorii (valurelele) le-am pus inspre interior, asa mi s-a parut ca-i mai dragut.
ioana soare- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3890
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 24/02/2009
Pagina 10 din 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12

» Costume si compleuri-cap1
» Fuste (5)
» Fuste (cap.2)
» Creatiile noastre rochii - cap. 1
» Hainute pentru copiii nostri (2)
» Fuste (5)
» Fuste (cap.2)
» Creatiile noastre rochii - cap. 1
» Hainute pentru copiii nostri (2)
Pagina 10 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Despre noi
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Frivolite - cap 7
» casute de lemn pentru papusi
» Croitorie
» Florile din gradina mea(2)
» Jucarii crosetate
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)