CONCURS BIJUTERII - Set cadou, de sarbatori
Pagina 20 din 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Re: CONCURS BIJUTERII - Set cadou, de sarbatori
Dragonfly, nici nu se putea un compliment mai frumos la ce minunatii iti ies tie din maini. Multumesc mult.
Casagravor, multumesc mult. Fie-mea e f mandra de set, de fapt reactia ei cand s-a vazut in oglinda a fost "wow, cum arat!!!".

Casagravor, multumesc mult. Fie-mea e f mandra de set, de fapt reactia ei cand s-a vazut in oglinda a fost "wow, cum arat!!!".

Aghata fa ceva cu pozele alea te rog ca e pacat zau asa.
Mikya da stiu ca ai rabdare
bravo tie.Tineretea.........
Mikya da stiu ca ai rabdare

Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 69
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 03/02/2010
Gabiuta a scris:Cred ca Ada ar putea face repede-repede un colier micut ca sa nu fie descalificata.Insirate macar margelutele acolo.Chiar ar fi pacat ca a lucrat ca noi toate cu mare drag si are emotii![]()
Multumesc pentru sprijin, dar nu voi mai avea timp si ca sa fac ceva doar de dragul inscrierii, dar fara sanse reale de a castiga, nu cred ca ma bag. Multumesc inca o data!
Agatha - adorabil setul tau. Minunat, felicitari!
---------------------------------------
edit betymi72: te rog sa citesti regulamentul-nu se posteaza mesaje succesive!Multumesc!
adadebu- Nou venit
- Numarul mesajelor : 83
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 28/09/2009
waw fetelor, ce de minunatii pe aici. Se pare ca toata lumea a fost ocupata lucrand pentru concurs si pregatindu-se de sarbatori.

Gata am pierdut sirul. Andata
minunat setul
Mykya, deosebit modelul. Cred ca ti-a trebuit multa rabdare ca sa realizezi asa ceva
Aghata mai pune fotografiile inca o data. Este frumos setul, dar isi pierde din valoare din cauza fotografiilor

Mykya, deosebit modelul. Cred ca ti-a trebuit multa rabdare ca sa realizezi asa ceva
Aghata mai pune fotografiile inca o data. Este frumos setul, dar isi pierde din valoare din cauza fotografiilor
sper sa vada bine de data asta. sunt aceleasi 4 poze marite.

agatha, si eu am patit asta la cerceii din material ... centrul de greutate e prea sus si au tendinta de rasturnare....
cel mai mult imi place bratara cum a iesit.....
iar ca ansamblu, e de efect
cel mai mult imi place bratara cum a iesit.....
iar ca ansamblu, e de efect

casagravor- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 191
Varsta : 53
Localizare : arad
Data de inscriere : 08/01/2010
Dupa mult timp de gandire, m-am hotarat sa particip si eu la acest concurs. Am conceput un set alcatuit din colier, bratara si cercei folosind o tehnica stiuta de multe fete pricepute. Din pacate, am comandat margelute mai putine decat ar fi fost necesar inainte de a incepe acest concurs...asa ca am fost nevoita sa improvizez la bratara.
Setul l-am numit "Frumusete de gheata"
Am folosit multe cristale de sticla biconice (4mm), pelute de sticla (4 mm), margelute de nisip (2mm) si margele hematit (la bratara).

Multa bafta tuturor!
Setul l-am numit "Frumusete de gheata"
Am folosit multe cristale de sticla biconice (4mm), pelute de sticla (4 mm), margelute de nisip (2mm) si margele hematit (la bratara).

Multa bafta tuturor!

kitty, echilibrat si frumos lucrat, ai un vot de la mine

casagravor- Ucenic
-
Akinom a scris:7furnici - mulţumesc pentru explicaţii. Faină ideea cu perlele îmbrăcate în tul de altă culoare. Mai ales că e şi în ton cu mărgelele mai mari. Şi că veni vorba, mărgelele mai mari veri şi roşi din ce sunt: sticlă, plastic, polimer, lemn? Întreb că vreau să-mi fac o părere cam cât de greu este ansamblul.
Şi totul e prins de ambele straturi? Oricum, foarte faină ideea cu pielea întoarsă şi organza. Iar închizătoarea roşie e foarte discretă. M-am tot uitat la set, observam închizătoarea şi după ce mai citeam câte o părere reveneam la poze şi mă întrebam: da' ce închizătoare a folosit? Şi când o vedeam îmi aminteam că am văzut-o. Dacă alegeai una argintie era distonantă. Asa se maschează foarte bine.
Şi cam cât ai muncit la tot?
Margelele mari sint din plastic si le-am cumparat mai demult pentru un alt proiect. Toate sint cusute de ambele straturi.
Nu, nu e prea greu ansamblul.Am lucrat la el cam in trei reprize a cite 3-4 ore insa am facut niste greseli vizibile si esentiale, se cunoaste ca nu am experienta.

Foarte frumos Kitty .L-as purta in seara de Craciun

Gabiuta- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1072
Varsta : 69
Data de inscriere : 03/02/2010
multumesc casagravor. cerceii i-am prins destul de de sus tocmail ca sa nu se rastoarne

Wow ce de minunatii au aparut...abia astept sa le vad asezate pe prima pagina toate.
Bafta tuturor!
Ps:Nu nominalizez ca nu omit vreo lucrare dar mai ales o creeatoare...multe seturi imi plac enorm si chiar le-as purta
...altele imi plac dar nu-s genul meu 
Bafta tuturor!
Ps:Nu nominalizez ca nu omit vreo lucrare dar mai ales o creeatoare...multe seturi imi plac enorm si chiar le-as purta

Kitty, felicitari, imi place cum ti-a iesit!

rora- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 100
Varsta : 40
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 17/11/2010
agatha.....la cercei de genul acesta am margica-floare-margica si pe sarma/lantul de pe spate care sustine ansamblul prind fara sa se vada pe fatza, "petalele sus/jos ale florii.... asa scap de "rasturnare si mototolit in vreun fel floarea .... (e ca firul de plumb in constructii....nu stiu daca m-am facut inteleasa)

casagravor- Ucenic
-
Casagravor, eu nu am inteles. Si mi-ar placea sa aflu metoda asta... am si eu cateva floricele si un colier, la care nu-mi place finisajul.
Aghata...se vede acum, mult mai bine! Este extrem de viu asa, sexi, provocatoare prezenta, adica ma refer la efectul pe care il are purtatoarea atunci cand intra in incapere!
Mykya, imi place si mie metoda aceasta, ies minuni folosindu-o! o sa fac si eu ceva! setul tau, merge perfect la un concert undergound! Te felicit pentru migala si reusita!
Mykya, imi place si mie metoda aceasta, ies minuni folosindu-o! o sa fac si eu ceva! setul tau, merge perfect la un concert undergound! Te felicit pentru migala si reusita!
rora- Ucenic
-
Numarul mesajelor : 100
Varsta : 40
Localizare : ploiesti
Data de inscriere : 17/11/2010
multumesc Rora, in realitate chiar se vede mult mai bine efectul acesta provocator si sexi
am inteles Casagravor
, doar n-am inteles de ce ti se pare ca ar putea sa se rastoarne, cred ca am rezolvat bine problema si sunt intariti pe interior ca sa nu se mototoleasca. am lasat liberi numai cei cativa milimetri de organza care depasesc staturile de tafta si panza
Kiki, foarte frumos

am inteles Casagravor

Kiki, foarte frumos

lucia, cercelul nu se termina cu floarea, ci cu o alta margica, lacrima, sa zicem, grea, care trage ansamblul in jos. iar floarea, care e la mijloc e prinsa in spate si de la mijloc dar si de extremitatile petalelor sos/jos in sarma sau lantul care tine tot ansamblul....
sau, daca nu, floarea e "montata" pe o rama rotunda sau ovala din sarma mai groasa, ori in spatele petalei, ori la mijloc si imbracata sa nu se vada... ceva care sa tina floarea fixa....oricum florile sunt dificile la urechi..... floarea mare de panza e mai frumoasa in par decat de urechi.....
ingrid vlasov are niste cercei cat roata carului, dar sunt la fel de stridenti ca si buzele ei exagerate.....ma rog, parerea mea.
sau, daca nu, floarea e "montata" pe o rama rotunda sau ovala din sarma mai groasa, ori in spatele petalei, ori la mijloc si imbracata sa nu se vada... ceva care sa tina floarea fixa....oricum florile sunt dificile la urechi..... floarea mare de panza e mai frumoasa in par decat de urechi.....
ingrid vlasov are niste cercei cat roata carului, dar sunt la fel de stridenti ca si buzele ei exagerate.....ma rog, parerea mea.
casagravor- Ucenic
-
Dragonfly, multumesc.
rora, vorbele fetitei tale mi-au ajuns la suflet
rora, vorbele fetitei tale mi-au ajuns la suflet
S-au incheiat inscrierile pentru acest concurs, odata cu ora 00. Multe creatii, frumoase si diferite; urez multa bafta participantelor si felicitari pentru ceea ce au realizat deja. Niste bijuterii superbe, care vor fi purtate, de Sarbatori.

Bafta tuturor!

mykya- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1732
Varsta : 44
Localizare : Prahova
Data de inscriere : 04/11/2010
Hihi, am urmarit si eu 'din umbra' subiectul, cand se deschide votarea?!
Succes tuturor fetelor, ati muncit mult si ati creat adevarate minuni!
Succes tuturor fetelor, ati muncit mult si ati creat adevarate minuni!
Abinusu- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 82
Varsta : 35
Data de inscriere : 02/12/2010
am revazut si eu toate creatiile ,sunteti toate deosebite si voi ,ca si creatiile voastre,succes tuturor si multa bafta,sa castige cel ce e mai special
bibitu- Junior
- Numarul mesajelor : 460
Localizare : parcare
Data de inscriere : 03/05/2010
Pagina 20 din 22 • 1 ... 11 ... 19, 20, 21, 22
Pagina 20 din 22
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Rochii, fuste crosetate -14
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Fotografia, intre hobby si arta
» Pirogravura
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!