expozitia grupului peticelul international
3 participanți
Pagina 1 din 1
Re: expozitia grupului peticelul international
si eu sunt interesata de coaserea bucatelelor de materiale ca sa capete o anumita forma.mi se pare ca se numeste quilting dar nu sunt sigura,
BINE ATI VENIT PRINTRE NOI
BINE ATI VENIT PRINTRE NOI

danyelyta28badea- Ucenic
- Numarul mesajelor : 184
Localizare : pietrosani Ag
Data de inscriere : 30/03/2010
quiltingul
Quiltul este o piesa formata din 3 straturi -fata , dos si in mijloc vatelina. Aceste straturi se unesc prin cusaturi decorative la masina sau cu mana si se numeste quiltuit . Fata piesei se face din bucatele de materiale de obicei , culori diferite , unite intre ele prin cusatura. Bucatile pot fi taiate sub diferite forme geometrice . Exista multe tehnici de lucru la quilt . Una din ele des folosita este aplicarea modelului pe o alta suprafata de material si apoi quiltuit. Daca te intereseaza putem discuta pe aceasta tema . Ma intrebi si eu iti raspund la orice intrebare .Lumea quiltului si patchworkului este foarte mare depinde unde vrei sa te opresti.O zi buna! Elena
multumesc .urmaresc de ceva timp pe geta grama din bv si raman cateodata blocata de minunatiile pe care le face ea.mi-ar placea sa cunosc mai multe despre aceasta opera de arta asa numesc eu aceasta indeletnicire

danyelyta28badea- Ucenic
- Numarul mesajelor : 184
Localizare : pietrosani Ag
Data de inscriere : 30/03/2010
Da quiltul este o arta pe care romanii o cunosc foarte putin . In afara Romaniei este motivul organizarii multor simpozioane, expozitii, concursuri etc.Geta a fost prima femeie care a facut publica in Romania arta quiltului . Pe internet gasesti foarte multe explicatii referitoare la tehnica si daca eu te pot ajuta cu ceva intreaba-ma si-ti voi raspunde cu mult drag.O zi buna si spor in tot ce faci -Elena
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
» Ne bem cafeaua împreuna (44)
» Mobilier homemade (2)
» Jucarii crosetate
» Ce melodie asculti acum !-5
» Pirogravura
» Posete,genti si accesorii (croitorie) Cap-X
» Treninguri, maieuri, colanti, haine pentru casa(3)
» Sacrificii pentru pasiune
» Amenajari interioare
» Probleme tehnice (masini de cusut) 5
» Bijuteriile noastre capitolul XX
» Florile din gradina mea(2)
» Ce masina de cusut recomandati (6)
» Ornamente de Pasti
» Totul despre ÜBERdeck - masina de acoperire
» Din materiale reciclabile 6
» In fire sa ne laudam ! (9)
» Despre masinile de tricotat
» Tehnica frivolite pe ac sau needle tatting - 7