Lucru de mână
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.
Ultimele subiecte
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:33 am Scris de Dorulet

» Jucarii crosetate
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyJoi 21 Sept 2023, 7:16 am Scris de vlad_mom

» Mobilier homemade (2)
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyLun 04 Sept 2023, 2:59 pm Scris de LRodica

» Despre noi
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptySam 19 Aug 2023, 12:01 am Scris de Valerica48

» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyVin 18 Aug 2023, 9:03 am Scris de diada

» Hyundai 668
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyJoi 17 Aug 2023, 11:10 am Scris de LRodica

» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:15 pm Scris de LRodica

» Frivolite - cap 7
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyDum 13 Aug 2023, 6:14 pm Scris de LRodica

» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:57 pm Scris de vlad_mom

» Din materiale reciclabile 6
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyDum 30 Iul 2023, 2:53 pm Scris de vlad_mom

» Constructie tipare lenjerie intima
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptySam 29 Iul 2023, 8:49 pm Scris de mlizeta

» Florile din gradina mea(2)
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptySam 29 Iul 2023, 7:26 pm Scris de mlizeta

» Modelaj din lut
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptySam 29 Iul 2023, 6:59 pm Scris de mlizeta

» Rochie banchet
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyMier 28 Iun 2023, 9:04 pm Scris de romi2000

» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyDum 18 Iun 2023, 10:48 pm Scris de Ligia Capasso

» programe broderie
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyDum 18 Iun 2023, 1:25 pm Scris de Joia Mariana

» Lectra Modaris
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyMier 17 Mai 2023, 9:53 pm Scris de romi2000

» Tipar de corset
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyMier 03 Mai 2023, 10:20 pm Scris de romi2000

» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyJoi 20 Apr 2023, 9:50 am Scris de diada

» Ornamente de Pasti
Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 EmptyMar 11 Apr 2023, 2:24 pm Scris de mlizeta

Poze cu noi si familiile noastre - 2

+72
Clio_Ela
cris_io_mat
europolis
cld
ghita
Tache Marilena
Admina
danniela
bubu85
cory74
dorinamisov
mami jeni
ikuta
Marry
kmn
ivanutamihaela
carmenco
violetas
moruna
amoni
Andata
mykya
Dodo-pui
symos
cris_27
betymi72
fizicuta
valentyna_sweetly
corina corina
rucsy
anielle
ema
denis21
lennny
Gianina4ever
carolina-bubulina
elenaxx
pavady
ileana cosanzeana
corilex
stoy
dktimi
CCristinaC
MihaelaT
Floren
margelutamea
danabekk
iuliana72
diana-s
AlinaJ.Bijoux
roxanabacila
Miniona
ramonasimon_74
kitty_1973
Savu Ramona
SilviaDumitrescu
diada
cris69
MagdaMarin
marilyn
aurishta
firicel
rivka
RamonaM
adelina24
Steluzza
leonutza69
Alina.C
Giobsy
Uca
Simonika241
emmancita
76 participanți

Pagina 4 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

In jos

Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 Empty Re: Poze cu noi si familiile noastre - 2

Mesaj Scris de Vizitato Mar 15 Feb 2011, 10:37 am

Buna dimineata fetelor!
Alina, da, am 43 , iar Toni 23. Nu toate femeile devin mame la 30 de ani, altele si mai tinere ca mine.
Eu la 18-19 ani am crezut ca daca nu ma marit raman "fata batrana". Rolling Eyes ( Azi mi-as trage 2 palme inainte sa fac un pas asemanator)
Asa ca, la numai cateva luni dupa acest eveniment mult asteptat, am ramas singura cu un copil mic in brate. L-am crescut cu toate bucuriile (putine!) si necazurile (multe!). Pe acea vreme , in '87, viata era foarte grea, si din punct de vedere economic dar si al mentalitatii romanului. Nu eram prea "bine vazuta" ca single....si cu un prunc, pe deasupra. De aceea am visat mereu sa ajung departe, intr-o tara democratica unde femeia este respectata indiferent de situatia materiala, profesie ....sau pozitie sociala.
Nu am frati, parinti... Am avut in jurul meu mai multi din cei care nu imi doreau binele.
Dar, asa a fost, trebuia sa inchid ochii, sa strang pumnii si sa zambesc. Au trecut multi ani si am invatat multe, pe pielea mea....cand voiam sa plang nu aveam nici macar un umar matern pe care sa ma las....insa toate astea mi-au intarit caracterul. Nu mi-e frica de ziua de maine.
Claudio, nu este tatal lui Toni, insa este cel mai frumos lucru care mi-i s-a intamplat in ultimii ani.
Astazi zambesc pt toate lacrimile pe care le-am varsat in trecut.
Ehhh...si acum, cu aceasta intoducere, ma cunoasteti mai bine!
Va doresc o zi minunata! flower

Ultima editare efectuata de catre Habana in Mar 15 Feb 2011, 1:31 pm, editata de 1 ori
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Poze cu noi si familiile noastre - 2 - Pagina 4 Empty Re: Poze cu noi si familiile noastre - 2

Mesaj Scris de lennny Mar 15 Feb 2011, 12:45 pm

habana esti o femeie puternica, deja am inceput sa te indragesc,sper sa te simti bine alaturi de noi pe acest forum,iti doresc o viata frumoasa lipsita de griji alaturi de minunata ta familie! kiss
lennny
lennny
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 576
Varsta : 54
Localizare : bacau
Data de inscriere : 08/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de denis21 Mar 15 Feb 2011, 2:16 pm

Habana te felicit pt. puterea cu care ai reusit sa treci peste toate necazurile!Din postarile pe care le-ai facut mi-am dat seama ca esti o fire sensibila,iubitoare de frumos,armonie,natura,viata,etc.Te admir pt.faptul ca lucrezi in strainatate si poti vedea atatea frumuseti!
Eu lucrez in invatamant si doar le predau elevilor despre frumusetile acestei planete.dar de vizitat mai greu cu leafa din invatamant.Mi-ar place sa te cunosc.......Poate poti sa-mi trimiti imagini din locurile unde calatoresti, pt. a putea sa le arat elevilor mei.Mersi. kiss
denis21
denis21
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 943
Varsta : 53
Localizare : Roman
Data de inscriere : 28/06/2010

http://denis-blue-eyes.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar 15 Feb 2011, 2:47 pm

Ohhhh...fetelor, ma simt magulita! Va multumesc pt cuvintele frumoase si sa inteleg ca ....vreti sa fiti "colegele mele de banca"?!...wink
Ma bucur sa stiu ca m-am gasit pe aceeasi "unda" cu unele dintre voi. Este ca si in dragoste, trebuie un "feeling" pt a sta bine in companie.
Eu va multumesc pentru primirea in Forum, sunteti tare dulci, Smile!
Referitor la rugamintea ta, Denis, iti voi povesti cu mare placere din experienta mea de viata...cu bune si rele., calatorii... Atentie, nu sunt o buna scriitoare, de aceea rog din suflet treceti cu vederea gramatica si alte greseli. Citesc si scriu in lb romana numai cu voi. Viata mea se "desfasoara" in italiana, germana...
Am Internet numai la servici, de aceea comunicarea cu voi este posibila cand am timp liber.
P. s.
Voi cauta topicul potrivit pt temele mele si ma pun pe treaba.
Va doresc o zi minunata!
kiss
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de cris69 Mar 15 Feb 2011, 5:51 pm

habana pot doar sa iti trimit doar o imbratisare virtuala. si fii fericita draga mea.
despre fiu ce sa zic? frumos nevoie mare. ai grija aici pe forum sunt multe meme care au fete. wink si eu am.
cris69
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 1984
Localizare : suflet in bataia aripilor
Data de inscriere : 27/10/2008

http://cristina-aripideinger.blogspot.com/

Sus In jos

Mesaj Scris de ema Mar 15 Feb 2011, 6:50 pm

Habana sa fii fericita alaturi de cei care te iubesc si pe care ii iubesti
ema
ema
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2938
Localizare : Franta
Data de inscriere : 18/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de denis21 Mar 15 Feb 2011, 7:16 pm

Mersi,Habana.Astept cu nerabdare istorisirile din calatoriile tale. love
denis21
denis21
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 943
Localizare : Roman
Data de inscriere : 28/06/2010

http://denis-blue-eyes.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar 15 Feb 2011, 7:21 pm

Multumesc din suflet!
Va doresc o seara placuta!
Praga va ureaza Noapte buna!...( eu trebuie sa inchid, plec acasa...)

kiss
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de anielle Sam 12 Mar 2011, 5:42 pm

buna fetelor
va pup pe toate
sunt anielle, sunt de 3 ani printre voi...insa ptr ca nu stiam sa postez poze...va admiram din umbra
de o saptamana am reusit acest lucru si sper sa ma primioti in fam voastra
asta e familia mea
fiica mea oana are 24 de ani, sotul meu vali 47 si eu 44[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
anielle
anielle
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 312
Varsta : 56
Localizare : galatzi
Data de inscriere : 16/12/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Sam 12 Mar 2011, 5:44 pm

Sunteti un trio foarte frumos! love
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de anielle Sam 12 Mar 2011, 5:46 pm

multumim frumos [Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
anielle
anielle
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de rucsy Sam 12 Mar 2011, 6:01 pm

Iata-ma si pe mine cu sotul meu si fiica noastra. Baiatul este deja mare si nu ne mai insoteste in excursii.

[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
rucsy
rucsy
Junior
Junior

feminin
Numarul mesajelor : 350
Data de inscriere : 23/09/2009

Sus In jos

Mesaj Scris de iuliana72 Sam 12 Mar 2011, 7:36 pm

anielle ,tu ai 44?zau ca arati de mai putin sau mai bine zis parca sunteti 2 surori..frumoasa familie.multa sanatate
iuliana72
iuliana72
Expert
Expert

feminin
Numarul mesajelor : 804
Varsta : 51
Localizare : strehaia
Data de inscriere : 08/01/2010

http://iulianavioleta.sunphoto.ro/bijuterii_textile_de_vanzare

Sus In jos

Mesaj Scris de anielle Sam 12 Mar 2011, 7:54 pm

iuliana...multumesc frumos
da..am implinit 44 luna trecuta..uof
anielle
anielle
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Mar 15 Mar 2011, 4:47 pm

Esti o frumusete , Anielelle ! Nu-ti dadeam anii . Credeam ca la avatar e o poza mai veche , dar tu arati foarte bine . Si ai o fata , jos palaria . De sot nu comentez : radiaza intre doua fete frumoase .Sa fiti sanatosi cu totii !
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat
Data de inscriere : 31/12/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Mar 15 Mar 2011, 4:53 pm

Anielle,ca esti vrednica,ne-am dat seama,ca esti frumoasa,iar ne-am dat seama din poza de la avatar,dar ca sunteti asa frumosi toti,acum am vazut!Sa traiti sa fti sanatosi! kiss
Rucsy sunteti minunati!si nu te supara ca nu merge baiatul cu voi,asta e de-aici incolo!Au viata lor de la o varsta! kiss

Ultima editare efectuata de catre firicel in Mar 15 Mar 2011, 4:59 pm, editata de 1 ori
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de Vizitato Mar 15 Mar 2011, 4:54 pm

Anielle, felicitari pt frumoasa familie!
La fel si tie Rucsy...insa, nu prea te vedem bine. Poate pui o poza facuta mai de aproape.
Va trimit o imbratisare de la Praga! hug
Anonymous
Vizitato
Vizitator

Sus In jos

Mesaj Scris de valentyna_sweetly Mar 15 Mar 2011, 5:18 pm

[img:456a][Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link][Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine][/img]anielle esti superba te invidiez eu par mai batrine ma simt obosita si abia am 33 ani ar trebui sa ma relaxez si sa ma distrez mai mult! I love you !
valentyna_sweetly
valentyna_sweetly
Ucenic
Ucenic

feminin
Numarul mesajelor : 183
Varsta : 45
Localizare : focsani
Data de inscriere : 30/11/2010

http://hainutecrosetatevaly.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de aurishta Mar 15 Mar 2011, 8:28 pm

Mie nu-mi pari deloc batrana, ci chiar ai o figura radioasa! Smile
aurishta
aurishta
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Data de inscriere : 18/04/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de fizicuta Mar 15 Mar 2011, 9:07 pm

Intr-o pauza de munca
si pot sa va spun ca ai mei fii sunt mai marisori
Alex este primul si se plimba prin tari straine
Iar Theo inca mai studiaza
fizicuta
fizicuta
Senior
Senior

feminin
Numarul mesajelor : 738
Varsta : 61
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 09/02/2010

Sus In jos

Mesaj Scris de anielle Mar 15 Mar 2011, 9:59 pm

corina, habana, firicel...
va multumesc ptr cuvintele frumoase
viata a fost darnica cu mine

ma iubeste Dumnezeu;)
anielle
anielle
Junior
Junior

feminin

Sus In jos

Mesaj Scris de firicel Mar 15 Mar 2011, 10:18 pm

Fizicuta,exact cum mi te-am imaginat;o profa,inconjurata cu dragoste de copiii ei!Iar despre copiii tai adevarati,sa-ti traiasca si sa te bucuri de ei!
firicel
firicel
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 7388
Varsta : 62
Localizare : urziceni
Data de inscriere : 27/02/2010

http://lucrudemanafiricel-sforicel.blogspot.com

Sus In jos

Mesaj Scris de betymi72 Mar 15 Mar 2011, 10:39 pm

frumosi copii...frumoase mame... pupi hug
Habana eu am 38 si fata mea (cea mare)face 18 ani la vara...asa ca... pupi hug
betymi72
betymi72
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2531
Varsta : 50
Data de inscriere : 16/02/2010

http://picasaweb.google.com/betymi72

Sus In jos

Mesaj Scris de corina corina Mier 16 Mar 2011, 2:54 pm

In sfarsit Fizicuta ! Exact asa cum mi te imaginam ! O doamna prezentabila .
Mie imi plac pisicile grozav de mult si m-ai cucerit cu avatarul ala . De multe ori m-am intrebat daca chiar le ai acasa .
Sa-ti traiasca baietii ! Trebuie sa fii o mamica tare mandra cu asa copii . love
corina corina
corina corina
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2857
Varsta : 48
Localizare : Ramnicu Sarat

Sus In jos

Mesaj Scris de Gianina4ever Mier 16 Mar 2011, 3:23 pm

Fizicuta,esti profesoara?!Si eu iti vorbeam la pertu....desi esti mai mica ca sotul meu Smile Oricum,esti frumoasa ,pentru varsta ta. kiss
Aniell,nici eu nu te-am recunoscut,am crezut ca sunt doua surori.Felicitari si pentru familia ta!
Gianina4ever
Gianina4ever
Atotcunoscător
Atotcunoscător

feminin
Numarul mesajelor : 2212
Varsta : 44
Localizare : Vulcana Pandele,Dambovita

Sus In jos

Mesaj Scris de Continut sponsorizat

Continut sponsorizat

Sus In jos

Pagina 4 din 12 Înapoi  1, 2, 3, 4, 5 ... 10, 11, 12  Urmatorul

Sus

- Subiecte similare

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum

©Copyright Lucrudemana.com 2008-2019 | All Rights Reserved
FB