Provocarea 3 - swirl lentil
Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: Provocarea 3 - swirl lentil
Multumesc Day. doare tare, dar incerc sa ma tin pe pozitii pt mama (era mama ei) e suficient ca fratele meu acuma e in stare de soc. oricum am mai trecut prin durerile astea o data la bunicul acum 5 ani, insa la ea nu ma asteptam, pt ca nu avea boli care sa ne dea de gandit....
scz de offtopic
scz de offtopic
Buna fetelor va urmaresc de ceva vreme pe forum si imi plac tare mult creatiile voastre sunt superbe,felicitari pt toate si as avea o mica intrebare...am vazut la unul din concursuri ca trebuie sa ai minim 50 de postari ca sa poti participa la concurs,asta e valabil pentru toate provocarile?
STEFANIA86- Nou venit
- Numarul mesajelor : 5
Localizare : google
Data de inscriere : 23/09/2010
pentru provocari nu este valabila aceasta regula. aceste provocari sunt realizate tocmai pentru a stimula pe toata lumea, si sunt organizate de catre participantele la forum, indiferent de numarul de postari.
Cerinta de minim 50 de postari este valabila pentru concursurile mari, organizate de admini si de diversi sponsori ai forumului.
sper ca te-am lamurit , si te asteptam sa ni te alaturi
Cerinta de minim 50 de postari este valabila pentru concursurile mari, organizate de admini si de diversi sponsori ai forumului.

sper ca te-am lamurit , si te asteptam sa ni te alaturi
abia astept sa vad care e urmatoarea provocareee 
sunt nerabdatoare 
firimitura

firimitura

Dragonfly- Maestru
-
Numarul mesajelor : 1150
Localizare : brasov
Data de inscriere : 16/03/2010
Dragonfly a scris:

Am ramas gura casca.Felicitari pentru cercei, sunt superbi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Succes tuturor participantelor.
multumesc Miki 
Andada ce frumoasa'i spirala pandantului

Dragonfly- Maestru
-
Dragonfly a scris:
Ms mult, dar totusi nu e asa reusita ca cercelusii tai. Sunt impecabili, culorile sunt superbe si asa imi fac un dor de ciocolata...
Fetelor, mi s-a facut o pofta de ciocolata si de bomboane, de nu mai pot! Cam periculoasa provocarea asta!
noroc ca nu's la dieta! :D

Si gata?Astea suntem toate?Eu zic ca urmatoarea provocare sa fie mai scurta(ca durata) ca mi se pare ca dispare interesul...
Hai,fetele, care inca nu ati postat!
Hai,fetele, care inca nu ati postat!

de acord cu tine day. eu astept pana la data anuntata la inceput, sper sa reusesc si eu sa lucrez ceva saptamana care vine, asa de invatare, ca inca ma lupt cu tehnica asta.si poate asa imi iau si gandurile de la lucruri triste.

oare mai are de gand cineva sa posteze? ca parca nu mai avem rabdare....
faci extragerea azi firimitura?
de acum 2 sapt sunt suficiente

de acum 2 sapt sunt suficiente

Dragonfly- Maestru
-
nu am curaj sa ma apuc ...cand vad ce faceti voi...iar mie imi ies niste rebuturi...nu-mi vine nici sa incerc...

Betymi sa nu te mai aud ca zici asa.. fiecare din noi invata , si nu cred k vreuneia din noi care facem ceva pt prima oara ne iese minunat? nu. dar incerca, aratam si la altii mai experimentati sa isi dea cu parerea unde facem rau... eu cu aceasta tehnica am avut foarte mult de furca, si acuma imi da batai de cap...hai sa vedem ce iti iese!

bety cum sa gandesti asa ? 

poate nu iti iese din prima,dar din a 2'a incercare ,a 3 progresezi si poate te indragostesti de tehnica

poate nu iti iese din prima,dar din a 2'a incercare ,a 3 progresezi si poate te indragostesti de tehnica

Dragonfly- Maestru
-
sincer cand ma uit ce faceti voi imi place enorm...pun mana pe fimo si cand vad ce-mi iese....
...saptamana asta oricum sunt cam aglomerata dar in viitor vreau sa mai incerc...multumesc oricum de incurajare!!! 

Foarte frumoase creatiile,....dar va rog frumos, e prima oara cand vad asa ceva, cum se face? Imi poate explica cineva tehnica cap-coada? Va rog
si mai ales ce invartiti acolo?

RamonaM- Senior
- Numarul mesajelor : 510
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/10/2010
firimitura, te asteptam cu creatiile tale. Sigur o sa iti mai iei gandul de la lucrurile triste.
Betty, ia pune mana si incearca. Poate ai norocul incepatorului si iti iese o minunatie de ajungem sa spunem ca noi mai avem de invatat.
Mona, pe prima pagina a topicului firimitura a pus un tutorial chiar sub premiu. Daca dai o cautare pe youtube dupa swirl lentil gasesti mai multe. Succes si te asteptam
Betty, ia pune mana si incearca. Poate ai norocul incepatorului si iti iese o minunatie de ajungem sa spunem ca noi mai avem de invatat.
Mona, pe prima pagina a topicului firimitura a pus un tutorial chiar sub premiu. Daca dai o cautare pe youtube dupa swirl lentil gasesti mai multe. Succes si te asteptam
Fiti atente ce am inteles eu...ca nu ma las vreau si eu sa particip. Este plastilina?! O invarta acolo....cum am vazut, apoi o pun la cuptor sa se coaca?!! Apoi o dau cu lac?!
Intrebri:
Cat sta la cuptor?
De care lac?
Le gauresc ininte de a le baga la cuptor?
Ce nu am zis bine?
Intrebri:
Cat sta la cuptor?
De care lac?
Le gauresc ininte de a le baga la cuptor?
Ce nu am zis bine?
RamonaM- Senior
- Numarul mesajelor : 510
Varsta : 38
Data de inscriere : 15/10/2010
fii si tu atenta
..cauta pe forum si ai sa gasesti o gramada de raspunsuri...poti incepe de aici

Ramona, incearca sa citesti de la primul topic despre "bijuterii din fimo" sau la "scoala pt bijuterii" Sunt multe de spus si multe tehnici de lucru.....Nu ca am vrea sa tinem pt noi
dar nu are rost sa aglomeram topicul, cand raspunsurile se afla deja pe forum

Tare scump e... Sa va traiasca, sa va bucurati toti de el... Cu o asemenea matusica va fi un fericit!
Andata, multumim mult! Este o comoara, este bucuria noastra cea mai mare!
Fetelor, sa nu ne dati ban pt off topic
Fetelor, sa nu ne dati ban pt off topic

Pagina 3 din 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Pagina 3 din 6
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Fotografia, intre hobby si arta
» Rochii, fuste crosetate -14
» Jucarii crosetate
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» In fire sa ne laudam ! (9)
» programe broderie
» Paturi crosetate 2
» Dieta sau un regim de viata sanatos!
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Fesuri,căciuli,pălării,băşti croşetate - 17
» Hainute crosetate, pentru copii(11)
» Masinile de cusut si surfilat, industriale - 1
» Ajutor!...Invatam sa tricotam impreuna -6
» Provocare tricotat nr. 1 - Şosete, botoşei, jambiere.
» Fimo-Ce putem face cu fimo (2)
» Ornamente de Craciun - 6
» Despre masinile de tricotat
» Solicitare inchidere cont
» Desen, acuarela, ulei, acril... 2