Bluze,topuri...(7)
+68
aba
thor
carmenco
ivanutamihaela
nicoleta_mc
alinutza_andrei08
geo
Motzu
kla78
Miniona
Adela Ispas
Cristache
gabitza05
corina corina
iolanda evelina
Gianina4ever
mariaz_09
aurishta
elenaxx
andreeaX
mami jeni
cosmina46
Camy
valentinadof
clodi
vilcris
aurelia.c
Panea Laura
tomari
SilviaDumitrescu
IrisT
cory74
d.dana.c
diada
olympia
MihaelaT
dktimi
amnro
europolis
louise27
stefutza3
Andante
firicel
zsofia
stoy
violeta25
mischelle35
arielas
ramonasimon_74
bibitu
ellybijoux
AKD
danabarbu2007
rosita
Karina33
emmancita
elutzamicutza
ancone
cris69
mnarcisa
Uca
zylv
geany
Admina
Steluzza
AlyC
Noemi
MagdaMarin
72 participanți
Pagina 6 din 12
Pagina 6 din 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Bluze,topuri...(7)
Multumeesssc
Magda mi-am dat seama intr-un final
, tot la link puneam adresa URL in loc sa o pun la imagine, imi cer scuze, mi-a luat ceva timp sa ma dumiresc.

Magda mi-am dat seama intr-un final

Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
Laura vine mai bine cu gulerul ingust, eu una nu prea suport gulerele pe gat, ma simt spanzurata
)

Laura imi place heLanca ta. Gulerasul il vad nu prea in regula, nu sta mulat. Am facut si eu o bluza zilele astea si la fel a stat gulerul "sculat"; l-am desfacut si am mai luat din el, acum sta ceva mai bine.
Laura fa cum zice Geany. Mai stramteaza putin bentita de la gat si-o sa ai o helanca super! Fara comentarii

Karina33- Membru de onoare - croitorie
-
Numarul mesajelor : 2891
Varsta : 54
Localizare : Rm. Valcea
Data de inscriere : 15/12/2009
Da, aveti dreptate, e cam larg gulerul, mi-a fost putin teama sa il fac mai stramt, ma gandeam ca poate nu-l mai pot trage pe cap, am sa incerc sa il mai iau din el.
Multumeac de sfaturi
Multumeac de sfaturi

Panea Laura- Senior
- Numarul mesajelor : 717
Localizare : ROMANIA, ARAD
Data de inscriere : 12/03/2010
zylv- Expert
-
Numarul mesajelor : 880
Varsta : 51
Localizare : in centrul tarii
Data de inscriere : 15/02/2009
Waw, ce frumoase sunt , cred ca iau si eu avant si imi fac si eu cateva daca gasesc material.
Tu de unde il iei, sau in Bv unde as gasi?
Din cusaturile acestea pe care le-as putea folosi si eu la materiale elastice? In afara de cele in zig zag simplu.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Eu cred asa: a cincea de la stanga la dreapta de pe randul al doilea, asasea de la stanga la dreapta de pe randul al treilea si cam atat nu?
Tu de unde il iei, sau in Bv unde as gasi?
Din cusaturile acestea pe care le-as putea folosi si eu la materiale elastice? In afara de cele in zig zag simplu.
Eu cred asa: a cincea de la stanga la dreapta de pe randul al doilea, asasea de la stanga la dreapta de pe randul al treilea si cam atat nu?
vilcris- Senior
-
Numarul mesajelor : 657
Varsta : 57
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 07/11/2008
uca,materialul pe care l-am folosit la ultima helanca este un bumbac cu elastan calitate super buna.mi le iau de la depozitul de pe mihai vitezu.de obicei fac cate o vizita cand primesc tirul cu materiale,dar gasesti multe frumoase tot timpul.la imbinare folosesc a patra cusatura,iar la tiv folosesc o cusatura decorativa [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] ,care ii da si elasticitate.tu ai putea folosi de pe randul trei a doua de la dreapta.
Ultima editare efectuata de catre zylv in Mier 12 Ian 2011, 1:49 pm, editata de 1 ori
zylv- Expert
-

Pai hai data viitoare sa asteptam tirul impreuna, luam si materiale, bem si o cafea.

dar ca sa fiu tot
s-ar putea ca sambata sa o lalai prin brasov,daca ai timp de o cafeluta da un semn pe pm si ne vedem

zylv- Expert
-
Zylv frumoase bluzele tale! Imi place mult si imprimeul imbulinat al helancii.
Poate va lasa inima si va ganditi si la mine cand ajungeti la depozitul ala ca vad ca-s tare faine materialele. Si poate imi explicati si mie unde este ca in februarie ajung si eu prin Brasov si sa stiu unde-i spun omului ca am treaba

-
Karina, ce explicatii, te duc eu de manuta numai sa ajungi la Brasov.
Este pe strada Mihai Viteazul nr... habar nu am, pe langa Academia Militara ( de acolo mi-am luat si materialul pt cuverturi, au doar la kg de la 35 lei pana la 60 lei / kg in functie de material).
Aveau, (dar ma mai interesez ) program de la 9 la 17 si sambata de la 9 la 13, dar cand trec pe acolo ma interesez si iti spun sigur.

Este pe strada Mihai Viteazul nr... habar nu am, pe langa Academia Militara ( de acolo mi-am luat si materialul pt cuverturi, au doar la kg de la 35 lei pana la 60 lei / kg in functie de material).
Aveau, (dar ma mai interesez ) program de la 9 la 17 si sambata de la 9 la 13, dar cand trec pe acolo ma interesez si iti spun sigur.
Adresa este Mihai Viteazul nr 148

Interesant! Facem gashca serioasa si plecam la rascolit depozitul!
Nu stiu inca si daca ajungem, asa era un plan. Daca e dau un semn si vedem ce si cum. Mersi de indicatii, am cautat pe harta!
Nu stiu inca si daca ajungem, asa era un plan. Daca e dau un semn si vedem ce si cum. Mersi de indicatii, am cautat pe harta!
-
ar fi o idee.eu anunt din vreme cand ajunge tirul,si voi va faceti timp sa ajungeti la brasov.
zylv- Expert
-
Mama, ce actiune se contureaza aici! Imi faceti si mie pofta, dar e cam departe la Brasov.
rosita- Atotcunoscător
- Numarul mesajelor : 1744
Data de inscriere : 29/04/2010
Am terminat saptamana asta o bluza dintr-un tricot moale si calduros de la Camy (Camy
)
Tiparul era pentru bluza fara maneci, insa eu i-am pus si maneci. Imi place cum a iesit, dar as fi vrut sa nu faca cutele alea oblice la subtioara. Daca cineva are idee de ce sunt ele acolo, sa imi spuna si mie, va rog.
Atasez niste poze. Desi tivul nu pare drept in poze, in realitate e drept. Asa e cand faci poze cu timerul, se stramba hainele pe tine pana ajungi in fata aparatului
La fel s-a intamplat si cu fusta pe care am postat-o mai devreme la Fuste.

Tiparul era pentru bluza fara maneci, insa eu i-am pus si maneci. Imi place cum a iesit, dar as fi vrut sa nu faca cutele alea oblice la subtioara. Daca cineva are idee de ce sunt ele acolo, sa imi spuna si mie, va rog.
Atasez niste poze. Desi tivul nu pare drept in poze, in realitate e drept. Asa e cand faci poze cu timerul, se stramba hainele pe tine pana ajungi in fata aparatului

rosita- Atotcunoscător
felicitari rosita pt hainute,mie mi se pare un pic prea sobra tinuta,as inveseli cu ceva o floare ,un colier?ce zici?

valentinadof- Moderator
-
Numarul mesajelor : 3163
Varsta : 46
Localizare : dofteana,bacau
Data de inscriere : 29/01/2010
Rosita vad ca ai pus triplockul la treaba! Bine ai facut! La fusta (scuze ca raspund o data la subiecte!) parca ar fi mers ceva mai largiti clinii jos. Iar la bluza incearca sa ridici putin pe linia umarului si se rezolva cuta aia, sau n-ai avut tiparul bun si s-a incretit prea mult fata pe decolteu.
-
Karina, imi place sa lucrez tricoturi la triplock ca merge treaba foarte repede!
La bluza, cand am facut prima poba si am vazut cutele, am facut exact ce zici tu: am ridicat linia umarului ca asta mi s-a parut ca ar fi de ajutor. Ca sa fac asta am desfacut bentita de la gat si manecile care erau montate tot, frumos
. A, si am ajustat si capul de maneca sa se potriveasca cu rascroiala manecii care fusese micsorata. Si cand am re-montat mi-am dat seama ca era aproape insignifianta modificarea
. Macar spatele arata ok, lol.
La bluza, cand am facut prima poba si am vazut cutele, am facut exact ce zici tu: am ridicat linia umarului ca asta mi s-a parut ca ar fi de ajutor. Ca sa fac asta am desfacut bentita de la gat si manecile care erau montate tot, frumos

rosita- Atotcunoscător
Zylv,Rosita imi plac bluzitele voastre.
Steluzza- Senior
-
Numarul mesajelor : 741
Data de inscriere : 17/03/2010
ZYLV foarte frumoase bluzitele,interesante modele ,asa cu nasturi.
ROSITA draguta bluzita ,i-ar da bine o pata de culoare.
Am facut cateva bluzite,sa vi le arat si voua.
aceasta este din jerse maro cu 2 fete,am facut 3 asa ,mi-a placut tare mult ca mi-am facut si ptr mine una.
detaliu dantela
le-am pus in ordinea care imi plac
ROSITA draguta bluzita ,i-ar da bine o pata de culoare.
Am facut cateva bluzite,sa vi le arat si voua.
aceasta este din jerse maro cu 2 fete,am facut 3 asa ,mi-a placut tare mult ca mi-am facut si ptr mine una.
detaliu dantela
le-am pus in ordinea care imi plac

Camy- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1206
Varsta : 42
Localizare : buzau
Data de inscriere : 21/10/2008
Camy din punctul tau de vedere ai o ordine a lor; dupa mine fiecare e deosebita fiind materiale si culori diferite

tomari- Maestru
- Numarul mesajelor : 1026
Data de inscriere : 27/10/2008
Cu ultima m-ai omorat!!! imi place maxim, e stilul meu.
Ne scrieti doar daca este problema de tehnic si moderatorul de pe sectiunea respectiva nu va poate da un raspuns.

» Bluze,topuri...(11)
» Bluze, topuri (cap.3)
» Bluze,topuri...(8)
» Bluze,topuri... (12)
» Bluze, topuri,...(4)
» Bluze, topuri (cap.3)
» Bluze,topuri...(8)
» Bluze,topuri... (12)
» Bluze, topuri,...(4)
Pagina 6 din 12
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Primavara creativa! - CONCURS DE CROITORIE
» Martisoare din diverse materiale VI
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» VOTARE! Provocare speciala: Sunt mandra ca sunt romanca!
» Frivolite - cap 7
» Puzzle-ul - pasiunea mea
» Ajutor!...Invatam sa crosetam impreuna - 12
» Accesorii crosetate-genti,curele,bijuterii, bentiţe (14)
» Despre masinile de tricotat
» programe broderie
» Decoratiuni diverse - 8
» Fulare,saluri,esarfe tricotate (VIII)
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Verifpro - paypal, ebay, banks, crypto, docs and more!
» Ornamente de Craciun - 6
» Broderie, cusuta la masina
» Animale de companie!!! - 5