Vrei sa fiu craciunita ta?
+50
TeoCanada
LYNDA
SilviaDumitrescu
Maci
26octombrie
laurela
Marinela
viorica
casagravor
Adelaida
stoy
Lucia.BlueFlower
diada
manuela29
bubu85
bibidesign
danadea
danyelyta28badea
MihaelaT
CCristinaC
Bianka7
mykya
RamonaM
ionela stefan
Gabiuta
europolis
cld
betymi72
iulia sevcenco
silvisor
micheline
adelina24
Giobsy
Serban Valentina
ioana soare
mnarcisa
samo99ro
iuliana72
kitty_1973
mariaz_09
margelutamea
clodi
danabarbu2007
letho
ivanoiuadela9
Admina
Uca
MagdaMarin
Karina33
cris69
54 participanți
Pagina 7 din 9
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Vrei sa fiu craciunita ta?
Letho, daca citesti cu atentie, au si aparut mesaje de spam, la un subiect care se vroia de cadouri intre forumiste mai vechi, mai noi, dar totusi nu cu interese. Suntem 20.000 de membrii, normal ca nu toate ne stim, normal ca pot aparea si surprize. Decizia este a mea, imi pare rau, dar nu am timp sa centralizez 100-150 de craciunite. E primul an cand facem aceasta actiune, la Paste poate lasam deschis mai mult, dar acum, cu 2 concursuri incepute, craciunitele trebuie limitate. Chiar imi pare rau. Pe viitor vom fi mai multe, promit.

si a mea. si eu ma gandeam la fel. oricum m-ati surprins nu ma gandeam sa va inscrieti atatea. a fost o surpriza.
Super! Ce bine ce am prins si eu inscrierea!
Deja am pregatit cateva cadouri, dintre care o sa aleg ceva potrivit pentru fiecare

Deja am pregatit cateva cadouri, dintre care o sa aleg ceva potrivit pentru fiecare

Daca tot sunt atat de multe cereri, de ce nu se lasa o data limita de inscriere, mai creati o lista, etc? Daruiesti, primesti, asta in spiritul Craciunului si nu numai!
Vizitato- Vizitator
eu primisem o invitatie pe mail. nu-i bai, ata ete..
have fun, sunt convinsa ca va fi tare placut acest schimb de ganduri frumoase!
26octombrie- helper
- Numarul mesajelor : 4
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 04/12/2010
i26octombrie a scris:eu primisem o invitatie pe mail. nu-i bai, ata ete..
Si eu la fel!
Vizitato- Vizitator
Este adevarat ce spuneti voi, numai ca pot aparea si surprize. E posibil sa mai existe si forumiste care sa nu se tina de cuvant si sa nu trimita. (eu sper totusi ca nu). Cu cat lista este mai mare cu atat cresc si riscurile. Imi pare rau sa spun asta, sper sa nu supar pe nimeni cu aceasta afirmatie, dar cred ca asta e realitatea. Sunt sarbatori si trebuie sa fie totul feeric. Vor mai fi ocazii cu siguranta, stati pe aproape...

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 47
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
fetele noi sa intre mai des sa ne cunoastem si totul va fii bine.
cele care sunt inscrise pe lista sunt fete care activeaza zilnic.arata ce fac si participa la bunul mers al forumului, s-au legat prieteni.
veniti si voi in randul nostru. participati la discutiile noastre.
cele care sunt inscrise pe lista sunt fete care activeaza zilnic.arata ce fac si participa la bunul mers al forumului, s-au legat prieteni.
veniti si voi in randul nostru. participati la discutiile noastre.
Ultima editare efectuata de catre cris69 in Dum 05 Dec 2010, 12:25 am, editata de 1 ori
Pentru unele persoane timpul permite asta...
Si cine scrie mai des poate fi "cunoscut" mai bine? Ce anume sa fie bine, acum este mai putin, chiar nu inteleg???
Atunci cel sau cea care administreaza site-ul sa schimbe regulamentul, dupa un timp anume, cele care nu participa la bunul mers la forumului sa fie eliminate!
Si cine scrie mai des poate fi "cunoscut" mai bine? Ce anume sa fie bine, acum este mai putin, chiar nu inteleg???
Atunci cel sau cea care administreaza site-ul sa schimbe regulamentul, dupa un timp anume, cele care nu participa la bunul mers la forumului sa fie eliminate!
Vizitato- Vizitator
QDO hai sa nu stricam acest subiect frumos cu intentii bune. Hai te rog eu, ca ploiesteanca de-a ta . Si nu mai fi suparata ca nu ai prins acest joc ca asta este pana la urma . Or sa mai fie si alte cu siguranta. Uite de exemplu eu am ceva vechime si destule postari si nu am participat la acest joc. Dar daca va fi o actiune de strangere de cadouri pentru ...stiu si eu... un orfelinat, un azil de batrani...in spital..... cu siguranta m-as baga si eu sa lucrez si sa ofer ceva.
Hai sa fim buni si toleranti si sa nu ne suparam din nimicuri.
Ca sa fac o gluma, zic asa
tu esti din Ploiesti, eu sunt din Ploiesti, ce ar fi sa ne gasim si sa imi faci mie cadou ce vroiai sa pui pe forum? Dar... sa nu ai pretentia sa iti dau si eu acelasi numar de cadouri
ca n'ai sa vezi
Hai sa fim buni si toleranti si sa nu ne suparam din nimicuri.
Ca sa fac o gluma, zic asa
tu esti din Ploiesti, eu sunt din Ploiesti, ce ar fi sa ne gasim si sa imi faci mie cadou ce vroiai sa pui pe forum? Dar... sa nu ai pretentia sa iti dau si eu acelasi numar de cadouri

QDO te rog sa nu exageram. Sunt sigura ca Cris nu a scris acea idee ca sa supere pe cineva. Era vorba doar de o invitatie la discutiile de aici, de pe forum. Cu timpul ajungem sa ne cunoastem cat de cat, daca vorbim mai des, daca ne si intalnim cand suntem din aceeasi zona. Cu siguranta daca erai pe aproape si daca urmareai de la inceput subiectul, si iti manifestai dorinta erai acceptata chiar daca nu aveai postari. Odata ce s-a spus STOP inscrieri asta este. Nu trebuie sa te superi pe bune. Vor mai fi astfel de initiative. Poti si tu sa propui ceva de genul asta sau daca ai alta idee e binevenita. Nici noi nu suntem tot timpul pe forum: avem servici, cu toate mai mesterim si cate ceva, familia este si ea un lucru important. Intram cand avem timp si participam la discutiile care ne intereseaza. Nu este nimeni eliminat decat daca incalca regulile. Te pup si ne mai citim.
Adaug: Pentru ca intre timp am citit ce a scris Silvia ma bag si eu: Suntem ploiestence, ne intalnim la o cafea si ne dam cadouri.

Adaug: Pentru ca intre timp am citit ce a scris Silvia ma bag si eu: Suntem ploiestence, ne intalnim la o cafea si ne dam cadouri.

mykya- Atotcunoscător
-
Accept cu drag invitatia! Asemenea celor scrise Silviei, iti voi vizita blogul. Pe urma...
Vizitato- Vizitator
mykya fataaaa tu nu ai inteles ca eu doar primesc?
ce zici tu acolo de "ne dam cadouri"

Pai Silvia noi venim cu cadouri, tu dai cafeaua. E vorba tot de cadouri asa ca nu-s

mykya- Atotcunoscător
-
Off, se putea sa nu existe discutii si aici! 
Numai fete talentate suntem pe forumul asta (ei, nu ca ma numar si eu printre ele, dar, na' ce sa mai zic si eu
) Cred ca de la prea mult talent ni se trage!
Eu astept rezultatele....Am devenit mai curioasa si nerabdatoare de rezultat, mai ceva decat la concursul cu bijuterii!
Ah si sa inteleg, ca se face un grup separat cu ploiestence?! Pai, asta-i discriminare! Uite ca ma supar eu acuma!

Numai fete talentate suntem pe forumul asta (ei, nu ca ma numar si eu printre ele, dar, na' ce sa mai zic si eu

Eu astept rezultatele....Am devenit mai curioasa si nerabdatoare de rezultat, mai ceva decat la concursul cu bijuterii!

Ah si sa inteleg, ca se face un grup separat cu ploiestence?! Pai, asta-i discriminare! Uite ca ma supar eu acuma!
Da, clar. Ai pus punctul pe I.Pentru unele persoane timpul permite asta...
Nu sterge nimeni pe nimeni, nu e cazul. Nou venitele au fost intotdeauna bine-venite. E un forum de lucru de mana, deci daca lucrati sigur aveti ce discuta, ce intreba. Si timp, crede-ma se gaseste sa lasi un mesaj la cateva zile, daca iti faci timp sa citesti cat de putin.
Inca nu am toate adresele. Va rog sa mi le trimiteti mie, pe PM.
Am trimis un mesaj pe PM. Astept un raspuns, multumesc!
Vizitato- Vizitator
Sunteti binevenite toate la Ploiesti.Ah si sa inteleg, ca se face un grup separat cu ploiestence?! Pai, asta-i discriminare! Uite ca ma supar eu acuma!

mykya- Atotcunoscător
-
QDO , nu te supara, eu te-am invitat la discutii, la glume, la cafea. ne cunoastem, ne arati ce faci, ne mai dai si sfaturi ca lucruri frumoase am vazut pe blogul tau.
ai dreptate ca mesajele multe nu ajuta sa cunosti omul mai bine. si pe forum sunt fete care posteaza si sunt cele mai dragute
dar le place sa dea tepe, cum se spune.
eu am gresit ca nu am pus de la inceput o conditie. asta e acum imi iau rosiile in cap.
dar tu ai incredere in cineva la care prima postare este doar aici, chiar daca sa zicem ne urmareste si ne citeste?
vreau ca fetele sa fie bucuroase si fericite pentru cadoul simbolic,atata tot. si sper ca fetele care s-au inscris sa fie craciunite in adevaratul sens al cuvantului.
pe nimeni nu face un cadou dar nu vreau sa fie nimeni dezamagit.
prefer sa ma certati pe mine acum si aici.
a ... of topic, cred ca voi face eu o lista neagra a forumului in care toate care ati avut sau aveti experiente neplacute cu fetele de pe forum sa spuneti. asa vom stii toate.
ai dreptate ca mesajele multe nu ajuta sa cunosti omul mai bine. si pe forum sunt fete care posteaza si sunt cele mai dragute
dar le place sa dea tepe, cum se spune.
eu am gresit ca nu am pus de la inceput o conditie. asta e acum imi iau rosiile in cap.
dar tu ai incredere in cineva la care prima postare este doar aici, chiar daca sa zicem ne urmareste si ne citeste?
vreau ca fetele sa fie bucuroase si fericite pentru cadoul simbolic,atata tot. si sper ca fetele care s-au inscris sa fie craciunite in adevaratul sens al cuvantului.
pe nimeni nu face un cadou dar nu vreau sa fie nimeni dezamagit.
prefer sa ma certati pe mine acum si aici.
a ... of topic, cred ca voi face eu o lista neagra a forumului in care toate care ati avut sau aveti experiente neplacute cu fetele de pe forum sa spuneti. asa vom stii toate.
Despre ce experiente neplacute vorbesti Cris? Ce fel de tepe? Hai ca ma uimiti. Am plecat de la o propunere super, care ne mai scoate din obisnuit si la ce am ajuns? Sa mor daca pricep ceva.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
cris vroia sa spuna ca ”exista ista la B.A.Z.A.R.” dar a iesit altceva, asa ca v-am tradus eu.

mykya- Atotcunoscător
-
Am gasit si m-am lamurit. E intradevar un risc. Dar, separat de asta, e destul de ciudat (poate sunt eu prea suspicioasa) cum, in preajma unui concurs sau chestia cu craciunita noastra, apar persoane absolut necunoscute, cu cateva postari sau deloc. Asta n-ar fi o problema daca n-ar strica atmosfera forumului cu un discurs care nu are nici o legatura cu ce se intampla pe aici.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Nu am priceput cine ce şi cum dar m am dezamăgit . . . Şi eram aşa bucuroasă că o să mi aducă şi mie moşul ceva din depărtare . . . Că de pe aproape . . slabe speranţe . . . Oricum ar fi să sperăm că sunt fete serioase crăciunitele chiar dacă au doar câteva portari.
draga mea, ai rabdare..... prin fete sau nu, Mosul tot iti va aduce daruri de Sarbatori....
sunt atatea forme de expresie a unei bucurii adevarate...
Smile, it's Christmass Time!
sunt atatea forme de expresie a unei bucurii adevarate...
Smile, it's Christmass Time!

casagravor- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 191
Varsta : 56
Localizare : arad
Data de inscriere : 08/01/2010
Pagina 7 din 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9

» Vrei sa fiu Craciunita ta? editia 2011
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Craciunita! 2013
» Craciunita, partea a II-a
» VINE PRIMAVARA, vrei sa fiu ghiocelul tau?-2
» Vrei sa fiu Craciunita ta?editia 2011-2
» Craciunita! 2013
» Craciunita, partea a II-a
» VINE PRIMAVARA, vrei sa fiu ghiocelul tau?-2
Pagina 7 din 9
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie