Ne bem cafeaua impreuna!-11
+45
denis21
kitty_1973
rivka
mykya
Serban Valentina
marami
mariaz_09
julix_2007
Adelaida
rebel
RamonaM
melus
Floren
manuela29
Admina
zylv
Uca
cris_27
cris69
Anita_Cristal
MihaelaT
iuliana72
mnarcisa
AlinaJ.Bijoux
Gabiuta
betymi72
Marry
teisoara
diada
02gaviota
Emilia3
SilviaDumitrescu
Giobsy
sunflowers
bibitu
arielas
MagdaMarin
europolis
Tache Marilena
ema
ivanoiuadela9
CCristinaC
amoni
firicel
samo99ro
49 participanți
Pagina 4 din 30
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30
Re: Ne bem cafeaua impreuna!-11
Am ajuns si eu acasa.Am fost cu nasii la doctor ,care drept rasplata ca mi-am irosit timpul meu liber,m-au invitat la o tuica fiarta.Am refuzat-o pe motiv ca este cald si merge cruda si nu fiarta
Doua ore am lalait si am despicat firul in 8.Am ajuns acasa,am facut pachetul sotului care maine lucreaza si am venit sa va salut

Saliu, saliu!
Ce faceti, doamnelor?
Eu am fost ingropata-n hartii ieri si azi.
Ce faceti, doamnelor?
Eu am fost ingropata-n hartii ieri si azi.
Buna ,Miha
Este o seara cam linistita aici pe forum dovada ca toata lumea munceste,cum dealtfel ii sta bine oricarei femei si mai ales ,fiecarei romance
.
Suntem o natie de oameni cu femei muncitoare,vrednice si pricepute.Si cum intr-o astfel de seara,dupa doua zile de sarbatori,sa se stea pe forum
Trebuie sa recuperam tot ce am pierdut stand la barfa doua zile

Suntem o natie de oameni cu femei muncitoare,vrednice si pricepute.Si cum intr-o astfel de seara,dupa doua zile de sarbatori,sa se stea pe forum

Dragutelor eu ma retrag. Merg sa culc fiara si sa dorm si eu. Dred ca nic nu am sa mai vad perna. E si maien o zi si voi termian ce nu am reusit azi. .
Pana atunci toate cele bune si sa aveti o noapte linistita.
Pana atunci toate cele bune si sa aveti o noapte linistita.

mnarcisa- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2121
Varsta : 40
Localizare : eu cu ai mei
Data de inscriere : 21/01/2010
Somn usor Narcisa!!! Iete ca am revenit si eu pe aici!!! Am lucrat la cateva felicitari, vre-o 4 iar zilele astea mai vre-au sa fac cateva, ca mi-am pregatit 20 de cartoane colorate!!! La sfarsitul saptamanii poate le pozez si o sa le pun pe forum!!!
O seara faina dragelor!!! Eu mai bantui putin si pe la alte subiecte si apoi la pat!!!
Tocmai m-am uitat putin afara si toarna cu galeata dar, frig nu e deloc!!! Uf, ce nu suport ploaia!!!
Noapte buna si tie CCristinaC!!! Ce draguta e pisicuta din poza!!!
O seara faina dragelor!!! Eu mai bantui putin si pe la alte subiecte si apoi la pat!!!

Tocmai m-am uitat putin afara si toarna cu galeata dar, frig nu e deloc!!! Uf, ce nu suport ploaia!!!

Noapte buna si tie CCristinaC!!! Ce draguta e pisicuta din poza!!!

Ultima editare efectuata de catre AlinaJ.Bijoux in Mar 09 Noi 2010, 11:02 pm, editata de 2 ori
AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Noapte buna fetelor Sa visati frumos

ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2942
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
Multumim la fel Firicel!!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Se pare ca in seara asta eu sting lumina. Ia sa vad...sunteti invelite toate....aa ipte CCristina are un picior afara .. gata am invelit-o....asa..... sa vad gazele.... sunt inchise si astea....
Cele ce veniti dupa mine sa umblati incet sa nu sculati tot forumul.
Hai pa si ne citim maine seara!
Uite de asta am eu nevoie acum.
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Ieri pe la 4 am baut o cafea tare,o facusem muncitorilor, dar nu au mai vrut si nu era sa se iroseasca .
Apoi la 5 am fost la un curs predat de educatorea lui Marius descpre cresterea copiilor,cum sa-i rasplatim sau pedepsim si acolo pe langa tratatie ,ne-a mai dat si o cafea tare.
A durat cursul 1/2 ora si statul de vorba(eram 9 mamici) 1 ora jumate.
Noroc ca lasasem copii adormiti cu soacra si n-a fost o problema.
In total am baut 2 cani si 1/2 de pahar de cafea.
Si acum sunt zombie.
Azi noapte am stat pe forum pana la 10,apoi am cautat o poza pe net pentru concursul Diva pe care l-am descoperit la upc pe site.
de la 10 jumate m-am retras in camera copiilor si am descusut sacoul si fusta am mai stat la triplock sa probez acele primite de la fratele meu(2 bucati) si nu sunt bune ca sunt mai scurte si un pic mai groase
.
La 1 m-am culcat cu trezire din ora in ora,ca asa a vrut Carmen.
Iar acum sunt
cu ochii abia mijiti de somn.
Ieri pe la 4 am baut o cafea tare,o facusem muncitorilor, dar nu au mai vrut si nu era sa se iroseasca .
Apoi la 5 am fost la un curs predat de educatorea lui Marius descpre cresterea copiilor,cum sa-i rasplatim sau pedepsim si acolo pe langa tratatie ,ne-a mai dat si o cafea tare.
A durat cursul 1/2 ora si statul de vorba(eram 9 mamici) 1 ora jumate.
Noroc ca lasasem copii adormiti cu soacra si n-a fost o problema.
In total am baut 2 cani si 1/2 de pahar de cafea.
Si acum sunt zombie.
Azi noapte am stat pe forum pana la 10,apoi am cautat o poza pe net pentru concursul Diva pe care l-am descoperit la upc pe site.
de la 10 jumate m-am retras in camera copiilor si am descusut sacoul si fusta am mai stat la triplock sa probez acele primite de la fratele meu(2 bucati) si nu sunt bune ca sunt mai scurte si un pic mai groase

La 1 m-am culcat cu trezire din ora in ora,ca asa a vrut Carmen.
Iar acum sunt

Bună dimineaţa magduta . Cam mare cafeluta pt mine dar o împart cu soţul că el nu are treabă cu somnul :Wink: mulţumim . O zi plăcută vă doresc şi sper să nu mai plouă astăzi . Fac pak la copii că am de lucru sper să termin azi .

buna dimi la toata lumea ,o caf.....nu,nu un cappuccino este bine venit ,la ora asta, parca nici nu mai am chef sa beau cafea ,hai o zii buna si spor la ce vreti voi ca avem destul de lucru
bibitu- Junior
- Numarul mesajelor : 460
Localizare : parcare
Data de inscriere : 03/05/2010
Uite de ce imi fuse mie cald toata noaptea. Ma inveli Silvia de tot. Saru' mina mami da' sa stii ca io dorm cu un picior afaraSilviaDumitrescu a scris:Se pare ca in seara asta eu sting lumina. Ia sa vad...sunteti invelite toate....aa ipte CCristina are un picior afara .. gata am invelit-o....asa..... sa vad gazele.... sunt inchise si astea....

Buna dimineata! Nu vreau sa va transmit starea mea, dar asa imi venea sa aranjez ceasul dimineata:
Las' ca beau o

O zi cu spor tuturor!

Buna dimineata!
Magduta te
pentru cafeluta.
Ce spor ati avut la scris....ati schimbat un capitol si ati scris si 7 pagini..... Am avut ce citi la cafeluta
Cristina si eu as proceda asa cu ceasul numai ca nu am si sa faram mobilul nu ma indur!
Sa aveti o zi frumoasa cu mult spor!
Magduta te

Ce spor ati avut la scris....ati schimbat un capitol si ati scris si 7 pagini..... Am avut ce citi la cafeluta

Cristina si eu as proceda asa cu ceasul numai ca nu am si sa faram mobilul nu ma indur!
Sa aveti o zi frumoasa cu mult spor!

Tache Marilena- Maestru
- Numarul mesajelor : 1418
Varsta : 56
Localizare : Campina
Data de inscriere : 10/01/2010
Buna dimineata copilitzelor O zi cu soare in suflete si mult spor in ceea ce vreti sa faceti azi
ema- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 2942
Varsta : 53
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009
"Neata! V-a fost dor de mine?
Am revenit! deci...nu scapati asa usor de mine!
Ca rasplata ca nu m-ati uitat postez la bijuteriile noastre ceva ce s-a facut cu o mana "pe avarie" (stanga).
Am revenit! deci...nu scapati asa usor de mine!

Ca rasplata ca nu m-ati uitat postez la bijuteriile noastre ceva ce s-a facut cu o mana "pe avarie" (stanga).
Buna dimineata la toata lumea. Da' harnice sunteti azi. Mi-a trebuit o jumatate de ora sa citesc tot ce ati postat.
Superba cafeaua de azi. Saru'mana! Bunaaa...
Superba si ziua de azi. La noi zic baietii de la TV ca vor fi 26 gr. C, cu 12 mai mult decat ar trebui. Pe la voi, cum e?
O zi usoara si frumoasa va doresc.
Superba cafeaua de azi. Saru'mana! Bunaaa...

Superba si ziua de azi. La noi zic baietii de la TV ca vor fi 26 gr. C, cu 12 mai mult decat ar trebui. Pe la voi, cum e?

O zi usoara si frumoasa va doresc.
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
Sar,mana pt cafea Magduta, ma trezi devreme am facut un [pic de treaba prin casa .Si sa va spun o noutate Gabi si-a facut bagaju si sa mutat la maicasa si daca va intrebati dece..? pt ca a dat in mine dintro prostie, va pupicesc si ne citim mai tziu
Eu azi mi-am petrecut dimineata reparandu-mi aragazul.
Nu mai mergea un focar,pe care am dat acum ceva ani 60 ron,caci rupsese Vio duza in el si a trebuit sa-mi iau altul origilnal(zanussi)pe comanda din Belgia
.
Si acum nu mai mergea de loc .Asa ca am pus mana pe surubelnite,chei tubulare si fixe si l-am reparat.
Avea un fel de praf in el.Cu ocazia asta am demontat toate focarele si le-am spalat bine(ele se desfac decat dupa ce iei tava de deasupra).
Cam asa era aragazul meu in timpul "lucrarilor"de reparatii.
In poza eram la jumatatea lucrului.
Asa patesc cand ma apuca cate o reparatie.Demontez tot,apoi tot eu pun tot la loc.
Acum mai am de spalat niste rufe,fimea e plecata in sat cu soacra sa stea si cu celalalt nepotel cat pleaca maica-sa la gradinita dupa fata.
Apoi intru in masina de cusut sa-mi asamblez la loc sacoul si fusta.
Am de gand sa pun ghimpi pe tastatura sa pot sta departe de ea ,sa mai pot lucra si eu un pic.
O rola cred ca imi ajunge .
Prea sunt dependenta de el.
Si cand zice Vio nu-l cred.
O sa ajung sa zic:
-Buna sunt Magda si sunt dependenta de forumul"Lucru de mana".
Iar ceilalti:
-Buuuna,Magda.
Gata plec.Pa.
Nu mai mergea un focar,pe care am dat acum ceva ani 60 ron,caci rupsese Vio duza in el si a trebuit sa-mi iau altul origilnal(zanussi)pe comanda din Belgia

Si acum nu mai mergea de loc .Asa ca am pus mana pe surubelnite,chei tubulare si fixe si l-am reparat.
Avea un fel de praf in el.Cu ocazia asta am demontat toate focarele si le-am spalat bine(ele se desfac decat dupa ce iei tava de deasupra).
Cam asa era aragazul meu in timpul "lucrarilor"de reparatii.
In poza eram la jumatatea lucrului.

Asa patesc cand ma apuca cate o reparatie.Demontez tot,apoi tot eu pun tot la loc.
Acum mai am de spalat niste rufe,fimea e plecata in sat cu soacra sa stea si cu celalalt nepotel cat pleaca maica-sa la gradinita dupa fata.
Apoi intru in masina de cusut sa-mi asamblez la loc sacoul si fusta.
Am de gand sa pun ghimpi pe tastatura sa pot sta departe de ea ,sa mai pot lucra si eu un pic.

O rola cred ca imi ajunge .
Prea sunt dependenta de el.

Si cand zice Vio nu-l cred.
O sa ajung sa zic:
-Buna sunt Magda si sunt dependenta de forumul"Lucru de mana".
Iar ceilalti:
-Buuuna,Magda.

Gata plec.Pa.
Pagina 4 din 30 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 17 ... 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-14
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
» Ne bem cafeaua impreuna! - 21
» Ne bem cafeaua impreuna ! (29)
» Ne bem cafeaua impreuna!-20
» Ne bem cafeaua impreuna ! (30)
Pagina 4 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Lumanari sculptate manual
» Ornamente de Craciun - 6
» Frivolite - cap 7
» Scoala de croitorie (15)
» Jucarii crosetate
» Pirogravura
» Despre noi
» Bijuterii lut polimeric (fimo, cernit, etc) -34
» Mobilier homemade (2)
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)