Ne bem cafeaua, impreuna!-9
+43
kitty_1973
Uca
mihaelavama
valentinadof
Karina33
silvia s
daiana25
adelina24
Adelaida
emafrumoasa47
violetas
Floren
betymi72
Steluzza
aurishta
amnro
Giobsy
Serban Valentina
bibitu
mnarcisa
emmancita
ivanoiuadela9
diada
AlinaJ.Bijoux
came_lia
melus
virus
firicel
MagdaMarin
cory74
amoni
veniciuc nicoleta
ema
zylv
Marry
Tache Marilena
arielas
europolis
leonutza69
MihaelaT
samo99ro
SilviaDumitrescu
CCristinaC
47 participanți
Pagina 28 din 30
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30
Re: Ne bem cafeaua, impreuna!-9
Doamnelor si domnilor! O crima pe forum, in direct si sint convinsa ca si in reluare!

Silvia, da' ţi-s dragă, nimic de zis!
Si nu pricep: de ce dai? de ce ma impusti? nu stii sa injuri?
Razbunarea va fi crunta!
Si nu pricep: de ce dai? de ce ma impusti? nu stii sa injuri?

Razbunarea va fi crunta!
Buna searaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.
Abia acum aterizez si eu pe aici ca am avut treaba azi toata ziua.
Acum am castile in urechi si ascult Prodigy si imi amintesc de anii nebune ai tineretii.
Azi am gatit mai toata ziua.A culcat-o soacra pe fimea de dimineata de am stat sa fac salata de vinete,frisca,2 tavi de negrese cu glazura,am facut 3/4 dintr-o mancare de fasole si cum la 1 am plecat la spital la fzio, am lasat-o in grija soacrei pana fierbea bine ,bine fasolea,sa aiba Vio mancara gata cand vine acasa.Ea i-a mai pus decat patrunjel si leustean,ca restul pusesem eu.Am ajuns acasa,am facut tortul,am facut 1/2 din rasolul de vita pentru maine ,am aruncat maioneza taiata(vroiam pentru vinete).
Maine ramane decat sa pregatesc vesela.
Si sunt singura acasa ca Vio e la munca si de acolo pleaca cu fratele meu direct sa o ia pe nasa .Asa ca nu am stres.
Vad ca v-ati mutat cu bautura in alta parte
Abia acum aterizez si eu pe aici ca am avut treaba azi toata ziua.
Acum am castile in urechi si ascult Prodigy si imi amintesc de anii nebune ai tineretii.

Azi am gatit mai toata ziua.A culcat-o soacra pe fimea de dimineata de am stat sa fac salata de vinete,frisca,2 tavi de negrese cu glazura,am facut 3/4 dintr-o mancare de fasole si cum la 1 am plecat la spital la fzio, am lasat-o in grija soacrei pana fierbea bine ,bine fasolea,sa aiba Vio mancara gata cand vine acasa.Ea i-a mai pus decat patrunjel si leustean,ca restul pusesem eu.Am ajuns acasa,am facut tortul,am facut 1/2 din rasolul de vita pentru maine ,am aruncat maioneza taiata(vroiam pentru vinete).
Maine ramane decat sa pregatesc vesela.
Si sunt singura acasa ca Vio e la munca si de acolo pleaca cu fratele meu direct sa o ia pe nasa .Asa ca nu am stres.
Vad ca v-ati mutat cu bautura in alta parte

Acolo preparam bautura.
Aici o bem!
Sa ai spor Magduto, si sa-ti iasa totul asa cum trebuie.
Aici o bem!
Sa ai spor Magduto, si sa-ti iasa totul asa cum trebuie.
Giobsyyyyy si de mine nu zici nimic:( ? Ma ierti? Hai te rog frumos iarta-maaaaa. Ma ierti da?
nu'i asa ca ma ierti?

Eu va
si ne auzim maine
Silvi nu fii sparata ca, giobsy nu-i suparata pe tine .te

Seara buna, cine zice ca nu lucram nimic? Sau nu am auzit eu bine? Eu tocmai am terminat un buchet de trandafiri din frunze. Am cules cateva azi venind de la centru!!! Nu mi-a iesit cine stie ce dar, mie imi place. Maine il pozez si vi-l arat!!!
A...iar chefuiti? Vreau si eu ceva de baut si ceva dulce!!! Tuica nu vreau ca nu imi place!!! Uite, ca era sa uit, de la Giobsy trebuie eu sa servesc ceva ca doar ea a avansat in functie!!! Asa ca.....FELICITARI pt. noua functie!!!!
Amoni, ne parasesti? Tocmai cand am "aterizat" si eu pe aici? Binnnneeeee....SOMN USOR atunci!!!
A...iar chefuiti? Vreau si eu ceva de baut si ceva dulce!!! Tuica nu vreau ca nu imi place!!! Uite, ca era sa uit, de la Giobsy trebuie eu sa servesc ceva ca doar ea a avansat in functie!!! Asa ca.....FELICITARI pt. noua functie!!!!

Amoni, ne parasesti? Tocmai cand am "aterizat" si eu pe aici? Binnnneeeee....SOMN USOR atunci!!!

AlinaJ.Bijoux- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 6618
Varsta : 38
Localizare : Curtici
Data de inscriere : 26/10/2009
Silvia, te iert, da' te costă.
Auzi si la Magda, ma intreaba de taxa pe scaun! Păi câte răspunsuri aş putea să dau eu la întrebarea asta...
Hai, la nani.
Noapte bună, gânduri înţelepte şi Fat Frumos, Brad Pitt, Eric Roberts, Emilio Munoz (sau cine vreti voi) sa vina in vis.
PS: Daca vreunul din astia se duce in visul Silviei, sa joace rolul de poştaş care ii aduce doar factura la lumina si la telefon. Na!
Noapte buna, copii!
Mulţumesc Alina J.Bijoux.
Auzi si la Magda, ma intreaba de taxa pe scaun! Păi câte răspunsuri aş putea să dau eu la întrebarea asta...
Hai, la nani.
Noapte bună, gânduri înţelepte şi Fat Frumos, Brad Pitt, Eric Roberts, Emilio Munoz (sau cine vreti voi) sa vina in vis.
PS: Daca vreunul din astia se duce in visul Silviei, sa joace rolul de poştaş care ii aduce doar factura la lumina si la telefon. Na!
Noapte buna, copii!
Mulţumesc Alina J.Bijoux.
Ultima editare efectuata de catre Giobsy in Sam 23 Oct 2010, 12:11 am, editata de 1 ori
marinmagda18, tu cu muzica ta! Vroiam sa ies si peste ce dau...postul tau cu 'prodigy'. Acum acult pe youtube, muzica din '90
Si mai am si ceva de invatat pt serviciu!
offfff

Si mai am si ceva de invatat pt serviciu!

Lasa ca asa inveti cu muzica
La servici cand iti amintesti de prodigy iti vei aminti si de pagina la care erai cu invatatul.
Ce sa fac daca acum am casti(furate de la fratii mei
)pot asculta muzica noaptea la calculator fara a-mi trezi familia.

La servici cand iti amintesti de prodigy iti vei aminti si de pagina la care erai cu invatatul.
Ce sa fac daca acum am casti(furate de la fratii mei

Ultima editare efectuata de catre marinmagda18 in Sam 23 Oct 2010, 12:15 am, editata de 1 ori
Haidati ma fete la culcare ca se facu simbata deja!
Eu va pupacesc si va spun "Nopate buna si somn odihnitor"!
Eu va pupacesc si va spun "Nopate buna si somn odihnitor"!

Si eu tot cu castile la urechi sunt, magda!
Lucia, si eu sunt tot pe-acolo!Sper sa nu se trezeasca vreunul din teroristii mei, ca ma trezeste si pe mine din visare...
Lucia, si eu sunt tot pe-acolo!Sper sa nu se trezeasca vreunul din teroristii mei, ca ma trezeste si pe mine din visare...
samo99ro- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 4991
Varsta : 73
Localizare : Bucuresti, Romania
Data de inscriere : 04/07/2010
[Trebuie sa fiti înscris şi conectat pentru a vedea această imagine]
Buna dimineata,stau cu castile in urechi si ascult melodiile puse aseara.
Da Melus dansam si "Come take my hand"
dar Lucia m-a dat gata cu Nirvana
,Michael Bolton nu e favoritul meu,daaaaar Nirvana da.
Si stiti cum?
Eu nu prea le aveam cu Prodigy sau Nirvana dar cum aceste melodii le ascultau niste baieti pe care ii placeam tare mult am ascultat si eu si supriza chiar mi-a placut muzica asta.
Mai ales ca Kurt Cobain semana leit cu una din "iubirile" mele (ii iubeam din umbra
faceam naveta la scolala cu 2 baieti zilnic,ambii blonzi cu ochii albastrii si ma amorezasem de ei)
Chiar unul din ei e acum reporter la stirile TVR 1, Alexandru Costache pe atunci era un baiat pispiriu cu plete(semana cu Brad Pitt la ochi,tineam poza lui Brad in actele mele si ma gadeam la acel baiat
)E consatean cu mine.
Ce vrei avem 14-16 ani si zburdau hormonii in mine,numa' ca eu i-am tinut legati bine
Hai a ma inec in butoiul cu amintiri.Mai iau o gura de cafea sa ma trezesc.
Azi am treaba dar dupa ora 7.Atunci incep programul oficial.Cred ca mai vorbim diseara dupa ce dorm toti,sa stau lunistita ca am culcat toata familia
Buna dimineata,stau cu castile in urechi si ascult melodiile puse aseara.
Da Melus dansam si "Come take my hand"

Si stiti cum?
Eu nu prea le aveam cu Prodigy sau Nirvana dar cum aceste melodii le ascultau niste baieti pe care ii placeam tare mult am ascultat si eu si supriza chiar mi-a placut muzica asta.
Mai ales ca Kurt Cobain semana leit cu una din "iubirile" mele (ii iubeam din umbra

Chiar unul din ei e acum reporter la stirile TVR 1, Alexandru Costache pe atunci era un baiat pispiriu cu plete(semana cu Brad Pitt la ochi,tineam poza lui Brad in actele mele si ma gadeam la acel baiat

Ce vrei avem 14-16 ani si zburdau hormonii in mine,numa' ca eu i-am tinut legati bine

Hai a ma inec in butoiul cu amintiri.Mai iau o gura de cafea sa ma trezesc.

Azi am treaba dar dupa ora 7.Atunci incep programul oficial.Cred ca mai vorbim diseara dupa ce dorm toti,sa stau lunistita ca am culcat toata familia

Buna dimineata! Am facut si eu ochi, cam devreme pentru o zi de simbatata, dar am ceva treaba si daca nu o rezolv azi... la Craciun mai pot sa rezolv.
Si pentru ca sa ne mearga din plin si azi, am pregatit micul dejun, ca asa zice la carte ca e bine
Si pentru ca sa ne mearga din plin si azi, am pregatit micul dejun, ca asa zice la carte ca e bine
buna dimi.vad ca in dimineata asta nu s-a inghesuit lumea la cafea.arata extraordinar paharul tau magda
e grozav de bun ce ai pregatit,pot sa ma servesc si eu?
e grozav de bun ce ai pregatit,pot sa ma servesc si eu?

daiana25- Ucenic
- Numarul mesajelor : 145
Localizare : resita
Data de inscriere : 05/08/2010
Eu vreau si de la Magda, si de la Cristina

aurishta- Atotcunoscător
-
Numarul mesajelor : 3945
Varsta : 55
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 18/04/2010
Bună dimineaţa la cafea . Iau şi eu din fugă o cafelută şi plec la botezul nepoatei mele . Vă pup şi vă doresc o zi cu mult soare .

buna , fetelor.eu vreau un ceai . multumesc
am pus fasolea la fiert ca vreau sa fac iahnie de fasole si mai vreau sa fac un tort cu albinute.
si apoi va arat un costumas pentru o fetita mica pe care aseara l-am terminat.
sambata placuta.dar...mai vorbim
am pus fasolea la fiert ca vreau sa fac iahnie de fasole si mai vreau sa fac un tort cu albinute.
si apoi va arat un costumas pentru o fetita mica pe care aseara l-am terminat.
sambata placuta.dar...mai vorbim
Pagina 28 din 30 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29, 30

» Ne bem cafeaua impreuna!-11
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
» Ne bem cafeaua impreuna!-17
» Ne bem cafeaua impreuna ! (27)
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Ne bem cafeaua, impreuna!-7
Pagina 28 din 30
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Jucarii crosetate
» Mobilier homemade (2)
» Despre noi
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Hyundai 668
» Saluri, fulare, esarfe crosetate X
» Frivolite - cap 7
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Din materiale reciclabile 6
» Constructie tipare lenjerie intima
» Florile din gradina mea(2)
» Modelaj din lut
» Rochie banchet
» Triplock(overlock); totul despre surfilare(6)
» programe broderie
» Lectra Modaris
» Tipar de corset
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Ornamente de Pasti