Tricotaje pentru animalele de companie
Tricotaje pentru animalele de companie
A realizat cineva hainute pentru catei? Multumesc!
luminita71- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 49
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 28/12/2009
Re: Tricotaje pentru animalele de companie
nu a realizat nimeni dar sa sti ca si pe mine m-ar interesa.am o prietena care are un pekinez si tare incantata ar fi daca i-as darui o hainuta tricotata pentru catelul ei

Da, da. Si eu vreau, de anul trecut... Desi pare simplu, chiar nu inteleg de ce nu am facut ceva. Merge si un oval, cu 4 snururi elastice, pentru picioruse. Cautati sa vedeti unele, in pet shopuri, sa vedeti cum sunt croite. Bebe (catelusa) a bunicii mele, are un fash cu elastic care sa-i prinda si coada...

chiar astazi am vazut un catelus imbracat si m-am gandit la cel al prietenei.dar eu eram "in viteza" si nici persoana nu-mi era cunoscuta
daca as avea timp maine
in timpul serviciului
sa dau o fuga la magazinul specializat,ar fi fain.vad ca s-ar gasi amatoare de tricotat hainute pentru catelusi
Admina,n-ai putea schimba titlul?e prea "rece":tricotaje catei si ei sunt asa dragalasi

Admina,n-ai putea schimba titlul?e prea "rece":tricotaje catei si ei sunt asa dragalasi

Am schimbat. Acum sper sa nu fie foarte pompos. Dar daca cineva vrea sa faca o vestuta de hamster, deschide subiect nou?

Dar daca ar avea cineva de pe forum,sarpe
Multumesc,Admina dar un catelus care este prietenul devotat al omului,mi se pare ca chiar merita un titlu pompos

Multumesc,Admina dar un catelus care este prietenul devotat al omului,mi se pare ca chiar merita un titlu pompos

Love- Junior
-
Numarul mesajelor : 357
Varsta : 38
Data de inscriere : 29/11/2008
E bine, vad ca interes exista.

luminita71- Nou venit
-
Numarul mesajelor : 7
Varsta : 49
Data de inscriere : 28/12/2009
Eu zic ca tot nu e bine titlul, ar trebui "Confectii pentru animale" pentru ca am putea sa ne incadram si cu niste lucrusoare croitorite 
Am si eu un catzel si as vrea sa ii fac hainute desi e in crestere si are un ritm tare alert.

Am si eu un catzel si as vrea sa ii fac hainute desi e in crestere si are un ritm tare alert.
Noemi- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 1541
Varsta : 41
Data de inscriere : 16/07/2009
Buna ideea
Si aici am pute incadra tot felul de lucrusoare cu drag "maiestrite" pentru animalutele noastre de companie
O mai rugam pe Admina o dat sa schimbe titlul

O mai rugam pe Admina o dat sa schimbe titlul

Ce se mai aude despre hainutele pentru catei, pisici, hamsteri si alte vietati? Eu am facut un "cosulet" pentru catelusa mea, dar l-am postat la Decoratiuni Interioare, ca face parte din decor
, asta pentru ca daca plec la tara, il iau cu mine, ca sa doarma catelusa in el. Dar sa stiti ca-i place, chiar se duce singura la el, pentru un somnic asa de frumusete, ca pe ala mare il face-n pat, cu noi

elenaxx- Expert
-
Numarul mesajelor : 936
Varsta : 48
Localizare : pitesti,arges
Data de inscriere : 17/11/2010
Eu am hainute pentru catelusul meu - dar sunt crosetate! Nu am vazut insa (poate mi-a scapat) la lucruri crosetate subiect de gen... asa ca, daca vreti sa le vedeti si e ok sa le adaug in acest mesaj imi spuneti si le adaug ulterior:D!
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Paturi crosetate 2
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fotografia, intre hobby si arta
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Jucarii crosetate
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2
» Din materiale reciclabile 6
» Metoda servetelulul capitolul VIII
» Cardio sau fitness? Acasa sau la sala?!
» Fire de tricotat
» Jucarii homemade
» Pirogravura
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7